הביזיון הכי גדול. הוא בכלל הסתכל על הואר המנייק?CrazyRed7 כתב:ופנדל ברור לא נשרק לנו. לא מבין בשביל מה לבזבז כספי ציבור על מערכת יקרה אם הם מפחדים לשנות החלטות.
לפחות את השער שלהם בתוספת הוא פסל. לא מובן מאליו עם הפחדנים האלה.
מועדון ספורט אשדוד- הפועל ב"ש, ראשון, 20:15, הי"א
Re: מועדון ספורט אשדוד- הפועל ב"ש, ראשון, 20:15, הי"א
חילופים מאוחרים מידי. ספורי וזריהן לא תרמו כלום במחצית הראשונה היה צריך להכניס את מרין כבר בהפסקה.
שהר כרגיל מחמיץ אבל דואג לשלוח רת אמא שלו לבכות בתקשורת
שהר כרגיל מחמיץ אבל דואג לשלוח רת אמא שלו לבכות בתקשורת
שמע אתה הזוי. אם במשחק מול קבוצה בלי אוהדים ועם עשירית תקציב ממך אתה רושם אין מה לעשות אז אני מבין שלבלומפילד מול מכבי אתה מגיע עם טיטול.CrazyRed7 כתב:אין מה לעשות
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
תיקו של מאמן.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
כל כך שמחתי לראות בתחילת העונה שעלינו בהרכב בלי שהר,ממן,אורן ביטון.
כל כך נהנתי לראות את ג'ימי מרין,קלינטס.
פתאום התחילה העונה וג'ימי מרין נעלם למרות שלאחר ניג'ל יש לו את המספרים הכי טובים בקבוצה,אורן ביטון שבאמת אין לו מושג מבחינה הגנתית חזר להרכב
סך הכל אפשר להיות מרוצים מהתיקו במגרש סופר קשה במיוחד שספגנו בדקה ה90.
כל כך נהנתי לראות את ג'ימי מרין,קלינטס.
פתאום התחילה העונה וג'ימי מרין נעלם למרות שלאחר ניג'ל יש לו את המספרים הכי טובים בקבוצה,אורן ביטון שבאמת אין לו מושג מבחינה הגנתית חזר להרכב
סך הכל אפשר להיות מרוצים מהתיקו במגרש סופר קשה במיוחד שספגנו בדקה ה90.
הוא לא הסתכל ולכן זה לא אשמתו, הוא מסתכל רק אם אומרים לו להסתכלgalaaa כתב: הביזיון הכי גדול. הוא בכלל הסתכל על הואר המנייק?
לא יודע איך הם לא ראו שם פנדל
אתה לא יכול להתווכח עם העובדה שהוא הפיל 2 נקודות במו ידיו.אדום זקן כתב: נכון אתה צודק,שהר גמר אותנו.
לא יודע מאיפה אתם צצים כל הזמן.
אני לא הייתי שורק פנדל והייתי כועס מאוד אם היה נשרק כזה נגדנו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
משחק פתטי. שהר מזיין אותנו בנוהל, קבהא ואורן צריכים להתבייש עם איך שהם נראו. איבדתי אמון בקבוצה הזאת סופית. וגם בכר עם ניהול משחק עלוב. חבל שלא נשארתי בבית ללמוד
- dardasmiley
אחרי משחק כזה בכר צריך לפתוח לספורי את היוטיוב שילמד שירי אוהדים. כי דשא הוא לא צריך לראות.
טפי על הפרצוף שלו איך אני שונא שחקן שמרגיש שהוא עושה טובה שהוד רוממותו על המגרש.
טפי על הפרצוף שלו איך אני שונא שחקן שמרגיש שהוא עושה טובה שהוד רוממותו על המגרש.
- red ultras
100 אחוז פנדל. שחקן לא צריך שיעשו לו היפון מול שער ריק כדי לקבל שריקה לפנדל! מספיק בעיטה קטנה כדי להפיל אותו ולעצור את המהלך וזה בדיוק מה שהיה שם. מעצבן שהשופט אפילו לא הלך לראות
מתי הספקת לאבד אמון בקבוצה הזו?הפועלעולה כתב:משחק פתטי. שהר מזיין אותנו בנוהל, קבהא ואורן צריכים להתבייש עם איך שהם נראו. איבדתי אמון בקבוצה הזאת סופית. וגם בכר עם ניהול משחק עלוב. חבל שלא נשארתי בבית ללמוד
סהכ אנחנו לא רעים עד כה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
כן, כשבכר שוב שיחק משחקים וסיפסל את טוני, שאחרי שנכנס ניצחת את המשחק בתוספת הזמן.Totti כתב: אני כאם להזכיר שגם באר שבע הגדולה עם נאווקמה ומליקסון, הסריחה שם את הדשא.
למה רכשנו את קלטינס אם גם בלי שמיר הוא לא רואה דקות בטח במחצית השנייה שכל האמצע פרוץ והם הגיעו לשלושה מצבים של גול?
למה הוא הביא את מארין אם הוא ממשיך להשאיר אותו בספסל ושוב מסיט את ספורי לאגף?
אם זה היה אלישע היית מדבר אחרת, ניהול משחק חובבני של ברק, לא פחות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
שמע אתה ליצן. לך תהיה אוהד של בארסה ושחרר אותנו מהווינריות שלך.Guevara כתב: שמע אתה הזוי. אם במשחק מול קבוצה בלי אוהדים ועם עשירית תקציב ממך אתה רושם אין מה לעשות אז אני מבין שלבלומפילד מול מכבי אתה מגיע עם טיטול.
גם בעונות הכי טובות שלנו התקשנו שם והיה ידוע מראש שיהיה משחק קשה. אם אתה לא מסוגל להתמודד עם תיקו ומשחק פחות טוב מול קבוצת אמצע טבלה אז כדאי שתבדוק מה לא בסדר אצלך, אולי הספורט הזה או הקבוצה הזאת לא בשבילך.
ואם כבר בתקציבים עסקינן - הפער התקציבי בינינו לבין מכבי תל אביב הרבה יותר גדול מהפער התקציבי בינינו לבין אשדוד. יש לי תחושה שזה לא יפריע לך אם נפסיד לצהובים.
נערך לאחרונה על ידי CrazyRed7 ב 15 ספטמבר 2019, 21:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
מה הקשר בין מחט לתחת?Sir Alex Ferguson כתב: כן, כשבכר שוב שיחק משחקים וסיפסל את טוני, שאחרי שנכנס ניצחת את המשחק בתוספת הזמן.
למה רכשנו את קלטינס אם גם בלי שמיר הוא לא רואה דקות בטח במחצית השנייה שכל האמצע פרוץ והם הגיעו לשלושה מצבים של גול?
למה הוא הביא את מארין אם הוא ממשיך להשאיר אותו בספסל ושוב מסיט את ספורי לאגף?
אם זה היה אלישע היית מדבר אחרת, ניהול משחק חובבני של ברק, לא פחות.
לא מרוצה מאיך שנראנו, לא מרוצה מניהול המשחק, אבל במגרש הזה נראינו קטסטרופה גם כקבוצה חזקה מאוד.