וזה מה שרשמתי בעקיפיןizguy83 כתב: לא מסכים לגבי אתמול. חזר כל הזמן לעמדה שלו והיה מאוד ממושמע יחסית לבד"כ.
חנן ממן
Re: חנן ממן
אי אפשר להגיד דבר כזה במנותק מהמשחק הקבוצתי... זה לא הגיוני.אדום זקן כתב:ממן זה שחקן שמשלמים בשבילו כרטיס,תאהבו את זה או לא זה המצב.
אני מדבר בכובע של אוהד כדורגל ופחות בקטע של מנהל מקצועי.
הסיירת שבנה איביץ זה אחלה,אבל וואלה משעממים תתחת.
את העניינים המקצועיים של סגירות,הגנות וכו שיפתור המאמן אנחנו רוצים לראות כדורגל וממן מספק את זה בדיוק כמו זריהן.
הרובוטיות הזאת מרחיקה את האוהדים מהמגרשים.
נניח שהוא מקבל כדור, עושה פדאלדה, עובר שחקן, עושה סומבררו חוזר לאותו שחקן,
ואז מוסר כדור ברבונה אבל לשחקן היריב...
ואז לא רודף אחריו כדי לחלץ ואתה חוטף גול.
קיבלת יופי של מהלך יצירתי משחקן שבשבילו קונים כרטיס וחטפת גול. נהנית מזה?
אני לא.
אני מאוד נהניתי אתמול מחלק מהדברים ההתקפיים שעשה זוסוואה, נהניתי לא פחות לראות אותו דופק ספרינט להגנה דקה 87.
רק אהבה תנצח...
גבר אני לא מאמן ולא מנהל מקצועי,אני בא לראות כדורגל ורוצה להנות זה הכל.nitsande כתב: אי אפשר להגיד דבר כזה במנותק מהמשחק הקבוצתי... זה לא הגיוני.
נניח שהוא מקבל כדור, עושה פדאלדה, עובר שחקן, עושה סומבררו חוזר לאותו שחקן,
ואז מוסר כדור ברבונה אבל לשחקן היריב...
ואז לא רודף אחריו כדי לחלץ ואתה חוטף גול.
קיבלת יופי של מהלך יצירתי משחקן שבשבילו קונים כרטיס וחטפת גול. נהנית מזה?
אני לא.
אני מאוד נהניתי אתמול מחלק מהדברים ההתקפיים שעשה זוסוואה, נהניתי לא פחות לראות אותו דופק ספרינט להגנה דקה 87.
את העניינים המקצועיים ברמת המיקרו אני משאיר למאמן.
חלק מחוויה של אוהד זה לראות משחק יפה עם מצבים,שערים,יצירתיות ואפשר לעשות גם את זה וגם את זה זה קורה ברוב הליגות באירופה.
חלק מהעניין של יציעי טרנר לא מלאים עד אפס מקום או פחות קהל במשחקי החוץ נובע גם ממה שהם רואים לעומת מה שהורגלו לראות.
אסור לסרס שחקנים יצירתיים תראה מה קורה למיכה העונה.
הדבר היחיד שהקהל התרגל לראות ובהיעדרו כבר לא מגיע באותם מספרים זה תארים.אדום זקן כתב: גבר אני לא מאמן ולא מנהל מקצועי,אני בא לראות כדורגל ורוצה להנות זה הכל.
את העניינים המקצועיים ברמת המיקרו אני משאיר למאמן.
חלק מחוויה של אוהד זה לראות משחק יפה עם מצבים,שערים,יצירתיות ואפשר לעשות גם את זה וגם את זה זה קורה ברוב הליגות באירופה.
חלק מהעניין של יציעי טרנר לא מלאים עד אפס מקום או פחות קהל במשחקי החוץ נובע גם ממה שהם רואים לעומת מה שהורגלו לראות.
אסור לסרס שחקנים יצירתיים תראה מה קורה למיכה העונה.
ממש לא,איך אפשר בכלל להגיד כזה דבר?bs war כתב:
הדבר היחיד שהקהל התרגל לראות ובהיעדרו כבר לא מגיע באותם מספרים זה תארים.
כדורגל יפה ושמח יחד עם אמונה בקבוצה מביא קהל.
מה שאתה רואה ומתרעם עליו לא שמים לב 80% מהקהל.
ח'ברה רוב האנשים הם עממיים אל תשכחו את זה לא כולם כמוכם כל היום מנתחים עמידה,פסים,סגירות,לחץ גבוה,עזרה למגן ועזרה לזולת.
מה שבעינך נראה יעיל בעיניי הרבה מאוד נראה משעמם ולא מעניין.
יכול להיות, ועדיין אם כל הדברים "המשעממים" האלה היו מביאים ניצחון על מכבי בשבוע שעבר, טרנר היה מלא אתמול.אדום זקן כתב: ממש לא,איך אפשר בכלל להגיד כזה דבר?
כדורגל יפה ושמח יחד עם אמונה בקבוצה מביא קהל.
מה שאתה רואה ומתרעם עליו לא שמים לב 80% מהקהל.
ח'ברה רוב האנשים הם עממיים אל תשכחו את זה לא כולם כמוכם כל היום מנתחים עמידה,פסים,סגירות,לחץ גבוה,עזרה למגן ועזרה לזולת.
מה שבעינך נראה יעיל בעיניי הרבה מאוד נראה משעמם ולא מעניין.
אז זהו שהם לא הביאו ניצחון בגלל הרצון לשעמם מצד שתי הקבוצות.bs war כתב:
יכול להיות, ועדיין אם כל הדברים "המשעממים" האלה היו מביאים ניצחון על מכבי בשבוע שעבר, טרנר היה מלא אתמול.
30 דקות ראשונות של כלום ושום דבר,טקטיקה ופחד לקבל גול במקום לנסות להבקיע עד שויטור "הציל" את המשחק הזה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אתה צודק, דווקא הגישה הטקטית והזהירה עלתה לנו במשחק.אדום זקן כתב: אז זהו שהם לא הביאו ניצחון בגלל הרצון לשעמם מצד שתי הקבוצות.
30 דקות ראשונות של כלום ושום דבר,טקטיקה ופחד לקבל גול במקום לנסות להבקיע עד שויטור "הציל" את המשחק הזה.
צריך למצוא את שביל האמצע בין הפקרות להחרבת המשחק מטעמים טקטיים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לא ראיתי את המשחק. הוא דיבר היום?שיש כתב: מקצוען ממשיך לעבוד קשה ומדבר במגרש ולא בתקשורת וזהו. אם ידבר במגרש אז מצידי שידהר גם בתקשורת
ינואר בפתח, זה הזמן לדחוף אותו להפועל ת"א.
כצפוי, משחק שני בהרכב והוא חוזר לסורו.nitsande כתב:לא אוהב את ממן, לא את הסגנון ולא את המקצועיות. בטח לא את "יכולות התקשורת" שלו.
אבל נתן משחק מצוין אתמול, בעיניי היה המצטיין על המגרש, רמה מעל כולם. עד כדי כך.
רק חבל שהוא נראה ככה רק כשהחרב על הצוואר. אם היה מסוגל לשחק ככה כל הזמן גם (ובמיוחד) כשהוא קבוע בהרכב הוא היה כוכב פה.
יאללה ביי כבר
רק אהבה תנצח...
מוכיח כל פעם מחדש כמה הוא אוברייטד
איפה כל מגני ממן? נעלמתם...
תמשיכו לנגן את "בכר לא סופר אותו" "שחקן העונה" וכו'...
תמשיכו לנגן את "בכר לא סופר אותו" "שחקן העונה" וכו'...
רק אהבה תנצח...
על כביש החוף...
ינואר בפתח, יאללה לדחוף אותו ליואב כץ ושלום על ישראל. פרימדונה מהסוג שאי אפשר לסבול.
ינואר בפתח, יאללה לדחוף אותו ליואב כץ ושלום על ישראל. פרימדונה מהסוג שאי אפשר לסבול.