רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי Itay »

״אני חושב שזה עוד טעון שיפור, בהרבה רגעים במשחק מה שניצח לנו אותו זו האיכות ופחות הכדורגל שאני רוצה לייצר, אבל איכות קיימת פה״

״אני רוצה קודם לנצח, בכמה זה יהיה זה כבר בונוס. לפעמים זה נראה קל מהצד אבל יש פה עבודה קשה של הצוות, של השחקנים שבאו בגישה מדהימה היום למשחק. דיברנו על זה לפני שהמשחק שנצטרך להביא גישה והתנהגות טובה יותר מהפועל י-ם והבאנו גישה מצויינת״

״שום דבר לא השתנה מאירופה, גם אז אמרתי שהקבוצה הזאת תייצר ותכבוש לא פחות ממה שעשתה בעונה שעברה ואנחנו שואפים גם ליותר וידעתי למה אני אומר את זה, האכזבה מאירופה היא עצומה והיו גם משתנים אבל זה תירוצים אז אני מעדיף לא לגעת בזה, בסוף ידענו איזה כדורגל נראה בהמשך״

״התשוקה של דן לקבל את השער הרביעי זה מה שמייחד אותו כשחקן, פה זה התוצר הסופי אבל לראות אותו מתאמן, עובד ומתנהל בצורה שנותנת דוגמה לאחרים ואז מה שקורה במגרש זה הבונוס״

״במחצית הראשונה הייתי כעוס כי לא אהבתי את צורת המשחק שלנו, אנחנו יכולים לשחק בקצב יותר גבוה בכך שנשמור על העמדות, יש פה שחקנים מוכשרים שהיציאה מהעמדות משרתת אותנו אבל צריך למצוא באלנס בין הכדורגל שלנו לבין היציאה מהעמדות, ככל שנעשה את זה יותר מוקדם נוכל לייצר יותר שטף ויותר שערים״

שלח תגובה