אכןגדי כתב:
שכטר עם 9 שערים ושבעה בישולים. בן בסט עם 12 שערים ובישול אחד. שכטר עם משחק אחד יותר אבל במצטבר אותו מספר דקות.
שואל כי לא יודע, סחיטת פנדל נחשבת בישול?
עדן בן בסט חתם לשלוש שנים
Re: עדן בן בסט סיכם
- ForeverRed
לא נחשבת (לפחות לא בסטטיסטיקה שהבאת).גדי כתב:
שכטר עם 9 שערים ושבעה בישולים. בן בסט עם 12 שערים ובישול אחד. שכטר עם משחק אחד יותר אבל במצטבר אותו מספר דקות.
יש הרבה נתונים שקשה להשיג.
בהבקעות הם די דומים, בכל השאר שכטר לוקח בפער.
אנחנו סוטים מהנושא.
רק אני ציפיתי לפאנץ׳ בסוף ההודעה?ns75 כתב:לא מתעסק ברכילות
לא יודע אם הוא בנאדם או לא, וכמה הוא תורם לצדקה
שחקן הוא לא
חלש חלש חלש
אני באמת שמתחיל לא להבין את ההתנהלות בנוגע לרכש הקיץ הזה
עדיין מקווה שיש לאלונה קלפים מתחת לשרוול ואנחנו רואים רק תמונה חלקית
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
המצב באמת חמוראסי, דגים כתב:
רק אני ציפיתי לפאנץ׳ בסוף ההודעה?
גם אני מהמר שזה קשור לטוניCrazyRed7 כתב: מי אמר דבר כזה?אפילו לא ידענו על בן בסט עד שיצאה הודעה אז איך אתם יודעים לאן הוא מיועד?
אני דווקא מהמר שזה קשור לטוני.
וזאת עוד סיבה להיות מודאג מההחתמה הזאת
תודה על הנתוניםגדי כתב:

מבחינתי סחיטת פנדל שווה לבישול
בן בסט > פקאהרט.
זה כל מהות ההחתמה.
שחקן שיתרום לנו יותר ניסיון, ורסטיליות ותנועה בהתקפה.
נכון הוא לא קיארטנסון אבל בחייאת אל תעשו אותו נגר.
רצו את שכטר, תרג'מן ודמארי לפניו כי הם היו שחקנים חופשיים אז הגיוני לא?
בן שהר צריך תמיד לדעת שמישהו רק מחכה שהוא יפול כי ההיסטוריה מלמדת שזה תמיד עושה לו טוב.
אני חושב שאפשר לדעת מה כבר הולך להיות.
סטו הגיע לשדרג את הקישור( תחסכו מאיתנו לא מתאים כן מתאים זה מה שהצוות המקצועי חושב), עזרא הגיע כדי להראות לטוני שאפשר גם בלעדיו אבל טוני ישאר פה בסופו של יום.
הפאזל שנשאר הוא צד ימין.
אני חושב שכולנו יודעים איזה סוג של שחקן חסר לנו בצד ימין ועל הקריטיות שלה.
נקווה שההחתמה הזאת תיהיה כמה שפחות סימן שאלה
זה כל מהות ההחתמה.
שחקן שיתרום לנו יותר ניסיון, ורסטיליות ותנועה בהתקפה.
נכון הוא לא קיארטנסון אבל בחייאת אל תעשו אותו נגר.
רצו את שכטר, תרג'מן ודמארי לפניו כי הם היו שחקנים חופשיים אז הגיוני לא?
בן שהר צריך תמיד לדעת שמישהו רק מחכה שהוא יפול כי ההיסטוריה מלמדת שזה תמיד עושה לו טוב.
אני חושב שאפשר לדעת מה כבר הולך להיות.
סטו הגיע לשדרג את הקישור( תחסכו מאיתנו לא מתאים כן מתאים זה מה שהצוות המקצועי חושב), עזרא הגיע כדי להראות לטוני שאפשר גם בלעדיו אבל טוני ישאר פה בסופו של יום.
הפאזל שנשאר הוא צד ימין.
אני חושב שכולנו יודעים איזה סוג של שחקן חסר לנו בצד ימין ועל הקריטיות שלה.
נקווה שההחתמה הזאת תיהיה כמה שפחות סימן שאלה
[glow=red]United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא מבין מה אתם רוצים.
יש הגבלה של 6 זרים, כאשר בגלל שיש לנו בלם שכאשר הוא בריא הוא כמה דרגות מעל הליגה אנחנו מוכנים לספוג גם 5 זרים בפועל עד לחודש ינואר.
כלומר 6 שחקני הרכב + כל שחקני הספסל חייבים להיות ישראלים.
כמה ישראלים איכותיים יש בליגה? כמה מהם רלוונטיים עבורנו? (סבע בסכום של 2.5 מיליון יורו הוא כניראה לא רלוונטי).
האופציה הראשונה בשפיץ בשוק של הישראלים הייתה שכטר, הוא העדיף את מכבי תל אביב.
האופציה השנייה בשפיץ הייתה תורג'מן, הוא העדיף את אוסטריה.
מה נשאר לנו? איזה חלוצים ישראלים עשו עונה טובה יותר בשנה שעברה?
כרגע בן בסט מחליף את גאדיר/מלמד שהיו אמורים להיות ברוטציה שנה שעברה ונתנו לנו 0 תרומה, אחד היה בינוני כששיחק עד ששוב נפצע ונעדר עונה שלמה, השני היה חלש בכל ההזדמנויות שקיבל ובלט רק בגביע מול קבוצות נחותות ובגארבג' טיים.
בן בסט הרשים אותי בשתי הקדנציות בהפועל חיפה וגם בצרפת במשחקים שראיתי הוא נראה שחקן טוב. במכבי תל אביב לעומת זאת הוא היה צל של אותו שחקן ומהשחקנים החלשים בליגה. לכן, בן בסט הוא לחלוטין הימור, אבל בהגבלת הזרים הנוכחית ובשוק הישראלים הנוכחי מדובר בהימור שאנחנו כניראה צריכים לקחת.
כל מי שמבקר את ההחתמה, מוזמן לתת כן שם של ישראלי נוסף שיכול לתרום לנו לרוטציה...
יש הגבלה של 6 זרים, כאשר בגלל שיש לנו בלם שכאשר הוא בריא הוא כמה דרגות מעל הליגה אנחנו מוכנים לספוג גם 5 זרים בפועל עד לחודש ינואר.
כמה ישראלים איכותיים יש בליגה? כמה מהם רלוונטיים עבורנו? (סבע בסכום של 2.5 מיליון יורו הוא כניראה לא רלוונטי).
כרגע בן בסט מחליף את גאדיר/מלמד שהיו אמורים להיות ברוטציה שנה שעברה ונתנו לנו 0 תרומה, אחד היה בינוני כששיחק עד ששוב נפצע ונעדר עונה שלמה, השני היה חלש בכל ההזדמנויות שקיבל ובלט רק בגביע מול קבוצות נחותות ובגארבג' טיים.
בן בסט הרשים אותי בשתי הקדנציות בהפועל חיפה וגם בצרפת במשחקים שראיתי הוא נראה שחקן טוב. במכבי תל אביב לעומת זאת הוא היה צל של אותו שחקן ומהשחקנים החלשים בליגה. לכן, בן בסט הוא לחלוטין הימור, אבל בהגבלת הזרים הנוכחית ובשוק הישראלים הנוכחי מדובר בהימור שאנחנו כניראה צריכים לקחת.
כל מי שמבקר את ההחתמה, מוזמן לתת כן שם של ישראלי נוסף שיכול לתרום לנו לרוטציה...
+1 והלוואי ואני טועה.bs war כתב:
גדי אם אין מה להביא לא חייבים להביא. לא צריך להחתים רק בשביל להגיד "החתמנו".
את הדקות של בן בסט תן למלמד, לא חושב שתקבל פחות. בטווח הארוך גם כנראה שיותר.
אתה בטח צוחק.ForeverRed כתב: לא נחשבת (לפחות לא בסטטיסטיקה שהבאת).
יש הרבה נתונים שקשה להשיג.
בהבקעות הם די דומים, בכל השאר שכטר לוקח בפער.
אנחנו סוטים מהנושא.
זה נושא שאתה העלתה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מספיק לדבר על החתמה לצד ימין. יש לנו בצד ימין את השחקן המצטיין של שנה שעברה (לדעתי לפחות - מליקסון). ואת זריהן כמחליף.
כל הרעיון מאחורי ההחתמה של ממן הייתה להפוך את מליקסון לקיצוני ימני קבוע כשממן נכנס במקום מליקסון לאמצע המגרש.
החתמה של חלוץ נוסף היא קריטית, כי כולנו ראינו בשנה שעברה ששהר ופקהארט לבד בהתקפה זה פשוט לא מספיק.
כל הרעיון מאחורי ההחתמה של ממן הייתה להפוך את מליקסון לקיצוני ימני קבוע כשממן נכנס במקום מליקסון לאמצע המגרש.
החתמה של חלוץ נוסף היא קריטית, כי כולנו ראינו בשנה שעברה ששהר ופקהארט לבד בהתקפה זה פשוט לא מספיק.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
Sir Alex Ferguson כתב:מספיק לדבר על החתמה לצד ימין. יש לנו בצד ימין את השחקן המצטיין של שנה שעברה (לדעתי לפחות - מליקסון). ואת זריהן כמחליף.
אם כל הכבוד לממן , למספרים , לתחליטיות וכל השאר שלו , אני אוהב לראות את מליקסון באמצע , המשחק שלנו הרבה הרבה הרבה הרבה יותר שוטף כשהוא שם . אתה מרגיש שיש לך 3 קשרים באמת כשמליקסון גם מקו אמצע מתחיל מהלכים , ממן זה שחקן של ללכת לעומק ולא קשר עושה משחק .
עם חלוץ טוב שרץ לשטחים הנכונים ומליקסון באמצע נקבל מספרים גם של מליקסון וגם של החלוץ .
אתה זוכר את הפרצופים שבן בסט עשה על הספסל של מכבי?Sir Alex Ferguson כתב:לא מבין מה אתם רוצים.
מה חשבתם שיקרה כשרציתם את שכטר?xboy כתב: אתה זוכר את הפרצופים שבן בסט עשה על הספסל של מכבי?
- סתיו אלימלך
מאז הגול העצמי שהחזיר אותי הביתה שמח וטוב לב, אני ממש מחבב אותו.
הפתעה גמורה!
הפתעה גמורה!