לאאאא רק לא איווניר!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

Re: לאאאא רק לא איווניר!!

שליחה על ידי ערן »

משה אוחיון כתב: גם אני לא רוצה את איווניר כמאמן הקבוצה אבל צריך להיות הוגנים, הוא הצליח מאוד בנבחרת הצעירה והודח רק במפגש כפול בפליאוף מול איטליה (באלוטלי כיכב באותם שני משחקים). למעשה, הנבחרת הצעירה הייתה ההצלחה הכי גדולה/היחידה של איווניר בשנים האחרונות וזה מה שפתח לו את הדלת לקבל את התפקיד במכבי ת"א.

אלישע נכשל, אלישע לא הראה שום גרף של למידה/התקדמות לאורך השנה ולכן הוא צריך לפנות את מקומו. יציבות והמשכיות לא משיגים על ידי כך שממשיכים לתת אמון באיש הלא נכון. המשכיות ויציבות משיגים כשנותנים אמון במאמן הנכון. וזה לא אלישע.

גיא לוזון הוא אופציה טובה אבל אני לא יודע האם הקבוצה תהיה מוכנה לחכות עם תחילת ההכנות עד לסוף היורו. האופציה הטובה ביותר היא כמובן רן בן שמעון, אבל כמו עם אליניב ברדה, איכות עולה כסף, ואני לא בטוח שאלונה תרצה לשלם...
אם אני לא טועה איווניר קיבל את הנבחרת הצעירה לקראת הסוף של אותו קמפיין שלנבחרת עוד היה סיכוי יותר מריאלי לעלות אוטומטית ליורו. הוא הצליח לאבד את אותו סיכוי וכמו שכתבת הפסיד לאיטליה. בקמפיין שלאחריו, אותו הוא ניהל מתחילתו, היה כישלון. אבל זה גם לא ממש חשוב אם הצליח יותר או פחות. אני ממש לא תופס ממנו בתור מאמן והוא לא הרשים בשנים האחרונות.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

שלח תגובה