ציטוטי הדוברת
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: ציטוטי הדוברת
פשוט עצוב. הייתי מנסה לענות עניינית לדברים שהיא רשמה (ויש לי הרבה מה לרשום) אבל מה זה באמת יתרום.
נ.ב.
כמה אני מתגעגע לאייל חטב...
נ.ב.
כמה אני מתגעגע לאייל חטב...
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
פה בדיוק הבעיה!!! הם נותנים לה לעשות במועדון כבשלה...אביאל כתב: אז מה השורה התחתונה?
טוב יעשו אלונה ואסי אם יבקשו מהגברת לחזור למימדיה הטבעיים ולדבוק בתפקידה -לדברר את המועדון ולא את עצמה - ויפה שעה אחת קודם.
מספיק להזכיר את כל עניין הטלפונים לאוהדים לפני הבחירות לכאורה...
דרך אגב עד היום לא שמענו מה הדוברת המהוללת עשתה בנוגע לפיצוי מרכבת ישראל על עוגמת הנפש שלנו בחזרה מהמשחק נגד מכבי חיפה.... אה זה היה לפני הבחירות...
הפועל אני כבר משתגע
עוד התבטאות אומללה של הדוברת נגד הקהל בעיתון שבע.... לא יכול להיות שהדוברת שמייצגת את המועדון מתבטאת ככה בתקשורת נגד הקהל שלה.
ציפורה, מפעם לפעם אני מבין יותר ויותר שמקומך הוא לא בהפועל באר שבע
ציפורה, מפעם לפעם אני מבין יותר ויותר שמקומך הוא לא בהפועל באר שבע
- dardasmiley
אפשר סריקה או ציטוט של הכתבה?
״אנחנו עושים הרבה עבודות שיווק וחיבורים עם הקהילה ומשתדלים מעל ומעבר בכל מה שקשור להבאת הקהל, כנראה זה לא מספיק״
״האוהדים אמרו תביאו את ברדה ובוזגלו ויהיו 10000 מנויים ובפועל נמכרו 3500 אז על מה הם מדברים? הם באים רק בתלונות״
לגבי האמירה ההזוייה שאם ברדה ובוזגלו יהיו פה יהיו 10000 מנויים זה אני בחיים שלי לא שמעתי, הדעה הרווחת הייתה שזה ייתן את האקסטרה של עוד כמה מאות וזה נתן, במיוחד לאור העובדה שהמחירים הועלו בחזרה.
לגבי שיווק היא חיה בלה לה לנד אם היא חושבת שזה מעל ומעבר, היא צריכה להבין ששיווק וקשרי קהילה זה דברים שונים בתכלית. העבודה עם הקהילה מבורכת אבל שזה לא יבוא על חשבון שיווק וקהל כי עם כל הכבוד הפועל באר שבע זה מעל לכל מועדון כדורגל שצריך למשוך עוד ועוד אוהדים לא לשכת הסעד.
״האוהדים אמרו תביאו את ברדה ובוזגלו ויהיו 10000 מנויים ובפועל נמכרו 3500 אז על מה הם מדברים? הם באים רק בתלונות״
לגבי האמירה ההזוייה שאם ברדה ובוזגלו יהיו פה יהיו 10000 מנויים זה אני בחיים שלי לא שמעתי, הדעה הרווחת הייתה שזה ייתן את האקסטרה של עוד כמה מאות וזה נתן, במיוחד לאור העובדה שהמחירים הועלו בחזרה.
לגבי שיווק היא חיה בלה לה לנד אם היא חושבת שזה מעל ומעבר, היא צריכה להבין ששיווק וקשרי קהילה זה דברים שונים בתכלית. העבודה עם הקהילה מבורכת אבל שזה לא יבוא על חשבון שיווק וקהל כי עם כל הכבוד הפועל באר שבע זה מעל לכל מועדון כדורגל שצריך למשוך עוד ועוד אוהדים לא לשכת הסעד.
נראה שגברת ציפורה ציפתה שהאוהדים יצביעו לה בבחירות והתאכזבה מכמות הקולות שהיא קיבלה אז היא יוצאת נגד הקהל בכל הזדמנות אפשרית, קצת מזכירה לי את ארקדי גאידמאק מזל שאנחנו לא תלויים בה כספית...
פשוט מביך ומעליב.
היא מאמינה כי אם כל יום תצא ידיעה כזאת או אחרת על איזה משחק עם אסירים זה מה שיהפוך את השיווק בהפועל באר שבע לראוי.
מרגיש כאילו היא האישה הכל יכולה בהפועל באר שבע וכנראה שזה לא רחוק מהמציאות.
לא נותר לי אלא להצטער ולהעביר מסר לאלונה - היא מבזה אותך באופן אישי! עשי לזה סוף!
היא מאמינה כי אם כל יום תצא ידיעה כזאת או אחרת על איזה משחק עם אסירים זה מה שיהפוך את השיווק בהפועל באר שבע לראוי.
מרגיש כאילו היא האישה הכל יכולה בהפועל באר שבע וכנראה שזה לא רחוק מהמציאות.
לא נותר לי אלא להצטער ולהעביר מסר לאלונה - היא מבזה אותך באופן אישי! עשי לזה סוף!
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
מקווה בשביל אלונה שציפורה חלפון בקיץ תפתח עיתון דרושים. גועל נפש, איפה היא ואיפה אייל חטב.
תתבייש לך!! איך אתה בכלל מסוגל להחמיא לגברת צח.זה שי ! כתב:הרכש הראשון בינואר זה להביא דובר איכותי למועדון ולהעיף את הדוברת הזאת ,זה שי !
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
טור דעה של אביחי חלק שמתפרסם היום ונוגע בדיוק בבעיה - שיווק.
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 61427.html" onclick="window.open(this.href);return false;
טוב יעשו אנשי המועדון אם יקראו ויבינו שצריך לעשות פעולות אקטיביות. בטח לא לשבת על הגדר ובטח שלא להטיל רפש באוהדים שכן באים על האוהדים שלא באים.
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 61427.html" onclick="window.open(this.href);return false;
טוב יעשו אנשי המועדון אם יקראו ויבינו שצריך לעשות פעולות אקטיביות. בטח לא לשבת על הגדר ובטח שלא להטיל רפש באוהדים שכן באים על האוהדים שלא באים.
שנים של כישלונות הבריחו דור שלם של אוהדים שיותר קל להם לאהוד את ברצלונה מהבית מאשר לצאת ולהגיע להצגה הטובה ביותר בנגב. בסיס האוהדים כבר לא איתן כפי שהיה עד סוף העשור הקודם ושבע שנים בלאומית עשו את שלהם וגרמו לבריחה המונית של אנשים מהמותג הקרוי הפועל באר שבע. לכן, האוהדים המעטים שעדיין פוקדים בקביעות את וסרמיל חייבים ללכת בקו אחיד של תמיכה בקבוצה בכל תוצאה אפשרית ולא לקלל אף אחד גם בימים פחות טובים.
נראה שהאוהדים שכחו את העונות הגרועות של הקבוצה שבשנתיים האחרונות נשארה במחזור האחרון בליגה, ופתאום דורשים לדרוס בכל משחק כל יריבה אפשרית. כמו שהסיבה להצלחה הגדולה במשחקי בחוץ היא המסה העצומה של האוהדים שמגיעים אליהם, אין שום סיבה בעולם שהקבוצה לא תממש אותה גם במשחקי הבית.
המועדון חייב למצוא את הדרך שבה אוהדים ימלאו את וסרמיל בלי קשר לזהות היריבה. וסרמיל מלא בכל משחק הוא כוח הרתעה והיה שווה לקבוצה לפחות עוד 4 נקודות שהיו משנות את המטרות הנוכחיות של הקבוצה – שעושה עד כה עונה יוצאת מן הכלל, עם אחוזי הצלחה בלתי נתפסים.
אפילו לבני יהודה יש אפליקציה ! מזעזע חח
https://bneiyehuda.co.il/wp-content/uploads/app.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://bneiyehuda.co.il/wp-content/uploads/app.html" onclick="window.open(this.href);return false;

עוד משהו שראיתי עכשיו בעיתון שבע מפי ה " דוברת " :
" האוהדים אמרו תביאו את ברדה ובוזגלו , ויימכרו עשרת אלפים מנויים , בפועל נמכרו 3500 , אז מה הם מדברים ? הם באים רק בתלונות "
סליחה גברתי , מי שבא רק בתלונות זאת את , שכל היום פותחת פה על הקהל הזה , קהל עם משפחות , ילדים , צעירים ומבוגרים חיילים וסטונדנטים ומשלמים כרטיס במחיר מצחיק לאצטדיון סוג ז' ,
תמיד יש לך דברים נגד הקהל , לא שמעתי אותך אומרת מילה טובה נגד הקהל שנוסע למשחקי חוץ במספרים מדהימים יחסית לזה שרוב הקהל מתגורר רחוק בב"ש .
תמיד משווים את הקהל ל 4 הקבוצות הגדולות , בואו נעשה סדר קצת .
הפועל תל אביב - לקחה אליפות ב 10 שנים האחרונות , תמיד בצמרת והייתה כמה פעמים באירופה
ביתר ירושלים - לקחה אליפות ב 10 שנים האחרונות , ואפילו שיחקה באירופה
מכבי חיפה - לקחה כמה אליפויות ב10 שנים האחרונות , תמיד בצמרת
מכבי תל אביב - לקחה אליפות ב 10 שנים האחרונות , תמיד בצמרת , משחקת הכי טוב בליגה .
בואי תסביר לי עכשיו איך את מצפה לאותה כמות קהל כמו של הקבוצות הנ"ל , אפילו מכבי תל אביב לפני 3 שנים שהייתה באירופה ומקום 3-4 , הביאה 8000 ממוצע למשחק בית .
תמיד יש לכם דברים רעים נגד הקהל , אף קבוצה מה 4 הנ"ל לא משחקת בדיר חזירים כמו וסרמיל .
נימאס לי לשמוע אותה כל היום כותבת בפייסבוק נגד האוהדים המדהימים האלה שלמרות שיש חלק שמקללים ושורקים בוז - את זה יש בכל קבוצה .
" האוהדים אמרו תביאו את ברדה ובוזגלו , ויימכרו עשרת אלפים מנויים , בפועל נמכרו 3500 , אז מה הם מדברים ? הם באים רק בתלונות "
סליחה גברתי , מי שבא רק בתלונות זאת את , שכל היום פותחת פה על הקהל הזה , קהל עם משפחות , ילדים , צעירים ומבוגרים חיילים וסטונדנטים ומשלמים כרטיס במחיר מצחיק לאצטדיון סוג ז' ,
תמיד יש לך דברים נגד הקהל , לא שמעתי אותך אומרת מילה טובה נגד הקהל שנוסע למשחקי חוץ במספרים מדהימים יחסית לזה שרוב הקהל מתגורר רחוק בב"ש .
תמיד משווים את הקהל ל 4 הקבוצות הגדולות , בואו נעשה סדר קצת .
הפועל תל אביב - לקחה אליפות ב 10 שנים האחרונות , תמיד בצמרת והייתה כמה פעמים באירופה
ביתר ירושלים - לקחה אליפות ב 10 שנים האחרונות , ואפילו שיחקה באירופה
מכבי חיפה - לקחה כמה אליפויות ב10 שנים האחרונות , תמיד בצמרת
מכבי תל אביב - לקחה אליפות ב 10 שנים האחרונות , תמיד בצמרת , משחקת הכי טוב בליגה .
בואי תסביר לי עכשיו איך את מצפה לאותה כמות קהל כמו של הקבוצות הנ"ל , אפילו מכבי תל אביב לפני 3 שנים שהייתה באירופה ומקום 3-4 , הביאה 8000 ממוצע למשחק בית .
תמיד יש לכם דברים רעים נגד הקהל , אף קבוצה מה 4 הנ"ל לא משחקת בדיר חזירים כמו וסרמיל .
נימאס לי לשמוע אותה כל היום כותבת בפייסבוק נגד האוהדים המדהימים האלה שלמרות שיש חלק שמקללים ושורקים בוז - את זה יש בכל קבוצה .