בן ביטון
Re: בן ביטון
המגן הכי טוב בארץ לדעתי ברמה מעל דסה שחצי מגרש שלנו מתלהב ממנו
עושה עבודה בהגנה תומך בהתקפה
בוגר מצוין
רק בקיץ לשחרר !!!!
זה שי !
עושה עבודה בהגנה תומך בהתקפה
בוגר מצוין
רק בקיץ לשחרר !!!!
זה שי !

הזלזול שלכם בבלגיה כליגה ומדינה משעשע, תזכירו לי מי אנחנו בכלל? יהירות ישראלית טיפוסית. אין פה כלום, מבין כל שחקן שיעדיף לשחק בגנט מאשר במכבי תל אביב או הפועל באר שבע. בטח ובטח כשהוא ישראלי.
בכל אופן, בינואר הוא לא ישוחרר, לא משנה מה. בקיץ אולי כן, במקרה כזה צריך לעוט על דור אלו, אם אפשר אפילו מינואר כי הוא מסיים חוזה. צריך לעשות מה שעשינו עם שיר צדק כי צפויה תחרות לא קלה עליו מהצד של מכבי תל אביב ומכבי חיפה. אלו רחוק מלהיות מגן מושלם או כזה שברמה של ביטון של השנה אבל מבחינה התקפית יש לו את זה ללא ספק ואני מאמין בבכר שישפר אותו כשחקן.
בכל אופן, בינואר הוא לא ישוחרר, לא משנה מה. בקיץ אולי כן, במקרה כזה צריך לעוט על דור אלו, אם אפשר אפילו מינואר כי הוא מסיים חוזה. צריך לעשות מה שעשינו עם שיר צדק כי צפויה תחרות לא קלה עליו מהצד של מכבי תל אביב ומכבי חיפה. אלו רחוק מלהיות מגן מושלם או כזה שברמה של ביטון של השנה אבל מבחינה התקפית יש לו את זה ללא ספק ואני מאמין בבכר שישפר אותו כשחקן.
הייתי נזהר מהקביעה הנחרצת "לא ישוחרר בינואר ולא משנה מה"הפועלעולה כתב:הזלזול שלכם בבלגיה כליגה ומדינה משעשע, תזכירו לי מי אנחנו בכלל? יהירות ישראלית טיפוסית. אין פה כלום, מבין כל שחקן שיעדיף לשחק בגנט מאשר במכבי תל אביב או הפועל באר שבע. בטח ובטח כשהוא ישראלי.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אני חייב לגחך בקולאריק כתב:חוזה טוב שיתגמל את ביטון כמו שצריך (מגיע לו) ועל הדרך גם דודו דהאן יקבל את שלו, והוא ישאר.
במידה והשכר שם כפול, זה משנה את כל התמונה.
יישמע אולי יומרני, אבל הסגל שלנו היום מסוגל לקחת אליפות בבלגיה.
ביטון הוא קצה הקרחון.
על כמעט שבעה או שמונה שחקנים יש עננה של חוסר בהירות לגבי העונה הבאה.
הכי מדאיג אותי זה אי חתימה על חוזה חדש עם נואקמה, אתם זוכרים שדובר על זה לפני כחודשיים, וכמובן חוזה חדש עם מאור.
קייץ ואולי גם ינואר מעניינים מאד לפננו.
על כמעט שבעה או שמונה שחקנים יש עננה של חוסר בהירות לגבי העונה הבאה.
הכי מדאיג אותי זה אי חתימה על חוזה חדש עם נואקמה, אתם זוכרים שדובר על זה לפני כחודשיים, וכמובן חוזה חדש עם מאור.
קייץ ואולי גם ינואר מעניינים מאד לפננו.
- ForeverRed
אני חייב להודות שההתנהלות של המועדון בנושא היציאות לאירופה קצת מאכזבת. אנחנו יותר מדי נחמדים.
לפני מספר שנים מאור בוזגלו ואופיר דודזאדה זכו להתעניינות מצד מכבי ת"א. גם אז היה מדובר בהתקדמות מקצועית וכלכלית. אלונה כמובן התנגדה, וההמשך ידוע. היום אנחנו לא נופלים מהם, אבל כנראה שרגשי הנחיתות ביחס לקבוצות אירופה נשארו.
המועדון צריך לשים קו ברור לאן הוא משחרר ובכמה הוא משחרר. אין סיבה שנסתכל על הקבוצות הבלגיות מלמטה ונרים ידיים בכל פעם ששחקן יבקש "להתקדם". בטח שלא עבור סכומים שקשה למצוא בהם תחליפים ראויים.
זה ייצור פה טיילת שעלולה לפרק את הדבר המדהים שנבנה כאן.
כל עוד המועדון לא יתייחס לעצמו כשווה בין שווים, יהיה לו קשה לשמור על הנכסים שלו.
יש חלומות שאסור לנו בתור מועדון לעצור.
בלגיה מבחינתי הוא לא אחד מהם.
לפני מספר שנים מאור בוזגלו ואופיר דודזאדה זכו להתעניינות מצד מכבי ת"א. גם אז היה מדובר בהתקדמות מקצועית וכלכלית. אלונה כמובן התנגדה, וההמשך ידוע. היום אנחנו לא נופלים מהם, אבל כנראה שרגשי הנחיתות ביחס לקבוצות אירופה נשארו.
המועדון צריך לשים קו ברור לאן הוא משחרר ובכמה הוא משחרר. אין סיבה שנסתכל על הקבוצות הבלגיות מלמטה ונרים ידיים בכל פעם ששחקן יבקש "להתקדם". בטח שלא עבור סכומים שקשה למצוא בהם תחליפים ראויים.
כל עוד המועדון לא יתייחס לעצמו כשווה בין שווים, יהיה לו קשה לשמור על הנכסים שלו.
דוידזאדה נמכר תמורת מיליון יורו. לא סכום מספיק טוב?
אנחנו שומרים טוב מאוד על הנכסים שלנו, השאלה היא על מי שווה להילחם. אנחנו לא רוצים להגיע למצב מסכן ועלוב כמו מכבי שכל שחקן בינוני מרוויח 400 אלף יורו כי המנהל המקצועי שלהם לא מספיק יצירתי למצוא תחלופה, נכון? היו את אותם דיבורים אחרי שאופיר שוחרר, הבאנו את המגן השמאלי הטוב בליגה. לכל אחד יש תחליף.
אנחנו לא יכולים לקבוע לשחקנים את החלומות שלהם. אופיר היה להוט לצאת לגנט, מה נעשה? נשאיר אותו בכוח? ואז מה? יהיה ממורמר על החיים? זה לא שווה את זה.
אנחנו שומרים טוב מאוד על הנכסים שלנו, השאלה היא על מי שווה להילחם. אנחנו לא רוצים להגיע למצב מסכן ועלוב כמו מכבי שכל שחקן בינוני מרוויח 400 אלף יורו כי המנהל המקצועי שלהם לא מספיק יצירתי למצוא תחלופה, נכון? היו את אותם דיבורים אחרי שאופיר שוחרר, הבאנו את המגן השמאלי הטוב בליגה. לכל אחד יש תחליף.
אנחנו לא יכולים לקבוע לשחקנים את החלומות שלהם. אופיר היה להוט לצאת לגנט, מה נעשה? נשאיר אותו בכוח? ואז מה? יהיה ממורמר על החיים? זה לא שווה את זה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ForeverRed כתב:אני חייב להודות שההתנהלות של המועדון בנושא היציאות לאירופה קצת מאכזבת. אנחנו יותר מדי נחמדים.
בא נקרא לילד בשמו: אנחנו בסה"כ עוד חוליה בשרשרת המזון של הכדורגל העולמי.
תמנע משחקן להתקדם מקצועית ו/או כלכלית - שלא תבוא אח"כ בתלונות שהאופורטוניזם יהיה על חשבוננו.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- The red one
בול.אורי אדום בנשמה כתב:
תמנע משחקן להתקדם מקצועית ו/או כלכלית - שלא תבוא אח"כ בתלונות שהאופורטוניזם יהיה על חשבוננו.
חוץ מזה שאין לי מושג מה זה אופורטוניזם
- ForeverRed
אז בוא נקדם את עצמנו עוד צעד בשרשרת המזון הזאת ונפסיק לאבד שחקנים לקבוצות ששוות פחות או יותר לרמתנו.אורי אדום בנשמה כתב:
אם תהיה הצעה מליגה בכירה לא תשמעו ממני מילה.
אופיר הוא דוגמה לא טובה.
גם כי הוא מעולם לא היה העיפרון הכי מחודד בקלמר, וגם בגלל שהמחליף שלו הוא זר.
אי אפשר להנחית פה שחקן זר בכל פעם שדודו דהאן יחליט שבא לו לעשות קופה כדי לממן טיול משפחתי לקריביים.
דודו דהאן לא אשם. דוידזאדה שכר אותו במיוחד לצאת לחו"ל. יכול להיות שגם ביטון בגלל הדרכון הצרפתי שלו. עד עכשיו השירות שלו עבור המועדון היה פנטסטי,
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ForeverRed כתב: אז בוא נקדם את עצמנו עוד צעד בשרשרת המזון הזאת ונפסיק לאבד שחקנים לקבוצות ששוות פחות או יותר לרמתנו.
אם תהיה הצעה מליגה בכירה לא תשמעו ממני מילה.
אופיר הוא דוגמה לא טובה.
גם כי הוא מעולם לא היה העיפרון הכי מחודד בקלמר, וגם בגלל שהמחליף שלו הוא זר.
אי אפשר להנחית פה שחקן זר בכל פעם שדודו דהאן יחליט שבא לו לעשות קופה כדי לממן טיול משפחתי לקריביים.
שנקדם את עצמנו בשרשרת המזון הזו באמת - ובשרשרת הזו יש גם את הפן הכלכלי - הפועל היוצא הטבעי יהיה שנפסיק לאבד שחקנים לליגות שהן לא "אירופה הקלאסית" - ספרד, אנגליה, גרמניה, איטליה. כרגע אנחנו לא שם, בעיקר לא בפן הכלכלי.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
נכון.simply-red כתב: אף שחקן ישראלי מעולם לא התקדם מהליגה הבלגית לליגה טובה יותר? טוב.. אולי רק רוני רוזנטל..
היחיד מתוך 12 מיליארד כדורגלנים ישראלים שיצאו לבלגיה וזה היה ב87 או 88.
דבר שני הבלגים עוד צריכים להתאושש מדוידזאדה,אז כבר להפיל עליהם את ביטון?
דבר שלישי צודק FR מה יש לשחקן ישראלי שמשחק באלופת המדינה ובליגה האירופית בליגה הבלגית בקבוצת מרכז טבלה?
העיקר להגיד לנו "אני ממצה את החלום האירופי" עאלק ולחזור לכאן עוד שנה עם הזנב בין הרגליים.
שיקבל שדרוג,יישב בשקט ואם ימשיך לשחק טוב ויתקן את הרושם בנסחרת גם יגיע לליגות טובות יותר.
+1אורי אדום בנשמה כתב:
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
yedidel כתב:
מסכים
המילה ״מסוגל״ לא במקום , אנחנו לוקחים שם אליפות בהליכה
כל השחקנים הבלגים ששווים משהו לא משחקים בליגה הזאת, כל השאר זה גרוטאות שדודו הצליח להשחיל להם+ רפאלוב
אני חייב לגחך בקול