"קורעים את הרשת" חזרה!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

Re: "קורעים את הרשת" חזרה!

שליחה על ידי ג'וני »

8red כתב:gate 5 - קוראים לזה: "צדק צדק תרדוף".
אבל עזוב לא באתי להתווכח על האישיות.
או יותר נכון קוראים לזה לא נתתם לי תפקיד בקבוצה אני תמיד יבקר אותכם גם אם תיקחו אליפות אירופה.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

אם באמת רואים את התכנית בלי יותר מדי התייחסות למשה ניר, ובאמת מנסים לראות מה השאלה מאחורי כל הזבל שהוא פולט וכל האנטי בארשבעיות שלו
אפשר לקבל תכנית בארשבעית ממש טובה, כמו שאמרתם באמת הרבה מהתכנית של המרכז מלוקקות ומלאות בפרוטקציות ואני לא זוכר מתי ראינו שחקנים מתראיינים שם מלבד גבאי,דוידזאדה וסויסה
זוהי תכנית בארשבעית שבה כל החדשות יהיו קשורות אלינו, אותי לא מעניין האיכות או האולפן, מעניין אותי האנשים-אבו רקייק וברדה זה התחלה מצוינת
אפשר גם להביא את איווניר(לא לראיון של חצי דקה) אלא לראיון מפורט כמו שעשו עם איווניר
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
סתיו רווח!.!
Title: למסגרת במספרת הללויה!
יצירת קשר:

שליחה על ידי סתיו רווח!.! »

צודק בכל מילה האמת כואבת.6 שנים לא סבלנו?6 שנים היא לא נכשלה?הוא לא עושה חשבון הוא מדבר תכלס.לא מבין מה אתם רוצים ממנו וכל הכבוד לברדה ענה כמו שצריך מלך
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל :דגל:
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה :משוגע:
באר שבע גם בטוב אווו אווו :תופים:
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

סתיו רווח!.! כתב:צודק בכל מילה האמת כואבת.6 שנים לא סבלנו?6 שנים היא לא נכשלה?הוא לא עושה חשבון הוא מדבר תכלס.לא מבין מה אתם רוצים ממנו וכל הכבוד לברדה ענה כמו שצריך מלך
נכון כי לפני 6 שנים היינו אימפריה בקנה מידה עולמי, מחלקת נוער שמייצרת 4 שחקני נוער בכל שנה לקבוצה הבוגרת, נקיים מחובות, סגל שחקנים וצוות מקצועי מהרמה הגבוהה ביותר ואז באה אלונה והרסה את כל זה עם הניהול הכושל וחוסר ההשקעה הכספית שלה.
נערך לאחרונה על ידי CrazyRed7 ב 05 יולי 2013, 11:37, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
סתיו רווח!.!
יצירת קשר:

תגיד אתה משווה את הציפיות שהיו עם זינו לבין ברקתאתה משווה אתהסכומים?
תקראו לי מטומטם אוו אווו

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

סתיו רווח הסכומים שאלונה משקיעה עדיין לא מספיקים בשביל שאחריי 6 שנים יהיה פה נוער מדהים, רק בעוד 4-5 שנים נקצור את הפירות מההשקעה שלה, ילדים מוכשרים לא גדלים לא בשנה ולא ב6 שנים, לוקח זמן להחזיר עטרה ליושנה, מה שנקרא אפשר להרוס בניין קלפים במכה אחת אבל לבנות מגדל קלפים זה לוקח זמן ככה שאם בעוד 4 שנים יהיה פה נשחקני נוער שיהיו בשלים לקבוצה הבוגרת אני הראשון שאגיד שאלונה מאכזבת, אבל אלונה אומנם טעוה אבל מאכזבת?
למה איזה שחקנים יש פה בנוער שצריך להעלות את כולם?
חוץ מירדן אבוחצירא שהוא באמת לדעתי נפילה של המועדון אף אחד משחקני הנוער שעזבו לא שווה את הכעס של משה ניר הצעקן ושלך...
אף אחד!

תראה לי איזה מהשחקנים שעזבו את הנוער מככבים היום בליגת העל ומצלים גם ואני מוכן לשבת איתך בצהלה במשטרת מחאה לסילוק אלונה ברקת איך אני?
ואלמוג כהן וחן עזרא לא נחשבים כי הם עזבו בתקופה של אלי ז'ינו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

סתיו רווח!.! כתב:תגיד אתה משווה את הציפיות שהיו עם זינו לבין ברקתאתה משווה אתהסכומים?
כסף זה לא הכל. נכון, לקח לה כמה שנים ללמוד מה הולך פה ומה צריך לעשות.
אלונה לא טיפשה כמו שרוב האנשים חושבים פה. לנהל קבוצת כדורגל זה לא כמו לשחקן בפוטבול מנג'ר.
ההגעה של ברדה ובוזגלו זה לא איזה שינוי מדיניות במועדון או משהו, זה פשוט סיטואציה שנוצרה. ברדה סיים חוזה והסכים לחזור לפה(בשכר יפה מאוד) ובוזגלו הגיע בגלל ברדה.
גם בשנים קודמות אלונה ניסתה למשוך לפה שחקנים. גרשון, תמוז, יצחקי, ראדי. כולם קיבלו הצעות יפות מאוד וסירבו להגיע לפה. בעונה שעברה היא הביאה 2 שחקנים מהדרג השני(סוויסה ופלצ'וק). העונה היא הצליחה להביא את ברדה ובוזגלו+איווניר שגם ההחתמה שלו זאת הצהרת כוונות.
6 שנים קשות ולחוצות עברו עלינו, זה נכון, אבל ככה בונים קבוצה לאורך זמן(לא כמו בית"ר שכמו שהיא עלתה ככה היא ירדה).

סמל אישי של משתמש
סתיו רווח!.!
יצירת קשר:

אז שורה תחתונה מאז שהיא פה היא הצליחה בקבוצה או ניכשלה?
תקראו לי מטומטם אוו אווו

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

סתיו רווח!.! כתב:אז שורה תחתונה מאז שהיא פה היא הצליחה בקבוצה או ניכשלה?
לא הצליחה ולא נכשלה.
בינוניות, זה אומנם לא מה שפיללנו אבל ביחס למה שהיה עם ז'ינו אני מרוצה ומתישהו אני בטוח שנחזור לגדולה, ולפעמים קבוצות כדורגל צריכות תקופות כאלו בשביל להגיע לתקופות יותר טובות...

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

סתיו רווח!.! כתב:אז שורה תחתונה מאז שהיא פה היא הצליחה בקבוצה או ניכשלה?
לא הכל שחור או לבן. יש גם אמצע.
שורה תחתונה יש לנו בעלים נהדרת. ולך תשאל את אוהדי בית"ר, הפועל חיפה, נתניה, פ"ת הפועל ירושלים וכו' מה הם היו עושים בשביל לקבל בעלים כמו אלונה.

סמל אישי של משתמש
סתיו רווח!.!
יצירת קשר:

לא אמרתי שהיא תלך או משהו אבל היא נכשלה .היא העמידה כל עונה 25 מיליון ובסוף נלחמנו על הירידה זה כישלון .ואני לא מאשים אותה זה הזהל מסביבה שעובד עליה
תקראו לי מטומטם אוו אווו

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

סתיו רווח!.! כתב:לא אמרתי שהיא תלך או משהו אבל היא נכשלה .היא העמידה כל עונה 25 מיליון ובסוף נלחמנו על הירידה זה כישלון .ואני לא מאשים אותה זה הזהל מסביבה שעובד עליה
מאיפה אתה יודע כמה היא העמידה ובאיזו עונה?
עונה שעברה הייתה כישלון כי היא העמידה 25 מיליון ולא הצלחנו, עונה לפניי כן נלחמנו נגד הירידה עם תקציב שכנראה עמד על 20 מיליון או פחות...
ובעונה שמאור עזב התקציב היה באזור ה23 מיליון וסיימנו במקום 9, ועונה לפניי כן גם אותו תקציב וסיימנו באותו מקום, אז כן הקבוצה לא הגיעה איתה לגדולות אבל חוץ מעונה שעברה ובעונה הראשונה של קלינגר לא היה שום כישלון והקבוצה הייתה בסדר גמור יחסית למה שהיה לה...
וזה נקרא בנוניות...

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

עזבו אתכם מהוויכוח הזה, כבר מיצינו אותו. מבחינתי הכל היסטוריה. פתחנו דף חדש.
השנה, וכן תתפלאו גם בשנה שעברה, התחילו לשנות כיוון ועשו כמה צעדים נכונים. בסוף זה ישתלם
ובתקווה שכבר העונה!!

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

אני מאמין כי שחקני נוער ברמה חדשה מייצרים כל 5 שנים,
השנתון האחרון היה מאוד כישרוני ולכן החתימו 8 מהם על חוזה מקצועי
דברים קרו ולא הסתדרו(וקענין-בעייתיות,אוזן+אבולאבן-פציעות שיתאוששו מכך,לוגסי+דהן+ירדן-חוסר דקות שזה לא תירוץ מספיק טוב. בסופו של דבר,3 שחקנים מתוך 8 ישתלבו בבוגרים, כאשר 4 מהם שוחררו(ברבי,דהן,ירדן,לוגסי) מחוסר דקות-הגיוני, אי אפשר לשלב כל כך הרבה שחקני נוער בכל שנה.
אני מסתכל על החיוביות,ז'ינו,אוזן ואבולאבן שחקני בית נפלאים ואני מאמין שישתלבו יפה בקבוצה.תוסיפו גם את עוואד(בארשבעי ממכבי בארשבע)ואלגרבלי, תקבלו 5 שחקני בית שישתלבו בבוגרים,בנוסף לאילוז,דוידזאדה וברדה, תקבלו 8 שחקני בית בסגל המורחב, לא המספר שרצינו אבל שיפור!
בשנים הבאות נראה יותר ויותר שחקני בית משתלבים פה, וכישרונות רבים יפרצו מהנוער,סוף עונה הבאה(15-16) יהיו כישרונות רבים ומלהיבים יותר ממה שהיה לנו ב10-11. מי זה יהיה? אני לא יודע, לא הסתכלתי השנה הרבה על הנוער שלנו, אבל מה שידעתי הוא שרובם עלו מהנערים ויש להם הרבה שנים להראות את הכישרון שבהם.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

שלח תגובה