אנחנו אדום לבן כחול. שום שחור. אלה הצבעים שלנו. דווקא אוהב את הכחול , זכור לי המשחק בק"ש שנאסר הבקיע , ששיחקו חצי אדום חצי כחול.dor69 כתב:למה לא מנסים אצלנו תלבושת שלישית שחורה? יכול להיות אחד היפים במקום הכחול המגעיל הזה
הקהל היום
Re: הקהל היום
Re: הפועל ב"ש- בני יהודה, שני, 20:55, טרנר.
וזה מה שאתה לוקח כדוגמה חיובית? קהל של עשרות אלפי תיירים שבאים בשביל החוויה?izguy83 כתב: בלי לזלזל, כשתגדל תבין.
ויותר מזה, בארבע אצטדיונים שהייתי באירופה, 85% מהקהל נכנס ברבע שעה האחרונה לפני המשחק.
כולל הקאמפ נואו והברנבאו שמכילים 90-100 אלף מקומות ישיבה.
ולגבי הכשתדגל תבין, אתה לא צריך להתנצל.
כנראה שבאמת כשאתה צעיר התשוקה עוד בוערת בך, וכשמתבגרים אז היא פוחתת ובאה לידי ביטוי בדרכים שונות.
כנראה שבאמת כשאתה צעיר התשוקה עוד בוערת בך, וכשמתבגרים אז היא פוחתת ובאה לידי ביטוי בדרכים שונות.
זה לא שייך לתשוקה והתרגשות אתה מוזמן לשאול את אישתי עד היום היא לא מצליחה להבין אותי איך אני חי את זה כל השבוע ויומיים לפני משחק מצפה ומתרגש כמו ילד שנכנס לחנות צעצועים בפעם הראשונה ועוד יותר העונה בטרנרNoam98 כתב:ולגבי הכשתדגל תבין, אתה לא צריך להתנצל.
+1clark kent כתב:אני לא אוהב להגיב על דעות של אחרים אבל זה כבר ממש מתבקש.
שאלה, אתם מעדיפים 5000 אוהדים על 14000?
כל אחד שלא ברדיוס של 15 כיסאות מהתופים הוא טרמפיסט?
אם מישהו מגיע 10 דקות לפני הפתיחה הוא לא אוהד?
אמנם גם אותי מרגיז אנשים שיוצאים לפני השריקה אבל גם מאוד שמח אם הם מפסידים שער של דקה 90 (כמו נגד רמלה)
אני אוהד הקבוצה שנים משער 5 והשנה קניתי מנוי למערבי ושמח להגיע 10 דקות לפני הפתיחה ואני לא פחות מתרגש כל השבוע לקראת המשחק ממכם אז תחסכו ממני את הדעות בשקל. אני מרגיש שיש ממש רצח אופי ליושבי יציע שלם של 4500 אוהדים שקנו מנוי ממיטב כספם ותורמים למועדון האוהדים ביציע הדרומי ממיטב כספם כל שבוע, אז די!
תשמחו שיש השנה עוד אנשים שחווים ביחד אתכם את הקבוצה ותפסיקו עם התלונות המטומטמות והחלוקה למי יותר אוהד ממי.
גם אני הייתי בא שעתיים לפני המשחק עוד כשלא היה בכלל צריך לשמור מקום אני לא רואה סיבה להגיע מעל חצי שעה לפני תחילת המשחק במשחקי בית,
בפעם שעברה ששיחקנו אחרי מכבי איבדנו נקודות בחיפה,
ובכלל אני לא מבין למה אנחנו במשחק המרכזי.
בפעם שעברה ששיחקנו אחרי מכבי איבדנו נקודות בחיפה,
ובכלל אני לא מבין למה אנחנו במשחק המרכזי.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אהבתי את התגובה וברוח התגובה הזאת תגובה נוספת שנתקלתי בה היום:clark kent כתב:אני לא אוהב להגיב על דעות של אחרים אבל זה כבר ממש מתבקש.
שאלה, אתם מעדיפים 5000 אוהדים על 14000?
כל אחד שלא ברדיוס של 15 כיסאות מהתופים הוא טרמפיסט?
אם מישהו מגיע 10 דקות לפני הפתיחה הוא לא אוהד?
אמנם גם אותי מרגיז אנשים שיוצאים לפני השריקה אבל גם מאוד שמח אם הם מפסידים שער של דקה 90 (כמו נגד רמלה)
אני אוהד הקבוצה שנים משער 5 והשנה קניתי מנוי למערבי ושמח להגיע 10 דקות לפני הפתיחה ואני לא פחות מתרגש כל השבוע לקראת המשחק ממכם אז תחסכו ממני את הדעות בשקל. אני מרגיש שיש ממש רצח אופי ליושבי יציע שלם של 4500 אוהדים שקנו מנוי ממיטב כספם ותורמים למועדון האוהדים ביציע הדרומי ממיטב כספם כל שבוע, אז די!
תשמחו שיש השנה עוד אנשים שחווים ביחד אתכם את הקבוצה ותפסיקו עם התלונות המטומטמות והחלוקה למי יותר אוהד ממי.
Niv Cohen כתב: יש כמה דברים שצריכים להיאמר בנוגע לעידוד.
החבר'ה בשער הדרומי עושים עבודה נפלאה. אני מוריד את הכובע. הצבנו לליגה סטנדרטים חדשים בבית ובחוץ.
אבל רגע, מה עם השאר?
אז זהו, אני מהשאר. אני בן 46, אוהד את הקבוצה עשרות שנים. לא תמיד היה קל. ירדנו ליגה (פעמיים) שיחקנו במגרשים לא ראויים ועדיין נשארנו עם הקבוצה. חלק מאיתנו היו במערכת ואני מכיר אחד שאפילו פוצץ ישיבת מו"מ בהליך המכירה לאלונה - כי הבעלים הקודם חזר בו מהסכמות והעמיד את עתיד המועדון בסכנה.
היינו שם במשחק בקרית גת בו 'הכשירו' לנו גבעת מרעה לעמידה במשחק. היינו כשרמי אליהו פגע בציפור. ראינו את אלי גוטמן והגביע וגם לפני כן את גדי חזות, שמעון ביטון, דוידי אילוז ואפילו את האליפויות.
לא תמיד היתה אלונה ולא תמיד היו הצלחות - ונשארנו. כי אמא וקבוצת כדורגל.....
תשכחו מעולם אוטופי בו 14,000 אדומים שרים כאיש אחד מהדקה הראשונה ועד ודקה האחרונה. כי זה לא יקרה. כי מה לעשות שאני ועוד המון כמוני לא יושבים בכל יום יום ומחכים לשיר חדש, פזמון או הברקה. כי אין קבוצות בעולם שזה קורה...
מרוב עצים, קצת לא רואים יער. אני מגיע לכל משחק ונפעם מכמות 'שיעורי הבית' שלא הכנתי. ראבאק - אין שלוש קבוצות בליגה שתחברו את כמות השירים שלהן ויגיעו לכמות השירים שלנו!!!
מכבי ת"א בכדורסל, מועדון עם 'קצת' יותר רקורד ומסורת, הצליח 'ללמד' אותי ואת הבן שלי בתוך 3-4 משחקים את הארסנל כולו. כולל הקטע של 'מי שלא קופץ אדום' בו נשארנו לשבת והשכנים חייכו.
מה שאני בא לומר זה - בואו נתמקד. במקום להילחם ולקנטר את 'ההם' מהיציע המערבי (ולא שבמזרחי יש העתק שמש של הדרומי!!) שלא יודעים את המילים ומנגינה החדשים של ... פשוט להטמיע את מה שיש לאט לאט ולהתמקד בכמה שירים קבועים מהארסנל הקיים.
כי אנחנו לא אוהדים פחות טובים מכם. אנחנו אחרים...![]()
השיח צריך להתמקד בדרומי.
שם, מה לעשות, זה רחוק מלהיות מספק.
מזרחי/מערבי/ סה"כ בסדר. יותר בוז לשופטים, פחות לקבוצה כשרמנא לצלן יורדים למחצית ב0-0. זה פשוט עלוב.
מזרחי/מערבי/ סה"כ בסדר. יותר בוז לשופטים, פחות לקבוצה כשרמנא לצלן יורדים למחצית ב0-0. זה פשוט עלוב.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
מסכים עם עניין כמות השירים, לצורך העניין הקהל של ביתר של "אוהב מכל הלב" 5 פעמים במשחק,הפועל תל אביב שרים את אותם שירים 20 דקות.Sir Alex Ferguson כתב: אהבתי את התגובה וברוח התגובה הזאת תגובה נוספת שנתקלתי בה היום:
יכול להיות שזה מה שיעזור בעידוד.
הקהל של בית"ר עוצמתי אבל לא איכותי בטח לא בתפאורות ולא בשירים, לשיר אותו שיר לא פעמיים אלא 4-5 במשחק זה לא הפיתרון.YallaHapoel כתב: מסכים עם עניין כמות השירים, לצורך העניין הקהל של ביתר של "אוהב מכל הלב" 5 פעמים במשחק,הפועל תל אביב שרים את אותם שירים 20 דקות.
יכול להיות שזה מה שיעזור בעידוד.
הקהל של הפועל ת"א ואני מדבר על הגוש המעודד שם זה דבר שכיף לראות, מעודדים תמיד גם בלי קשר לתוצאת המשחק ואכן יכולים למשוך שיר מספר רב של דקות.
ניתן לכם דוגמא איך הורסים שיר יפה, קחו את השתגעתי בגללה, שיר עוצמתי שכל טרנר שר אותו בהתחלה מעלף, מהמם, נהדר אחרי "כל השבוע מחכה" נגמר האוויר וכולם לא בקצב ובמקום לשיר צועקים, ככה צריך להישמע ההשתגעתי בגללה:
[BBvideo 425,350]https://mx.youtube.com/watch?v=dgt6b52N ... e=youtu.be[/BBvideo]

ברור שהבעיה היא קודם כל בדרומי...yossi כתב:השיח צריך להתמקד בדרומי.
+1000oran כתב:
הקהל של בית"ר עוצמתי אבל לא איכותי בטח לא בתפאורות ולא בשירים, לשיר אותו שיר לא פעמיים אלא 4-5 במשחק זה לא הפיתרון.
הקהל של הפועל ת"א ואני מדבר על הגוש המעודד שם זה דבר שכיף לראות, מעודדים תמיד גם בלי קשר לתוצאת המשחק ואכן יכולים למשוך שיר מספר רב של דקות.
ניתן לכם דוגמא איך הורסים שיר יפה, קחו את השתגעתי בגללה, שיר עוצמתי שכל טרנר שר אותו בהתחלה מעלף, מהמם, נהדר אחרי "כל השבוע מחכה" נגמר האוויר וכולם לא בקצב ובמקום לשיר צועקים, ככה צריך להישמע ההשתגעתי בגללה:
[BBvideo 425,350]https://mx.youtube.com/watch?v=dgt6b52N ... e=youtu.be[/BBvideo]
עם כל הכבוד לכמויות הנכבדות שמגיעות למשחקים, המחזה של נהרות שמתחילים לזרום החוצה בדקה ה85 מטריף אותי (ואל תמכרו לי לוקשים על עבודה, פסיכומטרי ושאר ירקות, כי מדובר בעשרות לא בבודדים.).
כאחד שהיה שם גם בשישי בצהריים, אני אישית לא יכול לקחת שום דבר ממה שקורה פה כמובן מאליו.
מקום ראשון בליגה, 10 מ9 בבית, 17 משחקים ללא הפסד, ועדיין לא בכבוד של חלק יותר מדי גדול מהאוהדים שלנו לחכות עד שריקת הסיום.
אסתכן ואומר שהייתי מעדיף שלא יבואו בכלל.
כאחד שהיה שם גם בשישי בצהריים, אני אישית לא יכול לקחת שום דבר ממה שקורה פה כמובן מאליו.
מקום ראשון בליגה, 10 מ9 בבית, 17 משחקים ללא הפסד, ועדיין לא בכבוד של חלק יותר מדי גדול מהאוהדים שלנו לחכות עד שריקת הסיום.
אסתכן ואומר שהייתי מעדיף שלא יבואו בכלל.
מה נעשה?
נעשה גיל מינימום למנוי לדרומי?
או שנאפשר כניסה מתחת לגיל 16 לדרומי רק 45 דקות לפני המשחק?
לילדים אין לוז ואין מחויבויות... הם ימשיכו להגיע ראשונים, ימשיכו לתפוס את המקומות במרכז וימשיכו לחשוב על הסלפי לפני הכל. וזה משפיע על טיב העידוד.
אז או שגורמים להם לעודד, או שגורמים להבין שמקומם בטריבונות בצד.
או שבשורה התחתונה- אין לזה באמת פיתרון, לפחות לא כזה שאני מצליח לחשוב עליו.
לילדים אין לוז ואין מחויבויות... הם ימשיכו להגיע ראשונים, ימשיכו לתפוס את המקומות במרכז וימשיכו לחשוב על הסלפי לפני הכל. וזה משפיע על טיב העידוד.
+1סניור כתב:מה נעשה?