הפועל ב"ש- הפועל רעננה, שבת, 19:30, טרנר.
Re: הפועל ב"ש- הפועל רעננה, שבת, 19:30, טרנר.
הייתי נותן לדן ביטון מקום בהרכב מול רעננה
מתחת לברדה לילד הזה יש שמאלית מדוייקת
וראיית משחק מצויינת.
מתחת לברדה לילד הזה יש שמאלית מדוייקת
וראיית משחק מצויינת.
- ForeverRed
טאהה מהיר מסוארס, בוודאות.דר אדום בנשמה כתב:ממש לא.
סוארס יותר מהיר וזריז מטאהא.
וכן סוארס כן מתקשה עם חלוצים גבוהים ובגלל זה משתמשים פה כתבו שכדאיי לוותר עליו בקיץ לטובת בלם אחר.
לגבי הקושי מול חלוצים פיזיים, אני מוכן לספוג את זה.
מעדיף לצאת עם סוארס למלחמה. הרבה יותר רגוע כשהוא בהרכב.
מה שלא ברור לי זה איך שהר שיחק חלוץ קו באירופה כל כך הרבה שנים. הוא פשוט לא יודע להעביר רוחב כמו שצריך.
במשחקים שהוא וברדה פותחים ביחד חסר לי חילופי עמדות ביניהם. הרי מתוך שלושת החלוצים שלנו ברדה היחיד שאפקטיבי באגף.
במשחקים שהוא וברדה פותחים ביחד חסר לי חילופי עמדות ביניהם. הרי מתוך שלושת החלוצים שלנו ברדה היחיד שאפקטיבי באגף.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כבר ציינו את זה פה, הוא שיחק בקבוצות תחתית ששיחקו על התקפות מתפרצות ובגלל זה הוא הצליח.yedidel כתב:מה שלא ברור לי זה איך שהר שיחק חלוץ קו באירופה כל כך הרבה שנים. הוא פשוט לא יודע להעביר רוחב כמו שצריך.
פה אנחנו משחקים על התקפות מסודרות וצריכים להתמודג מול בונקרים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא מסכים. הרענון חייב לבוא דווקא בחלק ההגנתי.שיש כתב: הרענון צריך להגיע בחלק ההתקפי ומה לעשות שכרגע אין כלים לשנות, הגענו למאני טיים עם תותחים עייפים/פצועים/לא בפוקוס.
נמשיך להסתמך על מצבים נייחים של בוזגלו ומצד שני נגלה יותר אחריות בחלק האחורי, נחזור לשליטה במגרש ולנצח 1-0 קטן
במשחקים האחרונים אנחנו דווקא סופגים יותר מהממוצע העונתי, לעומת שמירה על יציבות מסוימת ב-2 שערי זכות במשחק שאמורים לעשות את העבודה אם אתה סופג כ"כ מעט. גם כפ"ס, גם סכנין ואפילו בית"ר ת"א בטרנר הצליחו להגיע להמון מצבים.
זה הזמן לרענון.
- ForeverRed
לא מסכים.yedidel כתב:מה שלא ברור לי זה איך שהר שיחק חלוץ קו באירופה כל כך הרבה שנים. הוא פשוט לא יודע להעביר רוחב כמו שצריך.
שהר יודע להכניס כדורים משני הצדדים.
הבעיה שלו בדריבל על שטחים צפופים ובחוסר הביטחון.
ראית כדור אחד מסוכן שהוא הכניס שלשום? והיו לו המון שטח לרוץ עם הכדור בעיקר במחצית הראשונהForeverRed כתב: לא מסכים.
שהר יודע להכניס כדורים משני הצדדים.
הבעיה שלו בדריבל על שטחים צפופים ובחוסר הביטחון.
האמת שבהתייחס להגנה המשחקים הבאמת הטובים שלנו הגיעו כשהיה לנו סוג של באלאנס בין שני האגפים (בכל המשחקים זה היה דודזאדה ואוחיון כמגנים) ועם סוארס.izguy83 כתב: לא מסכים. הרענון חייב לבוא דווקא בחלק ההגנתי.
במשחקים האחרונים אנחנו דווקא סופגים יותר מהממוצע העונתי, לעומת שמירה על יציבות מסוימת ב-2 שערי זכות במשחק שאמורים לעשות את העבודה אם אתה סופג כ"כ מעט. גם כפ"ס, גם סכנין ואפילו בית"ר ת"א בטרנר הצליחו להגיע להמון מצבים.
זה הזמן לרענון.
לדעתי אנחנו צריכים לחזור למקורות ולהיצמד להרכב שהתחיל את הרצף
- ForeverRed
במשחק האחרון לא, אבל זאת לא הבעיה שלו.yedidel כתב:
ראית כדור אחד מסוכן שהוא הכניס שלשום? והיו לו המון שטח לרוץ עם הכדור בעיקר במחצית הראשונה
אני זוכר שיש לו טכניקה לא רעה בכלל.
לגבי ההגנה, הבעיה מתחילה דווקא מהקישור.
בלי שלישייה חזקה באמצע ולחץ אפקטיבי של שחקני ההתקפה ליריבות קל יותר להביך אותנו.
האפקטיביות של חלוצים כמו שהר וגאדיר שמתבססים בעיקר על מהירות יורדת בקבוצה כמו שלנו שמשחקת כל שבוע מול בונקר, כי כמעט אין שטחים מאחורי קו ההגנה של היריב שאפשר לרוץ אליהם. זו יכולה להיות עוד סיבה לחוסר התפוקה של שהר.
בהקשר הזה חלוצים כמו ברדה, סה ופלט- פיזיים שיודעים לשחק עם הגב לשער ולפנות שטחים לשחקנים שמצטרפים מאחור- הרבה יותר יעילים בשביל לפרוץ בונקרים.
בהקשר הזה חלוצים כמו ברדה, סה ופלט- פיזיים שיודעים לשחק עם הגב לשער ולפנות שטחים לשחקנים שמצטרפים מאחור- הרבה יותר יעילים בשביל לפרוץ בונקרים.
לגבי בוזגלו. אורי קופר מפרסם שהוא עם 3.6 מסירות מפתח במשחק. שני אחרי מדוניאנין בליגה. מעל מליקסון
ברור לכם שלשהר יש 7 גולים ועוד כמה בישולים בכמות משחקים הלא גדולה שהוא משחק ?
חלק בליגה וחלק בגביע
חלק בליגה וחלק בגביע
אני חושב 8Tal_Hbs כתב:ברור לכם שלשהר יש 7 גולים ועוד כמה בישולים בכמות משחקים הלא גדולה שהוא משחק ?
חלק בליגה וחלק בגביע
אין מצב שמדברים פה על 8 נושאים אחרים לפני הטופיק הזה.
איפה גדי שיגיד "רק רעננה" ?
איפה גדי שיגיד "רק רעננה" ?
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
דר אדום בנשמה כתב:כבר ציינו את זה פה, הוא שיחק בקבוצות תחתית ששיחקו על התקפות מתפרצות ובגלל זה הוא הצליח.
פה אנחנו משחקים על התקפות מסודרות וצריכים להתמודג מול בונקרים.
ובהתקפות מתפרצות לא עולה הצורך מדי פעם להעביר כדורי רוחב?
מה גם שבהפועל ת"א, ובתקופה שהיא קרעה ת'ליגה הוא פרח...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר