לא בדוק...שמועות...שמועות..המשוגע האדום כתב:
האבחון זה קרע חלקי? בדוק?
מיגל ויטור
Re: מיגל ויטור
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא משחרר אותו גם בתמורה לשלום
- המשוגע האדום
האחד אומר קרע חלקי,האחר אומר חבר רופא אמר לו סיים את העונה חחחחחח השתגענו כבר
שיחתימו כבר את אלחמיד וירגיעו קצת את הנושא של ההגנה.גם ככה פתחנו גרוע את העונה מבחינה הגנתית
שיחתימו כבר את אלחמיד וירגיעו קצת את הנושא של ההגנה.גם ככה פתחנו גרוע את העונה מבחינה הגנתית
אנחנו בבעיה קשה נצתרך להביא בלם זר לחצי שנה בהשאלה למרות שאלונה כבר לא מביאה שחקנים מושאלים אבל אין בררה
נערך לאחרונה על ידי hb7 ב 13 אוגוסט 2017, 20:11, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אם והדגש הוא על אם,באמת ויטור ייעדר מס' חודשים,הקבוצה תעשה מהלך ונאיבי מי שחושב שלא.
ואני גם לא יתפלא אם זה לא יהיה בעמדת הבלם.
שנה שעברה נפצע בזמן אידאלי, השנה בזמן הכי גרוע.
- ForeverRed
צריך לדעת לעשות את ההפרדה.
אם אכן מדובר בקרע מלא אז אין הרבה ברירות. יצטרכו למצוא פתרון להקפאה ולהחתים בלם זר.
זה לא אומר שאומרים שלום לויטור. יש מספיק קומבינות שאפשר לעשות.
אני מזכיר לכולם שאלחמיד היה אמור להגיע כתוספת. להביא אותו כתחליף למיגל זאת בדיחה עצובה.
התקווה הגדולה היא שלא מדובר בקרע מלא, ובמקרה כזה נצטרך להסתדר בזמן שהשחקן יעבור הליך שיקומי.
אני אוהב אותו אהבת אמת. כואב לי עליו, כואב לי עלינו.
זאת מכה שיכולה לגמור עונה.
ולניר אני רק אגיד שיש דרך ויש זמן לכל דבר.
לבוא חמש דקות אחרי שמוציאים הודעה כזאת, בזמן שהשחקן הענק הזה עובר רגע כל כך קשה ולהתחיל לזרוק פה את החרא הזה - זאת בושה.
"לא יודע לדרוך על הרגל". כאילו שבכל שנה הוא קורע רצועה אחרת בגוף.
חבל שיש אנשים שאוהבים לרקוד על הדם.
אם אכן מדובר בקרע מלא אז אין הרבה ברירות. יצטרכו למצוא פתרון להקפאה ולהחתים בלם זר.
אני מזכיר לכולם שאלחמיד היה אמור להגיע כתוספת. להביא אותו כתחליף למיגל זאת בדיחה עצובה.
התקווה הגדולה היא שלא מדובר בקרע מלא, ובמקרה כזה נצטרך להסתדר בזמן שהשחקן יעבור הליך שיקומי.
לבוא חמש דקות אחרי שמוציאים הודעה כזאת, בזמן שהשחקן הענק הזה עובר רגע כל כך קשה ולהתחיל לזרוק פה את החרא הזה - זאת בושה.
אני אתפלאאדום זקן כתב:אם והדגש הוא על אם,באמת ויטור ייעדר מס' חודשים,הקבוצה תעשה מהלך ונאיבי מי שחושב שלא.
אני יכול להגיד לך את זה ככה.שיש כתב: אני אתפלא
אם עולים לליגת האלופות,ההרגשה שלי היא שבנוסף לאלחמיד יגיע שוער זר/קשר אחורי זר.
אם נשארים באירופית אני לא בטוח.
ושוב הכל בהנחה שויטור השחקן הענק הזה,באמת ענק סיים את העונה.
אולי רק שאם כן אז גם במקרה של עלייה לאירופיתאדום זקן כתב: אני יכול להגיד לך את זה ככה.
אם עולים לליגת האלופות,ההרגשה שלי היא שבנוסף לאלחמיד יגיע שוער זר/קשר אחורי זר.
אם נשארים באירופית אני לא בטוח.
ושוב הכל בהנחה שויטור השחקן הענק הזה,באמת ענק סיים את העונה.
אם היה קורה עוד חודש זה היה הרבה יותר גרוע, עכשיו לפחות יש חלון פתוח.yakar כתב:שנה שעברה נפצע בזמן אידאלי, השנה בזמן הכי גרוע.
תנו זמן, בכר ואלונה כבר הוכיחו מספיק פעמים שהם לא מהזן המתפשר.
אם המצב יהיה רע יעשו מהלך.
לא משחרר אותו בשום מצב. זה מה שמגיע לו?
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
לא מאמין שיש לו קרע מלא פשוט לא .
*הולך על הרגליים לבד ישר אחרי הפציה.
*הברך לא התנפחה.
*מרגיש פחות כאבים מהפעם שעברה.
*הולך על הרגליים לבד ישר אחרי הפציה.
*הברך לא התנפחה.
*מרגיש פחות כאבים מהפעם שעברה.
בינתיים לפי החישוב שלי בכל שנה הוא קרע רצועה אחרת בגוף.ForeverRed כתב:צריך לדעת לעשות את ההפרדה.
לא מבין מה הקשר לרקוד על הדם, אבל אולי זה רק אני.
אמרתי ואומר שוב, להפועל ב"ש, מועדון קטן באירופה עם שאיפות להצליח מעבר לגודל היחסי שלו, יש תקן למספר קטן מאוד של שחקנים שיושבים על 500k, מיגל ויטור, ל-צ-ע-ר-י לא יכול להיות אחד מהם כי זה לירות לעצמנו ברגל.
הלוואי ויחזור מהר, וישחק כמה שיותר עד סוף העונה, זה גם חשוב מאוד לסכום שנוכל לדרוש עליו, ובסוף העונה להגיע להסכם עם קבוצה שתהיה מעוניינת בו, למכור אותו הלאה(אבל בלי לירות לו בראש כפי שנרמז שזה מה שאני מעוניין שנעשה לו) ולהגיד תודה יפה ושלום.
אם אתה חושב שאני רוקד על הדם זו זכותך, אם כואב לך לקרוא את זה עכשיו אני יכול לכתוב את זה גם עוד כמה חודשים אם זה יעזור לך לקבל את זה יותר טוב, אני לא מבין מה ההבדל.
מי ישמע קיללתי את אמא שלו.
- ForeverRed
תקרא את התגובות שלך ותראה שהתבטאת בצורה לא נכונה.nir767676 כתב: בינתיים לפי החישוב שלי בכל שנה הוא קרע רצועה אחרת בגוף.
לא מבין מה הקשר לרקוד על הדם, אבל אולי זה רק אני.
אמרתי ואומר שוב, להפועל ב"ש, מועדון קטן באירופה עם שאיפות להצליח מעבר לגודל היחסי שלו, יש תקן למספר קטן מאוד של שחקנים שיושבים על 500k, מיגל ויטור, ל-צ-ע-ר-י לא יכול להיות אחד מהם כי זה לירות לעצמנו ברגל.
הלוואי ויחזור מהר, וישחק כמה שיותר עד סוף העונה, זה גם חשוב מאוד לסכום שנוכל לדרוש עליו, ובסוף העונה להגיע להסכם עם קבוצה שתהיה מעוניינת בו, למכור אותו הלאה(אבל בלי לירות לו בראש כפי שנרמז שזה מה שאני מעוניין שנעשה לו) ולהגיד תודה יפה ושלום.
אם אתה חושב שאני רוקד על הדם זו זכותך, אם כואב לך לקרוא את זה עכשיו אני יכול לכתוב את זה גם עוד כמה חודשים אם זה יעזור לך לקבל את זה יותר טוב, אני לא מבין מה ההבדל.
מי ישמע קיללתי את אמא שלו.
רצה הגורל וקרע רצועות בשתי ברכיים בתקופה קצרה. ככה יצא.
עד לעונה שעברה הוא לא עבר פציעות קשות. שבועיים פה, חודש שם. לא משהו בסטנדרטים האלה.
ושוב אומר, יש זמן ומקום לכל דבר.
תן לזמן לעשות את שלו. אני בטוח שיקבלו את ההחלטות הנכונות.