אם היא באמת שוקלת את צעדיה בגלל אבוקות אז הבעיה היא אך ורק שלה ידידי.ForeverRed כתב: "שוקלת את צעדיה". ציטוט שלך.
ועוד משהו, יש הבדל בין כמה יחידים שמדליקים אבוקות לבין מקרים שזה מגיע מתוך הארגון וקורה בצורה ברורה ומתוזמנת.
לא מצפה ממכם לקחת אחריות על פעולות של אחרים.
כן מצפה ממכם לקחת אחריות על הפעולות של עצמכם.
להגיד שהאבוקות נגד מכבי לא היו מתוכננות זה קצת לזלזל באינטליגנציה.
סתם כותרת פופוליסטית.
אם אתה לא רוצה להבין את מה שמנסים להסביר לך אז נסביר שוב-
הארגון לא מממן אבוקות, ראשי הארגון לא מתעסקים בדברים האלה ולא מעורבים בהם.
מי שעושה את זה עושה את זה אם יש ארגון, אם אין ארגון, אם הוא בתוך הארגון או אם הוא מחוץ לארגון.
אי אפשר לעצור את התופעה.
אתה אומר שניקח אחריות על המעשים שלנו? אז אני אומר לך שאחרי כל מה שעברתי בארגון ותאמין לי שעברתי הרבה האופציות מאוד ברורות :
1. ארגון חזק טוב איכותי בריא ונושם - עם מופעי פירוטכניקה 2-3 פעמים בעונה, ללא שום תקצוב של כסף לנושא וללא שום בעיות עקב השלכות שיהיו על מדליקי אבוקות (משמע מי שנתפס בעיה שלו - במכבי למשל הארגון מחרים כשמישהו נתפס)
2. ארגון חלש, כנראה מפורק, ללא שום יכולת להוביל את הקהל לא בעידוד, לא בליצור את הביחד והטירוף, לא במחאות ועדיין עם 2-3 מופעי פירוטכניקה בשנה, שוב ללא הקצאה של כסף ודברים שיקרו וייעשו באופן עצמאי על ידי אנשים עצמאיים.
מה אתה מעדיף? מה אלונה מעדיפה?
עם או בלי ארגון?
אבוקות יהיו שם חבר, הארגון הוא לא במקומם ןלא ישנה את זה, אני חושב שעדיף עם ארגון ועם ארגון בריא וחזק ומאחד ולא מפלג, אם יש לך 70 חבר'ה שיחזיקן מערך לוגיסטי מטורף ויעשו את מה שהארגון אוהדים הזה עושה כבר עם עין אחת סגורה ותוך כדי שנ"צ וארגון שכן יצליח להפסיק את תופעת הפירוטכניקה אז בבקשה -
הארגון יזוז הצידה ולא יפריע לך בדרכך אני נשבע לך שאני הראשון שאפנה את המקום, סתם כדי לסבר את האוזן - לא יכול לקרות בחיים, כי ככה זה תמיד היה וכנראה ככה זה יישאר.