תומאש פקהארט
Re: תומאש פקהארט
שחקן סביר , לדעתי בן שהר יותר טוב .
- ForeverRed
ברק הוציא אותו מוקדם מדי.
דווקא אחרי הבישול היה מקום לתת לו להמשיך עוד קצת.
דווקא אחרי הבישול היה מקום לתת לו להמשיך עוד קצת.
דווקא אני זוכר שניים במחצית הראשונה.CrazyRed7 כתב: רוב המצבים של שהר הגיעו אחרי השער. כשהמשחק נפתח.
+1.Eelect כתב: זה סתם צירוף מקרים שבן שהר הגיע לאיזה 6 מצבים והוא לאף מצב?
אין לו חלק בזה?
פקהארט למרות הבישול היה חלש מאוד היום.
עכשיו ראיתי את התקציר, ההגבהה שלו פגעה ברגל של המגן ושינתה כיוון. אז אפילו את זה קשה לזקוף לזכותו :/
גם אני הסתכלתי על זה מספר פעמים ועד עכשיו אני לא בטוח אם פגעה במגן או לא.bs war כתב:עכשיו ראיתי את התקציר, ההגבהה שלו פגעה ברגל של המגן ושינתה כיוון. אז אפילו את זה קשה לזקוף לזכותו :/
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
100 אחוז פגעהdelta7 כתב: גם אני הסתכלתי על זה מספר פעמים ועד עכשיו אני לא בטוח אם פגעה במגן או לא.
לא רלוונטי פגע או לא פגע
לבנאדם יש כדורגל והוא נותן את הנשמה במגרש
אני אופטימי לגביו
לבנאדם יש כדורגל והוא נותן את הנשמה במגרש
אני אופטימי לגביו
שלא תגיד אחר כך למה נופלים עליךדר אדום בנשמה כתב:שששש הוא חלוץ התפקיד שלו זה לתת משחקים חלשים ולתקוע את משחק ההתקפה.
מתחילה להתגבש אצלי דעה שהוא לוקה טיפה בהבנת המשחק... מקווה שאני קורא את המפה לא נכון הפעם
- red ultras
משקיע, משתדל, מנסה. זה לא נראה טוב.
אם ראדי יחזור לתת צ'יפים מדויקים ממרכז המגרש, הוא נותן לפקהארט לפחות 4-5 בישולים עד סוף העונה.
הוא עושה הרבה תנועה טובה לעומק, הבעיה שלא מגיע כלום.
אולי השינוי צריך להגיע גם ממרכז הקישור. אנחנו לא משחקים מספיק עם מליקסון/קוואנקה/אוחנה כקשר הקדמי מבין השלוש ולכן הוא כמעט ולא מקבל כדורי עומק, או מישהו שישתמש בו כקיר לדאבל לעומק.
ראדי דוחף כדורים בעיקר לאגפים, דן יותר מוסר מסירות קצרות ונכנס מקו שני.
הוא עושה הרבה תנועה טובה לעומק, הבעיה שלא מגיע כלום.
אולי השינוי צריך להגיע גם ממרכז הקישור. אנחנו לא משחקים מספיק עם מליקסון/קוואנקה/אוחנה כקשר הקדמי מבין השלוש ולכן הוא כמעט ולא מקבל כדורי עומק, או מישהו שישתמש בו כקיר לדאבל לעומק.
ראדי דוחף כדורים בעיקר לאגפים, דן יותר מוסר מסירות קצרות ונכנס מקו שני.
לדעתי לפקהרט יש איכויות (שליטה בכדור די טובה, במיוחד לשחקן ארוך רגליים), אך ממעט להגיע למצבים ומרבה להחמיץ. אולם החיסרון המרכזי שלו היא חוסר התאמה בולט למערכים הדינמיים של בכר: 5-4-1 (שלושה בלמים), 4-5-1
(שלושה קשרים אחוריים), 4-5-1 (קשר אמצע ושני שחקני כנף). לא מתאים להיות חלוץ בודד (שהר עושה זאת טוב ממנו), מה גם שהקבוצה ערוכה פחות לשחק עם שני חלוצים (טוני לא בדיוק חלוץ, הוא ווינגר קלאסי).
(שלושה קשרים אחוריים), 4-5-1 (קשר אמצע ושני שחקני כנף). לא מתאים להיות חלוץ בודד (שהר עושה זאת טוב ממנו), מה גם שהקבוצה ערוכה פחות לשחק עם שני חלוצים (טוני לא בדיוק חלוץ, הוא ווינגר קלאסי).
יש המון דרכים לשחק עם חלוץ בודד. צריך לדעת רק איך להשתמש בו על כל נתוניו הפיזיים.ארז3333 כתב:לדעתי לפקהרט יש איכויות (שליטה בכדור די טובה, במיוחד לשחקן ארוך רגליים), אך ממעט להגיע למצבים ומרבה להחמיץ. אולם החיסרון המרכזי שלו היא חוסר התאמה בולט למערכים הדינמיים של בכר: 5-4-1 (שלושה בלמים), 4-5-1
אני אומר זאת שוב ולא בנחרצות- אני מתחיל לחשב שהוא לוקה בהבנת המשחק
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
לא לוקה בהבנת המשחק..
מה שכן זה שיש לו דיליי בביצוע פעולות/בעיית תזמון.
עולה מוקדם/מאוחר מידי לכדורים. לא עוצר תנועה בזמן. משהו בתזמון לא טוב.
בלי קשר לא מקבל כדורים כמו שצריך.
הגבהות לא לכיוון ואם כן אז לא מספיק חזק.
מה שכן זה שיש לו דיליי בביצוע פעולות/בעיית תזמון.
עולה מוקדם/מאוחר מידי לכדורים. לא עוצר תנועה בזמן. משהו בתזמון לא טוב.
בלי קשר לא מקבל כדורים כמו שצריך.
הגבהות לא לכיוון ואם כן אז לא מספיק חזק.