אל תלך רחוק שבוע שעבר חלקנו קיבלנו ממנו בראש כי דיברנו ככה על הפועל תל אביב...אורי אדום בנשמה כתב:
אם היית רואה הודעה כזו מצד אוהדי מכבי ת''א לפני 3 שנים, לא היית טוען שזו שחצנות?
יש מצב שהצלחנו להדביק אותו

אל תלך רחוק שבוע שעבר חלקנו קיבלנו ממנו בראש כי דיברנו ככה על הפועל תל אביב...אורי אדום בנשמה כתב:
אם היית רואה הודעה כזו מצד אוהדי מכבי ת''א לפני 3 שנים, לא היית טוען שזו שחצנות?
בכנות, לא.אדום בלב בנשמהההה כתב: מסכים, בהחלט יש מקרים שאני סתם מגזים, אבל במקרה הזה - זה מאוד מאוד לא יפתיע אם זה יקרה. אתה לא חושב ככה?
זה בדיוק העניין. שהפקשוש של ה500-800 עלול להיות קריטי.Totti כתב: בכנות, לא.
יש הערכות לסביבות 8-10 אלף צופים באיצטדיון בהנחה שמזג האוויר טוב והכל מתנהל כשגרה. אפשר לפקשקש ב-500-800, לא ב-3000.
בוא נגזים 5 דרגות אחי אתה נסחף ,זה שי !Totti כתב:עוד משפט שצריך להפרד ממנו בפייסבוק, "לא מתוך שחצנות".
להכיר באיכויות שלך זה לא להיות שחצן.
אתה טוב מהם בכל עמדה בין 3-5 דרגות
בין 3-5 שי, תפסיק לספר ולהגיב ביחד.זה שי ! כתב: בוא נגזים 5 דרגות אחי אתה נסחף ,זה שי !
עמה יעמיקTotti כתב: בין 3-5 שי, תפסיק לספר ולהגיב ביחד.
אוגו- לוגסי, מה הפערים?
ירין חסן- שיר צדק?
מרגוליס- נאווקמה?
ברדה- אבידור?
עזוב את הפערים רגעTotti כתב: בין 3-5 שי, תפסיק לספר ולהגיב ביחד.
אוגו- לוגסי, מה הפערים?
ירין חסן- שיר צדק?
מרגוליס- נאווקמה?
ברדה- אבידור?
בנוסף לפערים בין אינדווידואלים אז גם יש פער של רמת הקבוצה.Totti כתב: בין 3-5 שי, תפסיק לספר ולהגיב ביחד.
אוגו- לוגסי, מה הפערים?
ירין חסן- שיר צדק?
מרגוליס- נאווקמה?
ברדה- אבידור?
סיסאי? באמת? מה ראית ממנו?adomi כתב:
עזוב את הפערים רגע
לוגסי מרגוליס וסיסאיי שחקנים טובים נקודה. אבידור לא כזה נורא.
באמת שהפעם אני מסתפק ב 0 -1
גילמור -ברדה , משה משיאלוף-סוארס, ציון צמח -מהראן ראדי , דיי להשוואות נכון אנחנו יותר טובים יותר מסוכנים אבל אנחנו ממש לא 5 דרגות מעל וגם לא 3 ,זה שי !Totti כתב: בין 3-5 שי, תפסיק לספר ולהגיב ביחד.
אוגו- לוגסי, מה הפערים?
ירין חסן- שיר צדק?
מרגוליס- נאווקמה?
ברדה- אבידור?
אני רוצה לראות אותך ככה שחצן אחרי שנאבד נקודות.Totti כתב: סיסאי? באמת? מה ראית ממנו?
בנתניה מדברים עליו ועל נגר מעמק שרה באותה נשימה
את זה אפשר לומר על כל קבוצה שאפשר לאבד לה נקודות, בארי שחקן שחקן , איילה שמשחק בכנף ימין אין לו מה למכור מול דודזאדה בכושרו הנוכחי.shovalb9 כתב:
אני רוצה לראות אותך ככה שחצן אחרי שנאבד נקודות.
אגב שכחתם את השחקן הטוב היחידי שלהם-חמזה בארי שאם יפתח יעשה לנו צרות.
יש להם גם סילון איילה אז יכול להתפתח משחק קשה גם עם הגשם, אנחנו צריכים גול מוקדם שיפתח את המשחק.
זהו, לנצח השוואות מעכוזה שי ! כתב: גילמור -ברדה , משה משיאלוף-סוארס, ציון צמח -מהראן ראדי , דיי להשוואות נכון אנחנו יותר טובים יותר מסוכנים אבל אנחנו ממש לא 5 דרגות מעל וגם לא 3 ,זה שי !