חד פעמיאדום זקן כתב: ונאמר אמן.
אגב זה חוקי כל האכילת ראש הזאת שלך עכשיו?
אז מה שלומי הבוקר?
Re: אז מה שלומי הבוקר?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
סבבה.Totti כתב: חד פעמי
רק שים לב שפעם הבאה זה מאושר עם העמותה.
מה הבעיה לשחרר אותו ואז הוא יחתום בחיפה על החוזה שהוא היה אמור לקבל אם לא היו מפספסים ?
אני מודע לכך שיש מצב שחיפה פתאום יציעו לו הצעה פחות טובה אחרי שהוא כבר משוחרר מבש ואין לו אופציה אחרת
אני מודע לכך שיש מצב שחיפה פתאום יציעו לו הצעה פחות טובה אחרי שהוא כבר משוחרר מבש ואין לו אופציה אחרת
ככל הנראה הקבוצה הסכימה להשתתף בשכר.
אם יעזוב בהעברה חופשית יצטרך לוותר על החוזה לגמרי.
מבחינת הקבוצה זה סבבה, מבחינתו לא נראה לי.
מניח שמחר יהיו חכמים יותר.
המצב של דה חאה מאוד לא דומה לזה של ארבייטמן ואני חושב שבהתאחדות יאשרו זאת.
למה לא דומה? כי השוער של יוניטד חזר ישירות להרכב הקבוצה, במקרה של שלומי זו יכולה להיות מכה שתגמור לו קרירה
המצב של דה חאה מאוד לא דומה לזה של ארבייטמן ואני חושב שבהתאחדות יאשרו זאת.
למה לא דומה? כי השוער של יוניטד חזר ישירות להרכב הקבוצה, במקרה של שלומי זו יכולה להיות מכה שתגמור לו קרירה
אין בעיה לפצות בשתי משכורות ולגמור ענייןReDo כתב:ככל הנראה הקבוצה הסכימה להשתתף בשכר.
לא חושב שזה כזה פשוט.Totti כתב: אין בעיה לפצות בשתי משכורות ולגמור עניין
אחרי הכל החלון כבר נסגר.
- The red one
אפשר לשחרר אותו ואז הוא יכול לחתום איפה שבא לו מתי שבא לו כשחקן חופשי אבל אני מניח שבחוזה שלו יש איזה סעיף שאם הקבוצה נפרדת ממנו היא צריכה לשלם לו פיצויים לא קטנים ואני מניח שאלונה לא עד כדי כך נחמדה.ReDo כתב: לא חושב שזה כזה פשוט.
אחרי הכל החלון כבר נסגר.
הגיעו לסיכום שכר ויצא ממנו שארבטיימן לא נפגע בשקל מהמעבר הזה, אבל, איחרו ב6 דקות. ערערו לביה"ד העליון, כנראה שהערעור לא יתקבל.
אגב לא ברור למה דווקא הפועל חיפה..יש בקבוצה הזאת לא מעט חלוצים...אני לא חושב ששלומי היה מדיח את לאלא מההרכב שם.
הם משחקים 4-3-3 עם 3 חלוצים על אמת, אין להם קשרי קו למעט אבו ניל שאין לי מושג מה קורה איתו. לכן התחרות שלו תהיה עם קוראץ'.. לא כזה קשה.אדום בלב בנשמהההה כתב: אפשר לשחרר אותו ואז הוא יכול לחתום איפה שבא לו מתי שבא לו כשחקן חופשי אבל אני מניח שבחוזה שלו יש איזה סעיף שאם הקבוצה נפרדת ממנו היא צריכה לשלם לו פיצויים לא קטנים ואני מניח שאלונה לא עד כדי כך נחמדה.
הגיעו לסיכום שכר ויצא ממנו שארבטיימן לא נפגע בשקל מהמעבר הזה, אבל, איחרו ב6 דקות. ערערו לביה"ד העליון, כנראה שהערעור לא יתקבל.
אגב לא ברור למה דווקא הפועל חיפה..יש בקבוצה הזאת לא מעט חלוצים...אני לא חושב ששלומי היה מדיח את לאלא מההרכב שם.
ואלי אלבז הצעיר הדיח השבוע את לאלה מההרכב, זה לא איזה משהו קשה. לאלה כובש לא מעט אבל מחמיץ פי 2 בכל משחק.
עדיין לא הבנתי
מה ההבדל מבחינת הקבוצה אם הוא עובר להפ חיפה ולא לבני יהודה כפי שרצתה אלונה ??
האם הקבוצה נפגעת כלכלית מהמהלך ??
לפי מקרה דויד דה חאה שיונייטד הבריזה לריאל ב 2 דקות ודה חאה נשאר ביונייטד כנראה שגם ארביטמן נשאר אצלנו
ללא קשר לכסף כמו ששיחררנו את גורדנה
טוב היה שגם ארביטמן לא יישאר
זו דעתי
מה ההבדל מבחינת הקבוצה אם הוא עובר להפ חיפה ולא לבני יהודה כפי שרצתה אלונה ??
האם הקבוצה נפגעת כלכלית מהמהלך ??
לפי מקרה דויד דה חאה שיונייטד הבריזה לריאל ב 2 דקות ודה חאה נשאר ביונייטד כנראה שגם ארביטמן נשאר אצלנו
ללא קשר לכסף כמו ששיחררנו את גורדנה
טוב היה שגם ארביטמן לא יישאר
זו דעתי
לא, לא היינו נפגעים כלכלית.. פשוט לא ידענו שהפועל חיפה סגרו איתו וזה מעצבן את הקבוצה ששחקן שלה שעדיין תחת חוזה סוגר עם קבוצות אחרות מבלי ידיעתם.
ככה לפחות אני הבנתי את זה
ככה לפחות אני הבנתי את זה
- ForeverRed
לדעתי מדובר בקשקוש.
אלונה הייתה שמחה להיפטר מהחוזה שלו.
פחות משנה לאן הוא הולך..
אלונה הייתה שמחה להיפטר מהחוזה שלו.
פחות משנה לאן הוא הולך..
עוד גרסה לפרשת ארביטמן
https://old.livegames.co.il/articles_de ... ?id=138087" onclick="window.open(this.href);return false;
כמעט חתם בבני יהודה עד סוף העונה לשביעות רצון 2 המועדונים
התחרט חיכה להפועל חיפה שהציעה חוזה לשנה וחצי
ובסוף נשאר קרח מכל הצדדים
https://old.livegames.co.il/articles_de ... ?id=138087" onclick="window.open(this.href);return false;
כמעט חתם בבני יהודה עד סוף העונה לשביעות רצון 2 המועדונים
התחרט חיכה להפועל חיפה שהציעה חוזה לשנה וחצי
ובסוף נשאר קרח מכל הצדדים
גאדיר הוא החתמה ענקית.
ובין כל ההתלהבות שלנו שלומי נשאר בצד.
נכון, הוא מקבל כסף גם על לשבת ביציע.
אבל שלומי ווינר, והוא עדיין בקבוצה.
יש לו עוד חצי עונה כאן לפחות אם לא יקרה מצב קיצוני שהוא יקום מהקבר מה שנקרא, צריך לתמוך בו ולעודד אותו. הוא נשמה וחשוב לנו לחדר הלבשה שיהיה מאושר!
אסור להפסיק להאמין בו.
ובין כל ההתלהבות שלנו שלומי נשאר בצד.
נכון, הוא מקבל כסף גם על לשבת ביציע.
אבל שלומי ווינר, והוא עדיין בקבוצה.
יש לו עוד חצי עונה כאן לפחות אם לא יקרה מצב קיצוני שהוא יקום מהקבר מה שנקרא, צריך לתמוך בו ולעודד אותו. הוא נשמה וחשוב לנו לחדר הלבשה שיהיה מאושר!
אסור להפסיק להאמין בו.