הם עברו טלטלות מאוד גדולות בשנים האחרונות גם מבחינה מקצועית וגם כלכלית, אין להם מה להפסיד ממהלך כזה רק להרוויח, מבחינתם כל עוד הם לא רלוונטיים לליגת העל אין להם באמת סיבה לסרב. הרווח פה הוא הדדי.
הפועל באר שבע | לאן?
Re: הפועל באר שבע | לאן?
- גנדאלף האדום
- Title: קרייזי-רד
ברקו הכחיש נמרצות בשיחה עם אבוקסיס
הפועל פת מועדון ענק בקנה מידה ישראלי.
לא פחות מאיתנו, מאוד מזכירים לי אותנו בלאומית.
יש להם קהל גדול, יופי של אצטדיון שמתאים לגודלם, יופי של קונספט עם הבעלות אוהדים והיסטוריה מפוארת.
ביום מן הימים הם יחזרו לקדמת הבמה.
עכשיוס עם כל זה, נראה לכם שהם יסכימו להיות קבוצה בת שלנו?
אתם, בשנים שלנו בלאומית, הייתם מסכימים?
לא פחות מאיתנו, מאוד מזכירים לי אותנו בלאומית.
יש להם קהל גדול, יופי של אצטדיון שמתאים לגודלם, יופי של קונספט עם הבעלות אוהדים והיסטוריה מפוארת.
ביום מן הימים הם יחזרו לקדמת הבמה.
עכשיוס עם כל זה, נראה לכם שהם יסכימו להיות קבוצה בת שלנו?
אתם, בשנים שלנו בלאומית, הייתם מסכימים?
רק אהבה תנצח...
אין מה לקחת קבוצה עם בסיס אוהדים והיסטוריה כמו הפועל פתח תקווה.
גם אם יסכימו לזה בהתחלה זה לא יחזיק מעמד לאורך זמן.
אנחנו צריכים מועדון קטן בלי יומרות ובלי אוהדים. רמת השרון כזה.
גם אם יסכימו לזה בהתחלה זה לא יחזיק מעמד לאורך זמן.
אנחנו צריכים מועדון קטן בלי יומרות ובלי אוהדים. רמת השרון כזה.
- ForeverRed
שמישהו יסביר לי למה הפועל באר שבע צריכה קבוצת בת.
מי ישמע איזה כישרונות צומחים פה.
כדי ששחקן כמו אסקיאס לא ישחק בקבוצת הנוער עד גיל 30ForeverRed כתב: ↑31 ינואר 2021, 22:26שמישהו יסביר לי למה הפועל באר שבע צריכה קבוצת בת.
הפועל אשקלון תתאים
כל האתרים מסכימים פה אחד שאלונה הציעה לברדה את משרת המאמן עד סוף העונה. נראה שהיא לא סגורה על בלבול, בטח לא לעונה וחצי.
זה לא יהיה הדבר הכי נורא בעולם אם ישימו פלסטר מהמערכת לחצי עונה. בטח עדיף מלהתחייב לחוזה ארוך טווח כשהמערכת נמצאת בטלטלה כזאת.
הבעיה שאין מישהו כזה. אפילו לא גיא צרפתי/נוסבאום. בנוער יש מאמן לא צעיר שהתקרה שלו זה ליגת הנוער, והעוזרים של אבוקסיס היו מליקסון שפרש לפני חצי דקה וברדה שלא יכול לאמן ובכלל לא רוצה לעסוק בתחום האימון.
הכי חשוב שלא יביאו לכאן אנטי כדורגל דוחים כמו ניסו, מימר או הכי גרוע- רוני לוי.
זה לא יהיה הדבר הכי נורא בעולם אם ישימו פלסטר מהמערכת לחצי עונה. בטח עדיף מלהתחייב לחוזה ארוך טווח כשהמערכת נמצאת בטלטלה כזאת.
הבעיה שאין מישהו כזה. אפילו לא גיא צרפתי/נוסבאום. בנוער יש מאמן לא צעיר שהתקרה שלו זה ליגת הנוער, והעוזרים של אבוקסיס היו מליקסון שפרש לפני חצי דקה וברדה שלא יכול לאמן ובכלל לא רוצה לעסוק בתחום האימון.
מסוכן לתת לברדה את משרת המאמן, זה המון אחריות וחץ נפשי.
אם חלילה יקרה לו משהו... השם ישמור. אסור בקיצור.
אם חלילה יקרה לו משהו... השם ישמור. אסור בקיצור.
איך עוד לא עלה השם של האיש למשימות מיוחדות ויקו חדד?הפועלעולה כתב: ↑01 פברואר 2021, 09:52כל האתרים מסכימים פה אחד שאלונה הציעה לברדה את משרת המאמן עד סוף העונה. נראה שהיא לא סגורה על בלבול, בטח לא לעונה וחצי.
אם רוצים פלסטר, אז אולי אופיר חיים יכול למלא את הפונקציה, כחלק מצוות עם ברדה ומליקסון.
לא מרגיש לי טוב עם משהו זמני שלא יהיה מעורב בבניית הקבוצה לעונה הבאה ואז יגידו שזאת לא הקבוצה שלו וכו'......
לא מרגיש לי טוב עם משהו זמני שלא יהיה מעורב בבניית הקבוצה לעונה הבאה ואז יגידו שזאת לא הקבוצה שלו וכו'......
אולי היא לא סגורה על בלבול.