הגרלות אפשריות בליגה האירופית

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: הגרלות אפשריות בליגה האירופית

שליחה על ידי The red one »

מקדים את זמני לגבי שידורים, למרות שהנושא ייטחן עוד 10000000 פעם בפייסבוק ועוד כמה פעמים כאן - שתדעו ראשונים:

צ'רלטון עם זכויות השידור למשחקי הבית של הקבוצה ושם הם ישודרו. לפי חוקי הרגולציה, כל משחקי החוץ בשלבי המוק' מחוייבים להיות משודרים בערוץ פתוח. כבר קרו מקרים בעבר שאף ערוץ פתוח לא היה מעוניין רלכוש את זכויות השידור אז הם שודרו בערוץ 9.

ישנה אופציה שהמשחקיםם האלה בכלל לאישודרו בארץ המקור שלהם וכך נצטרך להיות תקועים מול אתר UEFA (או במגרש), אבל זה סיכוי נמוך בהתחשב ביריבות הפוטנציאליות שלנו. יותר הגיוני למשל שזה יקרה לבית"ר בסיבוב הראשון.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

yakar כתב:
בעיקרון זה רק לשלב הספציפי.
אבל במחשבה שניה , זה לא תופס לגבינו.
ההגרלה שמתבצעת היא לסיבוב הראשון והשני.
כלומר , הם מבצעים ביחד את ההגרלה לשני הסיבובים.
כלומר , קבוצה לא מדורגת שניצחה בסיבוב הראשון , תוגרל בסיבוב השני לפי הדירוג של הקבוצה המדורגת , ואז כביכול תיקח לה את הדירוג.
ההגרלה לסיבוב השלישי נערכת בין שני המשחקים בסיבוב השני

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

אדום בלב בנשמהההה כתב:מקדים את זמני לגבי שידורים, למרות שהנושא ייטחן עוד 10000000 פעם בפייסבוק ועוד כמה פעמים כאן - שתדעו ראשונים:

צ'רלטון עם זכויות השידור למשחקי הבית של הקבוצה ושם הם ישודרו. לפי חוקי הרגולציה, כל משחקי החוץ בשלבי המוק' מחוייבים להיות משודרים בערוץ פתוח. כבר קרו מקרים בעבר שאף ערוץ פתוח לא היה מעוניין רלכוש את זכויות השידור אז הם שודרו בערוץ 9.

ישנה אופציה שהמשחקיםם האלה בכלל לאישודרו בארץ המקור שלהם וכך נצטרך להיות תקועים מול אתר UEFA (או במגרש), אבל זה סיכוי נמוך בהתחשב ביריבות הפוטנציאליות שלנו. יותר הגיוני למשל שזה יקרה לבית"ר בסיבוב הראשון.

לאחרונה אף ערוץ פתוח לא רצה לקחת את משחקי רבע גמר / חצי גמר וגמר ליגה אירופאית אז פשוט בצ'רלטון פתחו את הערוץ ל90 דקות בלבד של המשחק וזהו. ויכול להיות שזה מה שיקרה גם .
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

הראל כתב:

לאחרונה אף ערוץ פתוח לא רצה לקחת את משחקי רבע גמר / חצי גמר וגמר ליגה אירופאית אז פשוט בצ'רלטון פתחו את הערוץ ל90 דקות בלבד של המשחק וזהו. ויכול להיות שזה מה שיקרה גם .
זה היה רק בחצי הגמר והגמר (כי אלה חוקי הרגולציה), וכן זה ייתכן, אבל אם אני לא טועה כבר היה תקדים לכך שמשחק חוץ שודר בצ'רלטון בגלל שאף אחת לא רצתה לקחת את זכויות השידור. לא זוכר במדויק לכן לא רציתי להכנס לזה ולכן ולא רציתיל הוסיף את זה כאופציה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

לפניי שנה ערוץ הספורט עם שלמה שרף הכבד שידרו אותנו במוקדמות הליגה האירופית.
אולי גם הפעם?
אם כי לפניי שנה זה היה אחריי מחאה שלנו באינטרנט.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אדום בלב בנשמהההה כתב:מקדים את זמני לגבי שידורים, למרות שהנושא ייטחן עוד 10000000 פעם בפייסבוק ועוד כמה פעמים כאן - שתדעו ראשונים:

מוכן להיות "תקוע" במגרש במשחק חוץ שלנו (:
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

עד מתי הקבוצה צריכה להגיש את רשימת השחקנים לליגה האירופאית? מה זה אומר לגבי ווקאמה (טרם חתם) והשחקנים הנוספים שיגיעו (חלוץ? קשר?)? האם שחקן שלא נרשם יוכל להצטרף לסיבוב הבא (באם נעלה שלב)?

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

delta7 כתב:עד מתי הקבוצה צריכה להגיש את רשימת השחקנים לליגה האירופאית? מה זה אומר לגבי ווקאמה (טרם חתם) והשחקנים הנוספים שיגיעו (חלוץ? קשר?)? האם שחקן שלא נרשם יוכל להצטרף לסיבוב הבא (באם נעלה שלב)?
לא סגור בדיוק על מתי התאריך האחרון שצריך לרשום את הסגל, אבל לפי מה שאני זוכר משנה שעברה, מותר להשאיר מקום לשחקן אחד לעד יום אחד לפני המשחק הראשון, והרישום יהיה תקף לסיבוב שני ושלישי. ככה היה שנה שעברה עם מליקסון שהשאירו לו את המקום ורשמו אותו איזה יום לפני. אבל אם משהו השתנה או שאני לא זוכר נכון אז אשמח אם יתקנו אותי

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

blueman כתב: לא סגור בדיוק על מתי התאריך האחרון שצריך לרשום את הסגל, אבל לפי מה שאני זוכר משנה שעברה, מותר להשאיר מקום לשחקן אחד לעד יום אחד לפני המשחק הראשון, והרישום יהיה תקף לסיבוב שני ושלישי. ככה היה שנה שעברה עם מליקסון שהשאירו לו את המקום ורשמו אותו איזה יום לפני. אבל אם משהו השתנה או שאני לא זוכר נכון אז אשמח אם יתקנו אותי
תודה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

blueman כתב: לא סגור בדיוק על מתי התאריך האחרון שצריך לרשום את הסגל, אבל לפי מה שאני זוכר משנה שעברה, מותר להשאיר מקום לשחקן אחד לעד יום אחד לפני המשחק הראשון, והרישום יהיה תקף לסיבוב שני ושלישי. ככה היה שנה שעברה עם מליקסון שהשאירו לו את המקום ורשמו אותו איזה יום לפני. אבל אם משהו השתנה או שאני לא זוכר נכון אז אשמח אם יתקנו אותי
סיבוב ראשון - 22/6
סיבוב שני - 10/7
סיבוב שלישי 24/7
וכך הלאה
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

גדי כתב:
סיבוב ראשון - 22/6
סיבוב שני - 10/7
סיבוב שלישי 24/7
וכך הלאה
תודה, גדי.
אני מבין מכך כי ניתן לעשות שינויים בסגל לפני הסיבוב השלישי (באם נעפיל) - אמת?
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 21 יוני 2015, 20:42, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

delta7 כתב: תודה, דגדי.
אני מבין מכך כי ניתן לעשות שינויים בסגל לפני הסיבוב השלישי (באם נעפיל) - אמת?
לפי מה שקראתי באתר של אופא אז כן. לפני כל סיבוב מגישים את הרשימה שבוע לפני כאשר ניתן עוד שחקן אחד להוסיף 24 שעות לפני. זה נכון לגבי המוקדמות מתוך התחשבות בזה שהסגלים בבניה.
דבר נוסף שמסקרן אותי זה שמתי שהוא הלילה יש צמצום האפשרויות בהגרלה לתת קבוצות. לא יודע מתי זה קורה בדיוק.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

גדי כתב:
לפי מה שקראתי באתר של אופא אז כן. לפני כל סיבוב מגישים את הרשימה שבוע לפני כאשר ניתן עוד שחקן אחד להוסיף 24 שעות לפני. זה נכון לגבי המוקדמות מתוך התחשבות בזה שהסגלים בבניה.
דבר נוסף שמסקרן אותי זה שמתי שהוא הלילה יש צמצום האפשרויות בהגרלה לתת קבוצות. לא יודע מתי זה קורה בדיוק.
יופי, נרגעתי מעט.

סמל אישי של משתמש
The red one

יאללה לא אמורים לפרסם את הצמצום ?

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

בהגרלה צריך הרבה מזל אנכנו צריכים יריבה אם ניקוד של 10 ומעלה כדי להיות מדורגים בשלב הבא אם לא הולך להיות לנו בלתי אפשרי לעבור

שלח תגובה