מאור בוזגלו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: מאור בוזגלו

שליחה על ידי yedidel »

מה אופירע עושה לכם תהיו בריאים...

בואו נסכם שבוזגלו כנראה לא ממש יחזור לפחות עד הפלייאוף (החלמה + חזרה לכושר), אז כל הדיון לא כזה רלוונטי.
בפלייאוף הוא בהחלט יכול לתת אקסטרא ואני בטוח שהוא יקבל ספסל אחרי תקופה כל כך ארוכה בחוץ בהבנה.

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

אתם צוחקים על יעקב בוזגלו? מדברים על ההתנהלות שלו?

תסתכלו במראה ורק אחר כך תפתחו פיות.

בגלל פאקינג ראיון אחד מסריח שמשתמש פה החליט מה יעקב בוזגלו הגדול מרגיש או לא (מעניין לי את התחת) נהיה פה דיון על איך מעיפים את בוזגלו מהקבוצה ומי המחליף הראוי ביותר וכמה שהוא לא מתאים לקבוצה ולא שווה הרכב ו 1001 דברים אחרים.

מאור בוזגלו הוא כדורגלן, מקצוען.
הוא משחק בקבוצה תחת חוזה והוא מחוייב לה, מעולם לא ראיתי אותו עולה למגרש ולא מתאמץ מספיק או לא רוצה מספיק (לעומת מה שהיה במכבי) מה שמראה שהוא התבגר.

הוא גר פה עם אשתו והילדים, 3 שנים, טוב להם פה והם רוצים להישאר.

מאיפה כל הרעל והעצבים מגיעים? מאבא אדיוט?

שאתם קובעים אם למאור נוח או לא להסתתר מאחוריו? למאור יש פה וכשצריך ברוך השם הוא מדבר יופי ומעולם לא אמר משהו שלא כשורה.

הוא סוג של שחקן בית אם תרצו או לא הוא מחובר לקהל ולמועדון, שר למכבי איך זה לקבל 3 והוא אחד משלנו והןא הפייבוריט שלנו.

שיקולים מקצועיים? מתאים או לא? יצליח או לא?

בשביל זה כמדומני יש מאמן משפט שאתם כל כך אוהבים להגיד, והצלחה או כישלון רק הזמן יגיד.

אתם משחקים לידיים של התקשורת ושל אופירה ושות' עם אמרות חסרות בסיס, מלאות רעל ואפילו מכוערות לשחקן שנתן את כל כולו על המגרש למועדון בשנתיים האחרונות.

אז כן זה גם התאים לו וכולם הרוויחו מהעניין, זה לא נותן לנו זכות לדבר עליו איך שאתם מדברים.

במקום לזיין ת מוח על מחליף לבוזגלו שהוא בשיא הקריירה שלו תחשבו על מחליפים לאליניב ומליקסון שעם כל האהבה אליהם כבר לא ילדים וגדולים ממנו ב 4 ו 6 שנים בהתאמה.

בחיים לא תיארתי לעצמי שאקרא את התגובות כאן, במיוחד מאנשים כמו דור וטוטי.

כמשתמשים מהרהוטים ביותר פה לטעמי אם לא ה, ממכם אני מצפה לעצור שנייה לנשום ולחשוב למה כל העצבים האלו?

כי יש למאור אבא אדיוט שמדבר שטויות בתקשורת אחת לכמה חודשים, זה לא חדש לנו, מאור חי עם זה כל הקריירה וסבל מזה וגם אנחנו כבר התרגלנו.

אני סומך ומאמין במאור שהוא מקצוען אמיתי ורוצה את טובת המועדון, ברור שלא כיף לשבת בצד ולא להיות חלק מההצלחה אבל גם זמנו יגיע הוא יחלים מהפציעה קבל את ההזדמנות שלו ובעזרת השם גם יוכיח.

תנשמו חברים תנשמו, כולה אבא של שחקן אמר שהוא מבואס ועצבני שהבן שלו פצוע, אם זה לא היה יעקב בוזגלו גם יש סיכוי טוב שלא היינו מעלים את זה לדיון בכלל כי זה היה נשמע לגיטימי.

מאור בוזגלו הוא סופרסטאר, שחקן שחשוב מאוד למרקם החברתי בחדר ההלבשה, בתקופת שיא בקריירה שלו ועובר פציעה די מעצבנת, הוא יחזור ובגדול, הילד ענק.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

oranu כתב:אתם צוחקים על יעקב בוזגלו? מדברים על ההתנהלות שלו?

תסתכלו במראה ורק אחר כך תפתחו פיות.

בגלל פאקינג ראיון אחד מסריח שמשתמש פה החליט מה יעקב בוזגלו הגדול מרגיש או לא (מעניין לי את התחת) נהיה פה דיון על איך מעיפים את בוזגלו מהקבוצה ומי המחליף הראוי ביותר וכמה שהוא לא מתאים לקבוצה ולא שווה הרכב ו 1001 דברים אחרים.

מאור בוזגלו הוא כדורגלן, מקצוען.
הוא משחק בקבוצה תחת חוזה והוא מחוייב לה, מעולם לא ראיתי אותו עולה למגרש ולא מתאמץ מספיק או לא רוצה מספיק (לעומת מה שהיה במכבי) מה שמראה שהוא התבגר.

הוא גר פה עם אשתו והילדים, 3 שנים, טוב להם פה והם רוצים להישאר.

מאיפה כל הרעל והעצבים מגיעים? מאבא אדיוט?

שאתם קובעים אם למאור נוח או לא להסתתר מאחוריו? למאור יש פה וכשצריך ברוך השם הוא מדבר יופי ומעולם לא אמר משהו שלא כשורה.

הוא סוג של שחקן בית אם תרצו או לא הוא מחובר לקהל ולמועדון, שר למכבי איך זה לקבל 3 והוא אחד משלנו והןא הפייבוריט שלנו.

שיקולים מקצועיים? מתאים או לא? יצליח או לא?

בשביל זה כמדומני יש מאמן משפט שאתם כל כך אוהבים להגיד, והצלחה או כישלון רק הזמן יגיד.

אתם משחקים לידיים של התקשורת ושל אופירה ושות' עם אמרות חסרות בסיס, מלאות רעל ואפילו מכוערות לשחקן שנתן את כל כולו על המגרש למועדון בשנתיים האחרונות.

אז כן זה גם התאים לו וכולם הרוויחו מהעניין, זה לא נותן לנו זכות לדבר עליו איך שאתם מדברים.

במקום לזיין ת מוח על מחליף לבוזגלו שהוא בשיא הקריירה שלו תחשבו על מחליפים לאליניב ומליקסון שעם כל האהבה אליהם כבר לא ילדים וגדולים ממנו ב 4 ו 6 שנים בהתאמה.

בחיים לא תיארתי לעצמי שאקרא את התגובות כאן, במיוחד מאנשים כמו דור וטוטי.

כמשתמשים מהרהוטים ביותר פה לטעמי אם לא ה, ממכם אני מצפה לעצור שנייה לנשום ולחשוב למה כל העצבים האלו?

כי יש למאור אבא אדיוט שמדבר שטויות בתקשורת אחת לכמה חודשים, זה לא חדש לנו, מאור חי עם זה כל הקריירה וסבל מזה וגם אנחנו כבר התרגלנו.

אני סומך ומאמין במאור שהוא מקצוען אמיתי ורוצה את טובת המועדון, ברור שלא כיף לשבת בצד ולא להיות חלק מההצלחה אבל גם זמנו יגיע הוא יחלים מהפציעה קבל את ההזדמנות שלו ובעזרת השם גם יוכיח.

תנשמו חברים תנשמו, כולה אבא של שחקן אמר שהוא מבואס ועצבני שהבן שלו פצוע, אם זה לא היה יעקב בוזגלו גם יש סיכוי טוב שלא היינו מעלים את זה לדיון בכלל כי זה היה נשמע לגיטימי.

מאור בוזגלו הוא סופרסטאר, שחקן שחשוב מאוד למרקם החברתי בחדר ההלבשה, בתקופת שיא בקריירה שלו ועובר פציעה די מעצבנת, הוא יחזור ובגדול, הילד ענק.
אחשלי, אתה שוב לא אובייקטיבי.
אני מעריך את דעתך, אבל אתה לא אובייקטיבי.
כמו שסיכמנו לגבי ברדה, כך במקרה בוזגלו.

לדעתי האישית ואתה לא חייב להסכים(כבר הבנו שלא) וזה לגמרי בלי קשר לראיון של בוזגלו האב, מאור בוזגלו הגיע לקצה גבול היכולת בהפעל באר שבע בערך בדצמבר הקודם.

הוא לא יהיה האיש שיקח אותנו לאליפות,
הסרט קפטן על ידו הוא פוליטי ולא מקצועי,
הוא סופרסטאר או איך שלא תקרא לזה, אבל כבר לא השחקן הכי טוב בקבוצה בפועל.

מצטער, זו דעתי. היא ממש לא קונצנזוס ואני לא מחפש לשכנע אותך, את שי או כל אחד אחר, זו ד-ע-ה.

אני אישית לא מוצא בה בעיה, לא חושב שהיא "כפוית טובה", לא ממעיט לרגע בערכו של בוזגלו או במה שהוא עשה עבור המועדון.
לא פוסל את בוזגלו, לא גומר לו קריירה, בסהכ טוען משהו שגם אם הוא לא פופולרי ומתבסס על " זכרון קצר", הוא לגיטימי לחלוטין לומר-

הפועל באר שבע היתה לפני בוזגלו,
משחקת כרגע את הכדורגל הטוב ביותר בתולדותיה (המודרנית),
תהיה גם אחרי מאור בוזגלו.

I rest my case
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

Oranu, הייתי מצטט אותך אבל חראם על העמוד הנוסף, בכל מקרה לייק ענק-במילותיו של ברקו "תעשו כבוד" לבוז'י.

יותר מזה, ראדי מוסיף לנו הרבה העונה, אבל אני חושב שבשיטת 4-2-3-1 כמו שבכר עשה בקש, עם בוזגלו וטוני באגפים, שהר/ברדה בחוד ומליקסון מאחוריו (או ראדי ואז עוברים ל433) זה יכול לעבוד מעולה.

יש פחד של חלק מהאוהדים להוציא את ראדי מההרכב, כי אז זה יפגע לנו בקישור, למען האמת האיכות של ראדי מתבטאת יותר בכושר ותנועה מתמדת מאשר במשחק ההגנה כי הוא בעמדה ממש קדמית משחק. אני רואה משחק שונה עם בוזגלו באגף ומליקסון במקום ראדי אבל להגיד שזה יהיה פחות טוב.... רק הזמן יגיד,וכל מי שקובע אחרת מקדים את זמנו.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

shovalb9 כתב:Oranu, הייתי מצטט אותך אבל חראם על העמוד הנוסף, בכל מקרה לייק ענק-במילותיו של ברקו "תעשו כבוד" לבוז'י.

יותר מזה, ראדי מוסיף לנו הרבה העונה, אבל אני חושב שבשיטת 4-2-3-1 כמו שבכר עשה בקש, עם בוזגלו וטוני באגפים, שהר/ברדה בחוד ומליקסון מאחוריו (או ראדי ואז עוברים ל433) זה יכול לעבוד מעולה.

יש פחד של חלק מהאוהדים להוציא את ראדי מההרכב, כי אז זה יפגע לנו בקישור, למען האמת האיכות של ראדי מתבטאת יותר בכושר ותנועה מתמדת מאשר במשחק ההגנה כי הוא בעמדה ממש קדמית משחק. אני רואה משחק שונה עם בוזגלו באגף ומליקסון במקום ראדי אבל להגיד שזה יהיה פחות טוב.... רק הזמן יגיד,וכל מי שקובע אחרת מקדים את זמנו.
משה כתב מיד אחרי עכו משהו שהוא אורים ותומים מבחינתי בשיטת המשחק של בכר,
"צריך לחזור לאמצע החזק תחילה"

עם קישור של הובאן-אוגו-ראדי יש לך עליונות פיזית וטכנית, עם איזון נכון ומדויק על כל קבוצה בליגה.

עם קישור של כל הובאן-בוזגלו/מליקסון-אוגו אולי תשפר את הטכניקה ואת היכולת לייצר מצבי הבקעה(אנינלא בטוח, אבל שיהיה), אבל מידת האגרסיביות שלך תרד בצורה קיצונית.

לקבוצה שרצה קדימה בכל הזדמנות אין פריבילגיה לאבד את האמצע, באף משחק מול אף קבוצה.

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

Totti כתב: אחשלי, אתה שוב לא אובייקטיבי.
אני מעריך את דעתך, אבל אתה לא אובייקטיבי.
כמו שסיכמנו לגבי ברדה, כך במקרה בוזגלו.

לדעתי האישית ואתה לא חייב להסכים(כבר הבנו שלא) וזה לגמרי בלי קשר לראיון של בוזגלו האב, מאור בוזגלו הגיע לקצה גבול היכולת בהפעל באר שבע בערך בדצמבר הקודם.

הוא לא יהיה האיש שיקח אותנו לאליפות,
הסרט קפטן על ידו הוא פוליטי ולא מקצועי,
הוא סופרסטאר או איך שלא תקרא לזה, אבל כבר לא השחקן הכי טוב בקבוצה בפועל.

מצטער, זו דעתי. היא ממש לא קונצנזוס ואני לא מחפש לשכנע אותך, את שי או כל אחד אחר, זו ד-ע-ה.

אני אישית לא מוצא בה בעיה, לא חושב שהיא "כפוית טובה", לא ממעיט לרגע בערכו של בוזגלו או במה שהוא עשה עבור המועדון.
לא פוסל את בוזגלו, לא גומר לו קריירה, בסהכ טוען משהו שגם אם הוא לא פופולרי ומתבסס על " זכרון קצר", הוא לגיטימי לחלוטין לומר-

הפועל באר שבע היתה לפני בוזגלו,
משחקת כרגע את הכדורגל הטוב ביותר בתולדותיה (המודרנית),
תהיה גם אחרי מאור בוזגלו.

I rest my case
1.קודם כל הקביעה שבוזגלו הגיעה לשיא היא קבועה מטופשת ואל תיהיה חוזה עתידות ואם בוזגלו יביא אליפות אבל יהיו לו חצי מהמספרים זה יהיה השיא שלו.
2. תפסיק להגיד למי שמתנגד לדעתך/מגן על שחקנים בקבוצה אחרי אמירות כל כך מטופשות פה שהוא לא אובייקטיבי.
3. הפסקה האחרונה ברורה לכולם וזה תקף כלפי כל אחד במועדון כולל אליניב,אלונה ואיציק שלטים.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

1. זו דעה
2. זו דעה

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

Totti כתב: משה כתב מיד אחרי עכו משהו שהוא אורים ותומים מבחינתי בשיטת המשחק של בכר,
"צריך לחזור לאמצע החזק תחילה"

עם קישור של הובאן-אוגו-ראדי יש לך עליונות פיזית וטכנית, עם איזון נכון ומדויק על כל קבוצה בליגה.

עם קישור של כל הובאן-בוזגלו/מליקסון-אוגו אולי תשפר את הטכניקה ואת היכולת לייצר מצבי הבקעה(אנינלא בטוח, אבל שיהיה), אבל מידת האגרסיביות שלך תרד בצורה קיצונית.

לקבוצה שרצה קדימה בכל הזדמנות אין פריבילגיה לאבד את האמצע, באף משחק מול אף קבוצה.
לאלא, אל תכניס את בוזגלו לשם, הוא שחקן אגף ותמיד יהיה כזה.

מליקסון ממש לא פראייר מבחינה פיזית, בטח שלא כקשר התקפי. אני דווקא רואה אמצע חזק עדיין עם אוגו וחובאן בקו אחד, וכשמליקסון מתופקד "באגף" הוא תמיד משחק מהמרכז ואז אתה מאבד תמיד את אגף ימין כי נאווקמה הולך שמאלה וברדה נשאר באמצע.
נגד הפועל ראדי הלך ימינה וזה עבד.
אני לא רואה את זה מחזיק לאורך זמן, ואתה צריך אלטרנטיבות מהספסל, כי כל משחק שונה מהאחר וצריך כלים כמו בוזגלו שייתנו לך עוד אופציות לנצח. מערך של 4-2-3-1 הוא גם משהו מהשרוול שיכול לעבוד.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

shovalb9 כתב:
לאלא, אל תכניס את בוזגלו לשם, הוא שחקן אגף ותמיד יהיה כזה.

מליקסון ממש לא פראייר מבחינה פיזית, בטח שלא כקשר התקפי. אני דווקא רואה אמצע חזק עדיין עם אוגו וחובאן בקו אחד, וכשמליקסון מתופקד "באגף" הוא תמיד משחק מהמרכז ואז אתה מאבד תמיד את אגף ימין כי נאווקמה הולך שמאלה וברדה נשאר באמצע.
נגד הפועל ראדי הלך ימינה וזה עבד.
אני לא רואה את זה מחזיק לאורך זמן, ואתה צריך אלטרנטיבות מהספסל, כי כל משחק שונה מהאחר וצריך כלים כמו בוזגלו שייתנו לך עוד אופציות לנצח. מערך של 4-2-3-1 הוא גם משהו מהשרוול שיכול לעבוד.
לא נתתי לראדי טאבו בהרכב וברור ששינויים יכולים לקרות, בייחוד בתנועה, אבל אני מעדיף מרכז מגרש חזק

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

Totti כתב:
לא נתתי לראדי טאבו בהרכב וברור ששינויים יכולים לקרות, בייחוד בתנועה, אבל אני מעדיף מרכז מגרש חזק
מרכז מגרש שמאבד לך משחק אגפים יעיל.
עצם זה שהצטרפות של מגנים היא קריטית למערך הזה,זה משאיר חור ענק באגפים ובמתפרצת יעילה של היריב-זה יכה בך חזרה.

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

oranu הייתי מצטט אותך אבל זה ארוך

אף אחד פה לא פסל את בוזגלו ולא אמר להוציא אותו מהקבוצה.

אני בסך הכל אמרתי שככל הנראה עם הפציעה הזו איבדנו אותו לעונה הנוכחית כמו שבשנה שעברה איבדנו את מליקסון, זה לא ביקורת זה המציאות.

אחרי זה מובן למה מדברים על מחליף לעונה הנוכחית.

לא קשור לאבא בוזגלו ולא לשום ראיון.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

איכשהו עברתי לאופוזיציה, "מתנגד בוזגלו" וזה ממש לא נכון, אז אעשה סדר בשלוש נקודות:

1. מאור בוזגלו שחקן אדיר, אחד משלושת הטובים בארץ בעיניי
2. הייתי מאושר לראות את בוזגלו ממשיך בהפועל באר שבע ונלחם על מקומו

3. זו הנקודה הבעייתית- לא רואה את בוזגלו משמש כינור שני בהצגה וכפי שמסתמן הקבוצה הזו של מאור מליקסון העונה.

זו דעה נטו, לא שלחתי אף אחד הביתה ולא גמרתי קריירות.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

פשוט לא להאמין....

דור 'הנקסט'....זה מה שקורה היום.

דור של הבא בתור.

הכל הפך להיות אצל רבים קצר....הזיכרון קצר....הפירגון קצר....הסבלנות קצרה....הכבוד התמעט.

אז לברדה עושים את זה בגלל הגיל, לא שאני מסכים (ממש לא מסכים !) אבל נגיד שעוד אפשר להבין.

אבל לבוזגלו ???? בגלל פציעה ????

מה קורה לכם ????????!!!!!!!!!!!

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

גיל שגיב כתב:פשוט לא להאמין....

דור 'הנקסט'....זה מה שקורה היום.

דור של הבא בתור.

הכל הפך להיות אצל רבים קצר....הזיכרון קצר....הפירגון קצר....הסבלנות קצרה....הכבוד התמעט.

אז לברדה עושים את זה בגלל הגיל, לא שאני מסכים (ממש לא מסכים !) אבל נגיד שעוד אפשר להבין.

אבל לבוזגלו ???? בגלל פציעה ????

מה קורה לכם ????????!!!!!!!!!!!
מה נסגר איתכם מה?? כל אחד שבא וקורא חצי משפט ישר משתולל

אף אחד לא אמר להוציא אותו מהקבוצה או מהסגל! הבן אדם פצוע , מכבי עם סגל שלא נגמר והעונה עוד ארוכה.

אנחנו רוצים אליפות אי אפשר לא להביא שחקן לסגל ברמה של בוזגלו כדי לא לפגוע בכבודו.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אחלה בוזגלו שבעולם.
זה שיש לו אבא דפוק זה ידענו מהיום שחתם וגם ידענו שבהצעה האטרקטיבית הראשונה הוא גם יילך,זה בוזגלו לטוב ולרע.
הוא ורק הוא הוביל אותנו במו רגליו ל2 עונות חלומיות בצמרת.
אל תסתנוורו מהרגע,לא מוותרים כל כך מהר על שחקן כמו בוזגלו.
אני גם מציע לא להתייחס יותר מדי לאבא.
העובדה שאין לו איפה לעשן באיצטדיון גומרת עליו.

שלח תגובה