הפועל באר שבע- הפועל קרית שמונה, שבת, 18:15, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ns75

Re: הפועל באר שבע- הפועל קרית שמונה, שבת, 18:15, טרנר

שליחה על ידי ns75 »

The red one כתב: לא בקטע שחצני או משהו אבל אני יודע הכל :שמש:

לגבי פצועים הבנתי שאין ממש חדש. ביטון וקורהוט לא ישחקו, סוארס מאוד רוצים שכן אבל עוד בודקים. כל השאר לפחות כרגע כשירים (יעני הובאן ותורג'מן).

לגבי טרנר הר געש - אדום זקן צודק. הוא אכן יהיה הר געש. השאלה באיזה קטע הר געש. טוב או רע.
קיצר אתה עושה ריפרש על כל האתרים מהבוקר אבל כלום עדיין לא השתנה

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

Sir Alex Ferguson כתב:לא יודע אם הקהל הרחב הרגיש אבל אחרי המשחק מול מכבי חיפה שבו ניצחנו אבל העידוד היה מאכזב מאוד, התקבלה החלטה לאחד את השורות בדרומי וליצור גוש אחד חזק וגדול ולנסות לתחום אותו לפני כל משחק כדי לשמור על החוזק שלו, ואני חושב שכבר מול בני יהודה, וגם מול מכבי פתח תקווה בחוץ, הרגישו את השינוי.
אם המגמה תמשך ושיתוף הפעולה ימשך אז לא משנה מה תהיה התוצאה ומה תהיה היכולת, מול קריית שמונה בשבת יהיה עידוד חזק מאוד ואיכותי מאוד.
איזה שיתוף פעולה?
פשוט העבירו את הילדים שעד עכשיו החליטו שישבו בצד ימין למטה למרכז.
וכן, מסכים שהעידוד התחזק מאז.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

ns75 כתב:
קיצר אתה עושה ריפרש על כל האתרים מהבוקר אבל כלום עדיין לא השתנה
הגזמת, תקופת מבחנים, למי יש זמן לזה?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

red and white כתב: איזה שיתוף פעולה?
פשוט העבירו את הילדים שעד עכשיו החליטו שישבו בצד ימין למטה למרכז.
וכן, מסכים שהעידוד התחזק מאז.
דאגו לקבץ את החברה המעודדים מכל חלקי היציע, דאגו למתן את נושא הדגלים, דאגו לרשימה מעודכנת (עם שמות ומדבקות על הכסאות) של כל אחד ואחד בגוש עם מיקום מדויק לכל משחק, עידן כהן לקח על עצמו את הפרויקט ובינתיים מדובר בהצלחה גדולה.

סמל אישי של משתמש
The red one

Sir Alex Ferguson כתב: דאגו לקבץ את החברה המעודדים מכל חלקי היציע, דאגו למתן את נושא הדגלים, דאגו לרשימה מעודכנת (עם שמות ומדבקות על הכסאות) של כל אחד ואחד בגוש עם מיקום מדויק לכל משחק, עידן כהן לקח על עצמו את הפרויקט ובינתיים מדובר בהצלחה גדולה.
באמת? לא שמתי לב לזה האמת. בכל מקרה - מאז היו שני משחקים:

המשחק מול בני יהודה שהוא לא מבחן כי קבוצה שיחקה טוב.
המשחק מול קריית שמונה שכולנו ראינו מה היה (אם כי גם הוא יוצא מן הכלל לדעתי)

חוזר ואומר - המבחן יהיה כשעל הדשא(!!) הקבוצה לא תשחק טוב ואז נראה כמה הקהל משפיע. אני, אישית, במצבים כאלה, רק מעודד יותר. אבל האחרים פשוט לא. ואני בטוח שבשבת יהיה מצב דומה. לצורך העניין, יכול להיות מצב שנקלע לפיגור מכלום למרות ששולטים ואז גם הקהל יהיה טוב. רוצה לומר - הקבוצה מכתיבה את העידוד של הקהל ולא ההיפך. וכן, זה ככה ברוב המקומות בעולם(!), אני לא מתלונן או משהו, רק אומר.

* המקרה מול אינטר, לדוגמא, היה חד פעמי, לפחות עד שיוכח אחרת.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

The red one כתב: באמת? לא שמתי לב לזה האמת. בכל מקרה - מאז היו שני משחקים:

המשחק מול בני יהודה שהוא לא מבחן כי קבוצה שיחקה טוב.
המשחק מול קריית שמונה שכולנו ראינו מה היה (אם כי גם הוא יוצא מן הכלל לדעתי)

חוזר ואומר - המבחן יהיה כשעל הדשא(!!) הקבוצה לא תשחק טוב ואז נראה כמה הקהל משפיע. אני, אישית, במצבים כאלה, רק מעודד יותר. אבל האחרים פשוט לא. ואני בטוח שבשבת יהיה מצב דומה. לצורך העניין, יכול להיות מצב שנקלע לפיגור מכלום למרות ששולטים ואז גם הקהל יהיה טוב. רוצה לומר - הקבוצה מכתיבה את העידוד של הקהל ולא ההיפך. וכן, זה ככה ברוב המקומות בעולם(!), אני לא מתלונן או משהו, רק אומר.

* המקרה מול אינטר, לדוגמא, היה חד פעמי, לפחות עד שיוכח אחרת.
1. מול בני יהודה היה משחק טוב? היה משחק שפיגרנו בשלב מוקדם ועדין העידוד היה מצוין לדעתי.

2. גם מול מכבי פתח תקווה בחוץ היה מצוין לדעתי למרות משחק חלש שלנו.

3. קריית שמונה בגביע זה לא מבחן לארגון מחדש שנעשה, כי חלק מהגוש שיש להם ילדים בלי מנוי לדרומי ניצלו את המשחק כדי לקחת את הילדים למשחק למערבי או למיזרחי.
אני באופן אישי ניצלתי את ההזדמנות כדי לשבת עם המשפחה הרחבה במערבי.

בשבת יהיה מבחן אמיתי, ואני בטוח שהעידוד יהיה מצוין. כשכמובון לכל אחד ואחד כאן חלק בזה, לא משנה איפה הוא יושב. תבואו בטירוף, תבואו רעבים לניצחון, תבואו לדחוף את הקבוצה לניצחון, כשטרנר דוחף אין לקריית שמונה סיכוי מולנו.

תמונה

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

בשבת אנחנו צריכים להיות השחקן ה9 ה10 וה11 של הקבוצה .
תמונה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

The red one כתב: הגזמת, תקופת מבחנים, למי יש זמן לזה?
שקר גדול. זוהתקוםה עם הכי הרבה זמן
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Eelect
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Eelect »

The red one כתב:חוזר ואומר - המבחן יהיה כשעל הדשא(!!) הקבוצה לא תשחק טוב ואז נראה כמה הקהל משפיע. אני, אישית, במצבים כאלה, רק מעודד יותר. אבל האחרים פשוט לא.
נגעת כאן באיזושהי נקודה.
הדרך היחידה לגרום לטרנר לבעור זה להפוך את הדרומי לגיהנום מבחינת עידוד. לא פחות.
אם כל אחד בדרומי יתן את מה שיש לו אף אחד בקהל הרחב לא ישאר אדיש לזה. אם הדרומי יהיה מנומנם ולא יבין את ההשפעה שיש לו כיציע מעודד,
אי אפשר לצפות שדווקא הקהל הרחב שהוא סוג של נגרר ולא גורר, יעודד ברגעים הקשים.

סמל אישי של משתמש
The red one

Eelect כתב: נגעת כאן באיזושהי נקודה.
הדרך היחידה לגרום לטרנר לבעור זה להפוך את הדרומי לגיהנום מבחינת עידוד. לא פחות.
אם כל אחד בדרומי יתן את מה שיש לו אף אחד בקהל הרחב לא ישאר אדיש לזה. אם הדרומי יהיה מנומנם ולא יבין את ההשפעה שיש לו כיציע מעודד,
אי אפשר לצפות שדווקא הקהל הרחב שהוא סוג של נגרר ולא גורר, יעודד ברגעים הקשים.
אתה צודק ואנשים אלופים בארגון מנסים לראות כיצד אפשר לעשות את זה, אבל זה פשוט לא הולך. ושוב - לא מעביר ביקורת עלינו וחושב שכל השאר טובים. לא, גם כל השאר לא טובים, ואולי בעצם ככה זה קהלים של כדורגל ואי אפשר לצפות מאיתנו להיות יוצאי דופן...

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

The red one כתב: אתה צודק ואנשים אלופים בארגון מנסים לראות כיצד אפשר לעשות את זה, אבל זה פשוט לא הולך. ושוב - לא מעביר ביקורת עלינו וחושב שכל השאר טובים. לא, גם כל השאר לא טובים, ואולי בעצם ככה זה קהלים של כדורגל ואי אפשר לצפות מאיתנו להיות יוצאי דופן...
קודם כל תמיד טוב לשאוף להיות הכי טוב.
במשחק גביע היתה לידי מישהי שדיקלמה את כל השירים בעל פה אבל סוג של התביישה להיות באטרף.
בגלל שהאווירה היתה מהוססת כזו, כאילו "וואי לא נעים, אני אהיה באטרף בזמן שאלו מסביבי לא".

לדעתי ההשפעה של עידן על הקהל תהיה טובה יותר אם הוא יעשה לכולם בכל משחק סוג של תזכורת לכללי יסוד:
1. אם מקבלים גול, ממשיכים לעודד בעוצמה כאילו לא קרה כלום. 2. לא להתבייש להיות באטרף 3. הקהל זה שחקן נוסף לכל דבר, זו לא קלישאה. שחקני יריבה אשכרה מרגישים את הכובד של טרנר על הכתפיים שלהם כשהדרומי בשיאו. להחדיר להם את זה כל משחק לראש עד שההבנה הזו כבר תהפוך לדבר שבשגרה. ממה שראיתי בגביע, עידן לא עושה נאומי מוטיבציה מהסוג הזה.

סמל אישי של משתמש
The red one

Eelect כתב: קודם כל תמיד טוב לשאוף להיות הכי טוב.
במשחק גביע היתה לידי מישהי שדיקלמה את כל השירים בעל פה אבל סוג של התביישה להיות באטרף.
בגלל שהאווירה היתה מהוססת כזו, כאילו "וואי לא נעים, אני אהיה באטרף בזמן שאלו מסביבי לא".

לדעתי ההשפעה של עידן על הקהל תהיה טובה יותר אם הוא יעשה בכל משחק סוג של תזכורת לכללי יסוד:
1. אם מקבלים גול, מגבירים את העידוד. 2. לא להתבייש להיות באטרף 3. הקהל שחקן נוסף לכל דבר, זו לא קלישאה.
שחקני יריבה אשכרה מרגישים את הכובד של טרנר על הכתפיים שלהם כשהדרומי בשיאו. להחדיר להם את זה כל משחק לראש עד שההבנה
הזו כבר תהפוך לדבר שבשגרה. ממה שראיתי בגביע, עידן לא עושה נאומי מוטיבציה מהסוג הזה.
עידן ועוד איך עושה נאומים מהסוג הזה וגם עשה אחד כזה בדרומי בשלישי וזה אשכרה עובד כל פעם מחדש כי אחרי שהוא נתן את הנאום השירה הייתה חזקה, אבל גם, החזיקה לא יותר מ-2 דקות.

סעיף אחד שלך זו הבעיה הכי גדולה. כשחוטפים גול בתקופה הזו לאנשים יוצאת הרוח מהמפרשים. כשחטפנו גול בסיבוב הראשון לאנשים הייתה אמונה מלאה שהנה אנחנו חוזרים כי מי יכול עלינו? וכך נשמע גם העידוד. בחודש וחצי האחרונים זה לא ככה..וזה טבעי ומובן, ויחד עם זאת מבאס.

ומה שעוד יותר מבאס זה שכשטרנר לא מעודד אז הוא גם הופך לסיר לחץ מבעבע שעוד יתפוצץ לנו בפנים בצורה יותר גדולה אם נמשיך להראת כך :לאלא:

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

The red one כתב:עידן ועוד איך עושה נאומים מהסוג הזה וגם עשה אחד כזה בדרומי בשלישי וזה אשכרה עובד כל פעם מחדש כי אחרי שהוא נתן את הנאום השירה הייתה חזקה, אבל גם, החזיקה לא יותר מ-2 דקות.

סעיף אחד שלך זו הבעיה הכי גדולה. כשחוטפים גול בתקופה הזו לאנשים יוצאת הרוח מהמפרשים. כשחטפנו גול בסיבוב הראשון לאנשים הייתה אמונה מלאה שהנה אנחנו חוזרים כי מי יכול עלינו? וכך נשמע גם העידוד. בחודש וחצי האחרונים זה לא ככה..וזה טבעי ומובן, ויחד עם זאת מבאס.

ומה שעוד יותר מבאס זה שכשטרנר לא מעודד אז הוא גם הופך לסיר לחץ מבעבע שעוד יתפוצץ לנו בפנים בצורה יותר גדולה אם נמשיך להראת כך :לאלא:
אני אנסה להסביר את עצמי שוב.
מה שעידן עשה זה לדבר לקהל בשפה של אולטראס. זה שלב קדימה מדי. כאילו משהו בסגנון הזה: "חבר'ה, לא נשברים, לא קרה כלום".
הקטע זה שמעטים מאוד האנשים שנמצאים באמת בראש שלו. יש אנשים שצריך לבנות בהם קודם כל יסודות של עידוד, להסביר קצת יותר את החשיבות של כל אחד מהם שמעודד ושאין להם ממה להתבייש (אני לא סתם חוזר על עניין הבושה. יש אנשים שמתביישים). הוא צריך לצאת מנקודת הנחה שהם לא מבינים כמוהו עד כמה יכולה להיות להם השפעה לטובה על הקבוצה.

נאומים כאלה צריך לעשות כבר בחימום. כשהיסודות האלה יכנסו ללב של יושבי הדרומי, תתחיל לראות תוצאות.
פתאום אוהדים יבינו שבזכות זה שהם ממשיכים לעודד אחרי פיגור הם יהפכו לפקטור במשחק לא פחות מהשחקנים. זה ידרבן אותם יותר לתמוך.
הסיר לחץ הזה שאתה מדבר עליו נובע בדיוק מאותה הנקודה של יסודות עידוד שצריך לחזק.
נערך לאחרונה על ידי Eelect ב 27 ינואר 2017, 22:03, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
The red one

Eelect כתב: אני אנסה להסביר את עצמי שוב.
מה שעידן עשה זה לדבר לקבל בשפה של אולטראס. זה שלב קדימה מדי. כאילו משהו בסגנון הזה: "חבר'ה, לא נשברים, לא קרה כלום".
הקטע זה שמעטים מאוד האנשים שנמצאים באמת בראש שלו. יש אנשים שצריך לבנות בהם קודם כל יסודות של עידוד, להסביר קצת יותר את החשיבות של כל אחד מהם שמעודד ושאין להם ממה להתבייש (אני לא סתם חוזר על עניין הבושה. יש אנשים שמתביישים). הוא צריך לצאת מנקודת הנחה שהם לא מבינים כמוהו עד כמה יכולה להיות להם השפעה לטובה על הקבוצה.

נאומים כאלה צריך לעשות כבר בחימום, כשהיסודות האלה יכנסו ללב של יושבי הדרומי, תתחיל לראות תוצאות.
אחי, לא לשכוח שבסך הכל הקהל של הדרומי הם לא שכירי חרב. זה לא משהו שאפשר ללמד כל אחד ואחד ואחד. יש אנשים שבאים בשביל לתת את כל הקול, יש כאלה שלא. יש כאלה שמתביישים, יש כאלה שלא. אי אפשר לשלוט על כ-ו-ל-ם. בשורה התחתונה, אף אחד לא חייב לאף אחד כלום (כן, אני יודע, אנחנו חייבים את הקול לקבוצה..אבל שוב..הבנת אותי...לא כולם בראש הזה)

דווקא עידן לא מדבר כל כך בשפת האולטרס וההוכחה לכך היא שבאמת ב90% מהפעמים אחרי שהוא דופק נאום מוטיביציה, השיר שהוא שר חזק פי כמה וכמה מכל הדקות שלפניי.

כל הללמד עקרונות, לבנות יסודות, להסביר יותר. איפה תעשה את זה? עידן לא מורה בבית ספר , לא הוא ולא אף אחד אחר. זה צריך לבוא מהקהל. וזה לא בא. וחבל.

ולגבי המתביישים - אני מניח שזה היה ספציפית במשחק מול ק"ש, אז הייתה תחלופת אנשים בדרומי. מי שיגיע למשחק בשבת סביר להניח הגיע לכל המשחקיםם או לרובם כבר בדרומי. לא מאמין שיש יותר מ-3% של "מתביישים" בכל היציע.

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

The red one כתב:אחי, לא לשכוח שבסך הכל הקהל של הדרומי הם לא שכירי חרב. זה לא משהו שאפשר ללמוד. יש אנשים שבאים בשביל לתת את כל הקול, יש כאלה שלא. יש כאלה שמתביישים, יש כאלה שלא. אי אפשר לשלוט על כ-ו-ל-ם.

דווקא עידן לא מדבר כל כך בשפת האולטרס וההוכחה לכך היא שבאמת ב90% מהפעמים אחרי שהוא דופק נאום מוטיביציה, השיר שהוא שר חזק פי כמה וכמה מכל הדקות שלפניי.

כל הללמד עקרונות, לבנות יסודות, להסביר יותר. איפה תעשה את זה? עידן לא מורה בבית ספר , לא הוא ולא אף אחד אחר. זה צריך לבוא מהקהל. וזה לא בא. וחבל.
תאמין לי שאני שונא את כל הקטע החינוכי הזה שכאילו עידן צריך להראות לקהל איך עושים את זה נכון.
אבל אני יוצא מנקודת הנחה שכ-ו-ל-ם בחרו בדרומי מסיבה אחת: להיות פקטור במשחקים. להטריף את השחקנים.
הרצון קיים שם ולכן כל מה שצריך לעשות זה קצת לחזק בהם את זה.

להיות בדרומי זו החלטה לא פשוטה ובאה איתה אחריות. לוותר על הצד שרוצה להגיב כאוהד ממוצע ולתעל את הרגשות אך ורק לטובת הקבוצה.
קיצר אותו עיקרון של השיחה שלי ושלך, ככה עידן או כל איש גדר צריך לדבר עם הקהל. לוקח זמן לבנות את זה אבל חשוב שיהיה שיח על זה.

שלח תגובה