זה כי מליקסון עצר לפני הבעיטה..Sir Alex Ferguson כתב:ובנושא אחר-
הפועל באר שבע- הפועל אשקלון, שבת, 18:15, טרנר
- The red one
Re: הפועל באר שבע- הפועל אשקלון, שבת, 18:15, טרנר
הצעת חוק(שלי חחח):
אחרי פנדל - ההתקפה לא ממשיכה.
גול? מצויין. השחקן מחמיץ? כדור 5 לשוער.
מסכנים השוערים שעוצרים פנדל ומקבלים גול מריבאונד...
אחרי פנדל - ההתקפה לא ממשיכה.
גול? מצויין. השחקן מחמיץ? כדור 5 לשוער.
מסכנים השוערים שעוצרים פנדל ומקבלים גול מריבאונד...
פנדל בהפועל באר שבע;
דרדלה של ליגה למקומות עבודה ו500 בועטים שונים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- dardasmiley
מעניין שאף "כתבלב" שקורא פה לא מדבר על שיפוט שערורייתי, שופט שזורם עם בזבוזי זמן לא חוקיים (כולל פעם אחת שאיינוגבה מחזיק כדור והקהל סופר לו ומגיע עד 15), שוער שנמצא 2 מטר מהקו בזמן בעיטת פנדל, יובל נעים שמקלל אוהדים ושחקנים שלו במהלך משחק.
רק לחפש את הרע במועדון אתם יודעים "אוהדים" בשקל, לכו תלמדו קצת מכתבי החצר של החזיר ההולנדי איך שומרים על המועדון שאתם אוהדים/מסקרים.
רק לחפש את הרע במועדון אתם יודעים "אוהדים" בשקל, לכו תלמדו קצת מכתבי החצר של החזיר ההולנדי איך שומרים על המועדון שאתם אוהדים/מסקרים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כבר יש יותר סיכוי לזכות בלוטו מלראות שער בפנדל של באר שבע :pTotti כתב:פנדל בהפועל באר שבע;
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כבר ראינו שופטים גרועים ממנו.dardasmiley כתב:מעניין שאף "כתבלב" שקורא פה לא מדבר על שיפוט שערורייתי, שופט שזורם עם בזבוזי זמן לא חוקיים (כולל פעם אחת שאיינוגבה מחזיק כדור והקהל סופר לו ומגיע עד 15), שוער שנמצא 2 מטר מהקו בזמן בעיטת פנדל, יובל נעים שמקלל אוהדים ושחקנים שלו במהלך משחק.
בעניין הספירה של הקהל - נהדר, לא מבין למה זה לא בנוהל.
וציינת שהקהל ספר 15, אני באופן עיקבי מסתכל על השעון ע"מ לראות כמה זמן שוערי היריבה מבזבזים.
איינוגבה הוא מאלה שמבזבזים מעט יחסית. אצל שוערים רבים 25-35 שניות זה דבר קבוע.
- The red one
פעם אחת? 3 פעמים ספרו והגיעו ל-15.dardasmiley כתב:מעניין שאף "כתבלב" שקורא פה לא מדבר על שיפוט שערורייתי, שופט שזורם עם בזבוזי זמן לא חוקיים (כולל פעם אחת שאיינוגבה מחזיק כדור והקהל סופר לו ומגיע עד 15), שוער שנמצא 2 מטר מהקו בזמן בעיטת פנדל, יובל נעים שמקלל אוהדים ושחקנים שלו במהלך משחק.
התקרית עם יובל נעים דווקא כן הייתה כתובה בכמה אתרים.
בגדול אני חושב שאם היינו לא מנצחים אז היו מדברים על זה יותר.
מי אתם אנשים שחוגגים שאנחנו מקבלים פנדל? אני מוכן להשבע שמאז הפנדל שראדי החמיץ בסלטיק לא חגגתי שום פנדל שקיבלנו, רק עמדתי וחיכיתי במתח לראות את ההחמצה.
זה פשוט מזעזע, יש לנו אחוזי הבקעה גבוהים יותר בבעיטות חופשיות מאשר בפנדלים, אני כבר לא מתרגש מהחמצות פנדלים והאמת שזה לא מפתיע כשהבועט משתנה כל פעם מחדש.
אגב, ההתעסקות בבזבוזי זמן ובשופטים סביב הקהל והמועדון מתחילה להביך, תתחילו להבין שהצגות בזבוזי זמן וטעויות שיפוט הם חלק מהמשחק ולא צריך על כל דבר קטן לקפוץ, אין שום קבוצה שלא מבזבזת זמן במידת הצורך ואין שום שופט שלא עושה טעות קטנה לכאן או לכאן. רק במקרים קיצוניים של מכירות כמו משיח ב-3-1 בבלומפילד מול מכבי או שטרית שאישר סל של בדש אפשר באמת לבוא בטענות, גם בזבוזי הזמן של אשקלון היו מובנים בהחלט אתמול ולמען האמת היו מינוריים מאוד ביחס לכמה קבוצות בליגה שבזבזו זמן נגדנו. רעננה היחידה שאני זוכר שלקחה את זה ללבל אחר ומגעיל.
רציתם להיות קבוצה גדולה? תתחילו להפנים שקבוצות מבזבזות זמן נגדנו וגם מסתגרות בצורה קיצונית, לא צריך להכניס את המערכת ללחץ ועצבים על כל דבר קטן.
זה פשוט מזעזע, יש לנו אחוזי הבקעה גבוהים יותר בבעיטות חופשיות מאשר בפנדלים, אני כבר לא מתרגש מהחמצות פנדלים והאמת שזה לא מפתיע כשהבועט משתנה כל פעם מחדש.
אגב, ההתעסקות בבזבוזי זמן ובשופטים סביב הקהל והמועדון מתחילה להביך, תתחילו להבין שהצגות בזבוזי זמן וטעויות שיפוט הם חלק מהמשחק ולא צריך על כל דבר קטן לקפוץ, אין שום קבוצה שלא מבזבזת זמן במידת הצורך ואין שום שופט שלא עושה טעות קטנה לכאן או לכאן. רק במקרים קיצוניים של מכירות כמו משיח ב-3-1 בבלומפילד מול מכבי או שטרית שאישר סל של בדש אפשר באמת לבוא בטענות, גם בזבוזי הזמן של אשקלון היו מובנים בהחלט אתמול ולמען האמת היו מינוריים מאוד ביחס לכמה קבוצות בליגה שבזבזו זמן נגדנו. רעננה היחידה שאני זוכר שלקחה את זה ללבל אחר ומגעיל.
רציתם להיות קבוצה גדולה? תתחילו להפנים שקבוצות מבזבזות זמן נגדנו וגם מסתגרות בצורה קיצונית, לא צריך להכניס את המערכת ללחץ ועצבים על כל דבר קטן.
- The red one
איפה ראית/שמעת את המועדון מתעסק בבזבוזי הזמן ?South Boy כתב:מי אתם אנשים שחוגגים שאנחנו מקבלים פנדל? אני מוכן להשבע שמאז הפנדל שראדי החמיץ בסלטיק לא חגגתי שום פנדל שקיבלנו, רק עמדתי וחיכיתי במתח לראות את ההחמצה.
זה שזה חלק מהמשחק זה לא הופך את זה ללגיטימי. יש ויש. כששוער לוקח את הזמן בבעיטה שלו, מסדר את הדשא, עושה סיבוב, מסדר טקטית את השחקנים, לוקח עוד ריצה אחורה, מטייל לעבר הבעיטה ורק אז נזכר לבעוט (אכל 15 שניות מהשעון) זה בהחלט דורש תגובה מהקהל. בנוסף אתמול היו ללייבה כמה שריקות מעצבנות (היה קטע ששחקן של אשקלון הוציא כדור לחוץ תוך כדי מאבק גובה ובמהלך הקפיצה הוא נפגע, המשחק הופסק ואחרי דקה וחצי לייבה החליט שאשקלון היא זאת שצריכה להחזיר לנו את הכדור ולא זריקת חוץ עבורנו ממקום מסוכן, על מה?! היה גם קטע שבן ביטון ושחקן אשקלוני נאבק על הכדור, מהשורה ה-16 בדרומי ראו בבירור שהאשקלוני נגע אחרון בכדור ומשום מה נתנו לאיינגובה כדור שוער) שהפכו את הקהל עליו , בתוספת כמובן הפיגור של הקבוצה וכו'
שחקנים הולכים לריב עם השופט על כל דבר, משדרים בתנועות גוף שלהם הרבה לחץ, לא צריך להתייחס לזה. זה משפיע על הריכוז ומכניס את כל המערכת לפאניקה.The red one כתב: איפה ראית/שמעת את המועדון מתעסק בבזבוזי הזמן ?
זה שזה חלק מהמשחק זה לא הופך את זה ללגיטימי. יש ויש. כששוער לוקח את הזמן בבעיטה שלו, מסדר את הדשא, עושה סיבוב, מסדר טקטית את השחקנים, לוקח עוד ריצה אחורה, מטייל לעבר הבעיטה ורק אז נזכר לבעוט (אכל 15 שניות מהשעון) זה בהחלט דורש תגובה מהקהל. בנוסף אתמול היו ללייבה כמה שריקות מעצבנות (היה קטע ששחקן של אשקלון הוציא כדור לחוץ תוך כדי מאבק גובה ובמהלך הקפיצה הוא נפגע, המשחק הופסק ואחרי דקה וחצי לייבה החליט שאשקלון היא זאת שצריכה להחזיר לנו את הכדור ולא זריקת חוץ עבורנו ממקום מסוכן, על מה?! היה גם קטע שבן ביטון ושחקן אשקלוני נאבק על הכדור, מהשורה ה-16 בדרומי ראו בבירור שהאשקלוני נגע אחרון בכדור ומשום מה נתנו לאיינגובה כדור שוער) שהפכו את הקהל עליו , בתוספת כמובן הפיגור של הקבוצה וכו'
לא יודע, אולי אני פשוט לא מייחס לזה יותר מדי חשיבות במהלך המשחק כי אני מאמין שאנחנו לא צריכים ללכת לדבר עם השופט על כל דבר או את ה-15 שניות שאיינוגבה בזבז כדי לנצח, כשצריך גם אנחנו עושים את זה.
אם נתייחס לזה מהזווית של השופט גם אני לא הייתי מחמיר עם איינוגבה יותר מדי, מי שלא ראה את ינקו בא להרים כדור ועוצר את המשחק כדי להביא את המימייה לשתות מים או את בבייב עולה על קלנועית ויורד ממנה בשניה שהיא חוצה את הקווים לא ראה בזבוזי זמן מימיו.
- dardasmiley
מבטיח לך שאם תראה את המשחק בשידור חוזר תגלה שלפחות 30 דקות מתוך המשחק לא שוחקו. מלכה לבדו אכל 8-9 דקות, ופתאום לקשור שרוכים עוצר כדור שוער? וזה לוקח 2.30????South Boy כתב:מי אתם אנשים שחוגגים שאנחנו מקבלים פנדל? אני מוכן להשבע שמאז הפנדל שראדי החמיץ בסלטיק לא חגגתי שום פנדל שקיבלנו, רק עמדתי וחיכיתי במתח לראות את ההחמצה.
אל תעשה הנחות, זו בדיוק הבעיה של הליגה הזו, אם שופט מוציא צהוב על בזבוז זמן אחרי 15 דקות ולא מחכה לתוספת, אם לא עוצרים על כל נפילה, אם שחקן שביקש טיפול מחכה 3-4 דקות בחוץ כמדיניות, אם כל פעם ששחקן יריב נופל על הדשא והקבוצה שלו מוציאה כדור ואז הוא קם אתה לא תחזיר לעריב יםסקו בזבוזי הזמן.
עם כל הכבוד לטקטיקה ושיטת ניהול משחק והתמודדות מול ענקיות יש גבול,אנשים משלמים בשביל לראות משחק כדורגל ולא בשביל שאיזה ליצן יקשור שרוכים.
השופטים בארץ הרבה הרבה יותר מדי סלחנים לחרא הזה.
המהלך של השרוכים והבעיטת 5 לא ראיתי דבר כזה בחיים
מתוך כל הפנדלים המוחמצים השנה, הפנדל של מליקסון היה המביך ביותר ואחריו הפננקה של בוזגלו
הפנדל של בוזגלו קלE.H.A כתב:מתוך כל הפנדלים המוחמצים השנה, הפנדל של מליקסון היה המביך ביותר ואחריו הפננקה של בוזגלו
בטח כשזה לווה עם שריקות בוז. אחרי פנדל כזה היה צריך לזרוק עליו עגבניות