תבין, אני לא חושב שצריך לגרש את אלונה...דר אדום בנשמה כתב:שעל האוטו שלך היה שלט ענקי למכירה לא קפץ שום קונה חוץ מאלונה ברקת...
פשוט חושב שלא צריך להתרפס מולה בפחד אימים.
אלונה צריכה לקחת בחשבון את הקהל וכרגע זה לא קורה.
תבין, אני לא חושב שצריך לגרש את אלונה...דר אדום בנשמה כתב:שעל האוטו שלך היה שלט ענקי למכירה לא קפץ שום קונה חוץ מאלונה ברקת...
בבקשה תגיד לי מי עוד רצה את הקבוצה בצורה רצינית?dardasmiley כתב:אולי הראשונה אבל בטח לא היחידה שרצינית...
מה השתנה? איזה בעלים יציב הגיע לכדורגל הישראלי ב- 10 השנים האחרונות (חוץ מגולדהאר)?dardasmiley כתב:קודם כל בשש שבע שנים שהיא פה השתנו דבר או שניים בנוף המשקיעים הישראליים.
מי נכנס גיאדמק משמו שנכנס למכבי תל אביב ואחריו בא גולדאהר?dardasmiley כתב:קודם כל בשש שבע שנים שהיא פה השתנו דבר או שניים בנוף המשקיעים הישראליים.
תעשה לי אתה טובה, אתה מתנהג כמו אישה מוכה שלמרות המכות שהיא מקבלת היא מעדיפה להשאר ולא לעזוב כי אף אחד לא ייקח אותה...
כבר לא מפחד מהיום שאחרי אלונה, מפחד ממצב בו אלונה נשארת לעוד עונה זוועתית וממשיכה לחרב פה את כל מה שהמועדון עלול להתבסס עליו בעתיד....
מבינים את גודל המחדל. אבל מבינים גם שאי אפשר להעזיב את אלונה בכזאת קלות. ראינו לאן מועדון גדול כמו בית"ר ירושלים הגיע.8red כתב:dardasmiley אני מניח שאחרי העונה הקרובה כולם כבר יבינו סופית את גודל המחדל.
אפשר לנהל מועדון כדורגל בצורה ריווחית, בטח בב"ש שכמו שאמרת באמת יש פה פוטנציאל כלכלי עצום.8red כתב:וראינו גם לאן מועדון כמו בני יהודה הגיע אחרי עזיבת חזי מגן, נו אז למה להיות שליליים ולתת רק דוגמאות לא טובות.
ולבית"ר יש בעלים עדיין ששמו ארקדי גאידמאק שהחליט מסיבותיו שלו לקחת את המועדון הזה ולהתעלל בו.
אז אולי אצלנו עושים את זה ביותר אלגנטיות ובהרבה פחות ברוטליות (ויש כאלו שיגידו בלי לשים לב ובלי כוונה) אבל יקום מי שלא חושב שהשנתיים שלוש האחרונות לא הוציאו לו את המיץ ולחלק אפילו את החשק לבוא לעודד את הקבוצה הזאת.
ולגבי להרוויח או להכניס כסף - אז הנה עוד דוגמא קטנה למחדל הכולל. לא סתם בעיר הזאת יש שטחי מסחר הכי גדולים במדינה. אנשים פה אוהבים לקנות ולבזבז גם אם אין להם. אם אין עד עכשיו בשום אזור קניות \ קניון בעיר חנות שבה אפשר לרכוש מוצרים של מועדון שיש לו כמות קהל חמישית בארץ - זה מלמד על החוסר בהבנה של הפוטנציאל שטמון פה גם כלכלית.