זורקי האבוקות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

Re: זורקי האבוקות

שליחה על ידי oranu »

ForeverRed כתב: "שוקלת את צעדיה". ציטוט שלך.

ועוד משהו, יש הבדל בין כמה יחידים שמדליקים אבוקות לבין מקרים שזה מגיע מתוך הארגון וקורה בצורה ברורה ומתוזמנת.

לא מצפה ממכם לקחת אחריות על פעולות של אחרים.
כן מצפה ממכם לקחת אחריות על הפעולות של עצמכם.

להגיד שהאבוקות נגד מכבי לא היו מתוכננות זה קצת לזלזל באינטליגנציה.
אם היא באמת שוקלת את צעדיה בגלל אבוקות אז הבעיה היא אך ורק שלה ידידי.
סתם כותרת פופוליסטית.

אם אתה לא רוצה להבין את מה שמנסים להסביר לך אז נסביר שוב-
הארגון לא מממן אבוקות, ראשי הארגון לא מתעסקים בדברים האלה ולא מעורבים בהם.

מי שעושה את זה עושה את זה אם יש ארגון, אם אין ארגון, אם הוא בתוך הארגון או אם הוא מחוץ לארגון.

אי אפשר לעצור את התופעה.

אתה אומר שניקח אחריות על המעשים שלנו? אז אני אומר לך שאחרי כל מה שעברתי בארגון ותאמין לי שעברתי הרבה האופציות מאוד ברורות :
1. ארגון חזק טוב איכותי בריא ונושם - עם מופעי פירוטכניקה 2-3 פעמים בעונה, ללא שום תקצוב של כסף לנושא וללא שום בעיות עקב השלכות שיהיו על מדליקי אבוקות (משמע מי שנתפס בעיה שלו - במכבי למשל הארגון מחרים כשמישהו נתפס)

2. ארגון חלש, כנראה מפורק, ללא שום יכולת להוביל את הקהל לא בעידוד, לא בליצור את הביחד והטירוף, לא במחאות ועדיין עם 2-3 מופעי פירוטכניקה בשנה, שוב ללא הקצאה של כסף ודברים שיקרו וייעשו באופן עצמאי על ידי אנשים עצמאיים.

מה אתה מעדיף? מה אלונה מעדיפה?

עם או בלי ארגון?

אבוקות יהיו שם חבר, הארגון הוא לא במקומם ןלא ישנה את זה, אני חושב שעדיף עם ארגון ועם ארגון בריא וחזק ומאחד ולא מפלג, אם יש לך 70 חבר'ה שיחזיקן מערך לוגיסטי מטורף ויעשו את מה שהארגון אוהדים הזה עושה כבר עם עין אחת סגורה ותוך כדי שנ"צ וארגון שכן יצליח להפסיק את תופעת הפירוטכניקה אז בבקשה -

הארגון יזוז הצידה ולא יפריע לך בדרכך אני נשבע לך שאני הראשון שאפנה את המקום, סתם כדי לסבר את האוזן - לא יכול לקרות בחיים, כי ככה זה תמיד היה וכנראה ככה זה יישאר.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

oranu כתב:
אם היא באמת שוקלת את צעדיה בגלל אבוקות אז הבעיה היא אך ורק שלה ידידי.
סתם כותרת פופוליסטית.

אם אתה לא רוצה להבין את מה שמנסים להסביר לך אז נסביר שוב-
הארגון לא מממן אבוקות, ראשי הארגון לא מתעסקים בדברים האלה ולא מעורבים בהם.

מי שעושה את זה עושה את זה אם יש ארגון, אם אין ארגון, אם הוא בתוך הארגון או אם הוא מחוץ לארגון.

אי אפשר לעצור את התופעה.

אתה אומר שניקח אחריות על המעשים שלנו? אז אני אומר לך שאחרי כל מה שעברתי בארגון ותאמין לי שעברתי הרבה האופציות מאוד ברורות :
1. ארגון חזק טוב איכותי בריא ונושם - עם מופעי פירוטכניקה 2-3 פעמים בעונה, ללא שום תקצוב של כסף לנושא וללא שום בעיות עקב השלכות שיהיו על מדליקי אבוקות (משמע מי שנתפס בעיה שלו - במכבי למשל הארגון מחרים כשמישהו נתפס)

2. ארגון חלש, כנראה מפורק, ללא שום יכולת להוביל את הקהל לא בעידוד, לא בליצור את הביחד והטירוף, לא במחאות ועדיין עם 2-3 מופעי פירוטכניקה בשנה, שוב ללא הקצאה של כסף ודברים שיקרו וייעשו באופן עצמאי על ידי אנשים עצמאיים.

מה אתה מעדיף? מה אלונה מעדיפה?

עם או בלי ארגון?

אבוקות יהיו שם חבר, הארגון הוא לא במקומם ןלא ישנה את זה, אני חושב שעדיף עם ארגון ועם ארגון בריא וחזק ומאחד ולא מפלג, אם יש לך 70 חבר'ה שיחזיקן מערך לוגיסטי מטורף ויעשו את מה שהארגון אוהדים הזה עושה כבר עם עין אחת סגורה ותוך כדי שנ"צ וארגון שכן יצליח להפסיק את תופעת הפירוטכניקה אז בבקשה -

הארגון יזוז הצידה ולא יפריע לך בדרכך אני נשבע לך שאני הראשון שאפנה את המקום, סתם כדי לסבר את האוזן - לא יכול לקרות בחיים, כי ככה זה תמיד היה וכנראה ככה זה יישאר.
אתה לוקח את הדברים שלי למקום לא נכון וחבל.

כולם פה ללא יוצא מן הכלל מאוד מעריכים את מה שאתם עושים.
אף אחד לא מחפש להחליף אותכם.

הנקודה שלי לגבי האבוקות היא שיש הבדל בין פעולה של בודדים שמחליטים לעשות מעשה לבין פעולה שמגיעה מתוך הארגון.
במקרה הראשון כמובן שאין לכם שום אחריות, במקרה השני דווקא כן, בטח ביום כל כך מתוח ואחרי כל כך הרבה בקשות מצד המועדון.

האבוקות נגד מכבי היו מתוכננות ומתוזמנות. זה היה מאוד ברור לעין.
מכאן הכעס של המועדון ולכן אני חושב שהוא לגיטימי.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

מתי המועדון לא כועס ? מתי אלונה לא מאוכזבת ?
די בחייאת דינאק, נשבר הז' מהתחזיקו אותי הזה כל פעם.

אנחנו הקהל הכי הוגן בארץ בי פאר, מתנהגים למופת, כל קללה נשתקת בבוז אדיר, קהל תומך 90 דקות, תפאורות אדירות ויחס לבעלים שאין בשום מקום אחר.

יעקב שחר הקים אימפריה לבד, מכבי חיפה הייתה כלום ושום דבר בלעדיו, והוא מקבל קללות כאות תודה,
אלונה מקבלת פה אהבה שאף בעלים לא מקבל, לא בארץ ולא בחו'ל, בחיים לא היה יחס כזה לבעלים,
אני בטוח שאם היא הייתה רצה לראשות העירייה היא גם הייתה מקבלת את התפקיד.

אבל, הפועל באר שבע הייתה לפני אלונה ותהייה אחרי אלונה, היא לא תישאר פה לנצח.

לא מצדיק את האבוקה כי לדעתי זה מעשה טיפשי, זה יפה לעין, אבל הצלחת הקבוצה העונה חשובה יותר.
אבל די, די עם התחזיקו אותי זה כבר יצא מכל החורים, את רוצה לתרום לקהילה, תתרמי בכייף.
תמונה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

maor20094 כתב:מתי המועדון לא כועס ? מתי אלונה לא מאוכזבת ?
די בחייאת דינאק, נשבר הז' מהתחזיקו אותי הזה כל פעם.

אנחנו הקהל הכי הוגן בארץ בי פאר, מתנהגים למופת, כל קללה נשתקת בבוז אדיר, קהל תומך 90 דקות, תפאורות אדירות ויחס לבעלים שאין בשום מקום אחר.

יעקב שחר הקים אימפריה לבד, מכבי חיפה הייתה כלום ושום דבר בלעדיו, והוא מקבל קללות כאות תודה,
אלונה מקבלת פה אהבה שאף בעלים לא מקבל, לא בארץ ולא בחו'ל, בחיים לא היה יחס כזה לבעלים,
אני בטוח שאם היא הייתה רצה לראשות העירייה היא גם הייתה מקבלת את התפקיד.

לא מצדיק את האבוקה כי לדעתי זה מעשה טיפשי, זה יפה לעין, אבל הצלחת הקבוצה העונה חשובה יותר.
אבל די, די עם התחזיקו אותי זה כבר יצא מכל החורים, את רוצה לתרום לקהילה, תתרמי בכייף.
ייתכן ופיספסתי אבל לא שמעתי או קראתי שום "תחזיקו אותי" מצד אלונה או מישהו אחר.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

גדי כתב:
ייתכן ופיספסתי אבל לא שמעתי או קראתי שום "תחזיקו אותי" מצד אלונה או מישהו אחר.
לא פיספסת, חוץ מכמה כתבים שאמרו שאלונה מאוד מאוכזבת, לא היה שום "תחזיקו אותי" ולא יצאה שום הודעה מצידה.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

red and white כתב: לא פיספסת, חוץ מכמה כתבים שאמרו שאלונה מאוד מאוכזבת, לא היה שום "תחזיקו אותי" ולא יצאה שום הודעה מצידה.
לגיטימי שתהיה מאוכזבת. מצד שני נראה שהיא מציאותית.
להבנתי אלונה הרבה אחרי ה"תחזיקו אותי". יש לה רגעי נחת וגם רגעי אכזבה.
לדעתי היא פה בכדי להישאר. זה כבר מזמן עבורה מפעל חיים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

maor20094 כתב:
לא מכובד.
הפועל באר שבע הייתה פח אשפה לפני אלונה ואי אפשר לקחת ממנה את מה ששלה.
מסכים שיש יותר מדי אבי נעלבי,אך יחד עם זאת יש המון כוונות טובות,לא צריך לשבור את הכלים משתי הצדדים ואני גם חושבשאלונה מבינה ויודעת את זה,זכותה להתאכזב וזה גם מאוד לגיטימי,אך מצד שני אי אפשר לבקש מהארגון להיות אחראי על כל אהבל שמחליט לעשות מעשה.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

ForeverRed כתב: אתה לוקח את הדברים שלי למקום לא נכון וחבל.

כולם פה ללא יוצא מן הכלל מאוד מעריכים את מה שאתם עושים.
אף אחד לא מחפש להחליף אותכם.

הנקודה שלי לגבי האבוקות היא שיש הבדל בין פעולה של בודדים שמחליטים לעשות מעשה לבין פעולה שמגיעה מתוך הארגון.
במקרה הראשון כמובן שאין לכם שום אחריות, במקרה השני דווקא כן, בטח ביום כל כך מתוח ואחרי כל כך הרבה בקשות מצד המועדון.

האבוקות נגד מכבי היו מתוכננות ומתוזמנות. זה היה מאוד ברור לעין.
מכאן הכעס של המועדון ולכן אני חושב שהוא לגיטימי.
+1
תודה רבה.
להגיד שהארגון לא קשור לאבוקות אבל להדליק את כולם יחד תחת ספירה לאחור, ברור לגמרי שזה פעולה של בודדים הרי.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

כיף איתכם.
על פאקינג 6 אבוקות מסריחות אתם נופלים לידיים של המשטרה שכל תפקידה בנושא הוא להפיל את האחריות במקום לקחת אחריות.

המשטרה אשמה. גם אם הארגון החליט להטריף במשחק עונה. המשטרה אשמה.
הגדילו את כמות השיטור
מקבלים ים!!!!! כסף.
והם חוצפנים לא לוקחים אחריות.

המשטרה הוא גוף מקולקל שצריך לפרק ולהרכיב מחדש. אין להם את הכלים להתמודד עם שום דבר חוץ מהכרטיס הנחות שהם מקבלים כהטבה על השמנת יתר.

וזה עוד אחרי מידע מודיעיני. בדיחה עצובה

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

אלדר כתב:כיף איתכם.
על פאקינג 6 אבוקות מסריחות אתם נופלים לידיים של המשטרה שכל תפקידה בנושא הוא להפיל את האחריות במקום לקחת אחריות.

המשטרה אשמה. גם אם הארגון החליט להטריף במשחק עונה. המשטרה אשמה.
הגדילו את כמות השיטור
מקבלים ים!!!!! כסף.
והם חוצפנים לא לוקחים אחריות.

המשטרה הוא גוף מקולקל שצריך לפרק ולהרכיב מחדש. אין להם את הכלים להתמודד עם שום דבר חוץ מהכרטיס הנחות שהם מקבלים כהטבה על השמנת יתר.

וזה עוד אחרי מידע מודיעיני. בדיחה עצובה
+150 שוטרים ו 230 סדרנים!

סמל אישי של משתמש
pirlo21

שליחה על ידי pirlo21 »

ואם מחר אלונה תוציא הודעה שהיא מאוד תתאכזב אם יהיו קללות במגרש אז יפסיקו לקלל?
לא שאני מצדיק את הפירוטכניקה והאבוקות אבל אתם צריכים להבין שיש הבדל בין רצוי ומצוי.
אפחד לא יורק לאפחד בפרצוף ואפחד לא פחות מכבד את אלונה.
אין בארץ בעלים שהוא קונצנזוס כמו שאלונה קונצנזוס בב"ש , אני בטוח שהיא הבעלים הכי אהובה בהיסטוריה בישראל .
כולם מודים לה ויודעים מה היא ומה היא בשביל הקבוצה .

לצורך העניין כשאמא שלך אומרת לך אני מבקשת ממך בכל לשון של בקשה תנהג בזהירות ופתאום קיבלת קנס או עשית תאונה עם הרכב אז אתה יורק לה בפרצוף? אתה פתאום כבר לא אוהב או מכבד אותה ?
תרגעו הכל בסדר , חשבתי שממלכת הפופוליזם היא רק בפוליטיקה אבל אני מרגיש שהיא מחלחלת גם לכאן.

פירוטכניקה היא לא חוקית אבל היא עדיין חלק מהנוף כאן כמו המון דברים שהם לא חוקיים אבל עדיין קורים בגלל שאין אכיפה ואין ענישה .
עכשיו נתעסק בהגדרת התפקידים .

תפקיד ארגון האוהדים : לעודד את הקבוצה , לדחוף אותה בטוב וברע . הארגון עושה את זה בעזרת תצוגות עידוד וכסף שהוא מזרים על ידי תרומות ומיתוג .
תפקיד המשטרה : לאכוף את החוקים שמחוקקת הכנסת , להביא לדין את מי שעובר על החוק ומבצע מעשים לא חוקיים .
תפקיד בית המשפט: לשפוט לעונשים את אותם האנשים שעוברים על החוק ונתפסים בידי המשטרה .

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

pirlo21 כתב:ואם מחר אלונה תוציא הודעה שהיא מאוד תתאכזב אם יהיו קללות במגרש אז יפסיקו לקלל?
לא שאני מצדיק את הפירוטכניקה והאבוקות אבל אתם צריכים להבין שיש הבדל בין רצוי ומצוי.
אפחד לא יורק לאפחד בפרצוף ואפחד לא פחות מכבד את אלונה.
אין בארץ בעלים שהוא קונצנזוס כמו שאלונה קונצנזוס בב"ש , אני בטוח שהיא הבעלים הכי אהובה בהיסטוריה בישראל .
כולם מודים לה ויודעים מה היא ומה היא בשביל הקבוצה .

לצורך העניין כשאמא שלך אומרת לך אני מבקשת ממך בכל לשון של בקשה תנהג בזהירות ופתאום קיבלת קנס או עשית תאונה עם הרכב אז אתה יורק לה בפרצוף? אתה פתאום כבר לא אוהב או מכבד אותה ?
תרגעו הכל בסדר , חשבתי שממלכת הפופוליזם היא רק בפוליטיקה אבל אני מרגיש שהיא מחלחלת גם לכאן.

פירוטכניקה היא לא חוקית אבל היא עדיין חלק מהנוף כאן כמו המון דברים שהם לא חוקיים אבל עדיין קורים בגלל שאין אכיפה ואין ענישה .
עכשיו נתעסק בהגדרת התפקידים .

תפקיד ארגון האוהדים : לעודד את הקבוצה , לדחוף אותה בטוב וברע . הארגון עושה את זה בעזרת תצוגות עידוד וכסף שהוא מזרים על ידי תרומות ומיתוג .
תפקיד המשטרה : לאכוף את החוקים שמחוקקת הכנסת , להביא לדין את מי שעובר על החוק ומבצע מעשים לא חוקיים .
תפקיד בית המשפט: לשפוט לעונשים את אותם האנשים שעוברים על החוק ונתפסים בידי המשטרה .
הוצאת לי את המילים מהפה

סמל אישי של משתמש
gilcohen

שליחה על ידי gilcohen »

doctorslayer כתב:
+1
תודה רבה.
להגיד שהארגון לא קשור לאבוקות אבל להדליק את כולם יחד תחת ספירה לאחור, ברור לגמרי שזה פעולה של בודדים הרי.
ברור לך שאם לצורך העניין אני ועוד 5 חברים שלי מחליטים באופן עצמאי להדליק אבוקות ברגע שהשחקנים עולים / פריסה יורדת / שריקת הפתיחה , אני עדיין יכול לתאם איתם זמן אחיד? בלי קשר לארגון כזה או אחר

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

gilcohen כתב:
ברור לך שאם לצורך העניין אני ועוד 5 חברים שלי מחליטים באופן עצמאי להדליק אבוקות ברגע שהשחקנים עולים / פריסה יורדת / שריקת הפתיחה , אני עדיין יכול לתאם איתם זמן אחיד? בלי קשר לארגון כזה או אחר
די נו..

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

ForeverRed כתב: די נו..
זה על אותו משקל של טיעון.

שלח תגובה