הפועל ב"ש- לאצ'י, חמישי, 20:30, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
delta7

Re: הפועל ב"ש- לאצ'י, חמישי, 20:30, טרנר

שליחה על ידי delta7 »

nir767676 כתב:איך נהניתי היום. המון זמן לא נהניתי ככה מהפועל באר שבע, מאוד אוהב את מה שראיתי היום.
איך סבתא שלי היתה אומרת? נו, טוף.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

בלטו:
1. גולדברג עלה על הציפיות, אולי בגלל שאין כאלה ממנו. נחכה לשחקני התקפה טובים יותר מולו.
2. סבג - משחק מעולה שלו ברמת הלחץ וחילוצי כדור, גם המיקום בגול מעולה.
3. שמיר - אחרי המשחק הראשון החלש שלו ואינספור האיבודים היה היום טוב, גם חילוצים, הנעת כדור טובה מצד לצד, קבלת החלטות טובה.
4. מרין - בוסר אבל מעניין, עם חלוץ טוב היה מסיים היום עם 3 בישולים כנראה. הייתי רוצה לראות ממנו עוד כניסות על הקו בצד שמאל ואחד על אחד ולא רק לחתוך ימינה, יכול לגוון אותו ולהקשות על היריב.
5. ספורי - יותר מהדריבל אהבתי את הכנסת הכדורים החדים לרחבה, עם ריכוז של המגנים שקיבלו את הכדורים ולא נתנו רוחב טוב לרחבה וגם חלוצים במיקום טוב יותר, הכדורים שלו היו עוד יותר משמעותיים.

אבל, וזה חשוב, היריבה הזאת לא מהווה אינדיקציה, לא תקפה אותנו כמעט ולא איימה ואפילו מול זה התקשינו.
מעניין לראות את הקבוצה מול קבוצות יותר חזקות ונראה את זה כבר בחמישי, כשיש לחץ לתת גולים בגלל משחק ראשון בבית, מול קבוצה יותר חזקה ומול קהל פחות משוחרר.
אם לאצ'י אפשר להשוות אותה לתחתית ליגה לאומית אז קאיירט יותר בכיוון צמרת ליגת העל.

בשורה התחתונה כמו שחשבתי לפני, יכול להיבנות פה בסיס טוב לשנים הבאות וזה היתרון של קבוצה צעירה כזאת, אבל זה לא יתפוס ככה במשך עונה שלמה בלי חיזוקים.
עדיין חושב מאוד שחסר קיצוני שמאלי (חשבתי ימין אבל מרין טוב יותר בימין אז שישאר שם), קשר גרזן באמצע עם שליטה טובה בכדור שיודע לנווט כי מול קבוצה איכותית נרגיש את הבור במרכז (משחק ראשון היה וואחד בור), וכמובן בלם במקום טאהא, אם כבר מצעירים ומכשירים לשנים הבאות אז זו העמדה. אם ילכו על המהלך של חיזוק ב-2-3 שחקנים יכול לצאת פה משהו נחמד, לא בטוח שזה יספיק העונה אבל עונה הבאה עם עוד חיזוקים נקודתיים וספסל עם יותר איכות יכול לצאת מזה משהו טוב. אם יהיה ליד הצעירים האלה עוד שחקן או שניים עם ניסיון זה יעשה רק טוב לקבוצה.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

yossi כתב:שמיר היה הכי טוב לדעתי.
סה"כ יש עם מה לעבוד, קבוצתית היו גם כמה מהלכים יפים, אין ספק שחסר ברק מקדימה.

לספורי יש הרבה כדורגל, חייב לקחת מגולדנברג מיץ של מודעות עצמית.
הופעה ששיקפה יפה מה שאוהדי הפועל אמרו - שחקן עם יכולות, אבל כזה שגם ישגע אותך בקבלת החלטות.
אם בכר יצליח לבגר אותו מבחינה מחשבתית, נרוויח שחקן שחקן.
חילק כמה כדורים מעולים.

מרין מוכשר, יש לו כושר גופני מטורף. נראה שגם באינטנסיביות גבוהה נשאר לו חמצן במוח וזו תכונה שאין להרבה שחקנים (אהמ זריהן אהמ).
היה מאוד מפוזר היום, הרבה פעמים יכל לנסות לשרוף את המגן על הקו ובחר שוב ושוב ללכת לאמצע, צריך לגוון את עצמו יותר. ראינו במהלך שהוביל לגול שהוא מסוגל לעשות את התנועה לקו ולהוציא רוחב טוב.
הוא צריך עוד ביטחון ועוד הרבה עבודה, משהו בו היה לי קצת עצור, אבל יש עם מה לעבוד ואני אופטימי לגביו. הוא עוד יפתח.

אני עם bs war לגבי ויטור. החלוץ שלהם הסתובב עליו, מאבקים שפעם היה מנצח בקלות הפעם הלכו יותר קשה.
סומך עליו שירים את הרמה.

בן ביטון במחצית ראשונה לא טובה, בהמשך השתפר.
מקווה שאורן עובד חזק כי עוד נצטרך אותו, אורן הישן והטוב הוא כלי התקפי שכל קבוצה יותר מתשמח לקבל.

ולגמרי לאזרח את השופט.
החוק החדש עם החילוף פשוט תענוג. מהדברים שאתה חושב על איך לא עשינו את זה עד עכשיו.

עוד חוק חדש שנכנס כשהכדור פגע בשופט וקלקל לנו מסירה הוא עצר את המשחק והחזיר לנו את הכדור. אהבתי.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ran כתב:בלטו:
1. גולדברג עלה על הציפיות, אולי בגלל שאין כאלה ממנו. נחכה לשחקני התקפה טובים יותר מולו.
3. שמיר - אחרי המשחק הראשון החלש שלו ואינספור האיבודים היה היום טוב, גם חילוצים, הנעת כדור טובה מצד לצד, קבלת החלטות טובה.
4. מרין - בוסר אבל מעניין, עם חלוץ טוב היה מסיים היום עם 3 בישולים כנראה. הייתי רוצה לראות ממנו עוד כניסות על הקו בצד שמאל ואחד על אחד ולא רק לחתוך ימינה, יכול לגוון אותו ולהקשות על היריב.
5. ספורי - יותר מהדריבל אהבתי את הכנסת הכדורים החדים לרחבה, עם ריכוז של המגנים שקיבלו את הכדורים ולא נתנו רוחב טוב לרחבה וגם חלוצים במיקום טוב יותר, הכדורים שלו היו עוד יותר משמעותיים.

אבל, וזה חשוב, היריבה הזאת לא מהווה אינדיקציה, לא תקפה אותנו כמעט ולא איימה ואפילו מול זה התקשינו.
מעניין לראות את הקבוצה מול קבוצות יותר חזקות ונראה את זה כבר בחמישי, כשיש לחץ לתת גולים בגלל משחק ראשון בבית, מול קבוצה יותר חזקה ומול קהל פחות משוחרר.
אם לאצ'י אפשר להשוות אותה לתחתית ליגה לאומית אז קאיירט יותר בכיוון צמרת ליגת העל.

בשורה התחתונה כמו שחשבתי לפני, יכול להיבנות פה בסיס טוב לשנים הבאות וזה היתרון של קבוצה צעירה כזאת, אבל זה לא יתפוס ככה במשך עונה שלמה בלי חיזוקים.
עדיין חושב מאוד שחסר קיצוני שמאלי (חשבתי ימין אבל מרין טוב יותר בימין אז שישאר שם), קשר גרזן באמצע עם שליטה טובה בכדור שיודע לנווט כי מול קבוצה איכותית נרגיש את הבור במרכז (משחק ראשון היה וואחד בור), וכמובן בלם במקום טאהא, אם כבר מצעירים ומכשירים לשנים הבאות אז זו העמדה. אם ילכו על המהלך של חיזוק ב-2-3 שחקנים יכול לצאת פה משהו נחמד, לא בטוח שזה יספיק העונה אבל עונה הבאה עם עוד חיזוקים נקודתיים וספסל עם יותר איכות יכול לצאת מזה משהו טוב. אם יהיה ליד הצעירים האלה עוד שחקן או שניים עם ניסיון זה יעשה רק טוב לקבוצה.
מה הכיוון ברכש?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

רק אני יצאתי פסימי?
מול יריבה כל כך חלשה לא ייצרנו מספיק מצבים ובנינו את עצמנו בעיקר על יכולת אישית (יותר של מארין מאשר האסלביינק ועדין בשני המקרים שחקנים עם קבלת החלטות בעייתית כל אחד מהסיבות שלו).
אין שחקן באמצע שיתן את הפס החכם קדימה, אין שחקן אגף שיכול להעביר את כובד המשחק מהחצי שלנו לחצי של ביריבה, אין קשר אמצע דומיננטי, וגם כשגולדברג פותח אין איזון כשיש לנו בשני האגפים מגינים שלא תורמים התקפית.
חייב זר לאמצע שיהיה המנוע של הקבוצה, ועדין גם כשזה יקרה חסרה לנו איכות בהרבה מקומות, מרגיש שבנינו קבוצה בעיקר לרוחב.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

ran כתב:בלטו:

נחמיאס, זר לקישור האחורי ומליקסון (שום בצל 555) בעיקרון די עונים על הצרכים שלך.
אני חושב שלא יחזקו את הקישור ההתקפי עד שלא יראו מה קורה עם מאור.

כבר אמרתי, לדעתי קבהא וממן הם הארבייטמן וגורדנה של 2019. לא חושב שהם ישרדו את חלון ינואר.
עם הזמן ספורי ישתלט על העמדה של ממן כשלדעתי גם סבג יכול וצריך לשחק שם. ברגע שקלטינס חתם ועוד עתיד להגיע קש"א זר אין שום סיבה להשאיר את קבהא. יהיה נחמד להוריד חצי מהמשכורת השמנה שלו מהפיירול דרך השאלה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

ספורי הראה במחצית הראשונה מגוון שמעטים הישראלים שיכולים להתפאר בו.
נוכחות, משחק עומק, מסירות לטווח קצר וארוך, דריבל, בעיטה, והכל בקור רוח מרשים.
אם יצליח להביא יותר מזה ופחות מריצת האמוק שכמעט והסתיימה בקריעת צולבת נרוויח שחקן מצוין.

סמל אישי של משתמש
milan

שליחה על ידי milan »

maxkid22 כתב:מתי פעם אחרונה ויטור השלים 180 דקות ברצף?
First rule of fight club.....

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

milan כתב:
First rule of fight club.....
*Ama club

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אני חושב שלשים את האסלבנק באגף זה פשע ולכן צריך קשר אגף, ימני או שמאלי זה פחות אישיו.
במקביל הייתי נפטר מקאריו ומביא בלם זר ועל הדרך מעביר את האסבלנק לעמדת החלוץ.

לדעתי האמצע שלנו לא חייב קשר אחורי זר כרגע.
יש לנו אמצע טוב שמצריך אימונים על החזקת כדור והבעיה היא בעיקר עדיין באגפים כי מארין יש אחד האסלבנק לא קשר אגף וניב זריהן עם כושר של מעשן כבד ויש את גל לוי, זה לא מספיק.

ונאור סבג עד כה מרשים אותי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

לא אחזור על כל הנקודות שעלו פה, סך הכל אני חושב שכולנו די מסכימים שהיה שיפור ביחס לעונה שעברה וביחס למשחק הקודם, חסרים עוד שיפורים נק' אבל יש עם מה לעבוד.

נק' שאף אחד לא נגע בה והייתה חסרה לי מאוד, מארין בשמאל לא קיבל שום תמיכה מגולדברג, פעם אחת לא ראינו עקיפה או פתיחה של המגן. לראיה, כשהוא עבר לימין ביחד עם ביטון פוררנו להם את ההגנה, מעניין האם הנחיה של ברק כדי לא להפקיר הגנתית, או שזה יותר עניין של אופי של שחקן. כי אורן בטוח שהיה עושה את העקיפות כמו שצריך.

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

שמח מאוד לראות שרובכם אהבתם.גם ביציאה מהמגרש שמעתי פידבקים חיובים.
אני מסתכל על זה אחרת.
מה מטרה הקבוצה העונה?
להאבק על אליפות בסגל הנוכחי אין מצב. חסר בלם(עדיך אחד שיכול לשחק בשמאל וויטור בימין) ,קשר יצירתי/אחורי(תלוי במליקסון) וחסר קיצוני שמתאים קודם כל לצד שמאל.
הייתי משאיל את קאריו,נותן לשהר ונייגל להיות החלוצים כרגע.

להאבק על אירופה/פלייאוף עליון
זר לאמצע כמו שמחפשים ובלם ישראלי(דגני) אמורים להספיק להאבק על כרטיס לאירופה.

היה משחק דומה לראשון
מאוד משעמם ובלי יצירתיות בחלק הקדמי. וקושי גדול לפרוץ צפיפות.
שבוע הבא מבחן שונה.

כמה תחת(תרתי משמע) יש לנייגל שאלונה שילמה עליו סכום גדול. אחרת לא היה ממשיך. אני כבר התייאשתי ממנו.
אם לא יהיה שינוי קיצוני אצלו.קיץ הבא הוא לא כאן.

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

אצנן מעט-
1. ספורי כבר אתמול יצר אצלי אנטגוניזם בשלבים המתקדמים של המשחק שלא שחרר כדור
2. הקישור לא מוכן לקושי בליגה ולראיה התקפות המעבר שלאצ'י (החלשה) כן הצליחה לעשות.
3. סגל המחליפים- לא מספיק טוב- אין אס מהספסל.
4. לי ממן מאוד חסר- לא הייתי פוסל לשחק איתו ברביעיה הקדמית (ספורי, ממן, מרין+ חלוץ) שיחליפו אזורים כל הזמן.

בחיובי-
1. מרין- הלוואי ונזכה לראות אותו משחק יחד עם מאור, יכולים להטריף הגנות בנידות שלהם.
2. הגנה פיזית ושלווה- הרבה יותר אוהב את האיזון בין טאהה לבין ויטור (2 שחקנים שלא מתיימרים- בשונה מאלחמיד שלפעמים אוכל חפפה)
3. בן ביטון- אני מת עליו כי הוא משחק עם הלב מעל הכל

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

dardasmiley כתב:לא אחזור על כל הנקודות שעלו פה, סך הכל אני חושב שכולנו די מסכימים שהיה שיפור ביחס לעונה שעברה וביחס למשחק הקודם, חסרים עוד שיפורים נק' אבל יש עם מה לעבוד.

נק' שאף אחד לא נגע בה והייתה חסרה לי מאוד, מארין בשמאל לא קיבל שום תמיכה מגולדברג, פעם אחת לא ראינו עקיפה או פתיחה של המגן. לראיה, כשהוא עבר לימין ביחד עם ביטון פוררנו להם את ההגנה, מעניין האם הנחיה של ברק כדי לא להפקיר הגנתית, או שזה יותר עניין של אופי של שחקן. כי אורן בטוח שהיה עושה את העקיפות כמו שצריך.
מניח שזו הוראה של ברק + מודעות עצמית של גולדברג.
מעדיף את זה כרגע על הנפקדות של אורן בהגנה. לפחות הגנתית יש שם שקט.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

האסלביינק שינה לחלוטין את הגישה.
הוא נותן את התחת ומשקיע המון וכל זמן שזאת הגישה קשה לבוא בטענות. עשה אתמול הרבה מהלכים נכונים שלא צלחו. קורה.

המקום שלו כרגע הוא רק באגף.
יצטרך לעשות את ההתאמות.

שלח תגובה