הפועל ב"ש-הפועל חיפה, שבת, 20:30, טרנר
Re: הפועל ב"ש-הפועל חיפה, שבת, 20:30, טרנר
בינתיים אני לא רואה את המאמן של גרנאדה אומר שאפשר להביך את ברצלונה. וכן, אלו ההבדלים בינינו לבין 80% מהליגה.
- The red one
ואחרי זה הצהובים שחצנים.הפועלעולה כתב:בינתיים אני לא רואה את המאמן של גרנאדה אומר שאפשר להביך את ברצלונה. וכן, אלו ההבדלים בינינו לבין 80% מהליגה.
רד רד לקרקע. חוץ מאשקלון אין שום קבוצה בליגה שהפערים בינינו לבינם הם כמו הפערים בין ברצלונה לגרנדה
+1oranu כתב:לא מבין את הזלזול שלכם, מאמן אמר אמירה שמטרתה היא להחדיר אמונה בשחקנים שלו.
הוא מודע להבדלים בין הקבוצות וגם השחקנים, ובכל זאת זה כדורגל והפועל חיפה זה לא הפועל מרמורק והם כן יכולים להביך אותנו במשחק נתון, אני דווקא חושש שהתחלנו להגיב לציטוטים כמו אלו מהעיר הכי טובה, אנחנו פייבוריטים וצריכים לנצח, זה לא אומר שננצח לעד בטרנר ובכל משחק בו אנחנו פיבוריטים ברורים ניתן חמישייה, רגליים לקרקע.
בולשיטהפועלעולה כתב:בינתיים אני לא רואה את המאמן של גרנאדה אומר שאפשר להביך את ברצלונה. וכן, אלו ההבדלים בינינו לבין 80% מהליגה.
אנחנו לא מסוגלים להביא 5-0 ביום נתון לכמעט כל הקבוצות בליגה? אלו הפערים. גם ברצלונה "התקשו" נגד גרנאדה לפני כמה שבועות.The red one כתב: ואחרי זה הצהובים שחצנים.
רד רד לקרקע. חוץ מאשקלון אין שום קבוצה בליגה שהפערים בינינו לבינם הם כמו הפערים בין ברצלונה לגרנדה
אבל אין לך באמת דעה, תמיד תיקח את הצד השני ותאמץ את הגימיק של מר. אובייקטיביות שכ"כ התאהבת בו.
- The red one
ממש לא תמיד לוקח את הצד הזה, עובדה שגם נועם הגיב לך ככה.הפועלעולה כתב: אנחנו לא מסוגלים להביא 5-0 ביום נתון לכמעט כל הקבוצות בליגה? אלו הפערים. גם ברצלונה "התקשו" נגד גרנאדה לפני כמה שבועות.
אבל אין לך באמת דעה, תמיד תיקח את הצד השני ותאמץ את הגימיק של מר. אובייקטיביות שכ"כ התאהבת בו.
שם לך מראה מול הפנים. ברצלונה ביום נתון מסוגלים להביא 10-0 לכל קבוצה. אנחנו "רק" 0-4/5. היחס על ניצחון של מלאגה במשחק מול בארסה - 21. היחס על ניצחון של הפועל חיפה במשחק מולנו - 10.
זה ההבדל.
ברצלונה נותנת חמישיות ושישיות כבר כמה שנים טובות. אם המצב בליגה ימשיך ככה, גם בעונת 2020/2021 היחסים יהיו כאלו. אני לא חושב שאתם מבינים את הפערים המטורפים בין הסגל שלנו (ומכבי כשהיא בפורמה) והמאמן שלנו לרוב הליגה.The red one כתב: ממש לא תמיד לוקח את הצד הזה, עובדה שגם נועם הגיב לך ככה.
שם לך מראה מול הפנים. ברצלונה ביום נתון מסוגלים להביא 10-0 לכל קבוצה. אנחנו "רק" 0-4/5. היחס על ניצחון של מלאגה במשחק מול בארסה - 21. היחס על ניצחון של הפועל חיפה במשחק מולנו - 10.
זה ההבדל.
- The red one
מבין מאוד. עדיין, לדעתי, אי אפשר להשוות את זה לפער של ברצלונה מול הקבוצות הספרדיות ועדיין, לדעתי, אין שום סיבה מוצדקת לזלזל (או בכלל לקחת ברצינות) באמירות של מאמנים ושחקנים מקבוצוצת אחרותהפועלעולה כתב: ברצלונה נותנת חמישיות ושישיות כבר כמה שנים טובות. אם המצב בליגה ימשיך ככה, גם בעונת 2020/2021 היחסים יהיו כאלו. אני לא חושב שאתם מבינים את הפערים המטורפים בין הסגל שלנו (ומכבי כשהיא בפורמה) והמאמן שלנו לרוב הליגה.
לא בארץ. מקווה לתפוס לינק טוב למשחק מחר.
תהנו.
תהנו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
נגד אשקלון גיליתי שהלייבים בפייסבוק ממש התפתחו בקטע הזה, שידורים חלקים.גדי כתב:לא בארץ. מקווה לתפוס לינק טוב למשחק מחר.
תהנו.
יש את HBS TV ושידורים ישירים-Live sport.
יש גם את נבדל באינטרנט הרגיל.
בהצלחה אח, תהנה בחול.
אשמח אם תתן קצת יותר פרטים לגבי הצפייה דרך הפייסבוק. איך יודעים מי משדר את המשחק? מה האיכות.Noam98 כתב: נגד אשקלון גיליתי שהלייבים בפייסבוק ממש התפתחו בקטע הזה, שידורים חלקים.
יש את HBS TV ושידורים ישירים-Live sport.
יש גם את נבדל באינטרנט הרגיל.
בהצלחה אח, תהנה בחול.
חוזר בחמישי לפנות בוקר לקראת המשחק עם אינטר. הפכתי עולמות בכדי שאגיע למשחק.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
כמה חמישיות נתנו בעונות האחרונות?הפועלעולה כתב: אנחנו לא מסוגלים להביא 5-0 ביום נתון לכמעט כל הקבוצות בליגה? אלו הפערים. גם ברצלונה "התקשו" נגד גרנאדה לפני כמה שבועות.
חמישייה מול קבוצת אמצע טבלה בלאומית(אשקלון) שויתרה מראש בזכות המאמן המדהים שלה וחמישייה בעקבות משחק נפל חד פעמי של היריבה(מכבי פ״ת) לא אומר שאנחנו צריכים להגיע בגישה שחצנית, יהירה ומגעילה שכזאת.
אנחנו לא שווים חמישייה מול שום יריבה בליגת העל.
בשמחה.גדי כתב:
אשמח אם תתן קצת יותר פרטים לגבי הצפייה דרך הפייסבוק. איך יודעים מי משדר את המשחק? מה האיכות.
חוזר בחמישי לפנות בוקר לקראת המשחק עם אינטר. הפכתי עולמות בכדי שאגיע למשחק.
אם אין לך פייסבוק(אז יש לך חיים שקטים אבל זה לא הפואנטה) אז יש שם אפשרות לשידור לייב. כנראה שהם משדרים בלייב מהטלוויזיה איכשהו, לא יודע איך.
פשוט חפש את הדפים שאמרתי בשורת החיפוש של הפייסבוק, אתה תמצא את זה. לקראת המשחק הם יעלו סרטון שהוא בעצם בשידור חי מהמשחק, איכות טובה.
לשם הבהרה זה לא חוקי כמובן אבל גונב מגנב פטור.
תודה רבה נועםNoam98 כתב: בשמחה.
אם אין לך פייסבוק(אז יש לך חיים שקטים אבל זה לא הפואנטה) אז יש שם אפשרות לשידור לייב. כנראה שהם משדרים בלייב מהטלוויזיה איכשהו, לא יודע איך.
פשוט חפש את הדפים שאמרתי בשורת החיפוש של הפייסבוק, אתה תמצא את זה. לקראת המשחק הם יעלו סרטון שהוא בעצם בשידור חי מהמשחק, איכות טובה.
לשם הבהרה זה לא חוקי כמובן אבל גונב מגנב פטור.
מדהים כמה רגשי הנחיתות והפחד הבלתי מובן שלכם מסרבים לעזוב אתכם למרות האליפות.
הפועל ב"ש ואמרתי בעבר היא קבוצה טובה בשתי רמות מינימום משאר הקבוצות בליגה.
היריבה העיקרית של הפועל ב"ש היא הפועל ב"ש עצמה.
שאנחנו באים מפוקסים ובפורמה אין כאן שום קבוצה שיכולה לעצור אותנו.
האויב הגדול ביותר שלנו הוא אנחנו עצמנו.
ברור לי שלא ננצח כל משחק 5:0 ואולי הפועל חיפה תקשה עלינו את החיים מה שלי קשה להאמין עדיין אנחנו צריכים לנצח כל משחק בצורה משכנעת ואין כאן שום קשר לשחצנות אילו הם העובדות.
הפועל ב"ש ואמרתי בעבר היא קבוצה טובה בשתי רמות מינימום משאר הקבוצות בליגה.
היריבה העיקרית של הפועל ב"ש היא הפועל ב"ש עצמה.
שאנחנו באים מפוקסים ובפורמה אין כאן שום קבוצה שיכולה לעצור אותנו.
האויב הגדול ביותר שלנו הוא אנחנו עצמנו.
ברור לי שלא ננצח כל משחק 5:0 ואולי הפועל חיפה תקשה עלינו את החיים מה שלי קשה להאמין עדיין אנחנו צריכים לנצח כל משחק בצורה משכנעת ואין כאן שום קשר לשחצנות אילו הם העובדות.