אתה חושב ששפיץ של שהר/סבע/ישראלי נוסף יספיק?yossi כתב:משחק לא טוב, עם ים אגו.
עדיין, הוכיח שהוא יכול גם יכול לשחק בשפיץ.
לקראת העונה הבאה אני לא חושב שלו ולשהר יש מקום באותו מגרש.
חלוץ זר זה מיותר.
דיא סבע
Re: דיא סבע
יספיק מאוד.CrazyRed7 כתב: אתה חושב ששפיץ של שהר/סבע/ישראלי נוסף יספיק?
הבעיה שלנו היום,זה לא החלוץ,זאת עמדת האמצע המופקרת לחלוטין.
אבל בשביל זה שמו עליו 2 מיליון יורו כדי שהוא יביא את השינוי משנה שעברה, או לפחות יהיה חלק בזה.niv1 כתב: זה בדיוק העניין... גם שנה שעברה לא היינו "וואו" בלשון המעטה.. גם שנה שעברה עד הריצה בפליאוף היינו בינוניים מינוס ושיחק לנו המזל שמכבי היו יותר בינוניים מאיתנו ולא ברחו לנו
כמו שאמרת אנחנו בערך אותה קבוצה וכך אנחנו גם נראים השנה בערך כמו שנה שעברה (עם פחות מזל)..
סבע לא האשם בכך..
קצת מוזר לדעתי להוציא אותו מהמשוואה ולהגיד שבתלכיד אחר הוא היה מצליח יותר - הביאו אותו כדי להיות שחקן מוביל בתלכיד האחר הזה שרוצים לבנות.
מתי הוא הוכיח את זה?yossi כתב:משחק לא טוב, עם ים אגו.
עדיין, הוכיח שהוא יכול גם יכול לשחק בשפיץ.
לקראת העונה הבאה אני לא חושב שלו ולשהר יש מקום באותו מגרש.
חלוץ זר זה מיותר.
הוכיח = מגיע למצבים מעולים.yedidel כתב:
מתי הוא הוכיח את זה?
גם היום, גם מול קש.
שהר וסבע הם שניים שלא תורמים יותר מדי לשטף, לא תורמים הגנתנית בצורה משמעותית ודי נמצאים באותם אזורים.
במקום אחד מהם אפשר לקבל קשר שיוסיף.
בעתיד רוצה לראות את אוחנה, נייגל, מליקסון ואחד מהם.
אולי כשסבע יתחיל לתרום כ-10 אמיתי המצב הזה ישתנה.
וכן, כרגע סבע, שהר ועוד ישראלי זה מספיק לליגת העל. בואו נהיה אמיתיים, אירופה גם בעונה הבאה סיכוי גבוה מאוד שלא תהיה פה.
יש מקומות אחרים שזועקים לחיזוק.
אבל הוא לא עושה את זה מהשפיץ. נייגל היה בשפיץ אחרי ששהר יצאyossi כתב: הוכיח = מגיע למצבים מעולים.
גם היום, גם מול קש.
שהר וסבע הם שניים שלא תורמים יותר מדי לשטף, לא תורמים הגנתנית בצורה משמעותית ודי נמצאים באותם אזורים.
וכן, כרגע סבע, שהר ועוד ישראלי זה מספיק לליגת העל. בואו נהיה אמיתיים, אירופה גם בעונה הבאה סיכוי גבוה מאוד שלא תהיה פה.
איך אחד כמוך שמבין כדורגל אומר ששהר לא תורם הגנתית.yossi כתב: הוכיח = מגיע למצבים מעולים.
גם היום, גם מול קש.
הלחץ שהוא עושה על בלמים עם המאסיביות שלו,סבע עדיין לא שם.
אני כן חושב ששניהם צריכים לשחק ביחד,אבל זה שניים מהשלושה,סבע,שהר,האסלבנייק וכמו שראינו היום סבע והאסלבנייק זה פחות טוב.
הם התחלפו לא מעט.yedidel כתב:
אבל הוא לא עושה את זה מהשפיץ. נייגל היה בשפיץ אחרי ששהר יצא
בסוף סבע הוא זה שנכנס למרכז למשבצת המסיים,נייגל יותר מוביל כדור.
קיווינו לקבל גם תרומה של דריבל ומסירה מסבע (כמו שאמורים לקבל מ10 כפי שפתח היום) אך כרגע זה לא ממש קורה.
חושב שהוא ושהר דורכים קצת אחד על השני, או יותר נכון, פשוט לא מצדיקים את המחיר של לשחק עם שניהם.
מקשר נוסף (לאו דווקא אמצע) במקום אחד מהם הקבוצה תרוויח יותר.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 29 דצמבר 2018, 21:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
בוא נגיד שבניגוד לכולכם פה אני לא מבין למה זריהן לא מועדף עליו בהרכב עד עכשיו
הוא בכושר רע מאוד
אחרי זה מתפלאים למה שחקני סגל נכנסים לשחק עם טונה חלודה
הסגל הרחב של מכבי הסריח את הדשא כמה פעמים אבל איביץ נתן כמה הזדמנויות והיום יש לו סגל רחב לרוטציה כל שבוע ולא פלא שהם נראים ככה.
בכר צריך לתת לזריהן ולעזרא דקות משמעותיות וגם אם הם לא מספקים את הסחורה באופן מיידי.
עזרא היה זה שהחזיר אותנו לחיים מול ניקוסיה ופתאום הוא לא מספיק טוב מול אשדוד או שומו שמיים ביתר ת"א רמלה?!
לא מבין את זה
הוא בכושר רע מאוד
הסגל הרחב של מכבי הסריח את הדשא כמה פעמים אבל איביץ נתן כמה הזדמנויות והיום יש לו סגל רחב לרוטציה כל שבוע ולא פלא שהם נראים ככה.
בכר צריך לתת לזריהן ולעזרא דקות משמעותיות וגם אם הם לא מספקים את הסחורה באופן מיידי.
עזרא היה זה שהחזיר אותנו לחיים מול ניקוסיה ופתאום הוא לא מספיק טוב מול אשדוד או שומו שמיים ביתר ת"א רמלה?!
לא מבין את זה
חצי דרך כבר עשית כשהבנת למה צריך את קבהא (במקום להשאיר אחד בקישור). בדילמה אםל להוציא את שהר / סבע / נייג'ל, אני לגמרי שלם עם ההחלטה של ברק. שהר לא יודע למסור, אלא רק לקבל כדור ברחבה. היית מוציא אחד מהשניים האחרים ואז היו רק שני מוסרים על המגרש - מליקסון וסבע/נייג'ל. ברגע שהוצאת את שהר, השארת 3 מוסרים על המגרש וזה גם הביא את הגול. מסכים לגמרי שהיו צריכים לשחק יותר חכם בסוף,אבל הקבוצה הלכה אחורה, אורן התעייף והפסיק לעלות ובטחון של כולם ירד באופן טבעי כששיר ומתן איישו את מרכז ההגנה.אדום זקן כתב: איך אחד כמוך שמבין כדורגל אומר ששהר לא תורם הגנתית.
הלחץ שהוא עושה על בלמים עם המאסיביות שלו,סבע עדיין לא שם.
אני כן חושב ששניהם צריכים לשחק ביחד,אבל זה שניים מהשלושה,סבע,שהר,האסלבנייק וכמו שראינו היום סבע והאסלבנייק זה פחות טוב.
עזרא וזריהן לא מספיק טובים להפועל באר שבע גם אם נשחק מול הנוערRedbull כתב:בוא נגיד שבניגוד לכולכם פה אני לא מבין למה זריהן לא מועדף עליו בהרכב עד עכשיו
הוא בכושר רע מאוד
לא מבין את זה
עזרא בקרוב לא יהיה פה.Redbull כתב:בוא נגיד שבניגוד לכולכם פה אני לא מבין למה זריהן לא מועדף עליו בהרכב עד עכשיו
הוא בכושר רע מאוד
לא מבין את זה
לא סתם הוא לא בסגל כבר תקופה די ארוכה. לא רואה הסבר אחר לזה.
את זריהן גם אני הייתי מעלה בדקה 60-70, בטח לאור האגואיסטיות והיכולת של סבע ונייגל.
האדום, החילוף של ויטור והרגישות של טאהא לא אפשרו את זה.
היה מתוכנן חילוף של זריהן במקום נייג'ל. ברק אמר לדרור שמשון תביא לי את ניב במקומו אחרי עוד איבוד של נייג'ל, אבל אז חיכו בגלל טאהה.yossi כתב: עזרא בקרוב לא יהיה פה.
לא סתם הוא לא בסגל כבר תקופה די ארוכה. לא רואה הסבר אחר לזה.
את זריהן גם אני הייתי מעלה בדקה 60-70, בטח לאור האגואיסטיות והיכולת של סבע ונייגל.
האדום, החילוף של ויטור והרגישות של טאהא לא אפשרו את זה.
בן שהר זה המוציא לפועל הכי טוב של הקבוצה הזאת.izguy83 כתב: חצי דרך כבר עשית כשהבנת למה צריך את קבהא (במקום להשאיר אחד בקישור). בדילמה אםל להוציא את שהר / סבע / נייג'ל, אני לגמרי שלם עם ההחלטה של ברק. שהר לא יודע למסור, אלא רק לקבל כדור ברחבה. היית מוציא אחד מהשניים האחרים ואז היו רק שני מוסרים על המגרש - מליקסון וסבע/נייג'ל. ברגע שהוצאת את שהר, השארת 3 מוסרים על המגרש וזה גם הביא את הגול. מסכים לגמרי שהיו צריכים לשחק יותר חכם בסוף,אבל הקבוצה הלכה אחורה, אורן התעייף והפסיק לעלות ובטחון של כולם ירד באופן טבעי כששיר ומתן איישו את מרכז ההגנה.
אני מודע לזה שחלקכם חולקים עליי/לא אוהבים אותו/מעדיפים את השניים האחרים.
אבל אף אחד מהם לא מוציא לפועל כמו בן.
שניהם משחקים עם הראש בקיר בלי הרבה שכל.
על אף החמצות רבות,בן מביא עצמו פעם אחר פעם למצבים מול השער.
מליקסון או נייגל בהחלט מספיקים כמוסרים ששהר בחוד.