לא עוברים בשתיקה: דף תמיכה בפיטורי אסי וציפורה
Re: לא עוברים בשתיקה: דף תמיכה בפיטורי אסי וציפורה
לא הייתי היום אחיין שלי עמד סיפר מה היה גם הוא לא השיג...מבין את כל הרגשות של כולנו אבל עדין הקבוצה היא מעל לכל
ההתנהלות פה היא שכונתית.
אז כן, הקבוצה היא מעל הכל, אך כשפוגעים בצורה כזאת בקהל השמעת קולנו היא חובה.
תמשיכו לטאטא מתחת לשטיח, זה יחזור אלינו שוב היישר לפנים.
אז כן, הקבוצה היא מעל הכל, אך כשפוגעים בצורה כזאת בקהל השמעת קולנו היא חובה.
תמשיכו לטאטא מתחת לשטיח, זה יחזור אלינו שוב היישר לפנים.
לא הייתי,אני מבין את הכעס והאכזבה .....אבל יש תחושה של תגובת ייתר שעוד תיצור גלגל שלג שיחרבן את כל העונה . כנסו לפרופורציות חברים. אני בקשתי ממקורב שיקנה לי כרטיס ועדין לא בטוח שיש לי .... אז גם אם אצפה במשחק מהבית לא יקרה אסון. אין לי ספק שאלונה ואסי למדו את הלקח וטעות שכזו לא תחזור בעתיד... אל תשפכו את הילד עם המים... בסוף כולנו נצטער .
הקטע הוא שמבחינת אסי מה שקרה היום הוא לגיטימי.גיל שגיב כתב:לא הייתי,אני מבין את הכעס והאכזבה .....אבל יש תחושה של תגובת ייתר שעוד תיצור גלגל שלג שיחרבן את כל העונה . כנסו לפרופורציות חברים. אני בקשתי ממקורב שיקנה לי כרטיס ועדין לא בטוח שיש לי .... אז גם אם אצפה במשחק מהבית לא יקרה אסון. אין לי ספק שאלונה ואסי למדו את הלקח וטעות שכזו לא תחזור בעתיד... אל תשפכו את הילד עם המים... בסוף כולנו נצטער .
"זה לגיטימי שהמועדון ייתן קדימות לספונסרים ונותני החסות. הם גם אוהדי באר שבע. בכל מקרה, אי אפשר לרצות תמיד את כולם".
אם אנחנו עוברים על מה שהיה היום בשקט, אנחנו קהל של סמרטוטים.
ולא, לא צריך להיות לזה השפעה על הצד המקצועי.
מגיעים ומעודדים כרגיל. במחצית או אחרי המשחק נשמיע את קולנו.
זו הגישה הנכונה.yossi כתב: הקטע הוא שמבחינת אסי מה שקרה היום הוא לגיטימי.
"זה לגיטימי שהמועדון ייתן קדימות לספונסרים ונותני החסות. הם גם אוהדי באר שבע. בכל מקרה, אי אפשר לרצות תמיד את כולם".
עזוב נו בחייך... תתבגר,אסי עשה היום טעות של טירון,הוא עמד בפרונט רצה לתת תשובה נורמלית ויצא לו בדיוק ההיפך.yossi כתב: הקטע הוא שמבחינת אסי מה שקרה היום הוא לגיטימי.
הרי האמת הוא יכול היה להגיד "מה אתם רוצים,זה משחק חוץ,יש משרד כרטיסים והוא זה שאמור לתת תשובות" וזהו.
אבל במקום זה ניסה לצאת צדיק ויצא אשם,אסי כל כולו כוונות טובות,אני בטוח מבלי להכיר אותו.
מי שהיה צריך להיות בפרונט התחבאה...
אז יאללה תתקדם גם אתה,תשתה מים,תחשוב על מה שרשמתי,תתעורר מחר לבוקר חדש ומלא אופטימיות ומספיק עם העצבים,רק לחץ דם גבוה ייצא לך מזה.
. מסכים. אבל קשה יהיה ואפילו בלתי אפשרי לעבור לסדר היום בלי שמאות אנשים ימצאו דרך לפרוק את התסכול והאכזבה מההתנהלות של אסי את ציפורה , מחאה במחצית המשחק מול אשדוד תצולם בטלוויזיה ותעביר מסר ברור וחד.אדום זקן כתב: עזוב נו בחייך... תתבגר,אסי עשה היום טעות של טירון,הוא עמד בפרונט רצה לתת תשובה נורמלית ויצא לו בדיוק ההיפך.
הרי האמת הוא יכול היה להגיד "מה אתם רוצים,זה משחק חוץ,יש משרד כרטיסים והוא זה שאמור לתת תשובות" וזהו.
אבל במקום זה ניסה לצאת צדיק ויצא אשם,אסי כל כולו כוונות טובות,אני בטוח מבלי להכיר אותו.
אז יאללה תתקדם גם אתה,תשתה מים,תחשוב על מה שרשמתי,תתעורר מחר לבוקר חדש ומלא אופטימיות ומספיק עם העצבים,רק לחץ דם גבוה ייצא לך מזה.
שום פרופורציות זה לא הטעות הראשונה ולא האחרונה הביתה נמאס אין לי חשק לראות אותם יותר ,זה שי !

שי, במה אשמים השחקנים ? למה לך להעניש את עצמך ? מחאה במחצית זו דרך שתוביל לראשי הקבוצה ותדלג מעל לשחקנים.זה שי ! כתב:שום פרופורציות זה לא הטעות הראשונה ולא האחרונה הביתה נמאס אין לי חשק לראות אותם יותר ,זה שי !
אין קשר לשחקנים בכלל, הם מקצוענים שיעלו ויתנו 100 אחוז.גיל שגיב כתב: שי, במה אשמים השחקנים ? למה לך להעניש את עצמך ? מחאה במחצית זו דרך שתוביל לראשי הקבוצה ותדלג מעל לשחקנים.
אנחנו גם לא דורשים את הראש של המאמן, הבעלים או אלוהים.
בסך הכל דוברת מטומטמת שחלמה להיות ראש עיר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
שמנכל הקבוצה ישקר בכל אמצעי תקשורת???? איפה נשמע כדבר הזה ?
אם הקבוצה חשובה לו שיתפטר היום אחרת העונה הזו גמורה.
אם הקבוצה חשובה לו שיתפטר היום אחרת העונה הזו גמורה.
שתיתי מספיק כוסות מים קרים, זה בסדר.אדום זקן כתב: עזוב נו בחייך... תתבגר,אסי עשה היום טעות של טירון,הוא עמד בפרונט רצה לתת תשובה נורמלית ויצא לו בדיוק ההיפך.
נשברו כאן שיאי שחיתות בחלוקת כרטיסים, פשוט מכרו אותנו בשביל עסקנים ומקורבים, לא מאמין שאתה באמת מחליק את זה כאילו כלום לא קרה.
אסי גם משקר, הם ממש לא שיחררו מאות כרטיסים לקהל הרחב.
הם ידעו ששולחים עשרות כרטיסים על מאות אוהדים. ושכל אוהד לוקח 3 כרטיסים, החשבון פשוט, 15-20 יזכו לקנות כרטיס.
למה לא הודיעו על כך מראש? למה לתת למאות אנשים לחכות שעות סתם כך?
אני עדיין מתקשה לעכל שזה באמת קרה היום, ובאמת שאני לא מבין איך אנשים מעבירים את זה בכזו קלות.
השתינו עליכם בקשת, זה לא גשם!
ושוב, על הדשא כשיש משחק מן הסתם שאת הכל שמים בצד. במחצית או בסיום המשחק, זה הזמן שלנו.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 30 ינואר 2014, 22:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
בהרגשה שלי מהלך הרוח- במהלך המשחק האווירה תיהיה טעונה ועל כל טעות יהיה בוז, קללות וכן הלאה...
סוג של לחזור כמה שנים אחרונה- וחבל לי אחחח כמה שחבל
סוג של לחזור כמה שנים אחרונה- וחבל לי אחחח כמה שחבל

שי ידידי,אתה נשמע לי בחור רציני,אתה באמת רוצה לחרב עונה כזאת אחרי 40 שנה תגיד לי??זה שי ! כתב:שום פרופורציות זה לא הטעות הראשונה ולא האחרונה הביתה נמאס אין לי חשק לראות אותם יותר ,זה שי !
זה שהם אהבלים,זה ברור,אבל יש דרכים לטפל בזה.
האם באמת אנחנו רוצים להרוס את כל הטוב הזה העונה בגלל כמה לא יוצלחים,באמת אחי?
תקבעו מפגש עם אלונה,תצאו על אסי,בטח ובטח על ציפורה,אבל רבאק למה להרוס את העונה הזאת???
בכל ארגון יש טעויות ותקלות,תעשו רעש (ותאמין לי יש הרבה רעש עכשיו) ופעם הבאה הלקחים אני לפחות מאמין שיופקו.
אבל בשום פנים ואופן אסור שזה ישליך על הקבוצה
זה בהנחה שמתבצעת מחאה כנגד אסי את ציפורה במחצית שלא בפני השחקנים.... אחרת זו בדיוק הטעות של אוהדי ביתר שמחו במשחקים כנגד ההנהלה אבל בעצם פגעו בשחקנים וכמעט ירדו ליגה , אז ליגה לא נרד אבל נאבד נקודות קריטיות להמשך ....חבל.Totti כתב:
אין קשר לשחקנים בכלל, הם מקצוענים שיעלו ויתנו 100 אחוז.
אנחנו גם לא דורשים את הראש של המאמן, הבעלים או אלוהים.
בסך הכל דוברת מטומטמת שחלמה להיות ראש עיר