מתי שיחקנו מסודר?izguy83 כתב: מה שהציל לנו את המשחק היה שהפסקנו לשחק מסודר והתחלנו לעשות "בלאגן" במגרש
איש המשחק- אלישע לוי!
Re: איש המשחק- אלישע לוי!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
חברה, אני חושב שאתם טועים ושחייבים לתת קרדיט לאלישע על הניצחון.
נכון, אלישע היה צריך לעשות חילופי מקומות בין נאסר לבוזגלו במחצית אחרי ששניהם לא הסתדרו עם המגן באגף שלהם (וגם היו חלשים הגנתית).
נכון, עד הכניסה של סוויסה, קשטן ניצח את המאבק שלו מול אלישע.
אבל מה שחשוב במשחקים מהסוג הזה זה איך מסיימים תמשחק, ואלישע סיים את המשחק עם נוקאאוט לקשטן.
החילופים של אלישע שינו את המשחק וטרפו את הקלפים. כל תוכנית המשחק של קשטן, שעבדה מושלם עד לאותם רגע, נזרקה לפח.
אלישע לא שיחק עם חמישה חלוצים כמו שנטען כאן, אלא שיחק עם סוויסה כקיצוני ועם פלצ'וק כקשר תוקף מהאמצע. הרבה פעמים פלצ'וק וסוויסה גם החליפו מקומות אחד עם השני מה שהקשה מאוד על ההגנה של בני יהודה ובעצם ייצר לנו מצב אחרי מצב.
אני לא חושב שהיה בלאגן במשחק שלנו בסוף המשחק, בדיוק להפך. שיחקנו מאוד חכם ומאוד נכון.
לא העפנו כדורים ארוכים וסתמים למעלה אלא לחצנו גבוה ושיחקנו על האגפים, במיוחד על האגף של סוויסה.
בודדנו פעם אחר פעם את אליניב על הבלם שלו.
חיפשנו לנצל את היתרון שיש לפלט מבחינת פיזיות וגובה (ככה גם נכבש השער הראשון).
כמעט בכל התקפה הגענו בזכות משחק נכון לרחבה של בני יהודה.
השערים לא הגיעו בהפתעה, הם היו באוויר, וזה מלמד יותר מהכל על העובדה ששיחקנו נכון ושהחילופים של אלישע ניצחו את המשחק.
נכון, אלישע היה צריך לעשות חילופי מקומות בין נאסר לבוזגלו במחצית אחרי ששניהם לא הסתדרו עם המגן באגף שלהם (וגם היו חלשים הגנתית).
אבל מה שחשוב במשחקים מהסוג הזה זה איך מסיימים תמשחק, ואלישע סיים את המשחק עם נוקאאוט לקשטן.
החילופים של אלישע שינו את המשחק וטרפו את הקלפים. כל תוכנית המשחק של קשטן, שעבדה מושלם עד לאותם רגע, נזרקה לפח.
אלישע לא שיחק עם חמישה חלוצים כמו שנטען כאן, אלא שיחק עם סוויסה כקיצוני ועם פלצ'וק כקשר תוקף מהאמצע. הרבה פעמים פלצ'וק וסוויסה גם החליפו מקומות אחד עם השני מה שהקשה מאוד על ההגנה של בני יהודה ובעצם ייצר לנו מצב אחרי מצב.
אני לא חושב שהיה בלאגן במשחק שלנו בסוף המשחק, בדיוק להפך. שיחקנו מאוד חכם ומאוד נכון.
לא העפנו כדורים ארוכים וסתמים למעלה אלא לחצנו גבוה ושיחקנו על האגפים, במיוחד על האגף של סוויסה.
השערים לא הגיעו בהפתעה, הם היו באוויר, וזה מלמד יותר מהכל על העובדה ששיחקנו נכון ושהחילופים של אלישע ניצחו את המשחק.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
וזה ביקורת חיובית שבאה ממי שמבקר את אלישע ואת המועדון שהוא מתנהל לא טוב, תקשיבו לו!Sir Alex Ferguson כתב:חברה, אני חושב שאתם טועים ושחייבים לתת קרדיט לאלישע על הניצחון.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מחצית נגד בית"ר, משחק שלם נגד הפועל ת"א, עד ההרחקה של אילוז נגד עכו ועד החילופים נגד בני יהודה. זה שבחלק מהדקות לא הלך לנו בדיוק כמו שרצינו, לא אומר שלא שיחקנו מסודר ע"פ תכנית המשחק (שאגב היתה שונה בין המשחקים).bs war כתב:
מתי שיחקנו מסודר?
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הדקות הטובות ביותר שלנו השנה היו במחצית השנייה מול הפועל ת"א, כששיחקנו מול קבוצה שלא הסתגרה מולנו. בכל שאר המשחקים (בית"ר, עכו, בני יהודה) שיחקנו מול קבוצות שלרוב הסתגרו, ששיחקו עם המון שחקנים מאחורי הכדור, סיטואציה שלא הייתה מוכרת לקבוצה בשנים הקודמות.
המבחן האמיתי שלנו השנה יהיה בהתמודדות עם קבוצות כמו בני יהודה, קבוצות שבאות להתגונן, שבאות לעשות בונקר בתקווה אולי לגנוב גול.
המבחן האמיתי שלנו השנה יהיה בהתמודדות עם קבוצות כמו בני יהודה, קבוצות שבאות להתגונן, שבאות לעשות בונקר בתקווה אולי לגנוב גול.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
המשחק הכי טוב שלנו בתקופת אלישע לוי, ובהבדל גדול משאר במשחקים- זה המשחק האחרון מול נתניה בשנה שעברה.
אני פשוט לא מבין את ההבדל, בין המשחק הזה לכל שאר (!!) המשחקים.
כי לא לכל משחק מגיעים עם אותה רמת אדרנלין. כי לא כל משחק הוא משחק של להיות או לחדול. כי לא בכל משחק היריבה ממול כ"כ חלשה ועם רגליים כבדות. כי לא בכל משחק השחקנים בשיאם.zivmay כתב:המשחק הכי טוב שלנו בתקופת אלישע לוי, ובהבדל גדול משאר במשחקים- זה המשחק האחרון מול נתניה בשנה שעברה.
אתה באמת לא מבין?!
חוץ מהמחצית השנייה מול הפועל ת"א, שידענו לצאת למתפרצות טובות, בכל שאר המשחקים ממש לא היינו מסודרים. לא הייתה הנעת כדור, הכדורים פשוט התעופפו בין הקישור האחורי להתקפה, הכל נבנה על הברקות אישיות. למזלנו היה מי שיעשה את אותן הברקות וגם המצבים הנייחים שלנו עבדו מצוין.izguy83 כתב:
מחצית נגד בית"ר, משחק שלם נגד הפועל ת"א, עד ההרחקה של אילוז נגד עכו ועד החילופים נגד בני יהודה. זה שבחלק מהדקות לא הלך לנו בדיוק כמו שרצינו, לא אומר שלא שיחקנו מסודר ע"פ תכנית המשחק (שאגב היתה שונה בין המשחקים).
לאורך זמן זה לא יחזיק.
תגיד הכל טוב איתך!!?!?izguy83 כתב:
כי לא לכל משחק מגיעים עם אותה רמת אדרנלין. כי לא כל משחק הוא משחק של להיות או לחדול. כי לא בכל משחק היריבה ממול כ"כ חלשה ועם רגליים כבדות. כי לא בכל משחק השחקנים בשיאם.
אתה באמת לא מבין?!
מה כל משחק? אתה מקשיב למה שאתה כותב? כאילו הם שיחקו כמו ברצלונה בתקופת שיא.
במשחק הזה, הם שיחקו בצורה לגיטימית כמו שהם צריכים לשחק בכל משחק נורמאלי - עמידה נכונה על המגרש, מרחק נכון מהשחקים היריבים, משחק פשוט לעומק וכו'.
אז לפי מה שאני מבין, בכל משחק צריך לנצח 3-0. טוב, אם אתה אומר...zivmay כתב:
תגיד הכל טוב איתך!!?!?
מה כל משחק? אתה מקשיב למה שאתה כותב? כאילו הם שיחקו כמו ברצלונה בתקופת שיא.
במשחק הזה, הם שיחקו בצורה לגיטימית כמו שהם צריכים לשחק בכל משחק נורמאלי - עמידה נכונה על המגרש, מרחק נכון מהשחקים היריבים, משחק פשוט לעומק וכו'.
אם תמשיך לסלף את מה שאני אומר, אז אין טעם לא להסכים איתך.
בסדר. תמשיך להיות בסרט ולהתלונן גם כשיש פה קבוצה טובה.zivmay כתב:אם תמשיך לסלף את מה שאני אומר, אז אין טעם לא להסכים איתך.