טראומת סוארס ???

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
red ultras

Re: טראומת סוארס ???

שליחה על ידי red ultras »

דר אדום בנשמה כתב:שעל האוטו שלך היה שלט ענקי למכירה לא קפץ שום קונה חוץ מאלונה ברקת...
תבין, אני לא חושב שצריך לגרש את אלונה...
פשוט חושב שלא צריך להתרפס מולה בפחד אימים.
אלונה צריכה לקחת בחשבון את הקהל וכרגע זה לא קורה.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

כשעל האוטו שלך היה שלט למכירה, הייתה עליו גם מדבקה של הוצאה לפועל עם אזהרת עיקולים וחובות. היום כשאתה שם שלט מכירה אתה שם אותו על רכב נקי לחלוטין מכל בעיות ויותר מזה יש לך את פרס הקהל ההוגן (החלפת שמשות) להתגאות בו כבונוס לקונה.
הקבוצה היום במצב הרבה יותר טוב ממה שהיה כשאלונה קנתה אותה. היא נכון להיום עשתה את שלה, והעמידה את הקבוצה לבינוניות יציבה. היום הקבוצה נמצאת בשלב שכדי לא להתחיל לצעוד אחורה היא צריכה לשנות תפיסה מהקצה אל הקצה או למכור למישהו שמבין ניהול.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

שלט על רכב נקי לחלוטין, ללא חובות, עיקולים והוצאה לפועל, בדיוק מהסוג שמושך כל מיני שרלטנים
וקשקשנים שבאים בשביל לקבל קמצוץ פרסום ולא צריכים להשקיע דולר אחד מהכיס.

בשביל לעבור לשלב הבא שאתה מדבר עליו צריך כסף והרבה ממנו. בוא נגיד שאם למישהו היה את הכסף
הזה ואת הנכונות להשקיע אז כמה מליונים בודדים של חובות לא היו עוצרים אותו גם לפני שש שנים.
תתחיל להתעורר

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

אחי בבני יהודה עברו לשלב הבא, בקרית שמונה עברו לשלב הבא, אפילו באשדוד כבר עברו אליו. לא רואה את הבעלים של הקבוצות האלה מעמידים תקציבי ענק, להיפך התקציב שלך יותר גדול. רק ששם הבעלים מבין כדורגל ומכתיב קו ברור.
אז נכון אחי יבואו שרלטנים לעשות סיבוב דאווין אבל גם יבוא מישהו שבאמת ירצה להשקיע. אף אחד לא אמר שאתה חייב למכור לראשון שיגיד 'אני'.
ואנחנו לא מדברים על להגדיל את הסכומים שאלונה משקיעה כי היא באמת משיקעה הרבה, אלא פשוט לנהל את המועדון בצורה ראוייה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

העניין הוא שכרולם שרלטנים והראשונה הרצינית הייתה אלונה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

אולי הראשונה אבל בטח לא היחידה שרצינית...

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

dardasmiley כתב:אולי הראשונה אבל בטח לא היחידה שרצינית...
בבקשה תגיד לי מי עוד רצה את הקבוצה בצורה רצינית?
כי על פי התחושה שלי בשעת מצוקה היינו צריכים אותו אז איפה הוא היה אז ולמה המישהו הרציני הזה לא נמצא היום?

תעשו לי טובה אתם מתנהגים כאילו תור של 20 איש עומד לקנות את הקבוצה...

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

קודם כל בשש שבע שנים שהיא פה השתנו דבר או שניים בנוף המשקיעים הישראליים.
תעשה לי אתה טובה, אתה מתנהג כמו אישה מוכה שלמרות המכות שהיא מקבלת היא מעדיפה להשאר ולא לעזוב כי אף אחד לא ייקח אותה...
כבר לא מפחד מהיום שאחרי אלונה, מפחד ממצב בו אלונה נשארת לעוד עונה זוועתית וממשיכה לחרב פה את כל מה שהמועדון עלול להתבסס עליו בעתיד....

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

dardasmiley כתב:קודם כל בשש שבע שנים שהיא פה השתנו דבר או שניים בנוף המשקיעים הישראליים.
מה השתנה? איזה בעלים יציב הגיע לכדורגל הישראלי ב- 10 השנים האחרונות (חוץ מגולדהאר)?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

dardasmiley כתב:קודם כל בשש שבע שנים שהיא פה השתנו דבר או שניים בנוף המשקיעים הישראליים.
תעשה לי אתה טובה, אתה מתנהג כמו אישה מוכה שלמרות המכות שהיא מקבלת היא מעדיפה להשאר ולא לעזוב כי אף אחד לא ייקח אותה...
כבר לא מפחד מהיום שאחרי אלונה, מפחד ממצב בו אלונה נשארת לעוד עונה זוועתית וממשיכה לחרב פה את כל מה שהמועדון עלול להתבסס עליו בעתיד....
מי נכנס גיאדמק משמו שנכנס למכבי תל אביב ואחריו בא גולדאהר?
ותשים לב לאיזה קבוצות למכבי תל אביב ובית"ר ירושלים, לא לבני יהודה (האחרון שניסה בסוף פרש) לא למכבי נתניה (יאמר עזב אחריי 5 שנים והותיר אותם בשוקת שבורה), לא להפועל כפר סבא בעצם חוץ מהפועל רמת גן לא ראיתי מישהו מעניין רוכש את קבוצה בסדר הגודל שלנו (אם כל הכבוד אנחנו קבוצה שעבר זכתה במספר תארים מועטים שיש לה אוהדים רבים וזהו) שרוכש רציני או לא רוצה לרכוש קבוצה הוא רוצה קבוצה שבטוח תוביל אותו לאירופה, ושהיא מפורסמת באירופה, אבל באר שבע מאז הפעם האחרונה שהיא הייתה באירופה עבר כבר 16 שנה...
וגם אז לא הצלחנו יותר מדיי (בעצם עבר פחות מ16 שנה אבל האינטרטוטו לא נחשב כי לא הגענו לכלום עקב פרשת הפקס), אז יאללה נניח ומחר אלונה מחליטה למכור את הקבוצה בוא נתאר לעצמינו מי יגיע?
קבוצה שהתואר האחרון שלה היה לפניי 16 שנה, שזכתה ב3 תארים חשובים ובשני תארים קטנים, קבוצה שהאוהדים שלה בקושי מגיעים בעונה שנלחמים על הירידה (4,000 ממוצא, פעם בעונה כזאת היינו מביאים בממוצא 6,000 או יותר), אז כן יש לנו אוהדים אבל לאף אדם נורמלי לא יבוא ויקנה את הקבוצה או יקח על עצמו את הקבוצה, לפחות לא אחד שיש לי מיליארדי שקלים והוא אוליגרך, אולי ייקח אותנו מישהו ברמה של אלונה וגם זה לא בטוח...
כי אם היה אחד כזה הוא היה מגיע שהמצב היה בכי רע...

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

לא רוצה אוליגרך ולא מיליארדר, מישהו עם הכסף של אלונה והבנה בניהול יספק את כולנו.
שוב תסמונת האישה המוכה, מי יקח אותי, תראה איזה סמרטוטית אני.
מי שיקח אותך יקבל קבוצה נקייה מחובות, עם מוסר תשלומים מכובד, מקום מסודר עם מקומות אימונים ומגרשים נוספים. אצטדיון חדש דנדש שעומד לקום כולל קרית ספורט. עירייה שמתקצבת את הקבוצה בצורה גבוהה משמעותית ובצורה עקבית. ללא הוצאות על שימוש במתקני הספורט. קהל ע-נ-ק שבעונה של כלום ושום דבר ורק בגלל שהביאו לפה מאמן עם יחסי ציבור היו 3500 מנוים וקהל שמסוגל והוכיח את זה כבר להגיע בהמוניו לכל משחק אם רק יקבל טריגר. חשיפה תקשורתית שכמוה יש רק בארבע הגדולות....
ביחס לרוב קבוצות ליגת העל אנחנו מציאה מטורפת, לא חושב שאלונה היא היחידה שיכולה ומוכנה להיות הבעלים של הפועל ב"ש. ועם כל זאת אם אלונה תתעשת ותביא איש ניהול לא חלטוריסט, אין שום בעיה שהיא תשאר. בינתיים אם זה ממשיך בכיוון הזה תוך שנתיים שלוש תלחם נגד הירידה מהלאומית.!!!!!!

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

dardasmiley אני מניח שאחרי העונה הקרובה כולם כבר יבינו סופית את גודל המחדל.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

8red כתב:dardasmiley אני מניח שאחרי העונה הקרובה כולם כבר יבינו סופית את גודל המחדל.
מבינים את גודל המחדל. אבל מבינים גם שאי אפשר להעזיב את אלונה בכזאת קלות. ראינו לאן מועדון גדול כמו בית"ר ירושלים הגיע.

אתם שוכחים שבעלים של מועדון כדורגל בישראל לא מרוויח כסף, אם מישהו יבוא לפה זה יהיה נטו מרצון טוב.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

וראינו גם לאן מועדון כמו בני יהודה הגיע אחרי עזיבת חזי מגן, נו אז למה להיות שליליים ולתת רק דוגמאות לא טובות.
ולבית"ר יש בעלים עדיין ששמו ארקדי גאידמאק שהחליט מסיבותיו שלו לקחת את המועדון הזה ולהתעלל בו.
אז אולי אצלנו עושים את זה ביותר אלגנטיות ובהרבה פחות ברוטליות (ויש כאלו שיגידו בלי לשים לב ובלי כוונה) אבל יקום מי שלא חושב שהשנתיים שלוש האחרונות לא הוציאו לו את המיץ ולחלק אפילו את החשק לבוא לעודד את הקבוצה הזאת.
ולגבי להרוויח או להכניס כסף - אז הנה עוד דוגמא קטנה למחדל הכולל. לא סתם בעיר הזאת יש שטחי מסחר הכי גדולים במדינה. אנשים פה אוהבים לקנות ולבזבז גם אם אין להם. אם אין עד עכשיו בשום אזור קניות \ קניון בעיר חנות שבה אפשר לרכוש מוצרים של מועדון שיש לו כמות קהל חמישית בארץ - זה מלמד על החוסר בהבנה של הפוטנציאל שטמון פה גם כלכלית.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

8red כתב:וראינו גם לאן מועדון כמו בני יהודה הגיע אחרי עזיבת חזי מגן, נו אז למה להיות שליליים ולתת רק דוגמאות לא טובות.
ולבית"ר יש בעלים עדיין ששמו ארקדי גאידמאק שהחליט מסיבותיו שלו לקחת את המועדון הזה ולהתעלל בו.
אז אולי אצלנו עושים את זה ביותר אלגנטיות ובהרבה פחות ברוטליות (ויש כאלו שיגידו בלי לשים לב ובלי כוונה) אבל יקום מי שלא חושב שהשנתיים שלוש האחרונות לא הוציאו לו את המיץ ולחלק אפילו את החשק לבוא לעודד את הקבוצה הזאת.
ולגבי להרוויח או להכניס כסף - אז הנה עוד דוגמא קטנה למחדל הכולל. לא סתם בעיר הזאת יש שטחי מסחר הכי גדולים במדינה. אנשים פה אוהבים לקנות ולבזבז גם אם אין להם. אם אין עד עכשיו בשום אזור קניות \ קניון בעיר חנות שבה אפשר לרכוש מוצרים של מועדון שיש לו כמות קהל חמישית בארץ - זה מלמד על החוסר בהבנה של הפוטנציאל שטמון פה גם כלכלית.
אפשר לנהל מועדון כדורגל בצורה ריווחית, בטח בב"ש שכמו שאמרת באמת יש פה פוטנציאל כלכלי עצום.
אבל היות והרוב המוחלט של בעלי הקבוצות לא מצליח לעשות זאת, אנשי עסקים בארץ מחזיקים ממועדוני הכדורגל כהשקעה לא משתלמת, ואני לא מוכן לקחת את הסיכון של להשאיר את המועדון ללא בעלים. יש סיכוי הרבה יותר גבוה שיבוא איזה גאידמק או טביב מאשר שחר או גולדהאר, ואנחנו נגיע למצב של בית"ר שמרוב ייאוש אנחנו מוכנים לקבל גם עבריינים מורשעים רק כדי שהמועדון לא יתפרק.

ודרך אגב, בני יהודה לא הגיעה לשום מקום חדש אחרי עזיבת חזי מגן, היא נשארה בדיוק באותו מצב בו הייתה לפני עזיבתו.

שלח תגובה