הפועל חדרה - הפועל באר שבע. שלישי, 19:30, נתניה.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: הפועל חדרה - הפועל באר שבע. שלישי, 19:30, נתניה.

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yedidel כתב:
בעיטות מחוץ לרחבה זה טוב כשזה המצב הכי טוב לכיבוש - ושגם מי שבועט גם מכניס לפעמים.
בעיטות מחוץ לרחבה סטייל ספורי וזריהן (וגם ממן אמש, בדכ פחות), שיש שחקן או שניים בצדדים פנויים לגמרי למסירה - זה רע
דוגמא קלאסית זה הבעיטה של אדון זריהן מצד שמאל ליציע במקום לתת רוחב לממן שהיה לבד ברחבה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

שמעון... הוסמכת.
יאללה טופיק משחק חדש
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

nitsande כתב: לא מבין איך אתה כל כך עיוור. באמת, בהערכה אני אומר, לא מבין אותך.

דרך אגב, בשום משחק אחר לא יעבוד קישור של שמיר ממן וזוסווה.
חייב שניים דפנסיביים יותר, אתמול חדרה עלו בלי אמצע (וגם הם היו בסגל חסר מאוד)
לא עיוור ולא כלום,אי אפשר להיות כאלה אנטי לשחקנים שמשחקים 2 משחקים גג ברצף ולקטול אותם ללא רחם שמשחק אחד הם לא נותנים תפוקה צריך למדוד אותם לאורך זמן.
אם זריהן או ממן לצורך העניין היו מקבלים את הקרדיט בהרכב כמו שמקבל האסלבנייק והיו גרועים הייתי הראשון שאומר שצריכים לעוף מההרכב.
אני בין הבודדים כאן ותבדוק אותי שכל ביקורת שלי חיובית או שלילית נכתבת ללא משוא פנים וסטיגמה כזאת או אחרת.
שצריך להגיד שטעיתי לגבי מישהו אני גם אומר את זה כמו למשל במקרה נייג'ל שהייתי בין הראשונים שהיה להוט להחתים אותו.
כרגע בחלק ההתקפי שילוב של ממן וזריהן מייצר משחק התקפי הרבה יותר טוב מהשילובים האחרים.
הבעיה מתחילה מההגנה ועוברת לקישור,ברגע ששם תהיה יציבות אז היכולת שלהם תהיה גם טובה יותר ויציבה יותר.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

מהלך שמסכם את הקריירה של ממן כשחקן ולמה אומרים שהוא עצלן.

https://upload-video.net/a2126fBrJ12-noau" onclick="window.open(this.href);return false;

זה בדיוק הגישה של ספורי בהגנה, לעשות בכאילו
תמונה

סמל אישי של משתמש
REDZED
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי REDZED »

אדום זקן כתב: לא עיוור ולא כלום,אי אפשר להיות כאלה אנטי לשחקנים שמשחקים 2 משחקים גג ברצף ולקטול אותם ללא רחם שמשחק אחד הם לא נותנים תפוקה צריך למדוד אותם לאורך זמן.
אם זריהן או ממן לצורך העניין היו מקבלים את הקרדיט בהרכב כמו שמקבל האסלבנייק והיו גרועים הייתי הראשון שאומר שצריכים לעוף מההרכב.
אני בין הבודדים כאן ותבדוק אותי שכל ביקורת שלי חיובית או שלילית נכתבת ללא משוא פנים וסטיגמה כזאת או אחרת.
שצריך להגיד שטעיתי לגבי מישהו אני גם אומר את זה כמו למשל במקרה נייג'ל שהייתי בין הראשונים שהיה להוט להחתים אותו.
כרגע בחלק ההתקפי שילוב של ממן וזריהן מייצר משחק התקפי הרבה יותר טוב מהשילובים האחרים.
הבעיה מתחילה מההגנה ועוברת לקישור,ברגע ששם תהיה יציבות אז היכולת שלהם תהיה גם טובה יותר ויציבה יותר.
+1

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

הראל כתב:מהלך שמסכם את הקריירה של ממן כשחקן ולמה אומרים שהוא עצלן.

https://upload-video.net/a2126fBrJ12-noau" onclick="window.open(this.href);return false;

זה בדיוק הגישה של ספורי בהגנה, לעשות בכאילו
בדיוק. כל משחק יש לו כמה כאלו.
עכשיו יביאו נתונים של 10 ק"מ. בסדר. כמו שכבר אמרתי כמה וכמה פעמים - לפעמים המדד הכי טוב זה העיניים.

ממן זה לא ערן לוי אבל יש לו איבודים לא מחויבים ולפעמים מחפף בצורה בוטה מאוד בסגירות. לצערי מתחיל לשים לב לאותם סממנים גם אצל סבג.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

אדום זקן כתב: לא עיוור ולא כלום,אי אפשר להיות כאלה אנטי לשחקנים שמשחקים 2 משחקים גג ברצף ולקטול אותם ללא רחם שמשחק אחד הם לא נותנים תפוקה צריך למדוד אותם לאורך זמן.
מסכים שלא צריך לשפוט אותם על שני משחקים ב3 ימים. מי שציפה לאותה רמה חי בסרט

שלח תגובה