הפועל חיפה- הפועל באר שבע, ראשון, 20:15
Re: הפועל חיפה- הפועל באר שבע, ראשון, 20:15
מכבי של שוטא פשוט. קשה לראות את הקבוצה משחקת ככה. אין שום התלהבות. בקצב כל כך איטי אין סיכוי להפתיע שום הגנה. אי אפשר להאשים את העייפות כל הזמן. לא הייתה רבע של לחץ.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

שוער שמביא נקודות...
לא יאומן. חיימוב מציל אותם. ובמקום לרוץ להתקפה ולנצל את זה שהפועל חיפה עלתה, השחקנים שלנו אשכרה עומדים, כאילו מתחננים שהשופט ישרוק כבר. איכס. פשוט מגעיל.
ביזיון. המחויבות ברצפה
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
לא יודע מה קרה לקבוצנ הזאת בושה צריך זעזוע לקבל 6 בטורכיה כסעממקקק ערס
מדקה 60 היה ברור שגול לא יהיה כאן. עוד משחק מבאס. אולי צריך לחשוב על שינוי שיטה כדי ליצור את אפקט הזעזוע שכל כך מתבקש. ככה אי אפשר להמשיך, זה ברור
חיימוב ענק.. מריץ אותו מעכשיו בהרכב. מספיק עם גורש. נקווה שההצלה שלו בסוף איכשהו תשפיע על העונה כמו שטאהא הציל כדור מהקו של עטר בעונה שעברה.
חיימוב ענק.. מריץ אותו מעכשיו בהרכב. מספיק עם גורש. נקווה שההצלה שלו בסוף איכשהו תשפיע על העונה כמו שטאהא הציל כדור מהקו של עטר בעונה שעברה.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
בוזגלו לא איתנו כבר שילך כסעמעמק
ינואר מזעזעעעע
ינואר מזעזעעעע
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
וואקמה חלש, שהר חלש מליקסון חלש בוזגלו מקבל זריקה בשביל לשחק וגם הוא היה היום פרווה בן ביטון היה חלש מבחינה התקפית.
אוגו גם לא היה טוב היום.
והשחקנים הולכים ראש בקיר דרך האמצע או בהגבהות חסרות תועלת...
אוגו גם לא היה טוב היום.
והשחקנים הולכים ראש בקיר דרך האמצע או בהגבהות חסרות תועלת...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
גרוע מאוד. מקווה שנצליח להשיג מקום שלישי רק בשביל אירופה שנה הבאה.. אנחנו לא שווים יותר מזה. מזל טוב למכבי על האליפות
תכלס מגיע לנו להפסיד את האליפות הזאת.
זלזול מביש.
תמשיכו לא להתרשם ממכבי, כרגע הם פשוט יותר טובים.
זלזול מביש.
תמשיכו לא להתרשם ממכבי, כרגע הם פשוט יותר טובים.
נערך לאחרונה על ידי bs war ב 19 פברואר 2017, 22:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
תתביישו לכם. פשוט תתביישו.
הכי קל להגיד הם עייפים, מה ההבדל בין היום לבין המשחק מול מכבי? אפס מחויבות, אדישות, משחק בהליכה. יריקה בפנים!
אני כל הזמן מבטיח ולא מקיים, אני בשערי סמי עופר לא נכנס יותר גם אם ישחקו שם את גמר הצמפיונס. זה פשוט בלתי נסבל כבר.
כמעט שלושה חודשים בלי ניצחון חוץ, פאקינג לא יאומן. הם צריכים להתחיל לקבל על הראש הם לא חסינים מביקורת, היום נחצו כל הקווים הם צריכים זעזוע דחוף תתעוררו יא בני זונותתתתתתתתתת
הכי קל להגיד הם עייפים, מה ההבדל בין היום לבין המשחק מול מכבי? אפס מחויבות, אדישות, משחק בהליכה. יריקה בפנים!
אני כל הזמן מבטיח ולא מקיים, אני בשערי סמי עופר לא נכנס יותר גם אם ישחקו שם את גמר הצמפיונס. זה פשוט בלתי נסבל כבר.
כמעט שלושה חודשים בלי ניצחון חוץ, פאקינג לא יאומן. הם צריכים להתחיל לקבל על הראש הם לא חסינים מביקורת, היום נחצו כל הקווים הם צריכים זעזוע דחוף תתעוררו יא בני זונותתתתתתתתתת
נערך לאחרונה על ידי South Boy ב 19 פברואר 2017, 22:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
מזמן לא כתבת פה נכון?clark kent כתב:גרוע מאוד. מקווה שנצליח להשיג מקום שלישי רק בשביל אירופה שנה הבאה.. אנחנו לא שווים יותר מזה. מזל טוב למכבי על האליפות
אין זלזול, עייפות של שחקני מפתח.
כשלא נותנים לראדי לנוח בזמן שהקבוצה רצה וטוני משחק נונסטופ זה לא מפתיע שהם קורסים בפברואר. אמרתי את זה בזמן אמת וחבל שאנחנו משלמים את המחיר עכשיו
כשלא נותנים לראדי לנוח בזמן שהקבוצה רצה וטוני משחק נונסטופ זה לא מפתיע שהם קורסים בפברואר. אמרתי את זה בזמן אמת וחבל שאנחנו משלמים את המחיר עכשיו