דיון ההרכבים והטקטיקות ::שחקני ב"ש ובין היתר גם רמה"ש

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
שי האדום

Re: דיון ההרכבים והטקטיקות

שליחה על ידי שי האדום »

לראות את ההרכב של מכבי מול עכו ולהבין איך שוברים בונקר !
3 בלמים 6 קשרים(!) וחלוץ אחד, זיו תיפקד כסוג של בלם (דוידזאדה?) שלישי ויאמר לזכותם שזה עבד מצויין.

נגד ביתר זה כבר אבוד, אבל אולי שווה לנסות את זה מול הקטנות.
נערך לאחרונה על ידי שי האדום ב 22 דצמבר 2013, 16:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

Re: דיון ההרכבים והטקטיקות :: האם באמת צריך חיזוק לינואר ?

שליחה על ידי המשוגע האדום »

שי האדום כתב:לראות את ההרכב של מכבי מול עכו ולהבין איך שוברים בונקר !
3 בלמים 6 קשרים(!) וחלוץ אחד, זיו תיפקד כסוג של בלם (דוידזאדה?) של בלם שלישי ויאמר לזכותם שזה עבד מצויין.

נגד ביתר זה כבר אבוד, אבל אולי שווה לנסות את זה מול הקטנות.
ההרכב הזה של מכבי באמת מדהים.אבל קשה לי להאמין שאלישע יעשה את זה
ההרכב שלנו טוב עד עכשיו,אלישע חייב לעשות את השינוי של דג'אני במקום אראל.זה יוסיף לנו המון נגד ביתר ביתרון של כדורים ארוכים.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

Re: דיון ההרכבים והטקטיקות :: האם באמת צריך חיזוק לינואר ?

שליחה על ידי גיא חניה »

על פי כל כלי התקשורת , אלישע מתכוון לפתוח עם סוויסה ופלט במקום נאסר וגבאי.
טעות גדולה לדעתי !! להוציא את גבאי תמורת סוויסה/פלט אין לי בעיה עם זה , אבל להוציא את נאסר ולשים את סוויסה באגף? טעות ענקית.
ושוב להשאיר את דג'אני על הספסל גם טעות , נקווה שאתבדה ואלישע יודע מהו עושה.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

Re: דיון ההרכבים והטקטיקות :: ביתר רוצה לשב"ש את העניינים...

שליחה על ידי shovalb9 »

אז בסוף תקשורת סתם מתסיסה, היה שינוי אחד-היה חצי במקום.
הכנסתו של פלט להרכב כן ניצחה לנו את המשחק ועשתה אותו הרבה יותר קל עם המסה שלו והיותו הפיבוט של הקבוצה לכל כדורי גובה ומשחק עם הגב לשער בכללי.

גבאי היה היום נוראי, הוא לא תרם היום והחטיא יותר מדי-היותו בהרכב לא מוצדקת וצריך לתת לאחרים את מקומו-סיראז נאסר צריך להיות שם במקומו כשהוא הגוקר של הקבוצה..

אראל וז'ינו נתנו משחק הרבה יותר טוב מכיוון שהם היו צריכים לעשות הרבה מסירות ארוכות-שיחקו הרבה לעומק עם פלט וברדה שמשם עשו את שלהם. העניין הזה עדיין לא פשוט כי גל אראל הראה היום משחק לחימה כשהבין שמקומו בהרכב בסכנה...

ובוזגלו בכושר הכי טוב כרגע-מחזור 14 והוא מלך הבישולים של הליגה עם 6 והוסיף לזה עוד 4 שערים-פשוט הברקה
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

shovalb9 כתב:אז בסוף תקשורת סתם מתסיסה, היה שינוי אחד-היה חצי במקום.
הכנסתו של פלט להרכב כן ניצחה לנו את המשחק ועשתה אותו הרבה יותר קל עם המסה שלו והיותו הפיבוט של הקבוצה לכל כדורי גובה ומשחק עם הגב לשער בכללי.

גבאי היה היום נוראי, הוא לא תרם היום והחטיא יותר מדי-היותו בהרכב לא מוצדקת וצריך לתת לאחרים את מקומו-סיראז נאסר צריך להיות שם במקומו כשהוא הגוקר של הקבוצה..

אראל וז'ינו נתנו משחק הרבה יותר טוב מכיוון שהם היו צריכים לעשות הרבה מסירות ארוכות-שיחקו הרבה לעומק עם פלט וברדה שמשם עשו את שלהם. העניין הזה עדיין לא פשוט כי גל אראל הראה היום משחק לחימה כשהבין שמקומו בהרכב בסכנה...

ובוזגלו בכושר הכי טוב כרגע-מחזור 14 והוא מלך הבישולים של הליגה עם 6 והוסיף לזה עוד 4 שערים-פשוט הברקה
אראל היה במשחק טוב ,אחרי הרבה זמן.. זינו היה די פרווה לצערי , ברגע שדג'אני עלה לשחק ההנעת כדור הייתה הרבה יותר מסודרת , כל מסירה יותר מדויקת מהשנייה , אראל ודג'אני מול הפועל זה מאסט.
נסאר צריך לחזור להרכב מול הפועל לאגף , בוזגלו ישאר בימין.
אילוז או ת'ורגמן יפתחו ע"ח אופיר הפצוע , ביטון יפתח בימין. ההתבלטות היחידה עם לפתוח עם פלט או גבאי. אנחנו נשחק בעיקר על מתפרצות מול הפועל בבית ככה שגבאי הרבה יותר אידאלי. סוויסה אחרי השביתה האיטלקית שעשה לא הייתי פותח איתו , ונותן לו לעלות מהספסל.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אני הייתי נותן לסוויסה משחק מחוץ לסגל כעונש על מה שהוא עשה...
במשחק הבא צריך לפתוח באותו הרכב שפתחנו במשחק הקודם מול הפועל חוץ מעמדת המגן שדווקא שם הייתי מפתיע ופותח עם צמד הבנים ונותן לאילוז קצת לנוח על הספסל, משחק הבא מול עכו שיעלה...

כלומר ההרכב צריך להיות ההרכב הבא:
אג'ידה, ביטון, פאיוביץ', סוארס, תורג'מן
בוזגלו, אראל, דג'אני, נסאר
ברדה וגבאי.

ברדה צריך להיות במשחק הזה מאחוריי גבאי כמו שהוא היה מאחוריי פלט כמעין קשר-חלוץ, דווקא במשחק הזה דובב יכול לנצל את האיכויות שיש לו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

דר אדום בנשמה כתב:אני הייתי נותן לסוויסה משחק מחוץ לסגל כעונש על מה שהוא עשה...
במשחק הבא צריך לפתוח באותו הרכב שפתחנו במשחק הקודם מול הפועל חוץ מעמדת המגן שדווקא שם הייתי מפתיע ופותח עם צמד הבנים ונותן לאילוז קצת לנוח על הספסל, משחק הבא מול עכו שיעלה...

כלומר ההרכב צריך להיות ההרכב הבא:
אג'ידה, ביטון, פאיוביץ', סוארס, תורג'מן
בוזגלו, אראל, דג'אני, נסאר
ברדה וגבאי.

ברדה צריך להיות במשחק הזה מאחוריי גבאי כמו שהוא היה מאחוריי פלט כמעין קשר-חלוץ, דווקא במשחק הזה דובב יכול לנצל את האיכויות שיש לו.
אז בלי ז'ינו? ממתי אראל עדיף עליו? זה שדג'אני צריך לפתוח לא אומר שז'ינו צריך לספוג את האשמה, דווקא קישור עם דג'אני וז'ינו יכול להיות יוזם יותר ואטרקטיבי יותר ואני לא חושב שז'ינו נופל מאראל מההקרבה והלחימה ובטח לא בריצות קדימה..

וגבאי שמאכזב כל פעם מחדש ולא תורם בעמדת החוד, לא בהבקעת שערים ולא בהנעת הכדור-וכן המהירות שאתה מדבר עליה, לרוב לא עוזרת כי גבאי הוא לא מוביל כדור טוב וגם לא גולר... פלט הוכיח את עצמו שוב שמקומו בהרכב ומשם הוא תורם הרבה יותר, גבאי גם יהיה יותר מסוכן אם יכנס בשלבים מאוחרים יותר של המשחק- אחרי שכולם יהיו עייפים יותר.

לגבי ההגנה אני מסכים איתך פרט לדבר שולי אחד, אני חושב שנספוג הרבה שערים עם נשחק 5-4-2 בלי שוער :חיוך גדול: :ליצן: :ליצן:

לדעתי:

אג'ידה
תורג'י-סוארז-פאיו-ביטון
----ז'ינו-דג'אני-------
-נאסר----------בוזגלו
-----ברדה-----פלט--

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

shovalb9 כתב:
אז בלי ז'ינו? ממתי אראל עדיף עליו? זה שדג'אני צריך לפתוח לא אומר שז'ינו צריך לספוג את האשמה, דווקא קישור עם דג'אני וז'ינו יכול להיות יוזם יותר ואטרקטיבי יותר ואני לא חושב שז'ינו נופל מאראל מההקרבה והלחימה ובטח לא בריצות קדימה..

וגבאי שמאכזב כל פעם מחדש ולא תורם בעמדת החוד, לא בהבקעת שערים ולא בהנעת הכדור-וכן המהירות שאתה מדבר עליה, לרוב לא עוזרת כי גבאי הוא לא מוביל כדור טוב וגם לא גולר... פלט הוכיח את עצמו שוב שמקומו בהרכב ומשם הוא תורם הרבה יותר, גבאי גם יהיה יותר מסוכן אם יכנס בשלבים מאוחרים יותר של המשחק- אחרי שכולם יהיו עייפים יותר.

לגבי ההגנה אני מסכים איתך פרט לדבר שולי אחד, אני חושב שנספוג הרבה שערים עם נשחק 5-4-2 בלי שוער :חיוך גדול: :ליצן: :ליצן:

לדעתי:

אג'ידה
תורג'י-סוארז-פאיו-ביטון
----ז'ינו-דג'אני-------
-נאסר----------בוזגלו
-----ברדה-----פלט--
מה רע באג'ידה בתור בלם או מגן אחלה גוף יש לו לעמדת הבלם :ליצן: חחחח

ולגביי למה דג'אני במקום ז'ינו, ז'ינו לדעתי במשחק האחרון לא היה טוב מאראל ואראל הוכיח שברגע שנותנים לו את השליטה במרכז המגרש ושדג'אני נשאר יותר מאחור הוא הרבה יותר אפקטיבי, בזכות מי לדעתך בוזגלו בכלל כבש את הגול?
ולגביי פלט במשחק כזה הגמלוניות שלו תפיל אותנו ודווקא דובב עדיף עליו, ההגנה של הפועל תל אביב איטית וראינו את זה במשחק הקודם ואנחנו צריכים את דובב דווקא במשחק הזה.
מול עכו פלט יהיה עדיף, וכך גם מול בני יהודה, מול הפועל תל אביב חייבים את דובב...

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

דר אדום בנשמה כתב:מה רע באג'ידה בתור בלם או מגן אחלה גוף יש לו לעמדת הבלם :ליצן: חחחח

ולגביי למה דג'אני במקום ז'ינו, ז'ינו לדעתי במשחק האחרון לא היה טוב מאראל ואראל הוכיח שברגע שנותנים לו את השליטה במרכז המגרש ושדג'אני נשאר יותר מאחור הוא הרבה יותר אפקטיבי, בזכות מי לדעתך בוזגלו בכלל כבש את הגול?
ולגביי פלט במשחק כזה הגמלוניות שלו תפיל אותנו ודווקא דובב עדיף עליו, ההגנה של הפועל תל אביב איטית וראינו את זה במשחק הקודם ואנחנו צריכים את דובב דווקא במשחק הזה.
מול עכו פלט יהיה עדיף, וכך גם מול בני יהודה, מול הפועל תל אביב חייבים את דובב...
היא איטית והיא גם חזקה, מה שלא יתן לדובב אוויר לנשימה-אני פשוט רואה אותם מוחצים אותה והוא יצטרך לברוח למקומות שהוא לא יעיל בהם בגלל זה, לעומת זאת פלט יכול לגרום לנו לשלוט במשחק, ושהמשחק האגפים שלנו (עליו נשחק בעיקר) יהיה אפקטיבי..
פלט אולי גמלוני, אבל יש לו קילר אינסטינקנט שזה מה שלגבאי לא יהיה ולא היה בחיים, לפעמים יש לו הברקות שגורמות לך לבכות-אבל לרוב זה לא כך, גבאי לספסל.

לא ראיתי את אראל עושה משהו שז'ינו לא עושה, גם ז'ינו נתן הרבה מסירות עומק והוביל מתפרצות יפות-הרבה יותר מהיר מאראל...

גיא- אם אילוז יפתח במקום תורג'מן, אז תורג'מן הוא מהקנייה הכי לא דרושה שעשינו הקיץ(ומישהו יודע אם הוא היה בספסל במשחק מול ביתר, כי לרוב לא מחזיקים 2 מגנים על הספסל-ואם כן היה, אז צפוי שאילוז יפתח שוב כשמאלי...

הבחירה בין אראל לז'ינו על ההרכב תיראה בעיקר באימונים של השבוע, מי שיהיה טוב יותר- ישחק...

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

shovalb9 כתב:תורג'מן היה בסגל פעם אחת בלבד אחריי ההרחקה של אילוז במשחק מול בני יהודה ובטח גם אחריי צמד ההרחקות של מרקוביץ' וסוארס, תורג'מן חייב לפתוח במשחק הזה ואסור לאלישע לשחק עם שחקנים שיש לו שחקן שזה התפקיד הטבעית עם הרגל הטבעית שלו.

היא איטית והיא גם חזקה, מה שלא יתן לדובב אוויר לנשימה-אני פשוט רואה אותם מוחצים אותה והוא יצטרך לברוח למקומות שהוא לא יעיל בהם בגלל זה, לעומת זאת פלט יכול לגרום לנו לשלוט במשחק, ושהמשחק האגפים שלנו (עליו נשחק בעיקר) יהיה אפקטיבי..
פלט אולי גמלוני, אבל יש לו קילר אינסטינקנט שזה מה שלגבאי לא יהיה ולא היה בחיים, לפעמים יש לו הברקות שגורמות לך לבכות-אבל לרוב זה לא כך, גבאי לספסל.

לא ראיתי את אראל עושה משהו שז'ינו לא עושה, גם ז'ינו נתן הרבה מסירות עומק והוביל מתפרצות יפות-הרבה יותר מהיר מאראל...

גיא- אם אילוז יפתח במקום תורג'מן, אז תורג'מן הוא מהקנייה הכי לא דרושה שעשינו הקיץ(ומישהו יודע אם הוא היה בספסל במשחק מול ביתר, כי לרוב לא מחזיקים 2 מגנים על הספסל-ואם כן היה, אז צפוי שאילוז יפתח שוב כשמאלי...

הבחירה בין אראל לז'ינו על ההרכב תיראה בעיקר באימונים של השבוע, מי שיהיה טוב יותר- ישחק...
תורג'מן היה בסגל פעם אחת בלבד אחריי ההרחקה של אילוז במשחק מול בני יהודה ובטח גם אחריי צמד ההרחקות של מרקוביץ' וסוארס, תורג'מן חייב לפתוח במשחק הזה ואסור לאלישע לשחק עם שחקנים שיש לו שחקן שזה התפקיד הטבעית עם הרגל הטבעית שלו.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

Re: דיון ההרכבים והטקטיקות :: לקראת הפועל-ח. מטרה או אחד מהיר?

שליחה על ידי שי האדום »

לקראת הפועל ת"א צריך לחזור למערך הקבוע מכיוון שההגנה של ת"א באמת איטית וצריך לנצל את המהירות של ההתקפה, שבוע לאחר מכן מול עכו לחזור לשחק עם פלט.

בקשר לתורג'מן, הייתי נותן לאלישע לבחון את העניין באימונים הקרובים - במידה והוא מפגין יכולת גבוהה אין סיבה לא לתת לא צ'אנס.

חוץ מזה לא נוגע.
תמונה

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

לכל הטוענים שבוזגלו צריך לשחקן בימן או באמצע, נגד בית"ר הוא היה מהמצטיינים בעמדה הטבעית שלו בכנף מצד שמאל עם חיתוכים מאיימים ברגל החזקה לרחבה (שיחק ככה בנבחרת), זה שהוא נותן פעולות טובות מימן והאמצעי זה כי הוא מוכשר עם טאץ' נהדר.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

מכת פציעות בהפועל.
איתי שכטר , גרזיץ' , חיימוביץ' , גורדנה , עומר פדידה , רמזי ספורי , פצועים ולא ישחקו.
יורג קולין הבלם מורחק בעקבות כרטיסים צהובים.
דגני יפתח כבלם , וצ'וקול יפתח בתור מגן ימיני.

עכשיו עם אתם אלישע איזה הרכב הייתם עולים מול הפועל? הרכב עם חלוץ מהיר כמו דובב , או חלוץ מטרה כמו פלט.
פותחים עם דג'אני בהרכב או משאירים את גל אראל/זינו.
פותחים עם בן ת'ורגמן המגן שמאלי הטבעי או מעבירים את אילוז לאף שמאל.. מה אתם הייתם עושים ?

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

אג'ידה, ביטון, סוארז, פאיוביץ', אילוז, דג'אני, אראל, בוזגלו, נאסר, ברדה וסוויסה.
במערך הרגיל.

בלומפילד זה לא מקום להופעת בכורה של תורג'מן.
טוב לנו שצ'קול יפתח בעמדת המגן, מהדקות שראיתי אותו הוא חלש, דגני תוקף לא מעט וללא דודזאדה פגיעה באגף ימין שלהם היא דבר מעודד עבורנו.
דג'אני במשחק כזה זה מאסט.
הפועל ת"א ישלטו יותר בכדור, אנחנו נשחק יותר על התקפות מעבר מהירות בעזרת כדורים ישירים לרביעייה הקדמית, אין מתאים מדג'אני בסגל שלנו לסגנון משחק כזה.
גבאי קיבל מספיק דקות בהרכב בהם לא הראה כלום, לא יקרה שום דבר אם יעלה מהספסל.
מבחינתי זה או סוויסה או פלט, מעדיף כרגע את סוויסה.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

גיא חניה כתב:מכת פציעות בהפועל.
איתי שכטר , גרזיץ' , חיימוביץ' , גורדנה , עומר פדידה , רמזי ספורי , פצועים ולא ישחקו.
יורג קולין הבלם מורחק בעקבות כרטיסים צהובים.
דגני יפתח כבלם , וצ'וקול יפתח בתור מגן ימיני.

עכשיו עם אתם אלישע איזה הרכב הייתם עולים מול הפועל? הרכב עם חלוץ מהיר כמו דובב , או חלוץ מטרה כמו פלט.
פותחים עם דג'אני בהרכב או משאירים את גל אראל/זינו.
פותחים עם בן ת'ורגמן המגן שמאלי הטבעי או מעבירים את אילוז לאף שמאל.. מה אתם הייתם עושים ?
מאיפה המידע על רשימת השחקנים שלא ישחקו?אני קראתי שרק גורדנה וחיימוביץ' לא ישחקו בגלל פציעות וקולין בגלל הרחקה.
שכטר, גרזיץ', ספורי ופדידה עורכים אימונים קלים. אני מאמין ששכטר ישחק, כל השאר לא כל כך משמעותיים.
ודגני כבר שיחק כבלם במכבי נתניה..במצב כזה אפשר לעלות עם פלט בהרכב ולנצל את יתרון הגובה שלו.

שלח תגובה