מתישהוא, כנראה, גם הרכש הטוב הזה ייפסק...yakar כתב: ה"בעיה" היא שמנויים עושים בתחילת העונה. ותקופות פחות טובות קורות במהלך העונה.
רכש טוב יכול לתת אמונה לאוהדים גם אחרי עונה פחות טובה.
מנויים 2016/2017
- The red one
Re: מנויים 2016/2017
אם נמשיך במגמה הנוכחית של קבוצת צמרת בשנתיים-שלוש הבאות לא יהיה מנוס מלהגדיל את טרנר.
זה שאין תוכנית הרחבה לא אומר שאי אפשר להרחיב.
זה פשוט ידרוש יותר כסף ואולי גם קצת יצירתיות.
מבטיח לכם שכל מי שבנה את האצטדיונים המובילים והמוכרים של היום ברחבי העולם לא דמיין שככה הם ייראו בעת התכנון.
ולא זכור לי שסגרו את הברנבאו/קאמפ-נואו/אנפילד/כל אצטדיון אחר במהלך השיפוץ
זה שאין תוכנית הרחבה לא אומר שאי אפשר להרחיב.
זה פשוט ידרוש יותר כסף ואולי גם קצת יצירתיות.
מבטיח לכם שכל מי שבנה את האצטדיונים המובילים והמוכרים של היום ברחבי העולם לא דמיין שככה הם ייראו בעת התכנון.
ולא זכור לי שסגרו את הברנבאו/קאמפ-נואו/אנפילד/כל אצטדיון אחר במהלך השיפוץ
- The red one
כדי להגדיל את טרנר צריך להרוס לפחות חלק ולבנות מחדש.
אין מצב שיוכלו לעשות את זה תוך חודשיים פגרה או משהו כזה...
תמיד אפשר לבנות כמו שעשו באנפילד. מניח שזה יהיה בעלות יקרה יותר.אדום בלב בנשמהההה כתב:כדי להגדיל את טרנר צריך להרוס לפחות חלק ולבנות מחדש.
- OMERREMO33
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... _tn__=%2As" onclick="window.open(this.href);return false;
לאנשים בלי מנוי (ועם הרבה מזל) הגרלה על 200+- מנויים
לאנשים בלי מנוי (ועם הרבה מזל) הגרלה על 200+- מנויים
איך 225 מנויים?
להרחיב את טרנר זה הכי קל (בלי להכנס לחישובים הנדסיים.. רק בדמיון)
בדרומי הכל קל לדוגמא. (על המבנה שנראה כתוספת מאחורה)
בונים מאחורי היציע את הטריבונות והתומכים (הקיימים רק להגביה) במהלך העונה, בסוף העונה מרימים את הגג ומגביהים אותו עם שיפוע שיתחבר לגובה הקיים. ופשוט ממשיכים אותו לגובה מאיפה שהפסיק (הקצה של הטריבונה). אולי עם הגבהה קטנה כמו טדי.
שיראה בערך ככה (תנו קרדיט על היצירתיות)
_
|״/ - שיפוע של הגג רק פחות חד
| / - תוספת
|__/ - מקורי
אבל יש לי מנוי, ואני מת על האקוסטיקה. מבחינתי מי שלא עשה מנוי העונה, לא באמת אחד כזה שמאסט שיהיה בטרנר כי כשהספינה תטבע הוא יהיה הראשון לחזור לסלון.
בונים מאחורי היציע את הטריבונות והתומכים (הקיימים רק להגביה) במהלך העונה, בסוף העונה מרימים את הגג ומגביהים אותו עם שיפוע שיתחבר לגובה הקיים. ופשוט ממשיכים אותו לגובה מאיפה שהפסיק (הקצה של הטריבונה). אולי עם הגבהה קטנה כמו טדי.
_

| / - תוספת
|__/ - מקורי
אבל יש לי מנוי, ואני מת על האקוסטיקה. מבחינתי מי שלא עשה מנוי העונה, לא באמת אחד כזה שמאסט שיהיה בטרנר כי כשהספינה תטבע הוא יהיה הראשון לחזור לסלון.
יש לסיפור כמה צדדים.אלדר כתב:להרחיב את טרנר זה הכי קל (בלי להכנס לחישובים הנדסיים.. רק בדמיון)
_
| / - תוספת
|__/ - מקורי
מצד אחד אני בתור אוהד אומר לך שאם מישהו העונה לא עשה מנוי, אז מבחינתי יכול ללכת לחפש והוא לא יכול לבכות על שום דבר והוא גם לא מעניין אותי.
מצד שני אם יש אפשרות למועדון כסף בעזרת עוד 2000 מנויים לצורך העניין אז אי אפשר להתעלם מזה כי מנויים זה עיקר ההכנסות של המועדון.
אבל וזה אבל גדול, אי אפשר לחשוב רק על תקופות של הצלחה, זה כולה שנה. זה צריך עוד 4-5 שנים טובות כדי שזה באמת יצדיק הוצאה כזאת של העירייה\טוטו, כי גם עכשיו לדעתי הרבה משחקים לא יהיו סולד אאוט (הצפוני מוציא למכירה רק כרטיסים ולא בטוח שזה תמיד ימכר).
הקבוצה צריכה להוכיח סולד אאוט כמה שנים בשביל שהתועלת מזה תהיה כדאית.
אבל בלי שום קשר כבר עשו סיור של קבלנים באצטדיון להרחבה, ויש מחשבות וצעדים קונקרטיים.
הכל אפשרי, אפשרויות הרחבה מראש פשוט מקלות על העניין אבל תמיד אפשר להרחיב. זה פשוט ייקח יותר זמן כנראה.
המגרש סולד אאוט מראש גם לעונה הבאה. אם היו מוצאים את כל המקומות ששומרים לכרטיסים , הכל היה נמכר.avivgolan כתב:
יש לסיפור כמה צדדים.
מצד אחד אני בתור אוהד אומר לך שאם מישהו העונה לא עשה מנוי, אז מבחינתי יכול ללכת לחפש והוא לא יכול לבכות על שום דבר והוא גם לא מעניין אותי.
מצד שני אם יש אפשרות למועדון כסף בעזרת עוד 2000 מנויים לצורך העניין אז אי אפשר להתעלם מזה כי מנויים זה עיקר ההכנסות של המועדון.
אבל וזה אבל גדול, אי אפשר לחשוב רק על תקופות של הצלחה, זה כולה שנה. זה צריך עוד 4-5 שנים טובות כדי שזה באמת יצדיק הוצאה כזאת של העירייה\טוטו, כי גם עכשיו לדעתי הרבה משחקים לא יהיו סולד אאוט (הצפוני מוציא למכירה רק כרטיסים ולא בטוח שזה תמיד ימכר).
הקבוצה צריכה להוכיח סולד אאוט כמה שנים בשביל שהתועלת מזה תהיה כדאית.
אבל בלי שום קשר כבר עשו סיור של קבלנים באצטדיון להרחבה, ויש מחשבות וצעדים קונקרטיים.
הכל אפשרי, אפשרויות הרחבה מראש פשוט מקלות על העניין אבל תמיד אפשר להרחיב. זה פשוט ייקח יותר זמן כנראה.
- yanivnew91
אבל הוא צודק, כי מי מבטיח לך שכל אלה שמנסים לקנות עכשיו מנוי ולא יצליחו כן יקנו כל משחק כרטיס לצפוני? ולהערכתי רק חלק מהם באמת יעשו את זה.yakar כתב:
המגרש סולד אאוט מראש גם לעונה הבאה. אם היו מוצאים את כל המקומות ששומרים לכרטיסים , הכל היה נמכר.
א. כי זו הוצאה יותר גדולה.
ב. מנוי זה חסכון בכאב ראש לפני כל משחק.
איך הוא צודק? הוא טוען שאי אפשר להצדיק השקעה בשדרוג המגרש בגלל שיהיו משחקים לא סולד אאוט , אפילו השנה.yanivnew91 כתב: אבל הוא צודק, כי מי מבטיח לך שכל אלה שמנסים לקנות עכשיו מנוי ולא יצליחו כן יקנו כל משחק כרטיס לצפוני? ולהערכתי רק חלק מהם באמת יעשו את זה.
א. כי זו הוצאה יותר גדולה.
ב. מנוי זה חסכון בכאב ראש לפני כל משחק.
אני טוען, שאם השנה היו עוד 5000 מנויים אפילו , גם הם היו נמכרים.
אז איך אפשר להגיד שנכון להשנה אנחנו לא בסולד אאוט?
מסכים שיש לבחון השקעה בחשיבה לטווח ארוך , אבל אני לא מצב בשנים הקרובות שבו לא נמכור את כל המנויים.(או לפחות 95 אחוז מהם)
אחרי שגמרו לחלק את המנויים שלא חודשו למקורבים ולמקומבנים זה מה נשאר.שיש כתב:איך 225 מנויים?
לא אופייני לך.delta7 כתב: אחרי שגמרו לחלק את המנויים שלא חודשו למקורבים ולמקומבנים זה מה נשאר.
אני לא מכיר אחד אפילו שלא חידש והצפוני ממשיך להיות פטור ממנויים כמו בעונה שעברה ככה שזה מספר בהחלט הגיוני. כל שבת היו כמה עשרות כרטיסים למכירה לדרומי ועד 150-200 למערבי.
אז על מה אלונה דיברה כשאמרה שהיא מקווה שנשבור שיא מנויים? על עוד 225?סניור כתב:
לא אופייני לך.
אני לא מכיר אחד אפילו שלא חידש והצפוני ממשיך להיות פטור ממנויים כמו בעונה שעברה ככה שזה מספר בהחלט הגיוני. כל שבת היו כמה עשרות כרטיסים למכירה לדרומי ועד 150-200 למערבי.
על מכירה של 100% מהמנויים- דרומי, מזרחי ומערבי סולד-אאוט עוד לפני שהתחילה העונה.שיש כתב: אז על מה אלונה דיברה כשאמרה שהיא מקווה שנשבור שיא מנויים? על עוד 225?