אלישע ואלונה, תחשבו בגדול, תחשוב פדרו גלבאן!
Re: אלישע ואלונה, תחשבו בגדול, תחשוב פדרו גלבאן!
[align=center][BBvideo 625,441]https://www.youtube.com/watch?v=8oHkyrEhVrE[/BBvideo][/align]

ככל שעובר הזמן נדמה שבהפועל ב"שׁ התמכרו לבינוניות, שום מהלך עם הצהרה של 'אנחנו קבוצה גדולה' במקום לבוא להסתער על כוכבי הליגה אנחנו מסתפקים בשחקנים דרג ב' וג' ושגם בסופו של דבר עולים יקר וגם לא ניתן למכור אותם אז נותנים להם כרטיס ביד, 'רק תלכו שלא נשלם משכורת'
הייתי עף על גלבאן לפחות מציע סכום ובודק, יתכן ויסרב כנ"ל גם על אבוחצירה.
מספיק עם דרג ב' וג'!!
מספיק עם דרג ב' וג'!!
הציעו לארבייטמן...sumsum כתב:ככל שעובר הזמן נדמה שבהפועל ב"שׁ התמכרו לבינוניות, שום מהלך עם הצהרה של 'אנחנו קבוצה גדולה' במקום לבוא להסתער על כוכבי הליגה אנחנו מסתפקים בשחקנים דרג ב' וג' ושגם בסופו של דבר עולים יקר וגם לא ניתן למכור אותם אז נותנים להם כרטיס ביד, 'רק תלכו שלא נשלם משכורת'
מספיק עם דרג ב' וג'!!
ידידאל וואללה טוענים שב"ש פנו לארבייטמן כמו גם ידיעות מופרכות רבות.
לגבי השאר לא זכור לי שהוזכרנו בכלל, אבל הנטייה שלנו ללכת על זרים של 100 אלף דולר...נו...לא יודע במי ניתן להתחרות...בצמרת? לא נראה לי, אולי אולי אולי מרכז טבלה. אז מספיק עם הבינוניות או שהולכים בהצהרה של 'שדרוג' הקבוצה עם שחקן ברמה גבוהה (זר לא יפסול להגיע כמו ישראלי למשל) אבל על כל המשתמע מכך (רכישת כרטיס)
קהל גדול יש, שחקנים בכסף קטן לא יביאו אותנו לקפיצת המדרגה המקצועית.
לגבי השאר לא זכור לי שהוזכרנו בכלל, אבל הנטייה שלנו ללכת על זרים של 100 אלף דולר...נו...לא יודע במי ניתן להתחרות...בצמרת? לא נראה לי, אולי אולי אולי מרכז טבלה. אז מספיק עם הבינוניות או שהולכים בהצהרה של 'שדרוג' הקבוצה עם שחקן ברמה גבוהה (זר לא יפסול להגיע כמו ישראלי למשל) אבל על כל המשתמע מכך (רכישת כרטיס)
קהל גדול יש, שחקנים בכסף קטן לא יביאו אותנו לקפיצת המדרגה המקצועית.
אתם יודעים מה הבעיה שלכם?
שעכשיו כל מה שיעלה בכותרות שהוא לא גלבאן יהיה אפס ואם לא יחתימו את גלבאן בינואר זה יהיה הכישלון הכי גדול בשנים האחרונות.
תרגיעו...תנו לעבוד.
שעכשיו כל מה שיעלה בכותרות שהוא לא גלבאן יהיה אפס ואם לא יחתימו את גלבאן בינואר זה יהיה הכישלון הכי גדול בשנים האחרונות.
תרגיעו...תנו לעבוד.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אפילו לומר 'אמרתי לכם' אין חשק- איזה ייאוש
אני התייאשתי מזה כבר מזמן.sumsum כתב:אפילו לומר 'אמרתי לכם' אין חשק- איזה ייאוש
פשוט נמאס לראות את התופעה הזאת שנה אחרי שנה אחרי שנה.
לא רוצים לחשוב בגדול שם הגברת ברקת ואדון רחמים... ואנחנו? נמשיך לאכול את הלב ולחיות באשליות שנהיה פעם מועדון גדול... שכונה במסווה של ניהול מסודר!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
בשבוע האחרון נחשף גם המחיר שבני יהודה רצו על פדרו גלבאן, 250 אלף יורו, קצת יותר ממיליון שקל בשביל שחקן שכבש בשנתיים האחרונות 16 שערים בכל עונה.
דרך אגב, מאז שהטופיק הזה נפתח גלבאן הוסיף עוד ארבעה שערים למאזן (שהובילו לשני ניצחונות חשובים של בני יהודה במאבק לפליאוף העליון) מה שמעמיד אותו העונה על תשעה שערים (הכובש הרביעי בטיבו בליגה).
דרך אגב, מאז שהטופיק הזה נפתח גלבאן הוסיף עוד ארבעה שערים למאזן (שהובילו לשני ניצחונות חשובים של בני יהודה במאבק לפליאוף העליון) מה שמעמיד אותו העונה על תשעה שערים (הכובש הרביעי בטיבו בליגה).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בסדר נגמר ינואר..משה אוחיון כתב:בשבוע האחרון נחשף גם המחיר שבני יהודה רצו על פדרו גלבאן, 250 אלף יורו, קצת יותר ממיליון שקל בשביל שחקן שכבש בשנתיים האחרונות 16 שערים בכל עונה.
אפשר לבכות ולהגיד "אמרתי לכם", ואפשר להסתכל על מה שיש ולהמשיך הלאה.
הפועל באר שבע ♥
too late...
https://www.one.co.il/Article/212797.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.one.co.il/Article/212797.html" onclick="window.open(this.href);return false;
הפועל אני כבר משתגע
1. לפחות תדייקו- גלבאן סירב להצעה מפולין ב350 אלף יורו שכר לפני שנה וחצי
2. לא רואה שחקן שמחזיק בהצעה של 750 אלף דולר לעונה כמועמד שייקח אותנו ברצינות ויש סיבה למה לא מכבי תא, לא מכבי חיפה לא הוזכרו אפילו כמועמדים לקלוט אותו
אז בחייאת...קצת לחשוב לפני שמזכירים שמות כאלה.
2. לא רואה שחקן שמחזיק בהצעה של 750 אלף דולר לעונה כמועמד שייקח אותנו ברצינות ויש סיבה למה לא מכבי תא, לא מכבי חיפה לא הוזכרו אפילו כמועמדים לקלוט אותו
- Sir Alex Ferguson
סומסום, אני יודע שאתה רוצה לשמור על אלונה, אבל לא זאת הדרך. אתה חוזר בך מדברים שאמרת לפני זמן קצר מאוד רק כי אתה פוחד שיתחילו קללות לעבר אלונה. אני מבין את הפחד שלך, אבל אין בזה צורך, בטח לא כאן בפורום כשהדיונים מתנהלים בצורה אחרת מאשר במקומות אחרים.sumsum כתב:1. לפחות תדייקו- גלבאן סירב להצעה מפולין ב350 אלף יורו שכר לפני שנה וחצי
חבר אוהד בני יהודה סיפר לי שבני יהודה קיבלו שתי הצעות בגובה של 250 אלף יורו עבור גלבאן במהלך חלון ההעברות. בני יהודה אישרה לקבוצות לנהל משא ומתן עם גלבאן. כשגלבאן הבין שמדובר בקבוצות מאג'רביג'אן ומסין הוא דרש מאותם קבוצות משכורת שהן לא היו מוכנות לשלם באותו הזמן.
גלבאן אמר לבני יהודה שהדבר היחידי שיגרום לו לעזוב את בני יהודה היא הצעה עם שדרוג כספי מקבוצה מישראל, הצעה מקבוצה בליגה בכירה באירופה או שיפור משמעותי בהצעות שהציעו לו (הסינים הציעו לו לפני כן 350 אלף דולר לעונה, עכשיו כשחלון ההעברות בסין עומד להיסגר הם מציעים לו בסביבות ה1.5 מיליון דולר כדי שיגיע).
אם היינו מציעים לבני יהודה 250 אלף יורו ונותנים לגלבאן שדרוג לשכר שאותו הוא מרוויח בבני יהודה, יתכן בהחלט שהיה מגיע כי לפי מה שאני הבנתי הוא מאוד מחובר לישראל והוא לא ממהר לעזוב את המדינה.
משה יקירי עזוב אותי מאלונה, אני אוהד מועדון ולא אוהד שחקנים ספציפיים, מי שילבש את החולצה (ולא יוריד אותה בבוז ובמחאה כאילו זו חולצה של הפועל ערד -עמה הסליחה)
אני אעודד אותו
אצלך הכל זה 'חברים' לא מאיה דמאיו במקרה? מאיפה כולם יודעים הכל- אז הנה משהו שגם אני שמעתי שגלבאן סירב לשכר של 250 אלף יורו ויותר בפולין בקבוצה טובה
אנחנו לא נשלם סכומים כאלה כי גם מכבי תל אביב לא משלמת אז תרגע גלבאן עשה פה קפיצה וזה טירוף של שכר
אני אעודד אותו
אצלך הכל זה 'חברים' לא מאיה דמאיו במקרה? מאיפה כולם יודעים הכל- אז הנה משהו שגם אני שמעתי שגלבאן סירב לשכר של 250 אלף יורו ויותר בפולין בקבוצה טובה
אנחנו לא נשלם סכומים כאלה כי גם מכבי תל אביב לא משלמת אז תרגע גלבאן עשה פה קפיצה וזה טירוף של שכר
- Sir Alex Ferguson
אלון, אני מבין שהמעשה של אופיר גרם לך לשנות גישה כלפיו, בטח לאור העובדה שחלק משער 2 גם החליט לבקר את אלונה בגלל המעשה וזה מפחיד אותך, אבל זה לא אומר שאתה צריך להתהפך בכזאת קיצוניות.sumsum כתב:משה יקירי עזוב אותי מאלונה, אני אוהד מועדון ולא אוהד שחקנים ספציפיים, מי שילבש את החולצה (ולא יוריד אותה בבוז ובמחאה כאילו זו חולצה של הפועל ערד -עמה הסליחה)
אני אעודד אותו
את הדברים על פדרו גלבאן חבר שלי סיפר לי עוד לפני שהתקשורת פירסמה שבני יהודה קיבלה שתי הצעות עבורו. לפי מה שהבנתי גלבאן גם שלח את הסוכן שלו שיגשש אצל מכבי ת"א במחשבה שאולי הם ירצו אותו (מכבי ת"א חשבה ובסוף הלכה על זהבי), הדברים די ידועים ומי שראה במשחק מול מכבי חיפה כמעט לאורך כל המשחק האוהדים של בני יהודה קיללו את גלבאן שבתגובה רץ אחרי הגול שלו לקהל של בני יהודה והתעמת איתם.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
1. הקהל של בני יהודה קילל את גלבאן, את קשטן, את המושאל שבא ממכבי ת"א ואת כל מי שקשור לקבוצה בעקבות רצף רע של תוצאות.משה אוחיון כתב: אלון, אני מבין שהמעשה של אופיר גרם לך לשנות גישה כלפיו, בטח לאור העובדה שחלק משער 2 גם החליט לבקר את אלונה בגלל המעשה וזה מפחיד אותך, אבל זה לא אומר שאתה צריך להתהפך בכזאת קיצוניות.
את הדברים על פדרו גלבאן חבר שלי סיפר לי עוד לפני שהתקשורת פירסמה שבני יהודה קיבלה שתי הצעות עבורו. לפי מה שהבנתי גלבאן גם שלח את הסוכן שלו שיגשש אצל מכבי ת"א במחשבה שאולי הם ירצו אותו (מכבי ת"א חשבה ובסוף הלכה על זהבי), הדברים די ידועים ומי שראה במשחק מול מכבי חיפה כמעט לאורך כל המשחק האוהדים של בני יהודה קיללו את גלבאן שבתגובה רץ אחרי הגול שלו לקהל של בני יהודה והתעמת איתם.
2. לפני 3 ורבע ימים אמרת לי שהעלות שלו דומה לעלות של החלוץ הסרבי שלא הגיע בסוף, כביכול לפי מה שנאמר לך...
מסתבר שזה רחוק מהמציאות (ולראייה הטופיק המקביל שפתחת בפורום השני)
3. 250 אלף יורו זה לא הסכום שבני יהודה היתה מוכנה לקבל, אלא הסכום שרשום בסעיף השחרור. היא היתה חייבת לקבל את ההצעה.
4. ועדיין בני יהודה סרבו למהלך ולחצו על גלבאן להישאר, גם כשהציעו להם את הכסף.
5. גלבאן ידע מה הוא שווה ולא היה מסתפק בפחות מ300-400 א"ד במקרה האופטימי.
6. חשבון פשוט מראה שמדובר בעסקה של 700 א"ד (בעצם הרבה יותר...למשך כמה שנים).
7. בהתחשב בעובדה שבעוד חצי שנה הוא משלים 5 שנים בארץ, המס עליו הולך לצמוח למימדים מפחידים מה שיגדיל את השכר שלו לעונה לכיוון 700-800 א"ד.
8. אולי תתחבר קצת למציאות? זה לא היונייטד שלך שיכולים להנחית את ואן פרסי וזה אפילו לא יעקב שחר שיכול להנחית את מי שבא לו עליו בארץ.