הפועלעולה כתב:
ה-10K נגד רעננה היה חד פעמי. עד לא מזמן היו להם 6K אוהדים. והקהל שלהם יחסית חלש ולא אפקטיבי בעליל. האולטראס מאוהבים בעצמם ולא סתם הקהל הרחב חם עליהם. העידוד שלהם ממש לא כזה טוב וההשפעה שלהם על המשחק כמעט אפסית. מבחינתי השפעה על המשחק היא לא פחות חשובה מהעידוד עצמו.
משנה מאוד. כשבדרומי בקושי יש אנשים אין טעם לשיר שירי שחקנים = יש אווירה של בית קברות = העידוד חלש.
אתה טועה. עברתי על כמות הקהל שלהם, ומלבד משחק אחד שהיו בו 5K, כל משחקי הבית האחרונים שלהם (נוריד משחק מול בית"ר שמביא קהל) היו יותר מ9K.
אני באמת לא מבין מה הקטע להגיע ברגע האחרון ולברוח(במקרה הטוב) ברגע שהשופט מכניס תמשרוקית לפה.
זה נראה כאילו אוהדים כאן מסתכלים על משחק כעל עול ולא כדבר שמחכים ומצפים לו, נכון שיש לכם מקום שמור ואתם לא צריכים לדאוג לתפוס מקום, אבל זה נראה כאילו הם מחפשים תירוצים בשביל לשהות באצטדיון כמה שפחות זמן. אני רואה את זה בתור זכות, נהנה מכל רגע ומנצל כל דקה, בא מוקדם לא רק בשביל לשמור מקום אלא כי פשוט יותר כיף להעביר את הציפייה למשחק בלדבר עם החברים באצטדיון, ולעודד את השחקנים בחימום.
זה הכל עניין של גישה.
Noam98 כתב:אני באמת לא מבין מה הקטע להגיע ברגע האחרון ולברוח(במקרה הטוב) ברגע שהשופט מכניס תמשרוקית לפה.
זה נראה כאילו אוהדים כאן מסתכלים על משחק כעל עול ולא כדבר שמחכים ומצפים לו, נכון שיש לכם מקום שמור ואתם לא צריכים לדאוג לתפוס מקום, אבל זה נראה כאילו הם מחפשים תירוצים בשביל לשהות באצטדיון כמה שפחות זמן. אני רואה את זה בתור זכות, נהנה מכל רגע ומנצל כל דקה, בא מוקדם לא רק בשביל לשמור מקום אלא כי פשוט יותר כיף להעביר את הציפייה למשחק בלדבר עם החברים באצטדיון, ולעודד את השחקנים בחימום.
זה הכל עניין של גישה.
נכון, נועם, זה עניין של גישה והרוב לא עם גישה כמו שלך. זכותם.
Noam98 כתב:אני באמת לא מבין מה הקטע להגיע ברגע האחרון ולברוח(במקרה הטוב) ברגע שהשופט מכניס תמשרוקית לפה.
זה הכל עניין של גישה.
ברור שזאת זכותם, אבל אני לא מבין איזה סיבה יש לבוא למשחק אם אתה בא בגישה כזאת...
בטלוויזיה רואים יותר טוב, יותר נוח על הספה, אוכל וי איי פי, זאת חוויה הרבה יותר טובה למי שרוצה נטו לראות משחק.
ואני לא מדבר בציניות בכלל.
אדום בלב בנשמהההה כתב:גם הם לא מבינים מה הקטע בלראות משחק בעמידה ושהתופים האלה מרעישים ככה.
אחלה, אז הנה אני עונה להם.
אני בא למשחק לא רק כדי לראות אותו אלא גם כדי לתמוך בשחקנים, במשחק הלחץ כל כך גדול שאי אפשר לשבת, והתופים נותנים תקצב לשירים ששרים כדי לדחוף את הקבוצה.
עכשיו תורך.
נניח שאתה בתקופת מבחנים ויום למחרת יש לך מבחן בתרמודינמיקה, כנראה שלא תגיע שעה וחצי לפני המשחק נכון? או בדיוק יוצא מהעבודה, עם המשפחה, או אינספור התחיבויות אחרות. אני מניח שאתה די צעיר לפי הכינוי, וזה בסדר כולנו היינו באים שעתיים לפני משחק לעודד שחקנים ולשיר ברוך הבא לגיהנום כשאוטובוס היריבה היה נכנס לוסרמיל. כיום יש לנו אפשרות להגיע בלי לפחד על המקום שלנו. העיקר שתוך כדי המשחק נרים את השחקנים ונביא את הגולים מהיציע. גם אם זה אומר לשיר 6 פעמים במשחק השתגעתי בגללה או יאללה הפועל.
אני לא אוהב להגיב על דעות של אחרים אבל זה כבר ממש מתבקש.
שאלה, אתם מעדיפים 5000 אוהדים על 14000?
כל אחד שלא ברדיוס של 15 כיסאות מהתופים הוא טרמפיסט?
אם מישהו מגיע 10 דקות לפני הפתיחה הוא לא אוהד?
אמנם גם אותי מרגיז אנשים שיוצאים לפני השריקה אבל גם מאוד שמח אם הם מפסידים שער של דקה 90 (כמו נגד רמלה)
אני אוהד הקבוצה שנים משער 5 והשנה קניתי מנוי למערבי ושמח להגיע 10 דקות לפני הפתיחה ואני לא פחות מתרגש כל השבוע לקראת המשחק ממכם אז תחסכו ממני את הדעות בשקל. אני מרגיש שיש ממש רצח אופי ליושבי יציע שלם של 4500 אוהדים שקנו מנוי ממיטב כספם ותורמים למועדון האוהדים ביציע הדרומי ממיטב כספם כל שבוע, אז די!
תשמחו שיש השנה עוד אנשים שחווים ביחד אתכם את הקבוצה ותפסיקו עם התלונות המטומטמות והחלוקה למי יותר אוהד ממי.
Guevara כתב:נניח שאתה בתקופת מבחנים ויום למחרת יש לך מבחן בתרמודינמיקה, כנראה שלא תגיע שעה וחצי לפני המשחק נכון? או בדיוק יוצא מהעבודה, עם המשפחה, או אינספור התחיבויות אחרות. אני מניח שאתה די צעיר לפי הכינוי, וזה בסדר כולנו היינו באים שעתיים לפני משחק לעודד שחקנים ולשיר ברוך הבא לגיהנום כשאוטובוס היריבה היה נכנס לוסרמיל. כיום יש לנו אפשרות להגיע בלי לפחד על המקום שלנו. העיקר שתוך כדי המשחק נרים את השחקנים ונביא את הגולים מהיציע. גם אם זה אומר לשיר 6 פעמים במשחק השתגעתי בגללה או יאללה הפועל.
די כבר עם החרא הזה, ברור שיש מקרים פרטיים, גם לי יצא לא פעם להגיע ברגע האחרון, לא מאמין שאני שוב צריך להסביר את זה, אבל אני מדבר על אוהדים שיכולים להגיע מוקדם ולעודד גם בחימום ולאורך המשחק ובוחרים שלא, זה בסדר, אבל אני אישית לא מבין את זה.
clark kent כתב:אני לא אוהב להגיב על דעות של אחרים אבל זה כבר ממש מתבקש.
שאלה, אתם מעדיפים 5000 אוהדים על 14000?
כל אחד שלא ברדיוס של 15 כיסאות מהתופים הוא טרמפיסט?
אם מישהו מגיע 10 דקות לפני הפתיחה הוא לא אוהד?
אמנם גם אותי מרגיז אנשים שיוצאים לפני השריקה אבל גם מאוד שמח אם הם מפסידים שער של דקה 90 (כמו נגד רמלה)
אני אוהד הקבוצה שנים משער 5 והשנה קניתי מנוי למערבי ושמח להגיע 10 דקות לפני הפתיחה ואני לא פחות מתרגש כל השבוע לקראת המשחק ממכם אז תחסכו ממני את הדעות בשקל. אני מרגיש שיש ממש רצח אופי ליושבי יציע שלם של 4500 אוהדים שקנו מנוי ממיטב כספם ותורמים למועדון האוהדים ביציע הדרומי ממיטב כספם כל שבוע, אז די!
תשמחו שיש השנה עוד אנשים שחווים ביחד אתכם את הקבוצה ותפסיקו עם התלונות המטומטמות והחלוקה למי יותר אוהד ממי.
מתי אמרתי משהו ספציפי נגד יציע מסויים?!
דיברתי על גישה כללית של אוהדים של באר שבע ואוהדים בארץ בכלל. גם בדרומי.
תאמין לי שאם היו מקומות מסומנים בדרומי גם שם היו מגיעים ברגע האחרון.
וזאת לא תלונה, אתה בסדר גמור. פשוט אני לא מבין את זה, לא אומר שאוהדים כמוני יותר טובים מאוהדים כמוך, אני סך הכל אומר שאני בגישה שונה משלך ולא מבין את הגישה שלך.
Noam98 כתב:
מתי אמרתי משהו ספציפי נגד יציע מסויים?!
דיברתי על גישה כללית של אוהדים של באר שבע ואוהדים בארץ בכלל. גם בדרומי.
תאמין לי שאם היו מקומות מסומנים בדרומי גם שם היו מגיעים ברגע האחרון.
וזאת לא תלונה, אתה בסדר גמור. פשוט אני לא מבין את זה, לא אומר שאוהדים כמוני יותר טובים מאוהדים כמוך, אני סך הכל אומר שאני בגישה שונה משלך ולא מבין את הגישה שלך.
בלי לזלזל, כשתגדל תבין.
ויותר מזה, בארבע אצטדיונים שהייתי באירופה, 85% מהקהל נכנס ברבע שעה האחרונה לפני המשחק.
כולל הקאמפ נואו והברנבאו שמכילים 90-100 אלף מקומות ישיבה.