מישל בדקתי, ראדי קיבל הצעה של 800.000 מאלונה וסגר בסכום הזה במכבי....
מה רצית שאלונה תעשה ?
פנו בעונה שעברה לטוטו תמוז והוא אפילו לא רצה לשמוע.....
רק זרים איכותיים באמת. לצד טיפוח הצעירים בשילוב חיזוק משלים ישראלי בינוני, זה המתכון.
דוידזאדה לחיפה?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: דוידזאדה לחיפה?
גיל אני רוצה לנשק לך את הרגליים, מסכים איתך לגמריי.גיל שגיב כתב:מישל בדקתי, ראדי קיבל הצעה של 800.000 מאלונה וסגר בסכום הזה במכבי....
מה רצית שאלונה תעשה ?
רק זרים איכותיים באמת. לצד טיפוח הצעירים בשילוב חיזוק משלים ישראלי בינוני, זה המתכון.
מה לעשות שישראלים איכותיים שמים *** על אלונה הם רוצים מיליון שקל אם הם מקבלים סכום של 800 אלף, העיקר לא להגיע לפה כאילו מדובר פה באיזה בית כלא...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. לא היינו מוכנים לשלם לראדי את הסכום שביקש בשבועות הראשונים של המשא ומתן (שנה שנייה ברציפות שבגלל משא ומתן כושל פיספסנו את הקשר הכי טוב בארץ).גיל שגיב כתב:מישל בדקתי, ראדי קיבל הצעה של 800.000 מאלונה וסגר בסכום הזה במכבי....
מה רצית שאלונה תעשה ?
2. כשכבר היינו מוכנים לשלם את הסכום שראדי דרש מכבי ת"א נכנסה לתמונה והציעה לו פי 2 ממה שהוא דרש מאיתנו + את הזכות לשחק בקבוצה שרצה לאליפות.
3. לפי השמועות שהגיעו אלי, כבר בקיץ שעבר מכבי חיפה גיששה בקשר לדוידזאדה (השמועות דיברו על הצעה של 300 אלף יורו) ונדחתה. לא יודע האם יש בשמועות אמת, אבל קצת מפתיע אותי שאופיר עדין לא חתם על חוזה חדש.
בכל מקרה, לשחרר את אופיר, בטח בעבור אמעשה + שני שחקנים בינונים ומטה (פילבסקי וימפולסקי) זה מרגיש ונראה כמו סתם ניסיון לייצר כותרות. לא מאמין שיש מאמן בישראל שיסכים לכזאת עיסקה.
4. והבה, צעירי, דהן ודגני הם אומנם שחקנים צעירים שהראו בעבר שיש להם המון כישרון, אבל הם עדין לא שחקנים שמושכים קבוצה למעלה. כחלק בפאזל הם יכולים להיות החתמה טובה (לא כולם כמובן, אין מקום גם לצעירי וגם לדהן למשל), אבל להפוך אותם לשחקנים המרכזים בקבוצה, לשחקנים שמסביבם הקבוצה נבנית, זה מתכון לעוד עונה בינונית ומטה.
בס״ד
לגבי ראדי, בידיעות הנגב פורסם כבר בימים הראשונים של המו״מ שראדי צפוי למשוך זמן כי הוא ידע שבשלב מסויים יש סיכוי שגם מכבי ת״א תגיש הצעה, מה שבסופו של דבר באמת קרה.
להבדיל מלפני שנתיים, מסתמן שבעונה שעברה פעלנו נכון.
לגבי ראדי, בידיעות הנגב פורסם כבר בימים הראשונים של המו״מ שראדי צפוי למשוך זמן כי הוא ידע שבשלב מסויים יש סיכוי שגם מכבי ת״א תגיש הצעה, מה שבסופו של דבר באמת קרה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ראדי ביקש כבר בתחילת המשא ומתן סכום גבוה יחסית. יתכן שחלק מכלי התקשורת פירשו את זה כמשיכת זמן מצד ראדי, אבל בין ההצעה הראשונה של הקבוצה לרגע שמכבי נכנסה לתמונה עברו כמה שבועות. אם הקבוצה הייתה יודעת לחתוך דברים אז אפשר היה לסגור עם ראדי תוך מספר ימים ולמנוע את האפשרות שמכבי יכנסו לתמונה. אבל אצלנו העדיפו לחכות (כולל תקופה של מעל לשבוע וחצי שאותה הם לקחו כדי לעשות חושבים) מה שגרם לנו לפספס את הקשר הכי טוב בארץ.yossi כתב:בס״ד
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
גיל עובדים עלינו אף אחד לא היה מוכן לשלם לראדי זה היה ספין תקשורתי מלכתחילה,
"שלא יעבדו עלינו"
גיל דר ומשה!!!!!! מה אני כותב ומה אתם מבינים מיזה? אני כותב שהסכומים שאנו מציעים נמוכים בהרבה מהסכום שהם קיבלו מהקבוצה שבסופו של דבר השחקן חתם בה, ואתם חוזרים על המנטרה שהמועדון נוח לו איתה שהיא "שחקנים מבקשים סכומים יותר גבוהים מהפועל באר שבע" זה אולי נכון לשחקני החילוש לא לשחקנים ברמתו של ראדי,
"שלא יעבדו עלינו"
גיל דר ומשה!!!!!! מה אני כותב ומה אתם מבינים מיזה? אני כותב שהסכומים שאנו מציעים נמוכים בהרבה מהסכום שהם קיבלו מהקבוצה שבסופו של דבר השחקן חתם בה, ואתם חוזרים על המנטרה שהמועדון נוח לו איתה שהיא "שחקנים מבקשים סכומים יותר גבוהים מהפועל באר שבע" זה אולי נכון לשחקני החילוש לא לשחקנים ברמתו של ראדי,
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
yedidel כתב:תירגעו. חלק מטכניקות מו"מ של הסוכן של דוידזאדה
פשוט מדהים איך אפילו אנשים שעל פניו עושים רושם של בגירים ואינטלגנטים נופלים כל פעם מחדש בפח הזה ומאמינים לכל ספין...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
הסניגור האדום כתב:גיל עובדים עלינו אף אחד לא היה מוכן לשלם לראדי זה היה ספין תקשורתי מלכתחילה,
"שלא יעבדו עלינו"
גיל דר ומשה!!!!!! מה אני כותב ומה אתם מבינים מיזה? אני כותב שהסכומים שאנו מציעים נמוכים בהרבה מהסכום שהם קיבלו מהקבוצה שבסופו של דבר השחקן חתם בה, ואתם :חוזרים על המנטרה שהמועדון נוח לו איתה שהיא "שחקנים מבקשים סכומים יותר גבוהים מהפועל באר שבע" זה אולי נכון לשחקני החילוש לא לשחקנים ברמתו של ראדי,
שאלת תם...
כמי שזוכר את דעותיך מאז ומתמיד על העומדת בראש המועדון, וקורא אותך לאחרונה, לא נותר לי אלא להשתמש במילה 'מהפך', וזה אנדרסטייטמנט... יש מצב שהיה איזשהו אירוע -"קו פרשת המים" - שגרם לאותו מהפך?

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר