רשמית - הבלם מתן אוחיון סיכם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: רשמית - הבלם מתן אוחיון סיכם לשנתיים

שליחה על ידי אדום זקן »

הפועלעולה כתב:דור מלול שחקן טוב ומושלם לספסל, אבל לצערי אף מאמן לא מצליח להבין שהוא הרבה יותר טוב כקשר מאשר מגן, ולכן הוא ימשיך להישאר פספוס לשאר הקריירה שלו. וחבל מאוד, כי יש לו טונה פוטנציאל.
נו אז אם הוא מפוספס מה אנחנו צריכים אותו.
מה אנחנו בית תמחוי??
יש כ"ס עכשיו ועוד כל מיני שינסה את מזלו שם.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

אני מקווה שבכר לא יחזור על טעויות ראובן עטר. לא כל שחקן סולידי של קבוצה רגועה מתאים לקבוצת צמרת.
וגם שלא יחזור על טעויות רב"ש שהתעקש להביא שחקנים "שלו" כמו חרסיסיץ' ועמוס בלי לבדוק את ההתאמה שלהם לקבוצה. אצלנו יש כבר שניים כאלה - שיר צדק אובייקטיבית הוא בטופ של הליגה בלי קשר לבכר. אוחיון אולי יהיה גיבוי טוב, אבל הבחור כבר בן 27 וחוץ מעונה אחת טובה בקרית שמונה הקריירה שלו לא היתה כל כך מוצלחת.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

yedidel כתב:אני מקווה שבכר לא יחזור על טעויות ראובן עטר. לא כל שחקן סולידי של קבוצה רגועה מתאים לקבוצת צמרת.
וגם שלא יחזור על טעויות רב"ש שהתעקש להביא שחקנים "שלו" כמו חרסיסיץ' ועמוס בלי לבדוק את ההתאמה שלהם לקבוצה. אצלנו יש כבר שניים כאלה - שיר צדק אובייקטיבית הוא בטופ של הליגה בלי קשר לבכר. אוחיון אולי יהיה גיבוי טוב, אבל הבחור כבר בן 27 וחוץ מעונה אחת טובה בקרית שמונה הקריירה שלו לא היתה כל כך מוצלחת.
גם אני חשבתי את זה לעצמי. במקרה שלנו רוב הסגל ידוע ויש רק חיזוקים כללים. צדק היה החתמה של לפני בכר ובלי שום קשר נראה לי שכולנו מסכימים שזאת החתמה מוצלחת. חוץ מזה נוואקמה ומרציאנו זה החתמות שדיברו עליהם עוד בינואר

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

אדום זקן כתב: עזוב אותו הוא במחזור
משמע שתקופת הייחום לא הסתיימה כמתוכנן.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

yedidel כתב:אני מקווה שבכר לא יחזור על טעויות ראובן עטר. לא כל שחקן סולידי של קבוצה רגועה מתאים לקבוצת צמרת.
היה מעולה באשדוד בזמנו ולכן הגיע לבלגיה, שם אמנם לא הצליח כל כך אבל שיחק לא מעט.
כשחקן סגל משלים - יופי של החתמה.
תפסיקו להתפנק.

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

מתן אוחיון כבר בן 29

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

עכשיו בנתבג, דור מלול ואשתו...
נוסע לחתום בקפריסין?!
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

אסור להם קצת חופש ? חח

גם מליקסון ביטון ונאסר בארהב , והם לא הולכים לחתום ב MLS .

קצת חופש.. מותר
תמונה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Totti כתב:עכשיו בנתבג, דור מלול ואשתו...
נוסע לחתום בקפריסין?!
אתה מביא את החדשות הלא נכונות.
הייתה ארוחת צהריים בשפיים היום לא?

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ForeverRed כתב: אתה מביא את החדשות הלא נכונות.
הייתה ארוחת צהריים בשפיים היום לא?
התקלת אותי.
הייתה, לא שום דבר שאתם לא מכירים, אופיר סגור, נשאר לסגור מול בן זקן.
גקי מרציאנו(האבא) מפעיל לחץ אדיר על שחרורו במחיר טוב
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

טוב אז ככה מי מה שהבנתי מחברים אוהדי חיפה , מתן אוחיון הוא בלם נטו , לא מגן ימיני ולא בטיח , בלם בלבד.
בק"ש היה שחקן הרכב בתור בלם והיה נהדר , הוא מאוד מהיר לבלם(הבלם המהיר בליגה , במהירות של דובב גבאי פחות או יותר שיחסית לבלם זאת מהירות יחסית נדירה) , באחד המשחקים מול מכבי הוא פשוט "זיין" את חיפה עם טעויות מפגרות , מה שגרר גל של אנטי כלפיו מצד אוהדי חיפה.
הייתכן שנראה שילוב של צדק ואוחיון/טאהה , כשסוארז מצטרף לפרקים לשלישיית קשרים גרזנים באמצע? או אולי שלפעמים נשחק מערך שלושה בלמים ( סוארז , צדק , ואוחיון) ? הפתרונות אצל בכר.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Totti כתב:
אין פה גופו של עניין.

תפנים, הגיע מאמן חדש, הוא רואה את הדברים אחרת ממך, הוא רוצה שחקנים שונים מאלישע- לא מחזיק ממלול, לא רוצה את אילוז ברוטציה, לא חושב שטויטו מספיק טוב לו- זהו, פה זה נגמר.

לא כל דבר צריך להפוך לדיון חוצב להבות
טוטי אני לא רוצה להפוך את זה לויכוח אבל אתה לא יודע אם המאמן רוצה את טוויטו או שלא ככה שאין לי מה להפנים ודיי כבר עם ההפנמה.
הפנמתי שדור מלול לא ממשיך, הפנמתי שבא מאמן חדש, זכותי לחשוב ולרשום שההגעה של מתן אוחיון היא לא חכמה.
אין הבדל לדעתי בין דור מלול למתן אוחיון מבחינת עומק בספסל, אחד יותר בלם, השני יותר קשר, שניהם לא מגנים טבעיים.
ואגב כל עוד אין פרסום על זה גם לא בטוח שבכר לא רוצה את דור מלול, לכל הידוע לנו ייתכן שמתן אוחיון יהיה בלם במקום סוארס שיהיה בקישור ודור מלול כן ישאר כמחליף לביטון או משהו בסגנון.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Totti כתב: התקלת אותי.
שפיים זה בהונגריה?
פרבר של בודפשט?

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

גיא חניה כתב:טוב אז ככה מי מה שהבנתי מחברים אוהדי חיפה , מתן אוחיון הוא בלם נטו , לא מגן ימיני ולא בטיח , בלם בלבד.
בק"ש היה שחקן הרכב בתור בלם והיה נהדר , הוא מאוד מהיר לבלם(הבלם המהיר בליגה , במהירות של דובב גבאי פחות או יותר שיחסית לבלם זאת מהירות יחסית נדירה) , באחד המשחקים מול מכבי הוא פשוט "זיין" את חיפה עם טעויות מפגרות , מה שגרר גל של אנטי כלפיו מצד אוהדי חיפה.
הייתכן שנראה שילוב של צדק ואוחיון/טאהה , כשסוארז מצטרף לפרקים לשלישיית קשרים גרזנים באמצע? או אולי שלפעמים נשחק מערך שלושה בלמים ( סוארז , צדק , ואוחיון) ? הפתרונות אצל בכר.
אוהדי חיפה שונאים חצי מהסגל שלהם. הם קוראים לאלון תורג'מן החלוץ הכי גרוע שאי פעם היה אצלם, לעידן ורד שחקן עלוב, יורדים על טוואטחה בלי סוף וכו'.
ראיתי את אוחיון בחיפה, וכמו כולם - הוא לא היה טוב. אבל זה היה תחת סאלה שהיה מאמן הגנה נוראי ובתחילת העונה אף אחד לא הצליח בחיפה. בהפועל הוא נראה יותר טוב וכמו שאמרת המהירות שלו זה משהו יוצא דופן לשחקן הגנה, לכן הוא עשה הסבה לעמדת המגן.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Totti כתב: התקלת אותי.
ככה אני אוהב אותך :כפיים:

שלח תגובה