+1Totti כתב:בואו נסכם, כי אנחנו לא אומרים דברים מאוד שונים.
א. אין לי התנגדות לראות כאן את מוגרבי, הוא שחקן טוב.
ב. אני מאמין שקבוצה בסדר הגדול שלנו שגם רוצה לדרוס רגל באירופה, צריכה תותח כבד גם באגף ימין, מוגרבי לא כזה. מה שכן, עומק בספסל הוא נותן
ג. אצילי.
ד. אצילי.
ה. אצילי.
אם יש על מה להלחם, באר שבע צריכה לתת פייט אדיר על הבחור הזה. הוא עדיין לא מצדיק את הרעש הגדול סביבו, אבל הפוטנציאל ענק. והוא ווינר לא קטן
אלונה ברקת תפנה לסכנין: רוצה את ז'אורז'יניו בקיץ
- red and white
- Title: Almog
Re: אלונה ברקת תפנה לסכנין: רוצה את ז'אורז'יניו בקיץ
ספורט 1 מפרסמים שמאוד קרוב לסיכום במכבי.
שם את ההחמצות מתחילת השבוע באור אחר?
שיהיה להם בכיף, לא שווה 1.2סניור כתב:ספורט 1 מפרסמים שמאוד קרוב לסיכום במכבי.
וכן זה יסביר את ההחמצות
סבבה, אז יש קלף לענות להם על דמעות התנין בנוגע לשבתאישיש כתב: שיהיה להם בכיף, לא שווה 1.2
וכן זה יסביר את ההחמצות

אגב, בשני המשחקים מאז שסגר אצלנו היה מהטובים ברעננה ואני שמח על כך!
הלוואי שהוא יבקיע שער במשחק נגדם, ויסיימו בתיקו זה יהיה מושלם!סניור כתב:
סבבה, אז יש קלף לענות להם על דמעות התנין בנוגע לשבתאי![]()
אגב, בשני המשחקים מאז שסגר אצלנו היה מהטובים ברעננה ואני שמח על כך!
- simply-red
זה היה כל כך מוזר, עכשיו ברור למה..סניור כתב:ספורט 1 מפרסמים שמאוד קרוב לסיכום במכבי.
אם היינו אוהדים של הבכיינת הצהובה היינו מפיצים את זה ברשתות החברתיות, צריכים להיות בפור 4..
- The red one
אין מצב שמכבי תל אביב תפנה/תסכם עם שחקן של יריבה לפני משחק מולה! באמת, הם אירופאים ומתנהגים בנורמות אחרות מהשכונה פה.simply-red כתב: זה היה כל כך מוזר, עכשיו ברור למה..
אם היינו אוהדים של הבכיינת הצהובה היינו מפיצים את זה ברשתות החברתיות, צריכים להיות בפור 4..
לא יודע אם היית ציני או לא אבל אם לא אז קבל את זה בשתי מילים-גילי ורמוטאדום בלב בנשמהההה כתב: אין מצב שמכבי תל אביב תפנה/תסכם עם שחקן של יריבה לפני משחק מולה! באמת, הם אירופאים ומתנהגים בנורמות אחרות מהשכונה פה.
- The red one
הייתייייtamirkal כתב: לא יודע אם היית ציני או לא אבל אם לא אז קבל את זה בשתי מילים-גילי ורמוט

איפה זה ואיפה הפיצה של מוני לכאורה .tamirkal כתב: לא יודע אם היית ציני או לא אבל אם לא אז קבל את זה בשתי מילים-גילי ורמוט
לא מחזיק בלירה ממוגרבי וגם לא אהבתי את המשחק שלו בחצי.
אגואיסט ברמות על.
דבר שני,מוגרבי מתאים לקבוצות שיש להם שטחים והרבה,אצלנו אין יותר מדי ולא ראיתי ממנו איזו חכמת משחק מיוחדת.
קבוצה שרצה לאליפות ולאירופה צריכה שובר שיוויון,אצילי הוא בדיוק כזה.
וגם לדעתי בוזגלו לא כאן שנה הבאה,בין אם ממנו ובין אם מהקבוצה שתראה לו את הדרך החוצה.
אגואיסט ברמות על.
דבר שני,מוגרבי מתאים לקבוצות שיש להם שטחים והרבה,אצלנו אין יותר מדי ולא ראיתי ממנו איזו חכמת משחק מיוחדת.
קבוצה שרצה לאליפות ולאירופה צריכה שובר שיוויון,אצילי הוא בדיוק כזה.
וגם לדעתי בוזגלו לא כאן שנה הבאה,בין אם ממנו ובין אם מהקבוצה שתראה לו את הדרך החוצה.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
ForeverRed כתב: הטיעון הזה נדוש.
נייחים הם אכן חלק מהמשחק, אבל לא חסר מי שיבעט אותם.
קיבלנו הוכחה לזה גם העונה עם ראדי.
תנסה לשחק בהרכב ההתקפי שלנו עם שחקן כנף ימין אחר במקום בוזגלו, כזה שישתתף במאמץ הקבוצתי, יעשה לחץ וירד להגנה ותבין את ההבדל.
הנוכחות שלו פוגעת בקבוצה העונה.
עם כל הכבוד לראדי, ואני מת עליו, הנתונים שלו בנייחים חלשים: יש לו בישול אחד בקרן, גול אחד בבעיטה חופשית וגול אחד בפנדל. לא משהו מטורף בלשון המעטה.
בוזגלו התברך בכישרון הזה ואין שום דבר לגיטימי בלבטל אותו.
מעבר לזה, יש לו השנה לא מעט בישולים ושערים תוך כדי המשחק.
בעניין המשחק ההגנתי - פה כבר לגמרי סימנת אותו.
טוני עושה הגנה?? גורנישט. מליקסון מדי פעם עושה משהו וכשבן שהר באגף בכלל אפשר לשכוח מעזרה בצד.
המשחק שלנו מתבסס על זה שקשרי הצד מפקירים את ההגנה. לטוב ולרע, אף אחד לא שונה מהאחר בעניין הזה. מליקסון טיפונת יותר (במיוחד כשהוא מאבד את הכדור- אבל כולנו יודעים שזה נדיר

די אחי, שחררו קצת מהבן אדם. הוא בתקופה רעה, אין שום סיבה להפוך אותו לתומר טדסה ביום רע.
לא יעזור לך.RedRock כתב:
עם כל הכבוד לראדי, ואני מת עליו, הנתונים שלו בנייחים חלשים: יש לו בישול אחד בקרן, גול אחד בבעיטה חופשית וגול אחד בפנדל. לא משהו מטורף בלשון המעטה.
טוני עושה הגנה?? גורנישט. מליקסון מדי פעם עושה משהו וכשבן שהר באגף בכלל אפשר לשכוח מעזרה בצד.
המשחק שלנו מתבסס על זה שקשרי הצד מפקירים את ההגנה. לטוב ולרע, אף אחד לא שונה מהאחר בעניין הזה. מליקסון טיפונת יותר (במיוחד כשהוא מאבד את הכדור- אבל כולנו יודעים שזה נדיר)
די אחי, שחררו קצת מהבן אדם. הוא בתקופה רעה, אין שום סיבה להפוך אותו לתומר טדסה ביום רע.
שמתחילים להיתפס כאן על מישהו זה רק הולך ונהיה רע יותר.
משהו אחד להגיד על בוזגלו, שחקן שאני מאוד אוהב, מאוד מעריך, לא חושב שיש המון שחקנים יותר טובים ממנו בליגה בעמדה שלו ובטח לא משווה אותו למוגרבי, ועזוב את סיפורי הנייחים מצד אחד ואת סיפורי ההגנה מצד שני, אם יש לנו משחק על כל הקופה בדיוק כמו ביום שני, משחק שהוא מלחמה אין מילה אחרת, ויש לך בסגל שחקנים כמו טוני,מליקסון,ברדה,ראדי,בן שהר ובוזי עם מי אתה יוצא למלחמה? אומר לך בלב שלם ובלי חרטות בוזי לא נכנס אפילו כמחליף בהרכב שלי, עם כל האהבה והערכה למה שהוא נתן ובתקווה למה שהוא יתן זה לא שחקן לצאת איתו למלחמות, ומהשנה הזאת, לאחר שמיתגנו את עצמנו כקבוצה כזאת כל משחק הוא מלחמה, מלחמת התשה, ואם אתה מסתכל על התמונה הכוללת והארוכת טווח הוא לא מתאים לקבוצה כזאת, בגלל זה אף פעם לא הצליח במועדונים כאלו, הוא מתאים לקבוצות שמשחקות על משחק מעבר מהיר, תוסיף לזה חוזה גבוה, סטטוס של כוכב ותבין לבד את התמונה הגדולה. אני לא מוותר עליו כל כך מהר, אבל מצד שני אם יש אופציה להשתדרג והדגש זה על להשתדרג כי מוגרבי מבחינתי זה לא להשתדרג אז השחקן הראשון שמבחינתי הולך זה בוזיRedRock כתב:
המשחק שלנו מתבסס על זה שקשרי הצד מפקירים את ההגנה. לטוב ולרע, אף אחד לא שונה מהאחר בעניין הזה. מליקסון טיפונת יותר (במיוחד כשהוא מאבד את הכדור- אבל כולנו יודעים שזה נדיר)
בגדול,אתה לא טועה,אבל מכאן ועד לרצח אופי שעשו לו כאן המרחק הוא גדול.blueman כתב: משהו אחד להגיד על בוזגלו, שחקן שאני מאוד אוהב, מאוד מעריך, לא חושב שיש המון שחקנים יותר טובים ממנו בליגה בעמדה שלו ובטח לא משווה אותו למוגרבי, ועזוב את סיפורי הנייחים מצד אחד ואת סיפורי ההגנה מצד שני, אם יש לנו משחק על כל הקופה בדיוק כמו ביום שני, משחק שהוא מלחמה אין מילה אחרת, ויש לך בסגל שחקנים כמו טוני,מליקסון,ברדה,ראדי,בן שהר ובוזי עם מי אתה יוצא למלחמה? אומר לך בלב שלם ובלי חרטות בוזי לא נכנס אפילו כמחליף בהרכב שלי, עם כל האהבה והערכה למה שהוא נתן ובתקווה למה שהוא יתן זה לא שחקן לצאת איתו למלחמות, ומהשנה הזאת, לאחר שמיתגנו את עצמנו כקבוצה כזאת כל משחק הוא מלחמה, מלחמת התשה, ואם אתה מסתכל על התמונה הכוללת והארוכת טווח הוא לא מתאים לקבוצה כזאת, בגלל זה אף פעם לא הצליח במועדונים כאלו, הוא מתאים לקבוצות שמשחקות על משחק מעבר מהיר, תוסיף לזה חוזה גבוה, סטטוס של כוכב ותבין לבד את התמונה הגדולה. אני לא מוותר עליו כל כך מהר, אבל מצד שני אם יש אופציה להשתדרג והדגש זה על להשתדרג כי מוגרבי מבחינתי זה לא להשתדרג אז השחקן הראשון שמבחינתי הולך זה בוזי
אחמד עבאד יכול להיות אופציה מעניינת אגב.