אלישע, תן ללוטם זינו את הצאנס!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: אלישע, תן ללוטם זינו את הצאנס!

שליחה על ידי CrazyRed7 »

izguy83 כתב:לא מבין איך אנשים מצפים משחקן שמשחק פעם בחודש להראות ניצוצות ולהוכיח שמגיע לו הרכב.
בין אם הוא ישחק טוב או לא, מחזור הבא הוא בספסל.
לוטם חייב לשחק.
דוידזאדה עלה בהרכב בגלל הרחקה של הרוש ובזכות משחק אחד הוא קיבל קביעות בהרכב. הנה, משחק אחד גרם למאמן לתת לו את המקום בהרכב.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

ForeverRed כתב:
אני זוכר כמה וכמה מקרים שהוא שיחק והיה לא רע והיה ברור שהוא הולך להמשיך לקבל דקות, ואז הוא נפצע.
לא תמיד זה בגלל המאמן. הבנאדם חייב להתחזק.
ואני זוכר כמה וכמה מקרים שהוא היה כשיר לגמרי ואלישע העדיף לפתוח עם שחקנים פחות מתאימים לדעתי. בוא לא נשכח איך סיימנו את העונה הקודמת וזו שלפניה. ז לא שהוא צריך להוציא את פירלו מההרכב. גם בגביע הטוטו לוטם יכול היה לקבל יותר דקות.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

CrazyRed7 כתב: דוידזאדה עלה בהרכב בגלל הרחקה של הרוש ובזכות משחק אחד הוא קיבל קביעות בהרכב. הנה, משחק אחד גרם למאמן לתת לו את המקום בהרכב.
לא לכל שחקן קורה מה שקרה לדודזאדה. תסתכל על דור מיכה, אלי עגייב, אפילו רפאלוב אצל רוני לוי ותבין שלא כל שחקן קונה את עולמו בהזדמנות הראשונה. להיפך, אלו מקרים נדירים. לוטם שווה הרבה יותר מהדקות שהוא מקבל.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

izguy83 כתב:
לא לכל שחקן קורה מה שקרה לדודזאדה. תסתכל על דור מיכה, אלי עגייב, אפילו רפאלוב אצל רוני לוי ותבין שלא כל שחקן קונה את עולמו בהזדמנות הראשונה. להיפך, אלו מקרים נדירים. לוטם שווה הרבה יותר מהדקות שהוא מקבל.
הוא שווה זה נכון אבל כל דקה שהוא קיבל הוא איכשהו נפצע.
אז זה אומר דרשני....
גם אחריי המשחק הנהדר שהיה לו מול מכבי נתניה הוא נפצע, זה לא שאלישע לוי בא ואמר "יש לי את גזל נזרוק את לוטם" אלישע בניגוד לקלינגר העיוור נותן למי שהכי טוב באימונים לפתוח, ולוטם כנראה היה פצוע ובגלל זה הוא לא שיחק וכולם שאלו בפורום למה.
אי אפשר לתת לשחקן שכל משחק שהוא משחק והוא נפצע לפתוח בהרכב בקביעות, זה מסוכן ולא בריא...
מה גם ששוב הוא נפצע לפניי משחק האימון מול נתניה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

izguy83 כתב:
אי אפשר להשוות בין המקרים.
דור מיכה דווקא כן קנה את עולמו כבר בהתחלה, פשוט הוא משחק בקבוצה עם הרבה כוכבים.
רפאלוב תמיד נחשב לפוטנציאל ענק והאוהדים של מכבי חיפה ביקרו את רוני לוי לאורך כל שנותיו בחיפה על כך
שלא שיתף מספיק אותו, את עדן בן בסט ואת שאר הצעירים. כאן הבעיה הייתה פחות בשחקנים ויותר במאמן.

בשורה התחתונה אני מסכים איתך. לוטם שווה יותר ממה שהוא מקבל. אבל הוא חייב גם לדעת לקחת ולהשפיע יותר
על המשחק. לאורך יותר מידיי דקות לא מרגישים אותו. והכי חשוב להיות בריא.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

או שיביאו זר ברמה שיעיף אותנו למעלה או שיתנו ללוטם

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

דר אדום בנשמה כתב:הוא שווה זה נכון אבל כל דקה שהוא קיבל הוא איכשהו נפצע.
אז זה אומר דרשני....
גם אחריי המשחק הנהדר שהיה לו מול מכבי נתניה הוא נפצע, זה לא שאלישע לוי בא ואמר "יש לי את גזל נזרוק את לוטם" אלישע בניגוד לקלינגר העיוור נותן למי שהכי טוב באימונים לפתוח, ולוטם כנראה היה פצוע ובגלל זה הוא לא שיחק וכולם שאלו בפורום למה.
אי אפשר לתת לשחקן שכל משחק שהוא משחק והוא נפצע לפתוח בהרכב בקביעות, זה מסוכן ולא בריא...
דר, שחקני כדורגל עוברים פציעות בכל שנה. יש שנים עם פחות פציעות ויש כאלו עם יותר.
זה לא אומר שבכל עונה לוטם ייפצע 3 פעמים.
ובכלל, כשאתה נתפס על משהו, אתה חושב שזה קדוש. כמו עם דיבב גבאי והפסיכולוגית. לא כל מה שקרה העונה / עונה קודמת יקרה בהכרח שוב. שחרר.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

ForeverRed כתב:
אי אפשר להשוות בין המקרים.
דור מיכה דווקא כן קנה את עולמו כבר בהתחלה, פשוט הוא משחק בקבוצה עם הרבה כוכבים.
רפאלוב תמיד נחשב לפוטנציאל ענק והאוהדים של מכבי חיפה ביקרו את רוני לוי לאורך כל שנותיו בחיפה על כך
שלא שיתף מספיק אותו, את עדן בן בסט ואת שאר הצעירים. כאן הבעיה הייתה פחות בשחקנים ויותר במאמן.

בשורה התחתונה אני מסכים איתך. לוטם שווה יותר ממה שהוא מקבל. אבל הוא חייב גם לדעת לקחת ולהשפיע יותר
על המשחק. לאורך יותר מידיי דקות לא מרגישים אותו. והכי חשוב להיות בריא.
חופשי אפשר להשוות בין המקרים.
ואיך אפשר להשפיע כ"כ על המשחק כשאתה לא משחק בתפקיד שלך?
חוץ מזה, עם איך שנראה סוארז בעונה שעברה וגם אוסיאקו בחצי מהמשחקים שלו לפחות, היה עדיף את לוטם בלי ספק בכלל על פני שניהם, למרות שזה לא התפקיד שלו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

izguy83 כתב: חופשי אפשר להשוות בין המקרים.
ואיך אפשר להשפיע כ"כ על המשחק כשאתה לא משחק בתפקיד שלך?
חוץ מזה, עם איך שנראה סוארז בעונה שעברה וגם אוסיאקו בחצי מהמשחקים שלו לפחות, היה עדיף את לוטם בלי ספק בכלל על פני שניהם, למרות שזה לא התפקיד שלו.
אי אפשר להשוות את רפאלוב ללוטם, עם כל הכבוד.
שחקנים כמו רפאלוב ומיכה הראו מה הם שווים מהרגע הראשון גם כשלא קיבלו יותר מידיי דקות, לוטם לא ממש.
חוץ מכמה דקות טובות פה ושם הוא עוד לא הוכיח את עצמו. אפילו המצדדים בשחקני בית לא חושבים שהוא צריך לפתוח בהרכב.
ושלא תבין לא נכון.. אני מאוד בעדו. היו רגעים בעונה שעברה שפשוט התפוצצתי מעצבים כשאלישע בחר להכניס
את גזל ולוטם חזר מאוכזב מהחימום. אני גם בעד לתת לבחור לשחק הרבה יותר, אבל אי אפשר כרגע לבנות עליו להרכב.

ואגב אחת הבעיות אתו שלא לגמרי ברור מה התפקיד שלו. קשר תוקף, קשר אחורי, קשר מרכזי, כן אגרסיבי, לא
אגרסיבי. קצת הולך לאיבוד.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

izguy83 כתב: דר, שחקני כדורגל עוברים פציעות בכל שנה. יש שנים עם פחות פציעות ויש כאלו עם יותר.
זה לא אומר שבכל עונה לוטם ייפצע 3 פעמים.
ובכלל, כשאתה נתפס על משהו, אתה חושב שזה קדוש. כמו עם דיבב גבאי והפסיכולוגית. לא כל מה שקרה העונה / עונה קודמת יקרה בהכרח שוב. שחרר.
אויש נו באמת, אני לא נתפס על משהו וחושב שהוא קדוש אבל זאת עובדה שכל פעם שנתנו ללוטם לשחק 90 דקות הוא נפצע, זה לא משהו שהמצאתי, זאת עובדה בשטח, למשל זינו תמיד קיבל מגיא לוי דקות ספורות כמחליף ולכן הוא לא היה נפצע אבל מאלישע לוי הוא קיבל כמה וכמה פעמים לשחק משחק שלם והוא תמיד היה נפצע, אז מה אתה מצפה שהמאמן יהמר עליו שוב?
ומה אם הוא יפצע, עם מי נעלה במקומו?
הריי אתם רוצים שהוא יהיה הקשר האחורי הראשון שלנו יחד עם דג'אני ולא רוצים עוד אחד אחר.
קבוצת כדורל בריאה צריכה 4 קשרים אחוריים, כמו שהיא צריכה 4 בלמים טובים 4 מגנים טובים וכו'...
אם היה ניתן לבנות על זינו והוא היה בעונה החולפת משחק הרבה משחקים מבלי להפצע הייתי הראשון שכותב לאלישע לתת לזינו את המושכות..
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

דר אדום בנשמה כתב:הוא שווה זה נכון אבל כל דקה שהוא קיבל הוא איכשהו נפצע.
אז זה אומר דרשני....
בפעם השנייה בטופיק הזה הדברים שנכתבים הם פשוט לא נכונים.
לוטם זינו היה כשיר ב100% למשחק מול מכבי ת"א בבלומפילד, ולמי ששכח הוא הוא גם נכנס במחצית במקום גזל באותו משחק.
אלישע השמרן והפרו שחקני רכש פשוט העדיף להרכיב בהרכב שחקן רכש שהגיע למועדון רק כמה ימים קודם לכם.

ראיתי שיש כאלה שמדברים כאן על פציעות. אפשר לחשוב שדובב גבאי, שמגיע בכל עונה למספר גדול של משחקים, לא מרבה להיפצע. אפשר לחשוב שגזל לא נפצע כשהגיע לכאן. גם אוסיאקו נעדר תקופה של כמעט חודש בגלל פציעה בשנה שעברה וגם פלצ'וק נעדר המון בשנה שעברה. לא ראיתי שהמעמד של אותם שחקנים נפגע כשהם חזרו להיות בריאים.

אלישע לוי צריך לתת ללוטם זינו הזדמנות אמיתית, כמו שעשו עם יניב קטן במכבי חיפה בזמנו, לשבת איתו בתחילת העונה ולהגיד לו שהולכים לתת לו לפתוח בעשרת המחזורים הראשונים לא משנה מה היכולת שיציג בגלל שמאמינים בו.
ככה נותנים אמון בשחקן צעיר, ככה יוצרים ביטחון אצל שחקן צעיר, ככה ללוטם תהיה הזדמנות אמיתית להראות מה יש לו ברגליים.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 15 יולי 2013, 09:00, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

ForeverRed כתב:
אי אפשר להשוות את רפאלוב ללוטם, עם כל הכבוד.
שחקנים כמו רפאלוב ומיכה הראו מה הם שווים מהרגע הראשון גם כשלא קיבלו יותר מידיי דקות, לוטם לא ממש.
חוץ מכמה דקות טובות פה ושם הוא עוד לא הוכיח את עצמו. אפילו המצדדים בשחקני בית לא חושבים שהוא צריך לפתוח בהרכב.
ושלא תבין לא נכון.. אני מאוד בעדו. היו רגעים בעונה שעברה שפשוט התפוצצתי מעצבים כשאלישע בחר להכניס
את גזל ולוטם חזר מאוכזב מהחימום. אני גם בעד לתת לבחור לשחק הרבה יותר, אבל אי אפשר כרגע לבנות עליו להרכב.

ואגב אחת הבעיות אתו שלא לגמרי ברור מה התפקיד שלו. קשר תוקף, קשר אחורי, קשר מרכזי, כן אגרסיבי, לא
אגרסיבי. קצת הולך לאיבוד.
לא הבנת אותי בכלל. רשמתי את הדברים כתגובה לכותב שלקח מקרה קצה כמו דודזאדה והשווה אותו לזה של לוטם.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Sir Alex Ferguson כתב: לתת לו לפתוח בעשרת המחזורים הראשונים לא משנה מה היכולת שיציג בגלל שמאמינים בו.
לא מציאותי. אנחנו לא רמת השרון. קבוצה עם מטרות לא יכולה לתת הבטחות כאלה לשחקן. זה יפה בתאוריה אבל אחרי
שני משחקים רעים כל הקהל בלי יוצא מן הכלל יאבד את הסבלנות.

אני מסכים שלא צריך להיתפס לאמירות כאלה ואחרות. במשחק מול מכבי אלישע אכן העדיף את גזל אבל זה היה בגלל
שהוא רצה שחקנים יותר אגרסיביים עם אופי יותר הגנתי ואפשר להבין למה. חוץ מהמקרה הספציפי הזה, בדיוק כמו שכבר אמרתי,
היו כמה מקרים שלוטם הוכיח את עצמו ולא הבנתי למה הוא לא מקבל הזדמנות במשחק הבא ואז התברר שהוא נפצע.
רוצה להגיד - גם ככה לשחקן צעיר קשה מאוד לתפוס מקום בהרכב וליצור רצף של משחקים, וגם ככה זה לא שלוטם "הבריק"
בדקות שקיבל, אז מן הראוי שלפחות יחזק את עצמו ויישאר בריא על מנת שכשהוא כן מקבל את הצ'אנס הוא גם יוכל לקחת אותו.
ואין מה להשוות פציעה של שחקן שנפצע לחודש וחוזר עד סוף העונה, לשחקן שנפצע פציעות קטנות כל שבועיים. זה בטוח לא
הגורם העיקרי למיעוט הדקות שהוא מקבל, אבל זה ללא ספק אחד הגורמים שפוגעים לו ברצף ומורידים את הסיכויים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ForeverRed כתב:
לא מציאותי. אנחנו לא רמת השרון. קבוצה עם מטרות לא יכולה לתת הבטחות כאלה לשחקן. זה יפה בתאוריה אבל אחרי
שני משחקים רעים כל הקהל בלי יוצא מן הכלל יאבד את הסבלנות.

אני מסכים שלא צריך להיתפס לאמירות כאלה ואחרות. במשחק מול מכבי אלישע אכן העדיף את גזל אבל זה היה בגלל
שהוא רצה שחקנים יותר אגרסיביים עם אופי יותר הגנתי ואפשר להבין למה. חוץ מהמקרה הספציפי הזה, בדיוק כמו שכבר אמרתי,
היו כמה מקרים שלוטם הוכיח את עצמו ולא הבנתי למה הוא לא מקבל הזדמנות במשחק הבא ואז התברר שהוא נפצע.
רוצה להגיד - גם ככה לשחקן צעיר קשה מאוד לתפוס מקום בהרכב וליצור רצף של משחקים, וגם ככה זה לא שלוטם "הבריק"
בדקות שקיבל, אז מן הראוי שלפחות יחזק את עצמו ויישאר בריא על מנת שכשהוא כן מקבל את הצ'אנס הוא גם יוכל לקחת אותו.
ואין מה להשוות פציעה של שחקן שנפצע לחודש וחוזר עד סוף העונה, לשחקן שנפצע פציעות קטנות כל שבועיים. זה בטוח לא
הגורם העיקרי למיעוט הדקות שהוא מקבל, אבל זה ללא ספק אחד הגורמים שפוגעים לו ברצף ומורידים את הסיכויים.
זה היה רק מקרה ספציפי אחד? סיבוב ראשון בליגה בשנה שעברה, איצטדיון רמת גן, משחק חוץ מול נתניה, ברוכיאן חותם בקבוצה ביום חמישי בערב, ביום שישי ברוכיאן עושה את האימון הראשון שלו עם הקבוצה, ביום שבת אלישע מחליט להכניס את ברוכיאן לסגל המשחק למרות שרק חתם והגיע בלי כושר. מי מאבד את מקומו בסגל בעקבות הכנסתו של ברוכיאן? לוטם זינו. במקרה הזה גם שכחו להודיע לזינו שהוא לא בסגל וזה נודע לו רק כשהגיע למגרש.

לתת לשחקן הזדמנות אמיתית זה לא מציאותי? נתתי לך דוגמא של יניב קטן ממכבי חיפה, בתקופה שמכבי חיפה הייתה הקבוצה הכי טובה בארץ וגם שיחקה במוקדמות ליגת האלופות, יש יותר שאפתני ממכבי חיפה של אותם שנים?
יותר מזה, בשניים - שלושה משחקים הראשונים קטן היה חלש וקיבל קללות מהקהל בחיפה. אבל הוא יודע שיש לו את הגב והתמיכה של המאמן והבעלים אז הוא לא הוריד את הראש. הוא נתן משחק טוב, ואז עוד משחק טוב, ואז כבש שער, ומשם זה התפוצץ.

כולם מדברים כאילו אנחנו בליגה הספרדית ולוטם נלחם על מקומו עם צ'אבי. סך הכל ליגה ישראלית, וסך הכל הפועל באר שבע. מאז קאקו בלסינג ב2003 (כמעט עשר שנים) לא היה לנו קשר איכותי באמצע, כזה שעושה את ההבדל. הגענו למצב שויליאם "משחק אחד טוב ואז משחק אחד נעלם כי אין לי חשק" סוארס הוא הברומטר שלנו באמצע בשנים האחרונות. אפשר בהחלט לתת ללוטם את הצאנס.

אלישע, תן ללוטם הזדמנות אמיתית, זה כל מה שאנחנו מבקשים.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Sir Alex Ferguson כתב: זה היה רק מקרה ספציפי אחד? סיבוב ראשון בליגה בשנה שעברה, איצטדיון רמת גן, משחק חוץ מול נתניה, ברוכיאן חותם בקבוצה ביום חמישי בערב, ביום שישי ברוכיאן עושה את האימון הראשון שלו עם הקבוצה, ביום שבת אלישע מחליט להכניס את ברוכיאן לסגל המשחק למרות שרק חתם והגיע בלי כושר. מי מאבד את מקומו בסגל בעקבות הכנסתו של ברוכיאן? לוטם זינו. במקרה הזה גם שכחו להודיע לזינו שהוא לא בסגל וזה נודע לו רק כשהגיע למגרש.

לתת לשחקן הזדמנות אמיתית זה לא מציאותי? נתתי לך דוגמא של יניב קטן ממכבי חיפה, בתקופה שמכבי חיפה הייתה הקבוצה הכי טובה בארץ וגם שיחקה במוקדמות ליגת האלופות, יש יותר שאפתני ממכבי חיפה של אותם שנים?
יותר מזה, בשניים - שלושה משחקים הראשונים קטן היה חלש וקיבל קללות מהקהל בחיפה. אבל הוא יודע שיש לו את הגב והתמיכה של המאמן והבעלים אז הוא לא הוריד את הראש. הוא נתן משחק טוב, ואז עוד משחק טוב, ואז כבש שער, ומשם זה התפוצץ.

כולם מדברים כאילו אנחנו בליגה הספרדית ולוטם נלחם על מקומו עם צ'אבי. סך הכל ליגה ישראלית, וסך הכל הפועל באר שבע. מאז קאקו בלסינג ב2003 (כמעט עשר שנים) לא היה לנו קשר איכותי באמצע, כזה שעושה את ההבדל. הגענו למצב שויליאם "משחק אחד טוב ואז משחק אחד נעלם כי אין לי חשק" סוארס הוא הברומטר שלנו באמצע בשנים האחרונות. אפשר בהחלט לתת ללוטם את הצאנס.

אלישע, תן ללוטם הזדמנות אמיתית, זה כל מה שאנחנו מבקשים.
כן ידידי, לדעתי לא מציאותי לתת לשחקן הבטחה שהוא ישחק 10 משחקים ברצף. אין קבוצה אחת בהיסטוריה
שבאמת עשתה דבר כזה כשהיו לה אלטרנטיבות אחרות על הספסל. קטן קיבל כמה משחקים והוכיח את עצמו.
מעבר לזה אי אפשר להשוות את לוטם ליניב קטן, שהוא אחד השחקנים הטובים בליגה בעשור האחרון.

עוד דבר, כתבתי כבר שהרבה יותר קל לשלב צעירים בקבוצה שרצה. מכבי חיפה של התקופה ההיא הייתה קבוצה
גדולה שיכלה להרשות לעצמה לשתף את קטן גם אם הוא לא מספק את הסחורה, כי היו שם עוד כמה תותחים שבכל
מקרה עשו את ההבדל. אצלנו המצב הוא שונה בתכלית. כל עונה מציבים מטרות, לא עומדים ביעדים, ואז נכנסים
ללחץ שמשפיע בין היתר גם על שילוב הצעירים. אני טוען שכשתהיה לנו עונה מוצלחת יחסית יהיה שינוי גם מהבחינה הזאת.

שלח תגובה