זורקי האבוקות
Re: זורקי האבוקות
האמת,חובה לדבר עם אייל ארד.
הקטע של "תחזיקו אותי,אני הולכת",קצת מיצה.
אפשר גם לנסות משהו אחר,לדוגמא "הבא שייפול לי לידיים לא יילך על הרגליים",משהו יצירתי כזה.
חייב לשנות קונספט,אייל תתעורררררר
אפשר גם לנסות משהו אחר,לדוגמא "הבא שייפול לי לידיים לא יילך על הרגליים",משהו יצירתי כזה.
יאללה טדי וחוזרים לשגרה.
אדום זקן אני איתך !
גדי -ריגשת.
אדום זקן אני איתך !
גדי -ריגשת.
+939595938אדום זקן כתב:האמת,חובה לדבר עם אייל ארד.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
גדי כתב:
אורן, אתה אדם מדהים. זכות גדולה שלנו כקהל שאתה נמצא בחזית עבורנו.
אין לי ספק שאין זה תפקיד הארגון לפקח על הקהל הרחב. דרישה הזויה.
הצפייה שלי היא שהארגון יתנער מהאבוקות כל עוד זה פוגע בקבוצה.
מבחינתי ההודעה שלך מניחה את דעתי ואני רוצה רק לחזק את ידייכם.
יאללה טדי.
מצטרף.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
טוב אז אחרי שקראתי את שתי ההודעות שלך בעיון רב ואת מה שהגבת לחברי הפורום אז קודם כל הערכה שלי לארגון רק עלתה.דבר שני תתקן אותי אם אני טועה לא זוכר איפה קראתי את זה שיש לכם סוג של הסכם עם המשטרה/הנהלת המועדון בקשר לזה שכל עוד אין פירו אז לא אמורים להקשות עליכם בנושא של פריסות ותפאורות(וזה הזמן להגיד שאין לי ספק שהרמה שלכם היא הגבוהה בארץ ומעל כמה מקומות בעולם)אזoranu כתב:"חשובים יותר מהמועדון"
"האהבה לארגון"
"אלונה על הז** שלכם"
מכל מה שכתבתי זה מה שבחרתם להבין.
אני מסביר הסברתי ואסביר שוב -נעשו מאמצים למנוע אבוקות במשחק הזה אבל השליטה היא לא שלי ולא של עידן ולא של שאר חברי הארגון.
יש אנשים שרוצים לעשות את זה ויעשו אם נרצה או לא נרצה.
ניסינו למנוע, לא הצלחנו.
אני רשמתי וארשום שוב אני אישית לא בעד הדברים האלה בגלל הקנסות למועדון ובגלל הרדיוסים, זה יפה זה מגניב זה מלהיט, לטעמי לא שווה את המחיר.
ושוב אני מסביר ושוב אני אסביר - יש איזה שהיא ציפייה מהארגון שהוא ימנע את התופעה והוא יעצור אותה (לפחות מצד ההנהלה והמשטרה) אז הציפייה הזו לא מציאותית וצריכים להפסיק אותה.
מי שמדליק וייתפס ייענש הוא מודע להשלכות.
אם חבר ארגון או כל אוהד אחר זה לא משנה ידליק אבוקה וישלל לו המנוי אז מה הארגון יכול לעשות? יחרים? ממש לא אין מה לעשות זה החוק במדינה ואם מישהו נתפס עובר עבירה פלילית אז הוא נענש זה לא קשור ליחסי ארגון-הנהלה.
אין שום בעיה עם אלונה בפן האישי הבעיה היחידה עם אלונה היא הגישה והציפייה שלמרות כל השינוי החיובי שהקהל והארגון עושים ביחד היא עדיין לא מרוצה ו"שוקלת צעדיה".
לא יכול להיות שיצפו מהארגון להיות השוטרים ביציע.
יש שוטרים ומצלמות שיתפסו את האנשים אתם לא יודעים איזה לחצים הופעלו עלינו ביום המשחק ומנעו מאיתנו את הפריסה בגלל שהיה מידע מודיעיני לאבוקות.
את מי זה מעניין??? אישרתם לי פריסה עשיתי הכל כמתוכנן עכשיו כדי לאשר את הפריסה רוצים שנגיע למדליקי האבוקות ושהמשטרה/אלונה ישוחחו איתם.
זה לא מגוחך בעינכם? מה אנחנו כלבי השמירה שלהם? חלאס הציפיות מהארגון עלו כי באמת העמדנו פה רף גבוה וזה בסדר וכיף שיש אתגר ויש רף גבוה אבל שיתוף פעולה יותר פורה ממה שיש בבאר שבע לא תמצאו בשום מקום בארץ.
אי אפשר לשרוף הכל בכל פעם שמישהו ידליק אבוקות כי זה קרה קורה ועוד יקרה - אם תרצו או לא זו תופעה קיימת ואין דבר למנוע אותה כל עוד הענישה לא תהיה חמורה יותר.
וכן אם מישהו מספיק גבר להדליק אבוקה אבל גם מספיק גבר לבוא ולהגיד זה אני אז זה הרע במיעוטו, עדיף אחד כזה שמונע עונש מ 15k אוהדים ומבין את ההשלכות למעשיו ומוכן לקבל אותם, אתם חושבים שאני מצדיק את הפעולה, אז ממש לא, אבל אני גם יודע להעריך אנשים עם אומץ וכנות גם אם הם עשו משהו לא חוקי (ולא מדובר ברצח להזכיררכם)
1.אם מה שקראתי זה נכון?
2.ברגע שראיתי את האבוקות מול מכבי ממקום מושבי במזרחי הדבר שהכי כאב לי וצרם לי שלא יהיו יותר תפאורות בטרנר(במידה וצדקתי בשאלה הראשונה)? או מסיבה אחרת?
ושוב פעם אתם אדירים ומביאים המון כבוד!!!
בעל המאה הוא בעל הדעה.
יש בעלים שמשלמת הרבה כסף, הייתה לה בקשה ברורה ולא כיבדו את רצונה.
אולי כדי להראות למשטרה, אולי כי זה יפה, אולי כי יש פירומנים ביציע. זה לא משנה למה.
מי שיזמו וביצעו את זה (זה יותר מאחד או שניים לפי הכמות) התעלמו מבקשה מפורשת של מי ששמה כל שנה מיליונים מהכיס האישי שלה. בטח שהיא תתאכזב.
כל השלכה, אם תהיה, מקנס דרך רדיוס ועד עזיבה של הבעלים על ראשם.
אולי כדי להראות למשטרה, אולי כי זה יפה, אולי כי יש פירומנים ביציע. זה לא משנה למה.
מי שיזמו וביצעו את זה (זה יותר מאחד או שניים לפי הכמות) התעלמו מבקשה מפורשת של מי ששמה כל שנה מיליונים מהכיס האישי שלה. בטח שהיא תתאכזב.
בעל המאה גם יודע מצויין לאן הוא נכנס.אריאל2 כתב:בעל המאה הוא בעל הדעה.
בעל המאה בתוך עמו הוא חי ויודע מה זה קבוצה עם קהל,עם להט,עם רגש,עם אמוציות ועם כמות בלתי מבוטלת של אוהדים בכל משחק.
בעל המאה צריך להיות גאה בעובדה שהוא עשה משהו שאף אחד לפניו לא הצליח וזה להביא משפחות שלמות להיכל כדורגל מפואר וגאווה בלתי נגמרת בקבוצה שעד לא מזמן הייתה שבר כלי ואכזבה עצומה לקהל אוהדיו.
בעל המאה צריך גם להיות חזק וסובלני ולהחזיק מעצמו על מה שגרם לאיזור שלם.
בעל המאה יודע גם שהוא בעלים של קבוצת כדורגל עם אוהדים חמים שהם חלום של כל בעלים ולא בעלים של תיאטרון ב"ש.
הכל נכון, אבל לא צריך לעשות לה נה בעין.אדום זקן כתב: בעל המאה גם יודע מצויין לאן הוא נכנס.
בעל המאה בתוך עמו הוא חי ויודע מה זה קבוצה עם קהל,עם להט,עם רגש,עם אמוציות ועם כמות בלתי מבוטלת של אוהדים בכל משחק.
בעל המאה צריך להיות גאה בעובדה שהוא עשה משהו שאף אחד לפניו לא הצליח וזה להביא משפחות שלמות להיכל כדורגל מפואר וגאווה בלתי נגמרת בקבוצה שעד לא מזמן הייתה שבר כלי ואכזבה עצומה לקהל אוהדיו.
בעל המאה יודע גם שהוא בעלים של קבוצת כדורגל עם אוהדים חמים שהם חלום של כל בעלים ולא בעלים של תיאטרון ב"ש.
מספיק אנשים בארץ, וגם אצלנו, החזיקו קבוצה וכשנמאס להם עזבו בלי להסתכל לאחור.
או שנגמר להם הכסף, או התשוקה, או שנשבר להם מהקהל, או שהלחץ גמר אותם או שסתם באו לעשות סיבוב והלכו.
למה לא לכבד בקשה סבירה לחלוטין של מי שהרים את המועדון הזה מאשפתות? כי פירו זה לא פשע?
- The red one
ברור שבגלל זה, זאת הרי תשוקה, ואי אפשר בלי זה, הרי בתוך עמך אתה חי.אריאל2 כתב: הכל נכון, אבל לא צריך לעשות לה נה בעין.
מספיק אנשים בארץ, וגם אצלנו, החזיקו קבוצה וכשנמאס להם עזבו בלי להסתכל לאחור.
או שנגמר להם הכסף, או התשוקה, או שנשבר להם מהקהל, או שהלחץ גמר אותם או שסתם באו לעשות סיבוב והלכו.
למה לא לכבד בקשה סבירה לחלוטין של מי שהרים את המועדון הזה מאשפתות? כי פירו זה לא פשע?
דיי הרגתם אותנו עם זה איך זה חזר לראש הפורום

אורי תודה רבה איש יקר.אורי אדום בנשמה כתב:
מצטרף.
קודם כל תודה רבה על הפרגונים אחי זה לא מובן מאליו וכיף לקרוא מילים כאלו.tamirkal כתב:טוב אז אחרי שקראתי את שתי ההודעות שלך בעיון רב ואת מה שהגבת לחברי הפורום אז קודם כל הערכה שלי לארגון רק עלתה.דבר שני תתקן אותי אם אני טועה לא זוכר איפה קראתי את זה שיש לכם סוג של הסכם עם המשטרה/הנהלת המועדון בקשר לזה שכל עוד אין פירו אז לא אמורים להקשות עליכם בנושא של פריסות ותפאורות(וזה הזמן להגיד שאין לי ספק שהרמה שלכם היא הגבוהה בארץ ומעל כמה מקומות בעולם)אז
1.אם מה שקראתי זה נכון?
2.ברגע שראיתי את האבוקות מול מכבי ממקום מושבי במזרחי הדבר שהכי כאב לי וצרם לי שלא יהיו יותר תפאורות בטרנר(במידה וצדקתי בשאלה הראשונה)? או מסיבה אחרת?
ושוב פעם אתם אדירים ומביאים המון כבוד!!!
לגבי הסכמים עם המשטרה -
בטוח שהדלקת האבוקות לא עזרו בלשון המעטה ליחסי משטרה-ארגון.
אז כנראה שיקשו בהתחלה עד שיירגעו העניינים ויבינו שמדובר במאורע שקורה אחת לשנה במשחקים מהסוג הזה.
אנחנו נמשיך לעשות את שלנו אח ולהעלות את הרמה ובתקווה שגם המשטרה תבין שאין לנו את היכולת למנוע הכל.
מבחינת שיתוף פעולה אחד המדליקים פנה לחברי הארגון והגיע דרך הארגון להודות במעשיו צעד שלדעתי יעלה את האמון בין כל הגורמים, מאמין שיהיה בסדר.
מחזק, לא צריך לעשות נע בעין ולא צריך לעשות דווקאאדום זקן כתב: בעל המאה גם יודע מצויין לאן הוא נכנס.
במדד ההגינות הקהל של באר שבע מדורג גבוה.
בעל המאה קנה קבוצה כדורגל במדינת ישראל, ידע מצויין לאן הוא נכנס.
אין יותר מקרי גיא עזורי, אין גזענות, אלימות בחיים לא תשמעו על אקט של אוהדי באר שבע כנגד אוהדי קבוצה אחרת.
המצב פה יותר מבסדר, פירו פעם או פעמיים בשנה? אולי לא כיף, בהחלט כואב על הכסף ועדיין, יש את זה בהולנד בלגיה צרפת דנמרק פינלנד יוון קרואטיה רוסיה אוקראינה איטליה גרמניה וכו'.
אם היה אפשר למנוע היינו מונעים, כנראה שאי אפשר וזאת תופעה קיימת אז מתמודדים, לא מאיימים בעזיבה כל פעם מחדש, זה די מתיש.
- ForeverRed
"שוקלת את צעדיה". ציטוט שלך.oranu כתב:
אין בעיות עם אלונה.
ועוד משהו, יש הבדל בין כמה יחידים שמדליקים אבוקות לבין מקרים שזה מגיע מתוך הארגון וקורה בצורה ברורה ומתוזמנת.
לא מצפה ממכם לקחת אחריות על פעולות של אחרים.
כן מצפה ממכם לקחת אחריות על הפעולות של עצמכם.
להגיד שהאבוקות נגד מכבי לא היו מתוכננות זה קצת לזלזל באינטליגנציה.
תהיה בטוח שהפרגונים מגיעים לכם.לתרום כסף בכניסה לטרנר ולנסות להרים את המזרחי בהצטרפות לעידוד המטורף שלכם זה המעט שאני יכול לעשות להביע את הערכתי כלפיכם. הלוואי והיה לי את הזמן לתרום ביותר תחומים אבל מתוקף היותי איש משפחה ואיש צבא אין לי את הזמן לזה.בכל מקרה מתי שתזדקקו לעזרה במשהו אל תהסס לפנות אלי אולי איכשהוא נמצא את הנוסחה שאני יוכל לקחת יותר חלקoranu כתב:
קודם כל תודה רבה על הפרגונים אחי זה לא מובן מאליו וכיף לקרוא מילים כאלו.
לגבי הסכמים עם המשטרה -
בטוח שהדלקת האבוקות לא עזרו בלשון המעטה ליחסי משטרה-ארגון.
אז כנראה שיקשו בהתחלה עד שיירגעו העניינים ויבינו שמדובר במאורע שקורה אחת לשנה במשחקים מהסוג הזה.
אנחנו נמשיך לעשות את שלנו אח ולהעלות את הרמה ובתקווה שגם המשטרה תבין שאין לנו את היכולת למנוע הכל.
מבחינת שיתוף פעולה אחד המדליקים פנה לחברי הארגון והגיע דרך הארגון להודות במעשיו צעד שלדעתי יעלה את האמון בין כל הגורמים, מאמין שיהיה בסדר.
בכיף אח.tamirkal כתב:תהיה בטוח שהפרגונים מגיעים לכם.לתרום כסף בכניסה לטרנר ולנסות להרים את המזרחי בהצטרפות לעידוד המטורף שלכם זה המעט שאני יכול לעשות להביע את הערכתי כלפיכם. הלוואי והיה לי את הזמן לתרום ביותר תחומים אבל מתוקף היותי איש משפחה ואיש צבא אין לי את הזמן לזה.בכל מקרה מתי שתזדקקו לעזרה במשהו אל תהסס לפנות אלי אולי איכשהוא נמצא את הנוסחה שאני יוכל לקחת יותר חלק