21 נקודות מהקו האדום. לא מספיק...אדום בלב בנשמהההה כתב: שמכבי יפתחו פער של 17 נקודות מצידי. אותי מפחיד מה שקורה מתחתינו ..
ליגת ווינר : מחזור 28
- dardasmiley
Re: ליגת ווינר : מחזור 8
אני חושב שהגיע הזמן להגדרה מחדש של הקו האדום:

- ForeverRed
גדול!!yossi כתב:אני חושב שהגיע הזמן להגדרה מחדש של הקו האדום:
ואגב, יסלחו לי כל אוהבי סכנין, אני מסרב להתרשם מקבוצה הזאת, שביכולת לא טובה מצליחה
עם הרבה מזל להוציא פעם אחר פעם נקודות. לאורך זמן זה לא יכול להחזיק.
- המשוגע האדום
אני כבר מזמן בדעה שכל נצחון שלנו זה נקודות בשביל להתרחק משאר הקבוצות ולא להתקרב למכבי
- The red one
זה בדיוק מה שאתה יכול להגיד עלינו.ForeverRed כתב: גדול!!
ואגב, יסלחו לי כל אוהבי סכנין, אני מסרב להתרשם מקבוצה הזאת, שביכולת לא טובה מצליחה
עם הרבה מזל להוציא פעם אחר פעם נקודות. לאורך זמן זה לא יכול להחזיק.
- dardasmiley
סכנין אתמול (כמו מכבי וחיפה) ניצחו בעיקר בגלל שיפוט רע, שלקח פנדל מעכו.
אני מבין שטעויות שיפוט קורות ויקרו אבל לא יכול להיות ששלוש קבוצות ינצחו בגלל שופטים דבעים!
אני מבין שטעויות שיפוט קורות ויקרו אבל לא יכול להיות ששלוש קבוצות ינצחו בגלל שופטים דבעים!
ממש אבל ממש לא נכון .אדום בלב בנשמהההה כתב:
זה בדיוק מה שאתה יכול להגיד עלינו.
עזוב את הדעה שלי, רק הנתונים הסטטיסטיים מראים כי זה לא נכון .
סכנין קבוצה חלשה, ברגע שהיא תתמודד עם הגנה טיפה חזקה הם יחטפו הראש.
ויוסי ביג לייק על הקו האדום !!!

- ForeverRed
חיכיתי לתגובות של מתחכמים כמוך.אדום בלב בנשמהההה כתב: זה בדיוק מה שאתה יכול להגיד עלינו.
הפועל באר שבע של העונה הוכיחה כבר מספיק פעמים שהמיקום שלה לא מקרי. בניגוד לסכנין, גם כשאנחנו לא מצליחים לנצח
אנחנו עדיין שולטים במשחק בצורה מוחלטת בכל פרמטר ומגיעים ללא מעט הזדמנויות הבקעה. לעומת זאת, סכנין ברוב המשחקים
שלה, גם כאשר מנצחת, רחוקה מלהרשים או לשלוט במגרש. קבוצות מגיעות מולה להרבה מצבי הבקעה שרק במזל לא נכנסים.
גם עזרה מהשופטים לא מזיקה. נגדנו קבוצות רבות מתקשות לעבור את החצי, בסכנין זה רחוק מלהיות המצב. השוואה מגוחכת.
לא מתרשם יותר מדי מסכנין הם קבוצת התקפה נהדרת, אך הקישור וההגנה שלנו גדולים עליה בדרגה אחת לפחות, הרביעיה בדוחא היתה רועמת וחד משמעית להבדלי הכוחות ביננו, ביטלנו אותם בצורה אבסולוטית, החיסרון העקרי שלהם שהם חיים על התקפות מתפרצות עם שחקנים מהירים בהתקפה, הם יתקשו מאוד מול קבוצה ששולטת בקצב משחק כמונו.
אפשר לחשוב כבר איזה כדורגל אנחנו מציגים .. למכבי מגיע האליפות עם כל הכבוד, קבוצה מספר אחת עם סגל מספר אחת, אלפי צעירים מוכשרים שחקני בית מפוזרים בקבוצות בליגת העל בהשאלה! כדורגל טוב , שחקנים טובים ואיכותיים . וקהל בכמה רמות על הקהל שלנו..
להם יש דרך ויש בסיס ..
להם יש דרך ויש בסיס ..
חוץ מזה שהם יקחו אליפות לא מסכים איתך על כלום.....שלומי12 כתב:אפשר לחשוב כבר איזה כדורגל אנחנו מציגים .. למכבי מגיע האליפות עם כל הכבוד, קבוצה מספר אחת עם סגל מספר אחת, אלפי צעירים מוכשרים שחקני בית מפוזרים בקבוצות בליגת העל בהשאלה! כדורגל טוב , שחקנים טובים ואיכותיים . וקהל בכמה רמות על הקהל שלנו..
להם יש דרך ויש בסיס ..
כבר אמרתי הם יקחו הרבה בזכות ״מסורת״ השם/העבר/ כוח הרתעה וכו׳... לא כי הם יותר טובים מאיתנו ובטח ובטח לא מציגים משחקים יפים או משכנעים יותר..(ויחסית לתקציב פי שלוש מאיתנו זה ממש לא מרשים)
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
בנאדו צריך להרים את הראש, take two.
סה"כ יצאנו בנזק מינימלי, הפער מהקו האדום החדש עלה ל-10 נקודות עם הפרש שערים עדיף בהרבה (+14 על ק"ש וחיפה).
שימו לב לשלושת המחזורים הבאים שלנו ושל הקבוצות המתחרות איתנו על אירופה:
אנחנו- בני יהודה (ח), חיפה (ב), ק"ש (ח).
סכנין- חיפה (ח), ק"ש (ב), אשדוד (ח).
ק"ש- מכבי (ב), סכנין (ח), אנחנו (ב).
חיפה- סכנין (ב), אנחנו (ח), פ"ת (ב).
כולם ראש בראש, תמונת הצמרת יכולה להשתנות בצורה משמעותית.
7 (גם 6 טוב) מ-9 ואנחנו גדולים, מתחילים בשבת בבלומפילד.
סה"כ יצאנו בנזק מינימלי, הפער מהקו האדום החדש עלה ל-10 נקודות עם הפרש שערים עדיף בהרבה (+14 על ק"ש וחיפה).
שימו לב לשלושת המחזורים הבאים שלנו ושל הקבוצות המתחרות איתנו על אירופה:
אנחנו- בני יהודה (ח), חיפה (ב), ק"ש (ח).
סכנין- חיפה (ח), ק"ש (ב), אשדוד (ח).
ק"ש- מכבי (ב), סכנין (ח), אנחנו (ב).
חיפה- סכנין (ב), אנחנו (ח), פ"ת (ב).
כולם ראש בראש, תמונת הצמרת יכולה להשתנות בצורה משמעותית.
7 (גם 6 טוב) מ-9 ואנחנו גדולים, מתחילים בשבת בבלומפילד.
מה אתם משווים , כל שחקני הספסל ישחקו אצלנו בהרכב , יש להם 100 מיליון תקציב , צוות מקצועי בכיר ולא השלוחייאדה שיש בישראל , מנהל מקצועי ואצטדיון וקהל מדהים ,
עוד משהו ?
עוד משהו ?

אבל איזה מספרת מטורפת!!!!