ליגת ווינר : מחזור 28
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: ליגת ווינר : מחזור 8
השער של בוזגלו מול פתח תקווההרבה יותר יפה מזה של ברק יצחקי!ו
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
לא מסכים בכלל. שני השערים לא מספרות כמו בספר, אבל של יצחקי יותר מספרת מאשר של בוזגלו. מה גם שיצחקי כבש מזווית קשה יותר ועוד הוא תפס את הכדור ״מאחורה״.דר אדום בנשמה כתב:השער של בוזגלו מול פתח תקווההרבה יותר יפה מזה של ברק יצחקי!ו
אתה לא יכול להשוות מספרת מול שער ריק , למספרת מזווית קשה שיש שוער בשער.דר אדום בנשמה כתב:השער של בוזגלו מול פתח תקווההרבה יותר יפה מזה של ברק יצחקי!ו
שער העונה עד כה בפער
- דר אדום בנשמה
נו באמת מה הקשר? במספרת הזאת שמרו על מאור מספר שחקנים אז מה שזה היה מול שער ריק, המספרת של ברק יצחקי הייתה חצי מספרת וזה לא היה מאיזו פעולה אישית מתוכחמת כולה התהיית הגוף...
תפסיקו לבלבל את המוח בוזגלו קיבל מול שער ריק כדור נוח כדור שבא לרוחב ולא לעומק ואם כבר של אבוטבול לוקח את שניהם ביי פאר
אי אפשר כבר להתעלם מהשטויות שאתה כותב...איך אפשר להשוות בכלל איךדר אדום בנשמה כתב:נו באמת מה הקשר? במספרת הזאת שמרו על מאור מספר שחקנים אז מה שזה היה מול שער ריק, המספרת של ברק יצחקי הייתה חצי מספרת וזה לא היה מאיזו פעולה אישית מתוכחמת כולה התהיית הגוף...
- דר אדום בנשמה
יודע מה אני כותב שטויות, שטויות שהם הדעה שלי, אבל גם אתה לפי דעתי האישית כותב שטויות...
השער של ברק יצחקי לא כזה גדול לדעתי האישית וזהו..
אחי, הכל טוב?!דר אדום בנשמה כתב:יודע מה אני כותב שטויות, שטויות שהם הדעה שלי, אבל גם אתה לפי דעתי האישית כותב שטויות...
שער העונה ביי פררר.

מכבי תל אביב בדרך להפסד?2-0 לקריית שמונה מחצית ראשונה.
3-0. הפער ישאר על 3 נק'.
שימשיכו לעשות מעצמם מכבי ברצלונה תא. שאפו לקש משחק ענק, רשמית אחרי 17 מחזורים ההגנה הטובה בליגה היא הפועל באר שבע!
מקווה שמעבר לנקודות שמכבי איבדה זה ייגרום להבנה הפסיכולוגית של קבוצות שגם ממכבי אפשר להוציא נקודות