גם תיקו לא רע. בטרנר שנחה עליו הרוח הכל יכול לקרות.
ויאריאל- הפועל באר שבע, חמישי, 19:45, איצטדיון עירוני ולנסיה
Re: ויאריאל- הפועל באר שבע, חמישי, 19:45, איצטדיון עירוני ולנסיה
אגב עוד מישהו שמה שנמני הסתום הזה אמר שקיבלנו בית נהדר?
כמה מנותק אפשר להיות.
כמה מנותק אפשר להיות.
הלוואי טיבי ובאריירו יהיו כשירים
אמרתי שנקרע אותם!
גאה בקבוצה הזאת.
משחק הקרבה מרגש!
כמה אופי, כמה ביצים!!!!
מקנא במי שהיה ביציע.
הבקענו צמד שערים בחוץ נגד קבוצת ליגת אלופות ועוד בלי גול של חתואל!
יאללה עכשיו למיין את מכבי!!!!!
גאה בקבוצה הזאת.
משחק הקרבה מרגש!
כמה אופי, כמה ביצים!!!!
מקנא במי שהיה ביציע.
הבקענו צמד שערים בחוץ נגד קבוצת ליגת אלופות ועוד בלי גול של חתואל!
יאללה עכשיו למיין את מכבי!!!!!
תוצאה מצויינת !
ניהול משחק מצויין של ברדה !
שוב הרבה אופי עם חזרה מפיגור , שוב יחזקאל עושה קסמים כמגן ( במערך של 2 בלמים !!! ) , קהל לפנתיאון ושוב רק כתבה או 2 באתרי הספורט המרכזיים והאמת מרגיש שרק באזור הדרום באמת ידעו שיש היום משחק .
מצפה בקוצר רוח לכתבות סופ"ש מחר על הפיג'מה ששרי לובש לפני השינה , הנתון המפתיע שחיפה מובילה בו את ליגת האלופות , ראיון עומק עם איש המשק של מכבי חיפה על הטיפ לכביסה מושלמת ואיזה גלידת קראנץ' ג'וש כהן הכי אוהב ( ספויילר - לא פיסטוק ) .
fuck off maccabi haifa - מי אתם בכלל ?
ניהול משחק מצויין של ברדה !
שוב הרבה אופי עם חזרה מפיגור , שוב יחזקאל עושה קסמים כמגן ( במערך של 2 בלמים !!! ) , קהל לפנתיאון ושוב רק כתבה או 2 באתרי הספורט המרכזיים והאמת מרגיש שרק באזור הדרום באמת ידעו שיש היום משחק .
מצפה בקוצר רוח לכתבות סופ"ש מחר על הפיג'מה ששרי לובש לפני השינה , הנתון המפתיע שחיפה מובילה בו את ליגת האלופות , ראיון עומק עם איש המשק של מכבי חיפה על הטיפ לכביסה מושלמת ואיזה גלידת קראנץ' ג'וש כהן הכי אוהב ( ספויילר - לא פיסטוק ) .
fuck off maccabi haifa - מי אתם בכלל ?
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
רק דבר אחד מרגיז אותי על אמת.
העובדה שיש שחקנים בחלק הקדמי אצלנו שיש לי תחושה שלפעמים משחקים על הקלטת וזה נורא מרגיז אותי.
ממול עמדה קבוצה שבדאבל פס פשוט,במסירה מהירה שברה אותנו פעם אחר פעם וזה בדיוק ההבדל.
היו לנו לא מעט מצבים שבהם במקום לשחרר כדור מהר מחפשים אצלנו את הבעיטה הקשה וזה מרגיז מאוד.
אליניב לתשומת ליבך,תודה.
העובדה שיש שחקנים בחלק הקדמי אצלנו שיש לי תחושה שלפעמים משחקים על הקלטת וזה נורא מרגיז אותי.
ממול עמדה קבוצה שבדאבל פס פשוט,במסירה מהירה שברה אותנו פעם אחר פעם וזה בדיוק ההבדל.
היו לנו לא מעט מצבים שבהם במקום לשחרר כדור מהר מחפשים אצלנו את הבעיטה הקשה וזה מרגיז מאוד.
אליניב לתשומת ליבך,תודה.
זה ההבדל כשמלמדים אותך מגיל אפס שככה משחקים כדורגל , אצלנו מתחילים ללמוד בגיל 24 אז לוקח זמןRed Tiger כתב: ↑27 אוקטובר 2022, 22:26רק דבר אחד מרגיז אותי על אמת.
אליניב לתשומת ליבך,תודה.
לראות וללמוד. וככה הם משחקים לפרוטוקול.Red Tiger כתב: ↑27 אוקטובר 2022, 22:26רק דבר אחד מרגיז אותי על אמת.
אליניב לתשומת ליבך,תודה.