בישולים, הבקעות וסטטיסטיקות למיניהן...
- dardasmiley
Re: בישולים, הבקעות וסטטיסטיקות למיניהן...
אבל זנ בדיוק העניין, אם קאלה היה עוצר אותו לא היה גול, בדיוק כמו שאם כל שוער אחר היה עוצר כל בעיטה לשער שלנו לא היה גול.
ברור שיש בישול, הרי אם פלט היה כןבש ולא הבלם של חיפה לא היה כאן בכלל ויכוח. אין הבדל בין שער עצמי לשער של חלוץ.
בכל מקרה, בכל מקום הבישול ניתן לבוזי ומן הסתם שגם אנחנו ניתן.
ברור שיש בישול, הרי אם פלט היה כןבש ולא הבלם של חיפה לא היה כאן בכלל ויכוח. אין הבדל בין שער עצמי לשער של חלוץ.
בכל מקרה, בכל מקום הבישול ניתן לבוזי ומן הסתם שגם אנחנו ניתן.
איפה נתנו לבוזגלו את הבישול ?
ואללה ספורט שיש להם סטטיסטיקה מרשימה - לא נתנו
ואללה ספורט שיש להם סטטיסטיקה מרשימה - לא נתנו
- The red one
אני לא מבין אותכם - האשמה על הגול היא אך ורק של קאלה, שכנראה זוכר לנו חסד נעורים. לטעמי זה ממש לא נחשב בישול של מאור.
לכל מי שחושב שכן, זה לא בישול
- dardasmiley
פשוט ככה. איזה מזל שדור הגאון המלומד פסק. עכשיו אפשר לסגור את כל הויכוח, יש לנו פסיקה של הרב.dor69 כתב:לכל מי שחושב שכן, זה לא בישול
בספורט חמש, בוואן, בידיעות ובשידור עצמו נתנו לבוזי את הבישול, מי אתם שתקבעו שזה לא. ברור שהמסירה הזו הובילה לגול. ברור שאפ המסירה הולכת למקופ אחר זה לא גול. קאלה בקושי נוגע בכדור ולא מהווה פקטור. וברור גם שאם פלט נוגע בכדור ולא הבלם של חיפה אין פה בכלל ויכוח.
אני מציע שניתן להתאחדות להחליט כנסו לאתר ההתאחדות (אני מהפלא ולא יכול) מה ששם כתוב יקבע. מוסכם?
- The red one
dardasmiley כתב:
פשוט ככה. איזה מזל שדור הגאון המלומד פסק. עכשיו אפשר לסגור את כל הויכוח, יש לנו פסיקה של הרב.
בספורט חמש, בוואן, בידיעות ובשידור עצמו נתנו לבוזי את הבישול, מי אתם שתקבעו שזה לא. ברור שהמסירה הזו הובילה לגול. ברור שאפ המסירה הולכת למקופ אחר זה לא גול. קאלה בקושי נוגע בכדור ולא מהווה פקטור. וברור גם שאם פלט נוגע בכדור ולא הבלם של חיפה אין פה בכלל ויכוח.
אני מציע שניתן להתאחדות להחליט כנסו לאתר ההתאחדות (אני מהפלא ולא יכול) מה ששם כתוב יקבע. מוסכם?

אתר ההתאחדות עאלק. נראה לך שהם סופרים בישולים ??

למה נראה לך ש"שוק הבישולים" בארץ כזה בזיוני ? כי אין ספירה רישמית. להתאחדות זה לא חשוב לספור את הנתון הזה.
ואגב לגבי מה שכתבת, באמת אני עיוור או מה? רואים בוודאות (אם אתה רוצה לראות ביו טיוב, אז בהילוך החוזר האחרון רואים את זה הכי טוב) שקאלה הוא זה שמוסר את הכדור ישר לרגל של ניקוליץ'. אם קאלה לא נוגע - ניקוליץ' לא מגיע ולפי התנועה של פלט נראה שגם הוא לא מגיע. אז איך לעזאזל אתם חושבים שבוזגלו בישל?!
ואגב 2 לגבי מה שכתבת - בשידור לא אמרו שבוזגלו בישל, בידיעות לא כתוב שבוזגלו בישל .. אז אל תכתוב סתם ...
- dardasmiley
ראיתי את השידור בשידור חוזר. ואמרו במפורש שבוזגלו בישל, וגם כשנתנו במהלך השידור מאצ' אפ סטטיסטיקה שלו מול אחד משחקני חיפה, לא זוכר מי, תחת הקטגוריה בישולים היה 1-0 לבוזי. אז סתם אני לא אומר. תסתכל בערך ארבע דקות אחרי הגול.
- The red one
מוזר. איכשהוא פספסתי את זה. אבל בידיעות בוודאות לא כתוב ..dardasmiley כתב:ראיתי את השידור בשידור חוזר. ואמרו במפורש שבוזגלו בישל, וגם כשנתנו במהלך השידור מאצ' אפ סטטיסטיקה שלו מול אחד משחקני חיפה, לא זוכר מי, תחת הקטגוריה בישולים היה 1-0 לבוזי. אז סתם אני לא אומר. תסתכל בערך ארבע דקות אחרי הגול.
הקיצור זאת קטנוניות רצח להתעסק בזה אבל סתם מציק לראות את החוסר אובייקטיביות. בינינו, אם זה היה שחקן שמתמודד עם מאור על התואר הזה הייתם רוטנים ואומרים שזה לא נחשב בישול.
בוא נסכם שדר ירשום למאור 14 בישולים ופשוט שאר המדינה 15, לא קריטי.

בואו נוסיף עוד קטגוריה שבנוסף לבישולים ומבקיעים יהיה קטגוריה של גרימת שערים
חברה אם אתם רוצים לעשות את זה "מקצועי" זה יהפוך להרבה יותר קטגרויות לעדכן..
בכיף אפשר לעשות
סחיטת עבירות
מסירות מפתח
תיקולי מפתח
כדוררי מפתח
אבל זה יהיה הרבה יותר דברים לזכור, ואם מישהו מכם רוצה להוסיף את הקטגרויות הללו בכיף אפשר להתחיל עם זה עכשיו ולעשות סטטיסטיקה חדשה רק לפלייאוף, ולהמשיך לשנה הבאה...
בכיף אפשר לעשות
סחיטת עבירות
מסירות מפתח
תיקולי מפתח
כדוררי מפתח
אבל זה יהיה הרבה יותר דברים לזכור, ואם מישהו מכם רוצה להוסיף את הקטגרויות הללו בכיף אפשר להתחיל עם זה עכשיו ולעשות סטטיסטיקה חדשה רק לפלייאוף, ולהמשיך לשנה הבאה...
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
אגב
ברדה עם 6 צהובים , אילוז ואראל עם חמישה(ביצעו כבר עונש השעייה)סויסה עם 4 צהובים , נאסר בוזגלו לוטם גבאי עם 3 , ביטון פאיוביץ פלט עם 2
וכמובן שפלט קיבל אדום ולא ישחק שבוע הבא
ברדה עם 6 צהובים , אילוז ואראל עם חמישה(ביצעו כבר עונש השעייה)סויסה עם 4 צהובים , נאסר בוזגלו לוטם גבאי עם 3 , ביטון פאיוביץ פלט עם 2
וכמובן שפלט קיבל אדום ולא ישחק שבוע הבא
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
פלט: 9
גבאי: 8
בוזגלו : 8
ברדה: 7
נסאר: 6
תומר סוויסה: 5
סוארס: 2
פאיוביץ': 2
פלצ"וק: 1
אראל: 1
מבשלים:
בוזגלו: 15 *
ברדה: 9
דובב גבאי: 5 (אני מחשיב לו את הבישול בשער השני במשחק מול סכנין במחזור 31 כמו שהחשבתם את הבישול למאור מול הפועל חיפה)
גל אראל: 3
סיראז' נסאר: 2
אוסטין אג'ידה: 2
סוארס: 1
דוידזאדה: 1
בן ביטון: 1
סוויסה: 1
לוטם ז'ינו: 1
קובי דג'אני: 1
פלצ'וק: 1
גבאי: 8
בוזגלו : 8
ברדה: 7
נסאר: 6
תומר סוויסה: 5
סוארס: 2
פאיוביץ': 2
פלצ"וק: 1
אראל: 1
מבשלים:
בוזגלו: 15 *
ברדה: 9
דובב גבאי: 5 (אני מחשיב לו את הבישול בשער השני במשחק מול סכנין במחזור 31 כמו שהחשבתם את הבישול למאור מול הפועל חיפה)
גל אראל: 3
סיראז' נסאר: 2
אוסטין אג'ידה: 2
סוארס: 1
דוידזאדה: 1
בן ביטון: 1
סוויסה: 1
לוטם ז'ינו: 1
קובי דג'אני: 1
פלצ'וק: 1
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בוזגלו וגבאי לא בישלו במשחק האחרון די לדחוף הכל לסטטיסטיקה. נגד הפועל חיפה זו הייתה מסירת רוחב שגרמה לשער, פה בשער הראשון הייתה הרחקה רעה של הגנת סכנין שהגיעה לפאיו ולא הכדור שבוזגלו הרים. בשער השני גבאי נגח לשער וההדיפה של קנדיל בלבד הסיטה את הכדור לכיוון סוארס.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
זהו, הפסקתם לעדכן את הטופיק? חבל...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!