ברדה- חצית קו אדום.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

Re: ברדה- חצית קו אדום.

שליחה על ידי UncleAD »

אדום בלב בנשמהההה כתב:בטח שתקרא את זה. שפרשן כדורגל (עאלק) בשם שלמה שרף צווח את הדבר הזה ונחנק תוך כדי אלף פעמים בתכנית "הדגל" של הכדורגל הישראלי, אז מה הפלא שאנשים יקחו את דבריו כמשהו הגיוני ויחזרו עלייהם ?
לא יודע, ציפיתי שהאינטילגנציה של רוב הקהל שלנו היא קצת יותר משל קוף ממוצע.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

doctorslayer כתב:
ספגתי לאורך כל התגובות שלך, אבל ברגע שהשוות בין ברדה לראיין גיגס, הבנתי שהקשר בינך לבין המציאות הוא מקרי בהחלט.
תעשה לנו טובה, ברדה והתגובות שלו מתחיל להיות משהו מחזורי, והכי גרוע אם זה יגיע למצב כזה שכל פעם שיתחלף ויתחרפן יבקש סליחה ויקבל.

בינתיים, לא מעט אוהדים בפורום US בפייסבוק קוראים לכך שברדה חייב לפתוח מחר גם אם זה מעבר למקצוענות אלא אך ורק בשביל כבוד.
ואני שואל אתכם, האוהדים היותר שפוים שלנו, איך אתם רוצים להתקדם יא אללה איתכם אם הקהל שלנו כזה פרמיטיבי? איך?
לפתוח בגלל כבוד, לא מאמין שאני קורא את זה.
אל תעשה סלט ואל תערבב בין נושאים.
יש הבדל בין לתת כבוד מינימלי לסמל כמו אליניב ברדה ולא לתלות אותו בכיכר העיר בגלל שירד כעוס על חילוף, לבין קריאה לתת לו לפתוח בהרכב בלי קשר ליכולת מקצועית או כושר נוכחי.
מי שטוב צריך לפתוח, ושים לב שכל מי שכתב כאן, לא טען לרגע שהחילוף לא היה נכון. אליניב לא היה מספיק טוב והחילוף היה מוצדק, בזה אין ספק. בדיוק כמו שאין לי ספק שסהר צריך לפתוח בהרכב כשאליניב צריך לפתוח בספסל מול חיפה.
אבל מכאן ועד להקצין את המקרה של ברדה מול רעננה יש מרחק ארוך.

כאוהד יונייטד ראיין גיגס קרוב מאוד לליבי, אבל גם הוא הוכיח שהוא לא מלאך ושכמו כל כדורגלן גם לו יש לא מעט אגו.
פול סקולס אגב, עוד אגדה ומקצוען למופת, אחד שנחשב כשחקן נטול אגו שנחבא אל הכלים, סירב בזמנו להתלבש למשחק של גביע הליגה של יונייטד, בגלל שלא שותף כמה ימים קודם לכן במשחק ליגה מול ארסנל.
אפילו המקצוענים הגדולים ביותר, שני שחקנים שאוהבים את יונייטד לפחות כמו שברדה אוהב את באר שבע, טעו במהלך הקרירה, וזה בסדר, זה קורה לכולם.
לא צריך לתלות את אחד הסמלים הכי גדולים שלנו בגלל תקרית כמו שהייתה בשבת.

סמל אישי של משתמש
UncleAD

שליחה על ידי UncleAD »

Sir Alex Ferguson כתב: אל תעשה סלט ואל תערבב בין נושאים.
יש הבדל בין לתת כבוד מינימלי לסמל כמו אליניב ברדה ולא לתלות אותו בכיכר העיר בגלל שירד כעוס על חילוף, לבין קריאה לתת לו לפתוח בהרכב בלי קשר ליכולת מקצועית או כושר נוכחי.
מי שטוב צריך לפתוח, ושים לב שכל מי שכתב כאן, לא טען לרגע שהחילוף לא היה נכון. אליניב לא היה מספיק טוב והחילוף היה מוצדק, בזה אין ספק. בדיוק כמו שאין לי ספק שסהר צריך לפתוח בהרכב כשאליניב צריך לפתוח בספסל מול חיפה.
אבל מכאן ועד להקצין את המקרה של ברדה מול רעננה יש מרחק ארוך.

כאוהד יונייטד ראיין גיגס קרוב מאוד לליבי, אבל גם הוא הוכיח שהוא לא מלאך ושכמו כל כדורגלן גם לו יש לא מעט אגו.
פול סקולס אגב, עוד אגדה ומקצוען למופת, אחד שנחשב כשחקן נטול אגו שנחבא אל הכלים, סירב בזמנו להתלבש למשחק של גביע הליגה של יונייטד, בגלל שלא שותף כמה ימים קודם לכן במשחק ליגה מול ארסנל.
אפילו המקצוענים הגדולים ביותר, שני שחקנים שאוהבים את יונייטד לפחות כמו שברדה אוהב את באר שבע, טעו במהלך הקרירה, וזה בסדר, זה קורה לכולם.
לא צריך לתלות את אחד הסמלים הכי גדולים שלנו בגלל תקרית כמו שהייתה בשבת.
א. לא עשיתי סלט, התגובה שלי אליך לברדה והתגובה השניה לגבי אם יפתח או לא בהרכב בטרנר - לא קשור אליך אלא כBy the way, וזו הסיבה שזה נכתב בפסקה נוספת.
ב. ראיין גיגס שיחק כל הקריירה שלו במנצ'סטר יונייטד, לזכותו ארגזים של תארים שלא מעט רשומים על שמו ובזכותו, כשברדה יעשה אלפית ממה שעשה גיגס, אני אסכים לו לעשות מה שגיגס עשה ואיך שהתנהג.
איך בכלל אתה עושה השוואות כאלה? זה מנותק לגמרי.
ג. אף אחד לא תלה אותו, אומרים שמקומו לא בהרכב כרגע וגם לא ביציע, אלא בספסל ושהוא צריך להשלים עם זה בלי פרצופים.

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

אני אישית מסכים עם הרעיון מאחורי הדברים של "סיר אלכס". אין לנו אוהדי באר שבע מה להתבייש כי במחלה הזאת חולים בכל הארץ. כשהפרה מפסיקה לתת תפוקת חלב אז שוחטים אותה במידית. כך קורה עם כל סמל בליגה שלנו וכך היה קורה גם עם גיגס היה שחקן שלנו. יש פה אנשים שבדבריהם מנסים להפריד בין סיבות מקצועיות ובין התנהגות אבל בדבריהם הם לא מצליחים. כל האנטי ברדה שקורה כרגע זה בגלל התפוקה הדלה, קל לותר על כל אחד אם התפוקה שלו דלה אבל השאלה היא האם אתם באמת יודעים שהתפוקה של ברדה דלה? מי אתם שתקבעו? כשעמד כנציג במשך כל השלוש שנים שהוא פה הכל היה טוב ויפה אבל כרגע נפתחו השערים להעלאת קורבן?

שחררו קיטור, תחזרו לקרקע, 99.9% שברדה יפתח על הספסל בשני, דבר מוצדק להערכתי שכן הטוב אמור לפתוח, אבל אל תהפכו אותו מסמל לשנוא העיר רק בגלל שקל לכם.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

מה זאת אומרת מי אתם שתקבעו..אנחנו רואים את המשחקים של הקבוצה ויודעים מה קורה שם. זה לא שהמשחקים לא משודרים ואנחנו מנחשים שברדה לא טוב על המגרש. אני באמת לא מבין תגובות מהסוג הזה.

בכל מקרה לי אישית זה מריח כמו דיוני אלישע בתחילת הדרך. גם אני בהתחלה חטאתי ועמדתי פה נגד כל המתנגדים אליו, ובסוף התפכחתי.

אני מאוד מקווה ומאוד רוצה להאמין שדבר כזה לא יקרה עם ברדה, ושהוא לא יספק לנו שום חומר להקפיץ את הדיון הזה. הכל תלוי בו.

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

אדום בלב בנשמהההה כתב:מה זאת אומרת מי אתם שתקבעו..אנחנו רואים את המשחקים של הקבוצה ויודעים מה קורה שם. זה לא שהמשחקים לא משודרים ואנחנו מנחשים שברדה לא טוב על המגרש. אני באמת לא מבין תגובות מהסוג הזה.

בכל מקרה לי אישית זה מריח כמו דיוני אלישע בתחילת הדרך. גם אני בהתחלה חטאתי ועמדתי פה נגד כל המתנגדים אליו, ובסוף התפכחתי.

אני מאוד מקווה ומאוד רוצה להאמין שדבר כזה לא יקרה עם ברדה, ושהוא לא יספק לנו שום חומר להקפיץ את הדיון הזה. הכל תלוי בו.
כוונתי הייתה מאחורי הקלעים. הרי כל הדיון הזה התעורר בעקבות מקרים שקורים מאחורי הקלעים, ולא מקצועית.
ושוב בהמשך אתה מפספס את העיקר בדברי, אין מה להמשיל את ברדה לאלישע.
אם שם אתה מעמיד אותו, זה בדיוק הכוונה שלי, ברדה הגיע לפה בשביל שנים ארוכות, כשחקן כרגע ובעתיד בצוות המקצועי (על פי הערכות) שיום אחד יוביל את המושכות אחרי שיתלה את הנעליים, כרגע המבחן שלו זה על המגרש, כשאנחנו יודעים בברור שאת העבודה והאחדות הוא עושה בחדר ההלבשה. הכל יהיה בסדר, ישקטו מים והדברים יחזרו לדפוק כמו שצריך ברדה ילמד את מקומו וברק ילמד את מקומו של ברדה.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אבל זה בדיוק העניין טל - שהוא לא עושה את הדברים האלה מאחורי הקלעים. מול ת'ון הוא התעצבן ולמזלנו הבמאי השוויצרי לא קלט את זה, אז רק אלה שהיו באצטדיון יכולים להעיד. מול רעננה זה כבר נתפס בעדשת המצלמה.

הוא תורם מאחורי הקלעים בצורה שאף שחקן לא תורם, אני מסכים, אבל האם זה צריך להקנות לו הטבות בנוגע לבעיות משמעת על המגרש? לא ולא!

בנתיים מה שקורה כאן הוא בדיוק מה שקרה עם אלישע בעונה השנייה. אנשים שטענו ש"ככה אי אפשר להמשיך לשחק וככה לא נתקדם לשום מקום" ומצד שני אנשים שטענו "דיי, אנחנו בצמרת, אוגרים נקודות, תנו לנו להנות". בסוף עניין אלישע התפוצץ. עניין ברדה יכול להעלם מהמפה אבל זה תלוי רק בברדה. כי גם אחרי ת'ון אמרו שהעניין ייעלם וברדה ילמד את מקומו, ועובדה שזה לא קרה. אם הוא ימשיך לעשות פרובקציות על המגרש - האשכול הזה יוקפץ אחרי כל משחק עד לפיצוץ הסופי.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

doctorslayer כתב:
א. לא עשיתי סלט, התגובה שלי אליך לברדה והתגובה השניה לגבי אם יפתח או לא בהרכב בטרנר - לא קשור אליך אלא כBy the way, וזו הסיבה שזה נכתב בפסקה נוספת.
ב. ראיין גיגס שיחק כל הקריירה שלו במנצ'סטר יונייטד, לזכותו ארגזים של תארים שלא מעט רשומים על שמו ובזכותו, כשברדה יעשה אלפית ממה שעשה גיגס, אני אסכים לו לעשות מה שגיגס עשה ואיך שהתנהג.
איך בכלל אתה עושה השוואות כאלה? זה מנותק לגמרי.
ג. אף אחד לא תלה אותו, אומרים שמקומו לא בהרכב כרגע וגם לא ביציע, אלא בספסל ושהוא צריך להשלים עם זה בלי פרצופים.
א. ההתרשמות שלי מהדברים שלך והתזמון שלהם הוא שניסית לקשר בין הטופיק הנוכחי לטופיק השני שקורה לתת לאליניב דקות בגלל המעמד שלו ולא בגלל יכולת מקצועית.
הדבר היחידי שדומה בין הנושאים הוא ששניהם הזויים. כל אחד קיצוני לכיוון שלו. האחד מחפש לרמוס את ברדה, והשני מחפש להפוך אותו לגדול מהמועדון. שניהם קיצונים והזויים לטעמי ולשניהם אין מקום.
לא צריך לשחוט את אליניב על האירוע ברעננה אבל גם לא צריך לפתוח איתו רק כי מדובר במשחק הפתיחה של טרנר, כשאליניב יהיה טוב מקצועית הוא יפתח, לא לפני.

ב. אליניב ברדה לא אשם בעובדה שכשהוא עלה מהנוער מי שניהל את המועדון היה אלי זינו ולא אלונה ברקת.
אליניב ברדה לא אשם בעובדה שהוא גדל בהפועל באר שבע ולא במכבי תל אביב או מכבי חיפה.
אליניב ברדה בשנים שלו כאן עשה את המקסימום שאפשר לאור איכות הסגל שעמד לקבוצה. עזר לנו לעלות ליגה בזמנו, בשנים האחרונות היה לו חלק מרכזי בהפיכת הקבוצה מאחת שניצלת שנתיים רצוף במחזור האחרון לקבוצה שמגיעה לאירופה שנתיים רצוף ורחוקה משחק אחד מזכיה בתואר.
אם נזכה בתארים בשנה הקרובה או בשנים הקרובות, גם אם אליניב כבר יפרוש כשזה יקרה, יהיה לו חלק לא מבוטל בזה כי הכסף של אלונה היה כאן לפני, אבל רק שאליניב הגיע, בזכות השם שלו, האישיות שלו, הכריזמה שלו, נפתחה באמת הדלת לשחקנים איכותיים, לשחקנים שוברי שיווין כמו בוזגלו שלפני ההגעה של ברדה לא חשבו בכלל להגיע לכאן לא משנה כמה כסף אלונה הציעה להם.
ההשוואה לגיגס או סקולס היא לא בכמות השנים במועדון או בכמות התארים, כי אין כמעט כאלה שחקנים בהיסטוריה, אלא כדי להראות שאפילו שני שחקנים גדולים ונאמנים כמו סקולס וגיגס טעו פעם או פעמיים בקרירה בהתנהגות ועדין האוהדים ידעו לקחת זאת בפרופורציה.
דרך אגב, אין לי ספק שאם ברדה היה פותח את העונה טוב יותר מבחינת יכולת הביקורת עליו הייתה שונה. בגלל שיש ירידה ביכולת, ויש את סהר שכרגע עדיף עליו, אז אוהדים מרגישים חופשים יותר לבקר אותו או לשלוח אותו ליציע. אם זה היה קורה לפני שנתיים כשברדה היה באנקר בהרכב, הדיבורים היו שונים.

סמל אישי של משתמש
UncleAD

שליחה על ידי UncleAD »

Sir Alex Ferguson כתב: א. ההתרשמות שלי מהדברים שלך והתזמון שלהם הוא שניסית לקשר בין הטופיק הנוכחי לטופיק השני שקורה לתת לאליניב דקות בגלל המעמד שלו ולא בגלל יכולת מקצועית.
הדבר היחידי שדומה בין הנושאים הוא ששניהם הזויים. כל אחד קיצוני לכיוון שלו. האחד מחפש לרמוס את ברדה, והשני מחפש להפוך אותו לגדול מהמועדון. שניהם קיצונים והזויים לטעמי ולשניהם אין מקום.
לא צריך לשחוט את אליניב על האירוע ברעננה אבל גם לא צריך לפתוח איתו רק כי מדובר במשחק הפתיחה של טרנר, כשאליניב יהיה טוב מקצועית הוא יפתח, לא לפני.

ב. אליניב ברדה לא אשם בעובדה שכשהוא עלה מהנוער מי שניהל את המועדון היה אלי זינו ולא אלונה ברקת.
אליניב ברדה לא אשם בעובדה שהוא גדל בהפועל באר שבע ולא במכבי תל אביב או מכבי חיפה.
אליניב ברדה בשנים שלו כאן עשה את המקסימום שאפשר לאור איכות הסגל שעמד לקבוצה. עזר לנו לעלות ליגה בזמנו, בשנים האחרונות היה לו חלק מרכזי בהפיכת הקבוצה מאחת שניצלת שנתיים רצוף במחזור האחרון לקבוצה שמגיעה לאירופה שנתיים רצוף ורחוקה משחק אחד מזכיה בתואר.
אם נזכה בתארים בשנה הקרובה או בשנים הקרובות, גם אם אליניב כבר יפרוש כשזה יקרה, יהיה לו חלק לא מבוטל בזה כי הכסף של אלונה היה כאן לפני, אבל רק שאליניב הגיע, בזכות השם שלו, האישיות שלו, הכריזמה שלו, נפתחה באמת הדלת לשחקנים איכותיים, לשחקנים שוברי שיווין כמו בוזגלו שלפני ההגעה של ברדה לא חשבו בכלל להגיע לכאן לא משנה כמה כסף אלונה הציעה להם.
ההשוואה לגיגס או סקולס היא לא בכמות השנים במועדון או בכמות התארים, כי אין כמעט כאלה שחקנים בהיסטוריה, אלא כדי להראות שאפילו שני שחקנים גדולים ונאמנים כמו סקולס וגיגס טעו פעם או פעמיים בקרירה בהתנהגות ועדין האוהדים ידעו לקחת זאת בפרופורציה.
דרך אגב, אין לי ספק שאם ברדה היה פותח את העונה טוב יותר מבחינת יכולת הביקורת עליו הייתה שונה. בגלל שיש ירידה ביכולת, ויש את סהר שכרגע עדיף עליו, אז אוהדים מרגישים חופשים יותר לבקר אותו או לשלוח אותו ליציע. אם זה היה קורה לפני שנתיים כשברדה היה באנקר בהרכב, הדיבורים היו שונים.
וואלה לא נראה לי שאלי ז'ינו עזר לו לעשות את הסלטה והחגיגה שעשה אחרי שכבש נגדנו במדי חיפה.
בנוסף הבן אדם קיבל בעונה הראשונה שלו 3 מיליון שקל,
אנשים כמוך רק מגנים עליו ויהי מה, מי ישמע הוא בא בזמנו החופשי ותורם מכשרונו, זה העבודה שלו והוא מקבל על זה כסף שהלוואי עליי ועליך.
צריך לקבל את המעמד שלו כמו שהוא, בכר הוא המחליט ובזה זה אמור להסתכם, ברדה בכלל לא צריך להיות פקטור בשיקולים האלה.

ברדה עשה וברדה ככה וברדה ככה,
תרדו מהעץ, הגורם הראשון שבזכותו הכל קורה זה אלונה ברקת, לא זכור לי שברדה פה משלם משכורות לכולם.
יש בעל ממון, יש משכורת קבועה ובטוחה ומשם מגיעים השחקנים.
ברדה הביא את ג'רום לרואה לבית"ר כשגיידמאק שלט? אולי ברדה הביא את רוסו וגוטמן להפועל חיפה בתקופת רובי שפירא?
ברדה עזר ותרם המון, אבל הוא ממש לא הגורם המרכזי במהפך פה, אל תשכח שהתקציב שלך הוכפל.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

נאלץ להסכים עם הדוקטור.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

צריך לשים את הדברים בפרופורציה הנכונה.
מצד אחד,אליניב ברדה הוא איש עתיר זכויות בהפועל ב"ש,אי אפשר להתכחש לעובדה שמאז שהגיע הקבוצה רצה ונושמת צמרת.
נכון שהרבה מאוד בזכות הכסף של אלונה,אבל רק להזכיר שאותו כסף היה לפני ברדה ולא זכור לי שהיינו איזה פקטור בכדורגל הישראלי.
ברדה הביא איתו רוח חדשה,שחקנים שהגיעו בעקבותיו ומנהיגות על המגרש שכל כך הייתה חסרה כאן לאורך שנים.
למחוק לו את כל זה בשנייה,זו איוולת.
ואחרי כל מה שכתבתי,עדיין אסור היה לו להתנהג כפי שהתנהג.
אליניב בן אדם חכם,דברים לא קורים אצלו סתם,כל עניין הצוות בידור בנבחרת והדיבורים טרום העונה על האפשרות שהוא לא יהיה בהרכב חילחלו אליו חזק.
הוא מעביר מסר למאמן " אל תהפוך אותי לחילוף קבוע".
אני מאמין שהסערה האחרונה והנזיפה מאלונה יחזירו אותו לפרופורציות הנכונות.
ועם כל הכבוד אין שחקן שיש לו טאבו בהרכב גם אם קוראים לו בוזגלו או ברדה,בכר כבר הוכיח את זה.
לכן כל דיבורי הסרק הללו על לתת לו לשחק בגלל האיצטדיון החדש הם לא פחות מטיפשיים.

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

אדום זקן כתב:צריך לשים את הדברים בפרופורציה הנכונה.
מצד אחד,אליניב ברדה הוא איש עתיר זכויות בהפועל ב"ש,אי אפשר להתכחש לעובדה שמאז שהגיע הקבוצה רצה ונושמת צמרת.
נכון שהרבה מאוד בזכות הכסף של אלונה,אבל רק להזכיר שאותו כסף היה לפני ברדה ולא זכור לי שהיינו איזה פקטור בכדורגל הישראלי.
ברדה הביא איתו רוח חדשה,שחקנים שהגיעו בעקבותיו ומנהיגות על המגרש שכל כך הייתה חסרה כאן לאורך שנים.
למחוק לו את כל זה בשנייה,זו איוולת.
ואחרי כל מה שכתבתי,עדיין אסור היה לו להתנהג כפי שהתנהג.
אליניב בן אדם חכם,דברים לא קורים אצלו סתם,כל עניין הצוות בידור בנבחרת והדיבורים טרום העונה על האפשרות שהוא לא יהיה בהרכב חילחלו אליו חזק.
הוא מעביר מסר למאמן " אל תהפוך אותי לחילוף קבוע".
אני מאמין שהסערה האחרונה והנזיפה מאלונה יחזירו אותו לפרופורציות הנכונות.
ועם כל הכבוד אין שחקן שיש לו טאבו בהרכב גם אם קוראים לו בוזגלו או ברדה,בכר כבר הוכיח את זה.
לכן כל דיבורי הסרק הללו על לתת לו לשחק בגלל האיצטדיון החדש הם לא פחות מטיפשיים.
+1. מסכים עם כל מילה

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

Totti כתב:נאלץ להסכים עם הדוקטור.
נאלץ להסכים שהתחלקתם על השכל.

ברדה לא חסין מביקורת, אבל מכאן ועד לבטל את כל מה שעשה עבור הפועל ב"ש (וזה מה שעשה 'הדוקטור') המרחק עצום.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

הדוקטור לא ביטל ואם כן, אני חוזר בי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
UncleAD

שליחה על ידי UncleAD »

bs war כתב:
נאלץ להסכים שהתחלקתם על השכל.

ברדה לא חסין מביקורת, אבל מכאן ועד לבטל את כל מה שעשה עבור הפועל ב"ש (וזה מה שעשה 'הדוקטור') המרחק עצום.
תקרא שוב את השורה האחרונה בתגובה האחרונה שלי.
לאט לאט אני מבין שהבנת הנקרא פה של האנשים היא ברמה של כיתה ב'.

טוטי תהיה רגוע, כנראה אתה מאלה שהקשיב בשיעור לשון.

שלח תגובה