CrazyRed7 כתב:אני חושב שהציוץ של אלונה בעקבות הרחשים בכל פעולה של ראדי.
סתם לדוגמא - אתמול ראדי, אוגו ו-ויטור בעטו סתם ככה מ30-40 מטר והתגובות שראדי קיבל היו שונות לגמרי מאוגו ו-ויטור.
חבל שזה קורה.
ובתכל'ס הבעיטה שלו הייתה הנורמלית מהשלושה.
חבל שזה קורה אבל מה שהוביל לכך זה סוף העונה שעברה שהוא איבד הרבה יותר ובמצבים מאוד מאוד מעצבנים.
נקווה שזה ייפסק.
לראדי יש איבודי כדור שיכולים להוציא מהדעת.
יש מקרים שכל האצטדיון רואה לאן צריכה ללכת המסירה הבאה והוא עושה בדיוק ההפך, או מקרים אחרים שבהם פס פשוט שלו מגיע לרגלי היריב. מכאן חוסר הסבלנות כלפיו.
דווקא אתמול, האיבודים שלו נבעו מניסיון למסור לעומק. אני לא חושב שזה היה משחק חלש שלו כמו שמציירים. הוא עשה עבודה גדולה באמצע.
ForeverRed כתב:לראדי יש איבודי כדור שיכולים להוציא מהדעת.
יש מקרים שכל האצטדיון רואה לאן צריכה ללכת המסירה הבאה והוא עושה בדיוק ההפך, או מקרים אחרים שבהם פס פשוט שלו מגיע לרגלי היריב. מכאן חוסר הסבלנות כלפיו.
דווקא אתמול, האיבודים שלו נבעו מניסיון למסור לעומק. אני לא חושב שזה היה משחק חלש שלו כמו שמציירים. הוא עשה עבודה גדולה באמצע.
+100000
תמיד קל ליפול על ראדי, בעוד שחביבי הקהל טוני ומליקסון לא יו במשחק יותר טוב ממנו.
הייתה חוויה נהדרת, חבל שלא מצליחים להגיע לעוצמות של אולימפיאקוס וסלטיק בעידוד.
מטורף שהפסדנו משחק כזה, אבל קורה, אפשר בכיף להחזיר להם באותו מטבע בפראג ולגנוב שם ניצחון עם הגישה הנכונה מנטלית.
simply-red כתב:
וגם עם העובדה שלא מתאים לנו כקבוצה מאומנת ואיכותית להיראות כמו שנראנו ברבע שעה האחרונה.
לא כל כך מסכים.
יש מצבים שאתה בפיגור, השעון רץ ואתה חייב גול אז משחקים מהר וישיר עם מסה של שחקני התקפה כדי לייצר קצת בלאגן ברחבה וכמה שיותר איומים על השער. זה בלאגן וזה לא המשחק המסודר הרגיל שלנו אבל זה כן יכול להיות יעיל בסיטואציה שנוצרה.
עובדה שככה ברבע שעה ייצרנו לפחות שתי הזדמנויות, אולי הכי טובות שהיו לנו במשחק, שבמשחק המסודר בקושי הצלחת לייצר ב- 75 דקות.
מצפייה חוזרת בגול, שיר צדק חולם ולא חוזר אחורה שומר על אוויר, רגע נדיר של בלקאווט עבורו, מליקסון סוגר כמו מליקסון ואוגו לא מרוכז ומאבד את הכובש.
רגע אחד של חוסר ריכוז והתשלום במזומן.
taltal כתב:מסכים
לבן מגיע יותר קרדיט
לוסיו מקבל יותר מידי קרדיט
מה קרה? לוסיו לא הבקיע משחק שלם???
סהר קיבל לא מעט הזדמנויות במשחקים האחרונים ולא עשה עם זה כלום. קורה, הוא לא בתקופה טובה, שיתכבד, ישב בספסל ויחכה להזדמנות הבאה.
YallaHapoel כתב:
לא סובל את זה שאומרים לטוני לשחרר.
הבן אדם עושה את הדריבלים המוגזמים האלה באחוזים מדהימים.
זה מייצר לנו מצבים וב90% מהמקרים הוא שם כדורים גאוניים ברחבה, תנו לו לעבוד.
+1
בחלק הראשון של המשחק מעט מידי כדורים הלכו לטוני.
מכמעט כל כדור שמגיע אליו יוצא משהו טוב.
simply-red כתב:בקשר למשחק, אין מה להתלהב מהחזקת כדור,נוכחנו לדעת שזו לא ערובה לניצחון. לגבי 19 איומים שמתוכם רק 3 למסגרת! צריכה להידלק אצלנו נורה אדומה,הבעיה שלנו בניצול מצבים נותרה בעינה עוד מהשנה שעברה, אין לנו גולר/קילר שמחצי מצב ישים גול. גם הקושי שלנו לייצר מצבים משמעותיים במשחק קבוצתי שוטף מאוד בולט לעין, תמיד זה ליד וכמעט,אנחנו מאוד לוקים בקבלת החלטות וביצוע בפעולה האחורנה. אנחנו חייבים להרים את קצב המשחק שלנו, לשחק במהירות ובכמה פחות נגיעות בכדור, המזמוזים של טוני ומאור מחרפנים אותי.