הפועל אשקלון- הפועל ב"ש, ראשון, 20:00, אשקלון
Re: הפועל אשקלון- הפועל ב"ש, ראשון, 20:00, אשקלון
השער, כמה שמבאס לספוג בטח שמאשקלון בטח מנבדל כ"כ שערורייתי, רק עורר אותנו וגרם לנו לפרק להם את הצורה. יכל להיגמר בקלות ב-8-9 חתיכות עם יותר ריכוז.
חבל שלוסיו החמיץ,בכר בא קרבי הכניס חלוץ אחרי חלוץ אחרי חלוץ
פשוט לא תיאמן כמות המצבים.
בן ביטון תותח, אבל גם ככה עם הכי הרבה דקות בקבוצה. מתן אוחיון כבר הוכיח שהוא לא מאכזב ותמיד נותן את הכל, אז למה לא לתת לו פה ושם לשחק בזמן שהוא רואה את טאהה ותורג'מן משחקים?
בן ביטון תותח, אבל גם ככה עם הכי הרבה דקות בקבוצה. מתן אוחיון כבר הוכיח שהוא לא מאכזב ותמיד נותן את הכל, אז למה לא לתת לו פה ושם לשחק בזמן שהוא רואה את טאהה ותורג'מן משחקים?
עוד דבר.. תורג׳מן לא היה כזה רע בהזדמנויות שקיבל אצלנו. היום בהמשך לחיפה הוא היה מזעזע, 3 רמות מתחת לקבוצה
תורגמן גרם כאב ראש לבכר.
מאמין שעד שנביא ישראלי בינואר (ביטון מקש??), ייתן לאוחיון לשחק כמגן שמאלי בלית ברירה.
מאמין שעד שנביא ישראלי בינואר (ביטון מקש??), ייתן לאוחיון לשחק כמגן שמאלי בלית ברירה.
איזה מגזימים אתם.
היה לתורג׳מן איבוד אחד קריטי, קורה הוא בן אדם.
מאז שקורהוט בא הוא רואה רק יציע, זה קשה מה אתם חושבים.
היה לתורג׳מן איבוד אחד קריטי, קורה הוא בן אדם.
מאז שקורהוט בא הוא רואה רק יציע, זה קשה מה אתם חושבים.
מצחיק להגיד אבל התוצאה משקרת, בקלות יכלנו לראות רביעייה של שהר, צמד של גאדיר, גול של לוסיו וטוני, בוזגלו...
אני האחרון ששורף שחקנים, אבל תורג'מן כמה שהוא בחור טוב לא מתאים לרמה שלנו. בתור סותם חורים הוא בסדר אבל עושה רושם שמישי הולך לפספס לא מעט משחקים. מעדיף את אוחיון בעמדה שלו, וזה אומר הכל. הייתי עושה מהלך על ביטון לפני שהמחיר שלו עולה לשחקים (ואם לא הוא אז בלילתי גם נראה מעניין מאוד)
- The red one
היה שכונה.
החל מהמגרש המיושן, דרך פתיחת שערים 50 דקות לפתיחת המשחק, המשיך כמובן בכל מה שהלך ביציע עם יוזמה של 10-20 חבר'ה וכמובן במשחק וביריבה הבזיונית.
אין לי כל כך מה להגיד על המשחק האמת...כמעט בלי להתאמץ נתנו להם חמישייה וזה לא היה רחוק משביעייה..
החל מהמגרש המיושן, דרך פתיחת שערים 50 דקות לפתיחת המשחק, המשיך כמובן בכל מה שהלך ביציע עם יוזמה של 10-20 חבר'ה וכמובן במשחק וביריבה הבזיונית.
אין לי כל כך מה להגיד על המשחק האמת...כמעט בלי להתאמץ נתנו להם חמישייה וזה לא היה רחוק משביעייה..
5 נצחונות.
17:1.
יש תקופות שבהם אתה פשוט רוצה שהזמן יעצור.
17:1.
יש תקופות שבהם אתה פשוט רוצה שהזמן יעצור.
משחק שלא יבייש גארבץ טיים בגביע האוטו, יריבה מביכה ,חבל על השער שספגנו ,מבסוט משהר נכנס לזון, ובוזגלו לאחרונה מדהים.
אני כל כך אוהב את מליקסון
לנתח עכשיו ולהאריך את הפגרה עד שיחלים
השחקן הכי חשוב שלנו בכל מה שקשור להנעת הכדור
לנתח עכשיו ולהאריך את הפגרה עד שיחלים
השחקן הכי חשוב שלנו בכל מה שקשור להנעת הכדור
- The red one
כן, ספונטני כזה.אריאל2 כתב:היה עידוד?
שיר צדק חטף אגרוף מאוהד הפועל אשקלון

ספרטני.אריאל2 כתב:היה עידוד?