כשמקצועית הוא יהיה הכי טוב בתפקידו הוא יהיה הבאנקר הראשון וגם הוא יודע את זה. כל עוד פעולות פשוטות הוא לא עושה טוב אזי מקומו בספסל נכון לעכשיו (ואני ממש לא נמנה על מתנגדיו- מעריץ את הבנאדם)Totti כתב: תמיד חכם גדול וכל מבין.
אומר על סמך היכרות עם הכדורגלן הישראלי באשר הוא וברדה, מדהים ככל שיהיה הוא חלק בלתי נפרד ממנו.
האהבה אליו מעוורת לפעמים וההצגה שלו כחצי אל היא פטתית על גבול המטופשת.
אם ברדה ירגיש שהפיחות במעמדו משמעותי או במילות עמך' ישראל, "המאמן לא סופר אותו", הוא ילך לאלונה וידפוק על השולחן כמו גדול. פיזית כוחו עוד במותינו ובראייה שלו את הדברים הוא עדיין מסוגל לסחוב את הקבוצה על הגב
הסרט מסרט הקפטן...
Re: הסרט מסרט הקפטן...
- ForeverRed
אני מבין את זה, אתה מבין את זה, טוטי מבין את זה. השאלה אם ברדה מבין את זה.dor69 כתב: כשמקצועית הוא יהיה הכי טוב בתפקידו הוא יהיה הבאנקר הראשון וגם הוא יודע את זה. כל עוד פעולות פשוטות הוא לא עושה טוב אזי מקומו בספסל נכון לעכשיו (ואני ממש לא נמנה על מתנגדיו- מעריץ את הבנאדם)
כרגע נראה שלא.
אתה תמיד מציל אותי מתגובות ארוכות וחופרות.ForeverRed כתב: אני מבין את זה, אתה מבין את זה, טוטי מבין את זה. השאלה אם ברדה מבין את זה.
כרגע נראה שלא.
תודה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- ForeverRed
Totti כתב: אתה תמיד מציל אותי מתגובות ארוכות וחופרות.
תודה

אני חושב שאנחנו צריכים לעשות את ההבדל בין תגובה אמוציונלית שמגיעה כתוצאה מזה שהקבוצה עם שחקן פחות והוא מת לתרום לבין יהפוך שולחנותForeverRed כתב: אני מבין את זה, אתה מבין את זה, טוטי מבין את זה. השאלה אם ברדה מבין את זה.
כרגע נראה שלא.
טוטי אהוב, נר לרגלייך ובמחילה,Totti כתב: תמיד חכם גדול וכל מבין.
אומר על סמך היכרות עם הכדורגלן הישראלי באשר הוא וברדה, מדהים ככל שיהיה הוא חלק בלתי נפרד ממנו.
אם ברדה ירגיש שהפיחות במעמדו משמעותי או במילות עמך' ישראל, "המאמן לא סופר אותו", הוא ילך לאלונה וידפוק על השולחן כמו גדול. פיזית כוחו עוד במותינו ובראייה שלו את הדברים הוא עדיין מסוגל לסחוב את הקבוצה על הגב.
אפשר לטמון את הראש בחול, זה הכי קל, אבל כל עוד לא יוכח אחרת, סך האגו במערכת הרבה יותר גדול משנותיו והישיגו של ברק בכר כמאמן. האם הוא יצליח להשתלט על הכל בדרכו של אלישע החביב? ימים יגידו. אבל על הנייר, הוא היה שחקן ליגה ממוצע ומאמן בתחילת דרכו, יש בסגל הזה לא מעט שחקני נבחרת ולגיונרים בדימוס, הוא די נבלע בינהם
מה שכתבת לגבי ברדה זו ספקולציה. כשקשטן החליף את בניון בנבחרת אז בניון עשה הצגה שמסי לא עושה. לברדה זה לא קרה אף פעם והוא הוחלף לא מעט בשנתיים האחרונות. הוא אכן הגיב לא כהרגלו (אשכרה בן אדם עוכר ישראל מנפץ חלומות) נגד תון אבל אפשר כבר לשחרר ולא להפוך את זה למה שבניון עשה היום. זה פשוט ליפול למלכודות של פרימו, הללי, אופירה ושאר חבורת הזבל.
לגבי ההערצה לברדה - זה הטעם בכדורגל, למצוא סמלים שיאפשרו לך להזדהות איתם. הרבה פעמים אנחנו עושים זאת ומתעלמים ממה שמפריע למיתוס להיות מה שהוא.
גם על חסרונותויו של ברדה האדם אני חושב שהוא עדיין מופת ודוגמא.
גם אני "מדיר שינה" לגבי יכולת התימרון של בכר עם סך הציפיות שיש לשחקנים בחלק הקידמי. אי אפשר לרבע את המעגל. בלי ברדה לימינו של בכר לגבי כל החלטה זה יגמר רע וברדה ירגיש ספסל לא מעט כי אפשר אחרת.
מאמין בו שהוא קורא את המציאות ויודע ששום שולחן לא יתהפך בסביבת אלונה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
+1dor69 כתב: אני חושב שאנחנו צריכים לעשות את ההבדל בין תגובה אמוציונלית שמגיעה כתוצאה מזה שהקבוצה עם שחקן פחות והוא מת לתרום לבין יהפוך שולחנות
לא דיברתי מקצועית, בנושא המקצועי אפשר להתווכח עד מחר וזה כמו טעם וריח ככה שזה לא מועיל, אבל אתה דיברת על האופי של הבן אדם ופה אמרתי שאתה חושב שאתה יודע הכל.Totti כתב: תמיד חכם גדול וכל מבין.
אם ברדה ירגיש שהפיחות במעמדו משמעותי או במילות עמך' ישראל, "המאמן לא סופר אותו", הוא ילך לאלונה וידפוק על השולחן כמו גדול. פיזית כוחו עוד במותינו ובראייה שלו את הדברים הוא עדיין מסוגל לסחוב את הקבוצה על הגב.
אפשר לטמון את הראש בחול, זה הכי קל, אבל כל עוד לא יוכח אחרת, סך האגו במערכת הרבה יותר גדול משנותיו והישיגו של ברק בכר כמאמן. האם הוא יצליח להשתלט על הכל בדרכו של אלישע החביב? ימים יגידו. אבל על הנייר, הוא היה שחקן ליגה ממוצע ומאמן בתחילת דרכו, יש בסגל הזה לא מעט שחקני נבחרת ולגיונרים בדימוס, הוא די נבלע בינהם
הרבה אנשים שקשורים במערכת אומרים שיש לו ערך מוסף מטורף אז בטח אתה שלא נמצא בעמקי המועדון לא יכול להעיד על האישיות שלו.
בוא נתחיל בזה שאתה לא פונה אליי אישית באיזו סוג של ביקרות כאילו חיכתי לפידבק על מה וכמה אני יודע ומשם נתקדם.talb55 כתב:
לא דיברתי מקצועית, בנושא המקצועי אפשר להתווכח עד מחר וזה כמו טעם וריח ככה שזה לא מועיל, אבל אתה דיברת על האופי של הבן אדם ופה אמרתי שאתה חושב שאתה יודע הכל.
הרבה אנשים שקשורים במערכת אומרים שיש לו ערך מוסף מטורף אז בטח אתה שלא נמצא בעמקי המועדון לא יכול להעיד על האישיות שלו.
נקסט.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
קורא את הכתבות על חיפה ובניון ולוקח בפרופורציות את "תקרית ההחלפה" של ברדה. בחיפה כבר יש אינטיפאדה באוויר כאשר אתמול הושגה תהדייה של גג שבועיים וזה עוד לפני הקרבות של עטר שבנתיים זה נראה שהוא מדשדש עוד מהפלייאוף שנה שעברה. גם שכטר לא יראה הרבה דשא כאשר יביאו שני שחקני חיזוק נוספים.
בקיצור, ברור שגם לבכר יהיה אתגר אבל בחיפה כבר יש פיצוצים.
יופי יוסי. אתה ילד שלנו מוצלח.
בקיצור, ברור שגם לבכר יהיה אתגר אבל בחיפה כבר יש פיצוצים.
יופי יוסי. אתה ילד שלנו מוצלח.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
לא מבין בכלל מה לעזאזל עושים השוואות בין בניון לברדה.
אחד טוטאלי,מחוייב לקבוצה בכל רמח איבריו,משחק מהלב ואם צריך עם חצי רגל,לקח קבוצה שבורה והפך אותה לקבוצת צמרת.
בעוד השני מתעסק כל היום בעצמו,בטוח שצריכים לעשות בכיכר המדינה פסל בשבילו והדבר היחיד שעשה עד עכשיו בשנתיים שהוא כאן זה לריב עם המאמן.
בן אדם כזה ***,היה,ונשאר.
אחד טוטאלי,מחוייב לקבוצה בכל רמח איבריו,משחק מהלב ואם צריך עם חצי רגל,לקח קבוצה שבורה והפך אותה לקבוצת צמרת.
בעוד השני מתעסק כל היום בעצמו,בטוח שצריכים לעשות בכיכר המדינה פסל בשבילו והדבר היחיד שעשה עד עכשיו בשנתיים שהוא כאן זה לריב עם המאמן.
בן אדם כזה ***,היה,ונשאר.
הקפטן האולטימטיבי:
"רציתי לשחק באותו משחק", נזכר לא מזמן הקפטן הוותיק של ליברפול בהתמודדות בסנטיאגו ברנבאו מול ריאל מדריד בעונה האחרונה, בה סופסל על ידי מאמנו ברנדן רוג'רס. "זו הייתה ריאל ורציתי לשחק, אבל ברגע שהבנתי שלא אשחק - אז למען הקבוצה והיחסים עם ברנדן, קיבלתי את זה". (סטיבן ג'רארד)
"רציתי לשחק באותו משחק", נזכר לא מזמן הקפטן הוותיק של ליברפול בהתמודדות בסנטיאגו ברנבאו מול ריאל מדריד בעונה האחרונה, בה סופסל על ידי מאמנו ברנדן רוג'רס. "זו הייתה ריאל ורציתי לשחק, אבל ברגע שהבנתי שלא אשחק - אז למען הקבוצה והיחסים עם ברנדן, קיבלתי את זה". (סטיבן ג'רארד)
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 94913.html" onclick="window.open(this.href);return false;
מתקדמים.
מתקדמים.
- red and white
- Title: Almog
נראה שזה הנושא הכי קשור כי בוזגלו הוא הקפטן השני וספורט 1 אומרים שבכוונת הנהלת המועדון לשדרג לבוזגלו את החוזה ל380 אלף דולר.
לפי דעתי הדיווח לא רציני כי הוא כבר ביקש שדרוג והמועדון סירב אז אין סיבה שעכשיו המועדון יציע שדרוג של 110 אלף דולר רק כדי להשוות את השכר של בן שהר
לפי דעתי הדיווח לא רציני כי הוא כבר ביקש שדרוג והמועדון סירב אז אין סיבה שעכשיו המועדון יציע שדרוג של 110 אלף דולר רק כדי להשוות את השכר של בן שהר