אלישע שים לב ! אנחנו משלמים מחיר יקר על השארתו של מרקוביץ' !
Re: אלישע שים לב ! אנחנו משלמים מחיר יקר על השארתו של מרקוביץ' !
לא הבנתי לא כ"כ לחוץ לך לשחרר את מרקוביץ'. הוא ישאר פה עד ינואר.. אם יהיה טוב ישאר אם לא ישחררו אותו. למה לשלם לו את כל הסכום של 6 חודשים ולשחרר אותו עכשיו?
פשוט מאוד שמעון, עלות מול תועלת.שמעון א כתב:לא הבנתי לא כ"כ לחוץ לך לשחרר את מרקוביץ'. הוא ישאר פה עד ינואר.. אם יהיה טוב ישאר אם לא ישחררו אותו. למה לשלם לו את כל הסכום של 6 חודשים ולשחרר אותו עכשיו?
כמה עולה לנו התרת ההסכם מול התועלת שזה יביא לנו.....וזאת בהשוואה להשארתו מול המחיר שנשלם.
אני חושב ששחרור שחקן שהמאמן כבר חצי שנה לא מאמין בו ותופס מקום חשוב של זר....זה דבר נדרש.
תזכור שבינואר יש בשוק בעיקר שחקנים שבורים....בינתיים אתה מפסיד את הקישור האחורי או את הקישור הקדמי כי אתה יכול להחתים רק זר אחד, לשם מה ? לחסוך את הפיצויים למרקוביץ' ? ואם זה יעלה בסוף באובדן מקום בפלי אוף העליון זה שווה לנו ?
אני בטוח שלא.
מרקוביץ' הביתה ועכשיו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
גיל, אני בטוח שאלישע יביא שחקן ורסטילי שיוכל לשחק בכמה עמדות על המגרש ובינואר נגיד יפה שלום לבויאן ונביא במקומו בלם ישראלי, ובקיץ הבא נחתים בלם או שניים (תלוי איך יהיה פאיוביץ').
לא צריך לחשוב יותר מדיי על זה...
לפעמים כדיי להשאיר דברים לקראת ינואר.
כרגע חסר בסגל קשר סטייל זהבי או ראיוס או מארן ראדי, ברגע שנשיג קשר כזה ברמה גבוהה אז אם עד ינואר נצטרך עוד חיזוק לקישור יפרדו ממרקוביץ' יביאו בלם ישראלי ועוד שחקן להתקפה וזהו...
חוץ מזה מרקוביץ' עוד יכול להחליף את סוארס פתאום לך תדע מתיי ואיך...
לא צריך לחשוב יותר מדיי על זה...
לפעמים כדיי להשאיר דברים לקראת ינואר.
כרגע חסר בסגל קשר סטייל זהבי או ראיוס או מארן ראדי, ברגע שנשיג קשר כזה ברמה גבוהה אז אם עד ינואר נצטרך עוד חיזוק לקישור יפרדו ממרקוביץ' יביאו בלם ישראלי ועוד שחקן להתקפה וזהו...
חוץ מזה מרקוביץ' עוד יכול להחליף את סוארס פתאום לך תדע מתיי ואיך...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- dardasmiley
מרקוביץ הוא מקצוען ענק, שחקן שילחם על המקום שלו מהספסל, שחקן מעולה לליגה הישראלית, אני הייתי משאיר אותו בכל הכוח, כי במחזור 10 כשאלישע יפוטר יבוא מאמן עם הבנה בסיסית בכדורגל ויבין שסוארז לא בלם בטח שלא יותר טוב ממרקוביץ..
לא זוכר יותר מ-2 גולים שחטפנו בגללו שנה שעברה, היה העוגן בהגנה, עד שאלישע חטף עליו סיבוב והחליט להוריד אותו לספסל.
לא זוכר יותר מ-2 גולים שחטפנו בגללו שנה שעברה, היה העוגן בהגנה, עד שאלישע חטף עליו סיבוב והחליט להוריד אותו לספסל.
מחזק!!!dardasmiley כתב:מרקוביץ הוא מקצוען ענק, שחקן שילחם על המקום שלו מהספסל, שחקן מעולה לליגה הישראלית, אני הייתי משאיר אותו בכל הכוח, כי במחזור 10 כשאלישע יפוטר יבוא מאמן עם הבנה בסיסית בכדורגל ויבין שסוארז לא בלם בטח שלא יותר טוב ממרקוביץ..
ודר -אתה נותן יותר מידי קרדיט לאלישע...
גיל לפי ההגיון שלך ששחקן זר זה בונוס ואם מביאים חייב לפתוח, אז 5 זרים+2-3 שחקני רכש משאיר אותך ל3 שחקני בית וזה לא השאיפה של המועדון
תמיד השחקן הזר ה5, הוא אחד או צעיר, או כזה שישלים את הספסל, כי מה לעשות כל הישראלים תפוסים ורוצים עליהם פי 10 על הזרים
מרקוביץ חייב להישאר, היחידי שאני אופטימי לגביו בהגנה, 3 מחזורים אני משער שיקחו לאלישע להחזיר את סוארס לקישור(אראל רכישה מהמטומטמות שלנו) ומרקוביץ להגנה
ברדה השחקן המרכזי שלנו, שדרכו המשחק יעבור, יבשל הרבה העונה(כמו פריצה),בוזגלו על תפקיד הפליימיקר צד, שערן לוי,ברוכאין(וכמה זרים גם)נכשלו בו
דג'אני על תפקיד מנהל המשחק שהאחרון שהיה טוב בו היה רביבו(נכשלו בו לרוב זרים)
אראל כנראה יהיה בהרכב ויהיה על תפקיד סוארס(מה שלא נראה לי יעבוד כי אראל יפקיר את ההגנה כשיעשה תנועה קדימה-כמו דוידזאדה, צריכים לעבוד על זה!)
3 השחקנים האלה יקבעו את המשחק שלנו, יהיו הברומטרים המרכזים בכל משחק
אני לא חושב שאם נזרוק את מרקוביץ כרגע ונביא בלם זר אחר(שאני בטוח שלא יהיה יותר טוב ממנו, מה גם סתם בזבוז כסף מהכיס הפרטי של אלונה)
מחפשים כרגע זר -קשר התקפי על עמדת סאשה/ראיוס/זהבי/רוצט
תמיד השחקן הזר ה5, הוא אחד או צעיר, או כזה שישלים את הספסל, כי מה לעשות כל הישראלים תפוסים ורוצים עליהם פי 10 על הזרים
מרקוביץ חייב להישאר, היחידי שאני אופטימי לגביו בהגנה, 3 מחזורים אני משער שיקחו לאלישע להחזיר את סוארס לקישור(אראל רכישה מהמטומטמות שלנו) ומרקוביץ להגנה
ברדה השחקן המרכזי שלנו, שדרכו המשחק יעבור, יבשל הרבה העונה(כמו פריצה),בוזגלו על תפקיד הפליימיקר צד, שערן לוי,ברוכאין(וכמה זרים גם)נכשלו בו
דג'אני על תפקיד מנהל המשחק שהאחרון שהיה טוב בו היה רביבו(נכשלו בו לרוב זרים)
אראל כנראה יהיה בהרכב ויהיה על תפקיד סוארס(מה שלא נראה לי יעבוד כי אראל יפקיר את ההגנה כשיעשה תנועה קדימה-כמו דוידזאדה, צריכים לעבוד על זה!)
3 השחקנים האלה יקבעו את המשחק שלנו, יהיו הברומטרים המרכזים בכל משחק
אני לא חושב שאם נזרוק את מרקוביץ כרגע ונביא בלם זר אחר(שאני בטוח שלא יהיה יותר טוב ממנו, מה גם סתם בזבוז כסף מהכיס הפרטי של אלונה)
מחפשים כרגע זר -קשר התקפי על עמדת סאשה/ראיוס/זהבי/רוצט
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
ההגיון שלי שובל ? מה זה המצאת דברים חדשים בעולם הכדורגל ?
בניית סגל כאשר אחד הזרים בו הוא שחקן ספסל מובנה זה לוקסוס השמור בישראל אולי לקבוצות עם סגל עמוק ואיכותי כמו מכבי חיפה ותל אביב.
לעשות את זה בקבוצה שבשתי העונות האחרונות ניצלה מירידה במחזור האחרון ?
זו שטות מוחלטת.
בניית סגל כאשר אחד הזרים בו הוא שחקן ספסל מובנה זה לוקסוס השמור בישראל אולי לקבוצות עם סגל עמוק ואיכותי כמו מכבי חיפה ותל אביב.
זו שטות מוחלטת.
הבאתי בהרבה כסף שני ישראלים יותר טובים ומשדרגים מכל שחקן זר שתביא. בהתחשב בבסיס הלא רע שהיה לך לפני, לא יקרה כלום אם זר אחד יישב על הספסל.גיל שגיב כתב:ההגיון שלי שובל ? מה זה המצאת דברים חדשים בעולם הכדורגל ?
זו שטות מוחלטת.
אבל בלי קשר אני חושב שאם כבר מישהו צריך לשבת על הספסל זה סוארס, אם "יפסיד" לאראל בתחרות על המקום בקישור.
אתה מתעלם מהעיקר.bs war כתב:
הבאתי בהרבה כסף שני ישראלים יותר טובים ומשדרגים מכל שחקן זר שתביא. בהתחשב בבסיס הלא רע שהיה לך לפני, לא יקרה כלום אם זר אחד יישב על הספסל.
אבל בלי קשר אני חושב שאם כבר מישהו צריך לשבת על הספסל זה סוארס, אם "יפסיד" לאראל בתחרות על המקום בקישור.
העיקר הוא שנכון להיום חסרים שני שחקנים בקישור - קשר אחורי וקידמי.
בארץ, אין איכותיים ופנויים שיגיעו ולכן צריך זרים....כרגע יש לך מקום לזר אחד כאשר זר אחר יושב כבר חצי שנה על הספסל.
מה תעשה ?
מה זאת השטות הזאת?גיל שגיב כתב:
אתה מתעלם מהעיקר.
בארץ, אין איכותיים ופנויים שיגיעו ולכן צריך זרים....כרגע יש לך מקום לזר אחד כאשר זר אחר יושב כבר חצי שנה על הספסל.
מה תעשה ?
קשר קדמי זה לוקסוס שנביא וקשר אחורי זה כבר יהיה מוגזם
דג'אני,אראל,סוארס(במקרה שמרקוביץ נכנס),זינו
קשר קדמי? אנחנו משחקים 4-4-2 (4 חלוצים, 4 שחקני כנף)
ונגיד ואלישע ירצה שנעבור ל4-5-1, הקשר הקדמי הזה יהיה לוקסוס-לא מרקוביץ
אנחנו ממש לא צריכים קשר אחורי.גיל שגיב כתב:
אתה מתעלם מהעיקר.
מה תעשה ?
קשר קדמי אולי. ויש לך מקום לזר
- ForeverRed
לא חסר שום קשר אחורי. בשביל מה הביאו את אראל? לחמם את הספסל?גיל שגיב כתב:
אתה מתעלם מהעיקר.
מה תעשה ?
אפשר להתווכח לגבי היכולות של הבחור, אבל הוא הוחתם כדי לשחק כקשר אחורי. מה שחסר זה קשר
מרכזי\קדמי - איך שתרצה לקרוא לזה, וגם זה לא בגדר חובה קיומית.
יפה אמרנוForeverRed כתב:
לא חסר שום קשר אחורי. בשביל מה הביאו את אראל? לחמם את הספסל?
אפשר להתווכח לגבי היכולות של הבחור, אבל הוא הוחתם כדי לשחק כקשר אחורי. מה שחסר זה קשר
מרכזי\קדמי - איך שתרצה לקרוא לזה, וגם זה לא בגדר חובה קיומית.

לא חסר קשר אחורי ???
הצחקתם את שחקני אשדוד !
כמו חמאה הם חתכו שוב ושוב ושוב ושוב....את הקישור בדרך לאג'ידה ורק בנס כבשו שער אחד.
מצטער, אבל קשר אחורי ברמה של סוארס (ולא שהוא מי יודע מה) אין לנו בקישור בהרכב שפתח וגם לא ראיתי כזה שחקן גרזן בין המחליפים שנכנסו כולל אראל (אני מתפלל שלא מדובר בפלופ...)
בנוגע לקשר מרכזי....לא חסר לנו ??? נו באמת !
לא ראיתם איך ברדה ירד כמעט עד ה- 16 שלנו כדי לקבל כדור ?
הצחקתם את שחקני אשדוד !
כמו חמאה הם חתכו שוב ושוב ושוב ושוב....את הקישור בדרך לאג'ידה ורק בנס כבשו שער אחד.
מצטער, אבל קשר אחורי ברמה של סוארס (ולא שהוא מי יודע מה) אין לנו בקישור בהרכב שפתח וגם לא ראיתי כזה שחקן גרזן בין המחליפים שנכנסו כולל אראל (אני מתפלל שלא מדובר בפלופ...)
- ForeverRed
גיל, בינינו, כמה כבר ראינו את הקבוצה משחקת? איך אפשר לקבוע דברים כאלה? זה לא רציני. אי אפשר לשפוטגיל שגיב כתב:לא חסר קשר אחורי ???
הצחקתם את שחקני אשדוד !
שחקנים על סמך 45 דקות במשחק אימון. אני חושב שצריך לראות את הקבוצה בעוד משחק או שניים לפני שמחליטים.
באראל ודג'אני הושקע לא מעט כסף והם אמורים לסגור את הקישור האחורי, אם הם מספיק טובים זה כבר ויכוח למקום אחר.
קשר מרכזי? לדעתי צריך ללא ספק, אבל קח בחשבון שהחתמה כזאת הופכת את ברדה לחלוץ מרכזי בודד, ושוב מוקדם קצת לקבוע...