מה נשתנה?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: מה נשתנה?

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

ד"א אני לא פה בשביל להתווכח אבל תחשבו מה שבאלכם אם כולם היו חושבים כמוכם היה משעמם בעולם הזה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

דר אדום בנשמה כתב:ד"א אני לא פה בשביל להתווכח אבל תחשבו מה שבאלכם אם כולם היו חושבים כמוכם היה משעמם בעולם הזה...
דעה שונה זה דבר מבורך ומעניין. אבל זה אמור להיות מגובה בנתונים. ברגע שמתעקשים סתם זה יוצר אווירה לא טובה.
תקרא את הקישור שהבאתי ותבין שהדברים הרבה יותר מורכבים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

ילדים תרגעו

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

כל הריבים האלה שהורסים כל נושא ענייני ונורמלי כבר הפך לילדותי,
תפתחו קבוצה בפייסבוק " נכנסים בדר " ותריבו שם.
תמונה

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

חחח היה אפשר להתייחס אלייך ברצינות אם היית מגיב לעובדות שנותנים לך פה,
שגדי נתן לך פה (על זה שמועדוני פאר באנגליה סובלים מפציעות ירך אחורי, תכף תגיד שהמערך של מכבי טוב משלהם)
אבל אתה פשוט טרול שעונה באוטומט, אין ספק שאתה מביא עניין אבל לדון איתך רציני זה כמו לדון עם הכלבה שלי,
היא נובחת ועושה רעש אבל לדבר באמת היא לא מסוגלת.
אני שחררתי ממך תהיה בריא, תעשו טובה תשחררו גם אתם שלא נהרוס כל דיון בגללו.

סמל אישי של משתמש
pirlo21

שליחה על ידי pirlo21 »

מישהו יכול לתת פירוט על הגופיות החדשות שנרכשו העונה ?
למיטב הבנתי מדובר ממש בתוכנה שמתאימה תוכנית אימונים אישית לכל שחקן + תוכנית מיוחדת להתאוששות מפציעות + עזרים פיזיולוגיים .
יש מישהו שיכול לשפוך מעט יותר אור ומידע על כך ?
בנוסף מי אמור להיות אחראי על תפעול המערכת ?

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

maor20094 כתב:כל הריבים האלה שהורסים כל נושא ענייני ונורמלי כבר הפך לילדותי,
תפתחו קבוצה בפייסבוק " נכנסים בדר " ותריבו שם.
מת על תגובות של לוחמי חופש ומנהיגי אופוזיציה כמוך...
מה שהורס את הפורום זה ילדים כמו דר, שלומי לחבריהם, שכל דיון הופך להיות מלחמה גוג ומגוג בגללם.
אין בעיה עם דעות של אחרים, יש בעיה עם דיון שמוסת מנקודות מקצועיות ועניניות לקשקושים ובלבולי מוח.

אני לא מבין בעייני כושר גופני, אז אני שותק, קורא ולומד. הבחור הצעיר לא מבין, אבל מתיימר להיות בר דעת ומחלק כאן טיפים של אלופים.

יאללה, הביתה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

דר בוא נחזק לך משהו לגביי השריר האחורי, אתה יודע למה זו פציעה נפוצה אצל שחקני כדורגל?
סיבה מאוד פשוטה, שחקני כדורגל מטבעם ה4 ראשי שלהם מפותח הרבה יותר משריר האמסטרינג, חוסר האיזון הזה גורם לפציעות די שכיחות שם.
כשמתאמנים באופן מבודד על האמסטרינג ודואגים לחזק ולשפר אותו (בין השרירים שהכי קשה לפתח) ניתן להקטין את הסיכוי לפציעות בו, אך בשום מצב אי אפשר למנוע לחלוטין.

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

pirlo21 כתב:מישהו יכול לתת פירוט על הגופיות החדשות שנרכשו העונה ?
למיטב הבנתי מדובר ממש בתוכנה שמתאימה תוכנית אימונים אישית לכל שחקן + תוכנית מיוחדת להתאוששות מפציעות + עזרים פיזיולוגיים .
יש מישהו שיכול לשפוך מעט יותר אור ומידע על כך ?
בנוסף מי אמור להיות אחראי על תפעול המערכת ?
לא יודע מה קנו. סתם חיפשתי בגוגל והגעתי לאתר של חברה שנקראית GPSports. ישר איך שנכנסתי ראיתי ברכות לשלוש לקוחותיה שזכו באליפות השנה - צ'לסי, באיירן מינכן ו... מכבי תל אביב:

תמונה

אז אני מניח שזה הציוד פחות או יותר. תתפדל: https://gpsports.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

העיקר שיהיה פיקוח ומקצוענות. בסופו של דבר, גם השחקנים וגם הקהל יהנו מהתוצאה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

zivmay כתב:העיקר שיהיה פיקוח ומקצוענות. בסופו של דבר, גם השחקנים וגם הקהל יהנו מהתוצאה.
סיכמת יפה

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

Totti כתב: מת על תגובות של לוחמי חופש ומנהיגי אופוזיציה כמוך...
מה שהורס את הפורום זה ילדים כמו דר, שלומי לחבריהם, שכל דיון הופך להיות מלחמה גוג ומגוג בגללם.
אין בעיה עם דעות של אחרים, יש בעיה עם דיון שמוסת מנקודות מקצועיות ועניניות לקשקושים ובלבולי מוח.

אני לא מבין בעייני כושר גופני, אז אני שותק, קורא ולומד. הבחור הצעיר לא מבין, אבל מתיימר להיות בר דעת ומחלק כאן טיפים של אלופים.

יאללה, הביתה
שום לוחם חופש ושום בטיח,
לא מצדיק לא אתכם ולא אותו, אבל בחייאת ראבק נישבר הז' שבכל נושא רציני יש תריבים המפגרים האלה.
כאילו לא ברור שהוא ניזון וחי מהריבים האלה, במקום להיות בוגרים ולדלג מעליו ולתת לו לדבר ללמפה אתם עוד מגיבים לו.
תמונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

avivgolan כתב:חחח היה אפשר להתייחס אלייך ברצינות אם היית מגיב לעובדות שנותנים לך פה,
שגדי נתן לך פה (על זה שמועדוני פאר באנגליה סובלים מפציעות ירך אחורי, תכף תגיד שהמערך של מכבי טוב משלהם)
אבל אתה פשוט טרול שעונה באוטומט, אין ספק שאתה מביא עניין אבל לדון איתך רציני זה כמו לדון עם הכלבה שלי,
היא נובחת ועושה רעש אבל לדבר באמת היא לא מסוגלת.
אני שחררתי ממך תהיה בריא, תעשו טובה תשחררו גם אתם שלא נהרוס כל דיון בגללו.
אני יודע בדיוק למה שחקני כדורגל נפצעים בשריר הירך האחורי, יש אזור מסוים בשריר (האמסטרינג מה שנקרא) שלא מחזקים אותו ואז בום יש קריסה, מאמן כושר טוב יודע בדיוק איך לעשות את זה.
אבל אני לא דיברתי על שריר הירך האחורי אלא על הארבע ראשי שזאת הייתה הפציעה העיקרית של השחקנים בהפועל תל אביב תחת דרור שמשון.
ד"א אתה מזכיר לי גם את הכלבה שלי יורה ומגיב בלי לקרוא שום דבר, אני לפחות קורא לפניי שאני מגיב...
הזלזול שלכם בידע שלי הוא פשוט חוצפה שאין כדוגמתא...
נערך לאחרונה על ידי דר אדום בנשמה ב 21 יוני 2015, 17:01, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

RedHell כתב:דר בוא נחזק לך משהו לגביי השריר האחורי, אתה יודע למה זו פציעה נפוצה אצל שחקני כדורגל?
סיבה מאוד פשוטה, שחקני כדורגל מטבעם ה4 ראשי שלהם מפותח הרבה יותר משריר האמסטרינג, חוסר האיזון הזה גורם לפציעות די שכיחות שם.
כשמתאמנים באופן מבודד על האמסטרינג ודואגים לחזק ולשפר אותו (בין השרירים שהכי קשה לפתח) ניתן להקטין את הסיכוי לפציעות בו, אך בשום מצב אי אפשר למנוע לחלוטין.
ידעתי את זה כבר, אבל תשים לב שהזכרתי גם את שריר הארבע ראשי, ובהפועל תל אביב של דרור שמשון ויוסי אבוקסיס זאת הייתה הפציעה העיקרית, ופציעה בארבע ראשי זה סימן לכושר לקוי מאוד.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

דר אדום בנשמה כתב: אני יודע בדיוק למה שחקני כדורגל נפצעים בשריר הירך האחורי, יש אזור מסוים בשריר (האמסטרינג מה שנקרא) שלא מחזקים אותו ואז בום יש קריסה, מאמן כושר טוב יודע בדיוק איך לעשות את זה.
אבל אני לא דיברתי על שריר הירך האחורי אלא על הארבע ראשי שזאת הייתה הפציעה העיקרית של השחקנים בהפועל תל אביב תחת דרור שמשון.
ד"א אתה מזכיר לי גם את הכלבה שלי יורה ומגיב בלי לקרוא שום דבר, אני לפחות קורא לפניי שאני מגיב...
הזלזול שלכם בידע שלי הוא פשוט חוצפה שאין כדוגמתא...
ממש דוקטור דוליטל

נעול