בחיים לא היה לנו חלוץ. לוסיו אמור היה להיות. האחרון ששיחק כאן וענה להגדרנ פראקסלנס הוא ארבייטמן. תחת בכר הוא שאב מים בעיקר ומתברר שגם אחריו זה לא אותו השחקןשמעון א כתב:שייקה "בלי חלוץ" פירקנו לליגה את התחת בסיבוב הראשון. תקופה רעה לכולם לא רק לחלוצים. כפרה עליכם אל תקברו את כולם.
יש לנו סגל בן זןנה, ומאמן בן זןנה
אל תלחיצו אותי עכשיו
לרוץ עם חלוץ
Re: לרוץ עם חלוץ
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני חושב שאליניב לפרקים בשנה שעברה היה בדיוק החלוץ הזה. שיחק עם הגב לשער, הבקיע גולים של חלוץ קלאסי כשהוא מבקיע מריאבונד של השוער או מחצי הזדמנות שנפלה לו.Totti כתב: בחיים לא היה לנו חלוץ. לוסיו אמור היה להיות. האחרון ששיחק כאן וענה להגדרנ פראקסלנס הוא ארבייטמן. תחת בכר הוא שאב מים בעיקר ומתברר שגם אחריו זה לא אותו השחקן
זאת הסיבה שבכר לדעתי החזיר את אליניב כי הוא מאמין שהוא יכול להיות האיש הזה גם השנה.
לפני זה כמובן היה את פלט שהיה 9 באמת קלאסי.
באופן אישי, הייתי מביא עכשיו חלוץ נוסף לסגל, גם אם זה אומר שברדה וגאדיר יפגעו, טובת הקבוצה צריכה להיות מעל לכל.
בשיאו זה שהר משופר.simply-red כתב:
הוא חתם במכבי חיפה לפני שבועיים..
אותו רעיון, לא יכול להחזיק כדור לבד יותר מ- 2 שניות
ברדה מעולם לא היה החלוץ שאני מתכוון אליו.Sir Alex Ferguson כתב: אני חושב שאליניב לפרקים בשנה שעברה היה בדיוק החלוץ הזה. שיחק עם הגב לשער, הבקיע גולים של חלוץ קלאסי כשהוא מבקיע מריאבונד של השוער או מחצי הזדמנות שנפלה לו.
זאת הסיבה שבכר לדעתי החזיר את אליניב כי הוא מאמין שהוא יכול להיות האיש הזה גם השנה.
לפני זה כמובן היה את פלט שהיה 9 באמת קלאסי.
באופן אישי, הייתי מביא עכשיו חלוץ נוסף לסגל, גם אם זה אומר שברדה וגאדיר יפגעו, טובת הקבוצה צריכה להיות מעל לכל.
ברדה שיחק לאורך הקרירה- ss,f ובתחילת הקרירה בהפועל תל אביב חלוץ ימני או שמאלי.
אני מכוון ל-striker
תאכלס גאדיר שחקן כלכך מוכשר עושה תנועה נכונה משגע את ההגנה אבל זה עצוב עד כמה שהוא פשוט לא יודע להתמודד עם הכדור מול השער, ברמה שמתן אוחיון לדעתי יכבוש יותר ממנו. עכשיו יש לנו אחלה הזדמנות נכון לסיטואציה הנוכחית להתחיל להריץ את ברדה. כרגע כאשר טוני ובוזגלו לא כשירים, ברדה צריל לרוץ ביחד עם סהר וככה לא תהיה פגיעה באף אחד משניהם.
Complete או target?Totti כתב: ברדה מעולם לא היה החלוץ שאני מתכוון אליו.
ברדה שיחק לאורך הקרירה- ss,f ובתחילת הקרירה בהפועל תל אביב חלוץ ימני או שמאלי.
אני מכוון ל-striker
מטרה. רק מטרה.bs war כתב:
Complete או target?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לוסיו דווקא ענה על ההגדרה.
טוב חוץ מעניין ההחטאות ועדיין כבש שני שערים חשובים באירופה שזה יותר מוואקמה לצורך העניין.
טוב חוץ מעניין ההחטאות ועדיין כבש שני שערים חשובים באירופה שזה יותר מוואקמה לצורך העניין.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הזמן עובר והגעגוע לחלוץ 9 אמיתי לא פוסק.
אוי ריבון כל העולמים, למה אין לנו חלוץ למה??
היה אחד כזה על המדף.Totti כתב:הזמן עובר והגעגוע לחלוץ 9 אמיתי לא פוסק.
הבעיה שכולם היו עסוקים באוננות עצמית ויהירות בלתי נסבלת. חשבו שהכל יעבור בצורה חלקה ולא משנה מה יעשו - ילך להם.
במקום להנחית כאן את דמארי הביאו איזה ילד שאפילו באשדוד המסכנה לא עשה משהו יוצא דופן.
- ForeverRed
יעלו ויבואו כל החכמים שהסבירו לי פה בתחילת העונה על מגוון שיקולים נשגבים שהובילו להחלטה לוותר על החתמת חלוץ בכיר.Totti כתב:הזמן עובר והגעגוע לחלוץ 9 אמיתי לא פוסק.
מה שיותר מרתיח זה שחזרנו על אותה טעות גם בינואר.
דמארי לא חלוץ 9.
שהר משודרג, וגם זה לא בטוח
שהר משודרג, וגם זה לא בטוח
אין מי ששונא ממני את גליינור פלט.
אבל עם הגולם הגמלוני הזה למעלה אנחנו מייצרים אתמול עוד 3-4 מצבי הבקעה.
גולם, בראש שלי גולם. אבל היה מוריד כמה מ-500 המסירות הארוכות(ממתי זה נהיה הסגנון שלנו?) ומייצר לחברים או לעצמו
גולם, בראש שלי גולם. אבל היה מוריד כמה מ-500 המסירות הארוכות(ממתי זה נהיה הסגנון שלנו?) ומייצר לחברים או לעצמו
זה לא רלוונטי. לא היה מקום לזר ככה או ככה.Totti כתב:אין מי ששונא ממני את גליינור פלט.
היו חייבים להנחית חלוץ ישראלי. לא דמארי?אז לפחות שוינפלד(שאני אישית לא כל כך מחזיק ממנו).
ועכשיו בדיוק מבינים כמה חשוב להחזיר את דוידזאדה בקיץ. חייבים לפנות מקום לזר בחלק ההתקפי.
- ForeverRed
שששששששש שחקן פח, נגר, לא צריך אותו, קורהוט לא רואה אותו.CrazyRed7 כתב: זה לא רלוונטי. לא היה מקום לזר ככה או ככה.
היו חייבים להנחית חלוץ ישראלי. לא דמארי?אז לפחות שוינפלד(שאני אישית לא כל כך מחזיק ממנו).
ועכשיו בדיוק מבינים כמה חשוב להחזיר את דוידזאדה בקיץ. חייבים לפנות מקום לזר בחלק ההתקפי.