שיר צדק נפל קורבן לטעות בייצור

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ns75

Re: אלונה מודיעה: התגלו שאריות חומר אסור אצל שיר צדק

שליחה על ידי ns75 »

גדי כתב:רק מדברים שאני שמעתי בעשרים וארבע שעות האחרונות אני פשוט בשוק. אחת האכזבות הגדולות של חיי.

מקווה בכל לבי שיש לזה הסבר.
לא יודע מה שמעת אבל הייתי מתייחס לזה בערבון מוגבל מאוד

אם היה בזה קמצוץ של אמת, היינו כבר מזמן רואים חגיגות בתקשורת, בטוח באתר של הצהובה או בתכנית של הללי צמא הדם

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

ns75 כתב:
לא יודע מה שמעת אבל הייתי מתייחס לזה בערבון מוגבל מאוד

אם היה בזה קמצוץ של אמת, היינו כבר מזמן רואים חגיגות בתקשורת, בטוח באתר של הצהובה או בתכנית של הללי צמא הדם

אין לי משהו חדש שלא נכתב פה. לכן זה לא משנה. כל העניין זה שזה מגיע ממעגלים קרובים.
אני אשמח מאוד אם תתחיל חגיגת הללים ולו רק בשביל שהקבוצה תצטרך להבהיר את המצב לאשורו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אוהד הצלחות
Title: אלופת המדינה 16,17,18!

שליחה על ידי אוהד הצלחות »

גדי כתב:

אין לי משהו חדש שלא נכתב פה. לכן זה לא משנה. כל העניין זה שזה מגיע ממעגלים קרובים.
אני אשמח מאוד אם תתחיל חגיגת הללים ולו רק בשביל שהקבוצה תצטרך להבהיר את המצב לאשורו.
סקנדל תקשורתי לפני גמר גביע נגד מכבי תל אביב
מישהו רוצה לטעום מזה שוב?
איך זה נגמר בסוף, כולם יודעים
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

עזבו רגע את השמועות בצד.
כלפי חוץ הקבוצה התנהלה למופת בפרשה הזו ובכלל בכל מה שעברנו העונה. כל מי שציפה שהקבוצה תחשוף את כל הפרטים שיש לה, פשוט חי בסרט. שמרו על הקלפים טוב מאוד מבלי שהמשפט מתנהל בתקשורת שהיתה מערערת כל קו הגנה שהיה ננקט ע"י שיר או המועדון. אנחנו מכירים את הנפשות הפועלות וקשה לי מאוד להאמין שלא ישבו לסגור וללבן הכל.
שמועות היו גם מיד אחרי שהתפוצצה הפרשה כשכל שחקן פצוע או מחוץ לסגל מסיבה מקצועית נחשד כמסומם.
התקשורת,גם המקומית וגם הארצית מאוד מתוסכלת מזה שהמועדון לא מתנהג כפי שהיא רוצה ולפעמים נוקטת בשיטה של לירות לכל הכיוונים,אולי משהו יפגע.
ואגב,אם כל השמועות הללו נכונות, אז אל דאגה. זה יצא החוצה מתישהוא. החרא תמיד צף.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

izguy83 כתב:עזבו רגע את השמועות בצד.
כלפי חוץ הקבוצה התנהלה למופת בפרשה הזו ובכלל בכל מה שעברנו העונה. כל מי שציפה שהקבוצה תחשוף את כל הפרטים שיש לה, פשוט חי בסרט. שמרו על הקלפים טוב מאוד מבלי שהמשפט מתנהל בתקשורת שהיתה מערערת כל קו הגנה שהיה ננקט ע"י שיר או המועדון. אנחנו מכירים את הנפשות הפועלות וקשה לי מאוד להאמין שלא ישבו לסגור וללבן הכל.
שמועות היו גם מיד אחרי שהתפוצצה הפרשה כשכל שחקן פצוע או מחוץ לסגל מסיבה מקצועית נחשד כמסומם.
התקשורת,גם המקומית וגם הארצית מאוד מתוסכלת מזה שהמועדון לא מתנהג כפי שהיא רוצה ולפעמים נוקטת בשיטה של לירות לכל הכיוונים,אולי משהו יפגע.
ואגב,אם כל השמועות הללו נכונות, אז אל דאגה. זה יצא החוצה מתישהוא. החרא תמיד צף.
אפרופו יצא החוצה - יהיה מעניין לראות עד כמה מהר השחקן הראשון שיעזוב בינואר יפתח את פיו על הפרשה. לטוב ולרע.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

oranu כתב: תשמע אני לא רוצה להגיד סתם דברים כי הכל פה בחוסר וודאות.
אני מבין את ההיגיון שאתה מדבר עליו אבל בפרקטיקה מבחינת אופא השחקן אחראי לכל מה שנכנס לו לגוף לא משנה ממי קיבל.
אין שום חובה חוקתית למועדון לשלם לו את העורך דין גם אם לקח במסגרת הפעילות של הקבוצה ולפי מה שאני יודע ומבין שיר קיבל לכאורה את התוסף במסגרת המועדון ושילם לעורך הדין מכספו האישי בלבד, אם מישהו יודע אחרת אשמח לשמוע מבחינתי המידע הזה סופר אמין ולא שמועה כזו או אחרת, הכל לכאורה כמובן.

אמרו כבר לפני שעדיף גם לשיר לקחת עורך דין שייצג קודם כל את האינטרסים שלו וידאג לו כי באיזשהו מקום האינטרסים עלולים להתנגש וזה מובן ולגיטימי לחלוטין.

משה - די לחשוב על אוטומט שכל מה שרשום בפייסבוק נכון ב100%.
נכון שתקשורתית עובדים בצורה מאוד ברורה ואחידה אבל מה שקורה בחדרי חדרים אף אחד לא יודע, אני לא ארחיב פה מעבר רק אגיד לך מניסיון אישי שלי - אל תיקח את הדברים כפי שמגישים לך אותם ותמיד תחשוב ביקורתי.

לסיכום וכמו שאמרתי לפני -
יש דברים שצריכים להיסגר בין השחקן לבין המועדו, הסכם כזה או אחר שיהיה מקובל על שני הצדדים ושני הצדדים יבואו אחד לקראת השני וייצאו בהצהרה ברורה שמפה ממשיכים ביחד והסיפור מאחורינו, כל עוד זה לא קורה אנחנו לא יכולים להיות רגועים ואני מקווה מאוד שזה יקרה ובקרוב.
התגובה הרשמית זה כל מה שיש לנו מבחינה רשמית ולכן התייחסתי אליה.
אחרי שאני קורא אותך ואת גדי אני מבין שבמציאות הדברים הם אחרים, אני מקווה שהשמועות שהגיעו אליכם הם לא נכונות, כי בזמן שכולנו דיברנו על החשיבות של מיגל (ואין ספק שהוא חשוב לנו ביותר), אפשר להבין בחודשיים האחרונים שגם לשיר אין באמת תחליף, טאהה את אלחמיד בעטו בדלי פעם אחר פעם בהזדמנויות שקיבלו ומאוד איכזבו ולא הצליחו למלא את החלל ששיר השאיר אחריו.

סמל אישי של משתמש
אוהד הצלחות
Title: אלופת המדינה 16,17,18!

שליחה על ידי אוהד הצלחות »

Sir Alex Ferguson כתב: בזמן שכולנו דיברנו על החשיבות של מיגל (ואין ספק שהוא חשוב לנו ביותר), אפשר להבין בחודשיים האחרונים שגם לשיר אין באמת תחליף, טאהה את אלחמיד בעטו בדלי פעם אחר פעם בהזדמנויות שקיבלו ומאוד איכזבו ולא הצליחו למלא את החלל ששיר השאיר אחריו.
אחלה שיר צדק והכל, אבל בל נשכח שגם הוא התחיל רע בקיץ וחילק מתנות חופשי במוקדמות.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הוא מתחיל רע כמעט כל שנה (זוכרים את תון ופתיחת הליגה באותה שנה, גם שנה שעברה התחיל חלש בליגה), אבל השקט שלו והיכולת שלו מתשפרים ככל שהעונה מתקדמת והוא לטעמי ברמה אחרת מטאהה את אלחמיד.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

Sir Alex Ferguson כתב: התגובה הרשמית זה כל מה שיש לנו מבחינה רשמית ולכן התייחסתי אליה.
אחרי שאני קורא אותך ואת גדי אני מבין שבמציאות הדברים הם אחרים, אני מקווה שהשמועות שהגיעו אליכם הם לא נכונות, כי בזמן שכולנו דיברנו על החשיבות של מיגל (ואין ספק שהוא חשוב לנו ביותר), אפשר להבין בחודשיים האחרונים שגם לשיר אין באמת תחליף, טאהה את אלחמיד בעטו בדלי פעם אחר פעם בהזדמנויות שקיבלו ומאוד איכזבו ולא הצליחו למלא את החלל ששיר השאיר אחריו.
אני לא יודע מה גדי שמע ולי אישית אין שמץ מה המצב בין שיר למועדון.
את מה שאני חושב רשמתי כבר לפני כן - גם המועדון וגם שיר צריכים חייבים מוכרחים לשבת ולסגור את הפינות האלה לכאן או לכאן העיקר לשים סוף לדיבורים מסביב ולצאת בהודעה חד משמעית.
כרגע זה עוד לא קרה אבל זה יכול לקחת קצת זמן אז נחכה שזה יקרה.
אחד מהשניים יקרה בוודאות:
1. הודעה משותפת על המשך הדרך של שיר בהפועל ב"ש ושמים את הפרשה מאחורינו.
2. לכלוך לכלוך ועוד לכלוך, חגיגות בתקשורת ואינסוף שמועות וגירסאות.
כולנו רוצים את האופציה הראשונה, מאמין שגם במועדון וגם שיר מבינים את החשיבות ומצפה שיצליחו לסגור עניין ולהמשיך קדימה.
אם מה שיקרה זו האופציה השנייה זו תעודת עניות למועדון ולשיר עם כל השבחים והבלבולי מוח על הטיפול בפרשה אם זה לא יגמר בטוב זה לא שווה כלום.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אני מניח שבימים הקרובים נדע יותר כי זה נראה כמו משהו נפיץ שיתקשו לשמור בחדרי חדרים,
רק אומר שבמידה והמועדון לכאורה סיפק את התוסף זה קצת אירוני להוציא כל מיני הודעות תמיכה
בהן נאמר שהם מאמינים בחפותו...עדיף לשתוק מאשר להוציא הודעות כאלה.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

יש הבדל בין המועדון סיפק ביודעין מוצר נגוע, ואז היינו רואים כאן הרחקה לשנתיים.
לבין המועדון מספק תוסף כמו שהוא מספק כל תוסף אחר לכל שאר השחקנים שלצערנו הרב היה פגום.

אם זה לא היה פגום העונש לא היה נגמר ב 8 חודשים.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

עד שפסק הדין לא חלוט, שני הצדדים צריכים לשתוק.
אין שום סיכוי בעולם שיהיה קרע בין הצדדים.
אם היה לוקח באופן אישי, היה מקבל הרבה יותר משמונה חודשים, כך שהמסקנה שלי שבית הדין שוכנע שקיבל את החומר מהקבוצה.
יכול להיות ששחקנים נוספים קיבלו את התוסף, שלכאורה היה "כשר", והיה לנו קצת מזל, לשמחתי לעולם לא נדע (אולי בעוד 10 שנים...)
אם הקבוצה אחראית, לפחות מבחינה מוסרית, אחרי שכל הסיפור ייסתיים היא תפצה מעל ומעבר את שיר.

סמל אישי של משתמש
The red one

פרשת צדק והאוקטופאמין: נושא מתעדכן

(יש מצב לשנות את הכותרת של האשכול למשהו מעודכן יותר?)

ידיעות הנגב בכתבה עם פרטים חדשים ומעניינים, מביא את עיקרי הדברים:

מספר שבועות לאחר קבלת הפקס המטלטל, במועדון היה ברור שהתוסף ניתן לצדק במסגרת הקבוצה. בנוסף, הייבואן ממנו רכשו את החומרים, היה מצוי אז בחקירת משטרה בגלל שלא פירסם על התווית של תוספים מאושרים לשימוש על ידי ספוראטים, הימצאות חומרים אסורים כמו אוקטומפין, מה שהפיל בסוף את צדק.

אבל - ממש בתחילת הפרשה (ככל הנראה לפני שהבינו שהתוסף ניתן לצדק דרך המועדון, זה לא מוסבר בצורה ברורה בכתבה) במועדון רצו לסייע לצדק מבחינה משפטית אבל "סיפרו כי הסיפור הזה הוא נטו של שיר צדק, והמועדון אף הבהיר לו בשיחות סגורות כי עליו להתמודד עם העניין הזה בעצמו כיוון שהחומרים לא סופקו על ידי המועדון". בהתחלה, כך כתוב, הועברו לצדק מסרים לפיהם הוא לא יפיל על המועדון את הספיור כי הוא לקח את התוסף במסגרת עצמאית. ואז כתוב "אלא שלאחר הבדיקות שנערכו במועדון עם היועץ המשפטי, התגלה שמידת תום הלב של צדק בעניין הזה גדולה אפילו ממה שחשבו תחילה, ולכןמ היה צורך בשינוי האסטרטגיה. המועדון לקח על עצמו אחריות מלאה כמי שסיפק לבלם את המוצר עם ההסתייגות שהתוסף הזה נרכש מייבוא שלא פירט את הימצאות התוסף האסור על גבי האריזה".

התזונאית שעובדת עם הקבוצה, רקפת אריאלי, העידה בשוויץ על הנושא, כנראה שהיא הייתה אחראית על אספקת התוספים. בעקבות השינוי באסטרטגיה, הודיעו לצדק שהם לוקחים על עצמם את כל ההוצאות המשפטיות ומתחייבים לשלם לצדק את החוזה עד תום.

עוד כתוב שם: "מקורבים לצדק סיפרו כי בימים הקשים עלו במוחו רעיונות לעזוב את הקבוצה, אבל ככל הנראה הדברים הללו נאמרו בעידנא דריתחא(אורי אתה כותב בעיתון?). ייתכן שהשינוי באסטרטגיה של המועדון והיחס החם והאכפתי שקיבל בשלבי הסיום של הפרשה יעניקו לצדק תחושבות טובות יותר באתר לעתידו".

לגבי ערעור - נכתב שברגע שהמועדון יקבלו את הנימוקים לפסק הדין, יחליטו אם להגיש ערעור. מודעים לעובדה שהגשת ערעור עלולה להביא להחמרה בעונש. עוד אומרים שם שאם הצליחו להוכיח שהיבואן הכשיל את המועדון, אז למה צדק קיבל עונש? "ההסבר לכך הוא שהגורמים המשפטיים באירופה מאוד שמרניים, ומכיוון שחקירת המשטרה לא הסתיימה, הם בחרו בדרך ביניים, כלומר לא לזכות ולא להחמיר בעונש"

אסי רחמים הגיב: "לנו לא ידוע אם שיר צדק כועס או כעס. אנחנו סבורים שהוא מעריך את כל הסיוע, הליווי הצמוד והעובדה שתנאיו הכספיים לא נפגעו. בעניין התחשוה שלו שכאילו בשלב מסויים המועדון זז הצידה, אני יכול לומר שהאסטרטגיה וההתנהלות של המועדון בעניין הזה הייתה לפי המלצות עורך הדין של צדק. הוא איש המקצוע והוא המומחה ופעלנו לפי המלוצתיו"

בקיצור, הכתבה קצת מבולגנת, אבל לפי מה שהבנתי - ממש בהתחלה, המועדון התנער מצדק כי היו בטוחים שהוא לקח את התוסף באופן עצמאי (אבל לא מצויין למה חשבו כך..יש שם פרטים מהותיים חסרים בכתבה..) אבל בשלב מסויים (שוב..לא כתוב בצורה ברורה באיזה שלב ומתי..), הבינו שהתוסף ניתן במסגרת במועדון ואז לקחו על עצמם את כל הטיפול בפרשה

סמל אישי של משתמש
ניב

Re: פרשת צדק והאוקטופאמין: נושא מתעדכן

שליחה על ידי ניב »

The red one כתב:(יש מצב לשנות את הכותרת של האשכול למשהו מעודכן יותר?)
קיבלת.

לא יודע כ"כ מה היחסים בין המועדון לשיר אבל אי אפשר להתעלם כי קיימת מתיחות מסויימת באוויר.

צריך רגע לזקק את הכעס של צדק ולשאול על מה? כלומר ברור שיש תסכול רב והייתה כאן פגיעה נפשית ומנטלית בשחקן.
אולם, השחקן קיבל ויקבל את כל השכר שלו משך כל תקופת ההשעייה וכן המועדון נשא בהוצאות המשפט.
בנוסף, העונש הוא לא כזה ש"גומר קריירה" ולשחקן יש עוד חוזה ארוך טווח בקבוצה, כלומר השפעות הפרשה לא שלחו אותו להתחיל מחדש בליגה ב' ואין כאן חשש נראה לעין לאובדן הכנסה.

המלחמה היחידה יכולה להיות על שמו הטוב וזה לגיטימי ומובן השאלה אם אין להעריך את שעשה המועדון עבורו לאורך הזמן.

אגב לגביי התנער או לא התנער, את השחקן ליווה סמנכ"ל המועדון בנשיאה לשוויץ, רוצה לומר, נתק מוחלט לא היה כאן.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
The red one

Re: פרשת צדק והאוקטופאמין: נושא מתעדכן

ניב כתב: קיבלת.

אגב לגביי התנער או לא התנער, את השחקן ליווה סמנכ"ל המועדון בנשיאה לשוויץ, רוצה לומר, נתק מוחלט לא היה כאן.
תודה אבא.

ולגבי השורה השנייה - אז זהו, שלפי הכתבה, במועדון בהתחלה התנערו על פארש מצדק, לא עשו בדיקות(זה לא כתוב אבל ביררתי עם האנשים שמאחורי הכתבה וזה מה שנאמר לי) ו"סתם" הסיקו שהוא לקח בעצמו. ככה שנראה, וזה מגובה בכתבה, שנתק מוחלט כן היה בשלב מסויים, בעיקר בהתחלה. בכלל, לפי הכתבה הזאת, מסתמן שמסיבת העיתונאים הייתה מאוד צבועה, כי זמן קצר לפנייה או אחרייה, במועדון אמרו לצדק "בעיה שלך אח שלנו, תסתדר מפה לבד". ואם הפרסום הזה באמת נכון (ואני מאמין שהם כן) לא רואה איך היחסים בין צדק למועדון חוזרים לשגרה, למרות העובדה שאחר כך שינו את ה"אסטרטגיה"(איזו מילה מצאו) בהקשר של הפרשה

ובכול הפרסומים שמתחילים לצוץ, עדיין לא הובהרה חד משמעית השאלה - איך, למה ודרך מי התוסף הגיע לגוף של שיר צדק.

שלח תגובה