הפועל ב"ש- ק"ש : סיכום המשחק
Re: הפועל ב"ש- ק"ש : סיכום המשחק
חברים היה צפוי שנפסיד בשלב כזה או אחר. טוב שזה הגיע המשחק הבא מול אשדוד זה משחק של בגרות . כל הפגרות האחרונות שהיו מוציאות את האוויר וזה קצת הורס...יהיה בסדר..שבוע טוב , בשורות טובות
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כן אבל בלי אראל האמצע שלך חלול, כמו גבינה או חמאה רכה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
שאלישע המפגר יתן לו לשחק כחלוץ אתה תראה ממנו שערים. בינתיים הוא הכל חוץ מחלוץ.ניב כתב:עוד משהו בקטנה,
אני חושב שבכל מקרה ההגעה של ברדה זה הדבר הכי טוב שקרה לנו העונה אבל..
גול 1 ב6 משחקים.
סוארז שהיה מס 1 בקבוצה עד עכשיו בתור בלם,היום עם משחק חלש, אז הוא כבר לא בלם.
חביתות נמאסתם,הפסד אחד ועושים סערה בכוס מים.
יש קבוצה טובה ,תעודדו, תתמכו הפנים לאשדוד.
זינו שבוע הבא זה הצאנס שלך, תוכיח את עצמך!
יש כמונו הטוענים את זה כבר 3 שנים, זה לא בגלל היום.גיא חניה כתב:סוארז שהיה מס 1 בקבוצה עד עכשיו בתור בלם,היום עם משחק חלש, אז הוא כבר לא בלם.
אני די הופתעתי שעברו 5 משחקים בעמדה הזאת והוא עוד לא עשה פנדל

- The red one
למען האמת דווקא אפשר להגיד שבגלל הטעות של בן ביטון הפסדנו. אל תשכח שבלעדיו זה היה 0-1 עם 11 שחקנים ומשם הכל פתוח.
אבל אי אפשר להאשים את ביטון, משחק גרוע קורה לכולם.
לא ההפסד הוא מה שמעצבן אותי אלא הדרך. משחק חסר אחריות של חוליית ההגנה. לא ראיתי את 2 העבירות המדוברות, אבל לפי תגובתו של מרקוביץ' הצהוב השני הגיע לו. שנייהם היו עצבניים ובצדק רב, לא הייתה לנו הגנה במשחק הזה, כל כדור קרן תועה שלנו היה מתפרצת שלהם, חבל.
עכשיו מי יהיו הבלמים במשחק הבא? יש את בן אלגרבלי, ואם פאיוביץ' לא יהיה כשיר .. מה עושים ?
לא ההפסד הוא מה שמעצבן אותי אלא הדרך. משחק חסר אחריות של חוליית ההגנה. לא ראיתי את 2 העבירות המדוברות, אבל לפי תגובתו של מרקוביץ' הצהוב השני הגיע לו. שנייהם היו עצבניים ובצדק רב, לא הייתה לנו הגנה במשחק הזה, כל כדור קרן תועה שלנו היה מתפרצת שלהם, חבל.
עכשיו מי יהיו הבלמים במשחק הבא? יש את בן אלגרבלי, ואם פאיוביץ' לא יהיה כשיר .. מה עושים ?
גל אראל ופאיוביץ בלמים , זינו דגאני בקישור.אדום בלב בנשמהההה כתב:למען האמת דווקא אפשר להגיד שבגלל הטעות של בן ביטון הפסדנו. אל תשכח שבלעדיו זה היה 0-1 עם 11 שחקנים ומשם הכל פתוח.
- המשוגע האדום
לא רוצה לשמוע יותר על דג'אני! נמאס ממנו
מבחינתי כל השבוע אני יבוא לכל אימון ויצעק לו עם מגפון:"נחנקו כבר דג'אני נחנקנו"!
שלוטם יפתח במקומו.מתחילת העונה הוא גרוע והוא לא טוב
גם גל אראל מתחיל להחלש.
אלישע עשה טעות שהכניס את סויסה במקום נאסר.סויסה לא מכיר תעמדה הזאת ונאסר הוא שחקן פעיל שיכל לעשות הרבה צרות באגף.חבל
בכל מקרה לא נורא הפסדנו וממשיכים הלאה.רק הדברים האלה צריכים לשנות
דג'אני בחוץ ולהחזיר את נאסר.
על בוזגלו לא נדבר כי כבר דיברנו מספיק לדעתי
מבחינתי כל השבוע אני יבוא לכל אימון ויצעק לו עם מגפון:"נחנקו כבר דג'אני נחנקנו"!
שלוטם יפתח במקומו.מתחילת העונה הוא גרוע והוא לא טוב
גם גל אראל מתחיל להחלש.
אלישע עשה טעות שהכניס את סויסה במקום נאסר.סויסה לא מכיר תעמדה הזאת ונאסר הוא שחקן פעיל שיכל לעשות הרבה צרות באגף.חבל
בכל מקרה לא נורא הפסדנו וממשיכים הלאה.רק הדברים האלה צריכים לשנות
דג'אני בחוץ ולהחזיר את נאסר.
על בוזגלו לא נדבר כי כבר דיברנו מספיק לדעתי
כל משחק ההגנה שלנו היה לקוי, מטעויות אישיות של כל שחקן ברביעיה האחורית(מנגה חגג על אופיר,בן ביטון בבישול נדיר לגול עצמי,סוארס עם חוסר שמירה בגול הראשון, אדום ופנדל שגרם, מרקוביץ עם אדום)
הבעיה שלנו גם מבחינה הגנתית היה הקישור, וכל מתפרצת של ק"ש התאפיינה בחוסר חיפוי של קו 2.
בסופו של דבר, הכל מסתכם בהפסד טקטי של אלישע, כמובן שזה מתקבל כי אין מה לעשות ואי אפשר רק לנצח כל הזמן.
אני מקווה שהוא למד מהטעות שלו(לשחק על האגפים ולהשאיר מקסימום 2 חלוצים ברחבה, וגם אז אחד צריך לעשות להיות יותר אחורי בכדורגל המודרני, ולהסתמך על האגפים שלנו כמו בכל משחק)
*הבעיה עם סוויסה היום בנויה משמיסודו הוא לא קשר אלא חלוץ, לכן כל הזמן עשה תנועה לעומק(השאיר את האגף השמאלי לא מנוצל וכתוצאה מכך דוידזאדה היה לבד בהתקפה וגם בצד ימין היה יותר עומס).
*לא היה גם משחק מהיר, עד ששחקן קיבל כדור, ועצר אותו ק"ש התארגנו מחדש.
*ק"ש צופפו את האמצע בצורה מוגזמת, לכן הבלמים היו צריכים להעביר את הכדור לאגפים(ואם הקישור היה עם הכדור, לא עשה זאת).
נ.ב לאלו שתוהים, לא צריך לספסל את בוזגלו...
הבעיה שלנו גם מבחינה הגנתית היה הקישור, וכל מתפרצת של ק"ש התאפיינה בחוסר חיפוי של קו 2.
בסופו של דבר, הכל מסתכם בהפסד טקטי של אלישע, כמובן שזה מתקבל כי אין מה לעשות ואי אפשר רק לנצח כל הזמן.
אני מקווה שהוא למד מהטעות שלו(לשחק על האגפים ולהשאיר מקסימום 2 חלוצים ברחבה, וגם אז אחד צריך לעשות להיות יותר אחורי בכדורגל המודרני, ולהסתמך על האגפים שלנו כמו בכל משחק)
*הבעיה עם סוויסה היום בנויה משמיסודו הוא לא קשר אלא חלוץ, לכן כל הזמן עשה תנועה לעומק(השאיר את האגף השמאלי לא מנוצל וכתוצאה מכך דוידזאדה היה לבד בהתקפה וגם בצד ימין היה יותר עומס).
*לא היה גם משחק מהיר, עד ששחקן קיבל כדור, ועצר אותו ק"ש התארגנו מחדש.
*ק"ש צופפו את האמצע בצורה מוגזמת, לכן הבלמים היו צריכים להעביר את הכדור לאגפים(ואם הקישור היה עם הכדור, לא עשה זאת).
נ.ב לאלו שתוהים, לא צריך לספסל את בוזגלו...
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מצידי לעלות עם שני בלמים מהנוער, אסור להשאיר את האמצע חשוף, גל אראל חייב לפתוח עם ז'ינו משחק הבא, אלגרבלי ופאיוביץ' בתקווה שיחזור מפציעה) ישחקו ביחד...גיא חניה כתב: גל אראל ופאיוביץ בלמים , זינו דגאני בקישור.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: תובנות מב"ש ק"ש
niv1 כתב:בן ביטון משחק שני רצוף הכי גרוע במגרש
גלרסה (או איך שלא קראו לדחליל הזה) נראה כמו איזה מייקון לידו
נראה לי שאתה מגיב בלי לראות... מילא הערב - אבל גם בחיפה????
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- The red one
מישהו יודע מה הלך שם במחצית הראשונה ביציע? כאוס מוחלט .. היה קרוב מאוד להגמר עם פצועים ויותר מעצור אחד ..
- המשוגע האדום
זה היה ממש לידיאדום בלב בנשמהההה כתב:מישהו יודע מה הלך שם במחצית הראשונה ביציע? כאוס מוחלט .. היה קרוב מאוד להגמר עם פצועים ויותר מעצור אחד ..
היה ביציע איזה אחד שיכור בן זונה שכל הזמן קילל את האוהדים ואמר להם לעודד
ראו עליו בבירור שהוא היה שיכור.אחרי כמה זמן הוא רב מכות עם מישהו ואז הביאו את האבטחה שלא כ"כ הצליחו להסתדר איתו.היס"מ הגיעו ופירקו אותו מכות חחחחחח הוא גם הרביץ לאבטחה
לא יודע אם היו איתו חברים,אבל אם כן אז הם חראות.הבחור מההתחלה התנהג מגעיל לאוהדים וקילל כל שניה והם לא עשו כלום
- המשוגע האדום
זה היה ממש לידיאדום בלב בנשמהההה כתב:מישהו יודע מה הלך שם במחצית הראשונה ביציע? כאוס מוחלט .. היה קרוב מאוד להגמר עם פצועים ויותר מעצור אחד ..
היה ביציע איזה אחד שיכור בן זונה שכל הזמן קילל את האוהדים ואמר להם לעודד
ראו עליו בבירור שהוא היה שיכור.אחרי כמה זמן הוא רב מכות עם מישהו ואז הביאו את האבטחה שלא כ"כ הצליחו להסתדר איתו.היס"מ הגיעו ופירקו אותו מכות חחחחחח הוא גם הרביץ לאבטחה
לא יודע אם היו איתו חברים,אבל אם כן אז הם חראות.הבחור מההתחלה התנהג מגעיל לאוהדים וקילל כל שניה והם לא עשו כלום
אני לא רוצה להתייחס לשיפוט במשחק, אני תמיד הייתי ריאלי וידעתי שהפסדים יגיעו וגם תקופות פחות טוב, אבל 90 ב"ש לא שיחקה כדורגל, משחק כבר 3 אולי שפאקינג בעיטה ראשונה למסגרת נעשית רק במחצית השנייה, לא שק"ש שיחקה כדורגל גדול, היה תסריט דומה לבני יהודה, ק"ש הסתגרה ויצאה למתפרצות קטלניות.
להפסיד מותר אבל לא בצורה כזאת, הסגל של ק"ש לא נופל משלנו, ברדה ובוזגלו זה שמות נוצצים, אבל על המגרש הדברים אחרת, מנגה המצוין שפיטנזתי שישחק בב"ש, אלמלא רמת גן דרשה עבורו סכום מופרז, חרך את ההגנה שלו פעם אחר פעם, וב"ש נתפסה במערומיה, למרות שהיו כמה שחקנים שנתנו יכולת זועתית כמו הקשרים גל אראל דג'אני ובוזגלו (עד מתי?) ביחד עם מרקוביץ' שאיבד כדורים בסיטונאות, כל הקבוצה היתה חלשה מאוד, להפסיד בצורה כזאת בבית שצריך להיות מבצר של נקודות זאת חולשה אמיתית.
מילה אני חייב להגיד על ברדה, גם אחרי שנישארנו ב-9 שחקנים, הבן אדם רודף אחרי שחקנים כאילו שהוא נכנס למשחק לפני דקה, לברדה יש את הלב הכי גדול בקבוצה, הוא פשוט נכס אדיר, ושחקן שנותן את הנשמה שלו במשך 90 דקות, אין תחליף לשחקנים כאלו, סמל אמיתי.
להפסיד מותר אבל לא בצורה כזאת, הסגל של ק"ש לא נופל משלנו, ברדה ובוזגלו זה שמות נוצצים, אבל על המגרש הדברים אחרת, מנגה המצוין שפיטנזתי שישחק בב"ש, אלמלא רמת גן דרשה עבורו סכום מופרז, חרך את ההגנה שלו פעם אחר פעם, וב"ש נתפסה במערומיה, למרות שהיו כמה שחקנים שנתנו יכולת זועתית כמו הקשרים גל אראל דג'אני ובוזגלו (עד מתי?) ביחד עם מרקוביץ' שאיבד כדורים בסיטונאות, כל הקבוצה היתה חלשה מאוד, להפסיד בצורה כזאת בבית שצריך להיות מבצר של נקודות זאת חולשה אמיתית.
מילה אני חייב להגיד על ברדה, גם אחרי שנישארנו ב-9 שחקנים, הבן אדם רודף אחרי שחקנים כאילו שהוא נכנס למשחק לפני דקה, לברדה יש את הלב הכי גדול בקבוצה, הוא פשוט נכס אדיר, ושחקן שנותן את הנשמה שלו במשך 90 דקות, אין תחליף לשחקנים כאלו, סמל אמיתי.